Windows Phone 8.1, Διέρρευσε φωτογραφία με τις ρυθμίσεις των Notifications

Μία νέα φωτογραφία που διέρρευσε αποκαλύπτει ορισμένες εξελίξεις στο επίπεδο των “Notifications” όσο αφορά στο επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Window Phone 8.1. Από όσο μπορούμε να δούμε από την εικόνα, οι χρήστες των Windows Phone θα έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον τέσσερις ρυθμίσεις γρήγορης πρόσβασης (Quick Access) ενώ μπορούν να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις για κάθε εφαρμογή ανεξάρτητα.

Επιπλέον μαθαίνουμε από μία υποσημείωση, ότι απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις για κάποια εφαρμογή, δεν επηρρεάζεται η λειτουργικότητα του Live Tile της εφαρμογής. Η ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων επίσης, επιτρέπει τουλάχιστον για κάποιες εφαρμογές, την ενεργοποίηση banners.

Αυτό που μπορούμε, έστω σε κάποιο μικρό βαθμό, να συμπεράνουμε από τις πληροφορίες που μας παρέχει η φωτογραφία είναι ότι η Microsoft βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Λογικά, θα γίνουν και άλλες αλλαγές ή βελτιώσεις μέχρι να παρουσιάσει επίσημα τα Windows Phone 8.1. Για να δούμε…

Window Phone 8.1, Windows Phone 8.1, Διέρρευσε φωτογραφία με τις ρυθμίσεις των Notifications

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
momo

Παρατηρησε κανεις οτι εχει και τα ασχημα on-screen κουμπια..?

Niotheros

Πάντως αύτο με τις τέσσερις ρυθμίσεις γρήγορης πρόσβασης (Quick Access) το έχει επιβεβαιώσει και ο Nawzil Najeeb σε πρόσφατο tweet του.

Φανης

Ενω ειναι τοσο απλο, λιτο και ωραιο λογισμικο (γνωμη μου παντα), προχωραει με ρυθμους χελωνας! Να ασχολουμαστε με τις συντομευσεις, κατι που εχει το android χρονια τωρα. Δυστυχως ακολουθει τα βηματα του ios στο θεμα εξελιξης.

tech21man

Προσωπικα τις βρισκω αχρηστες (το εχω πει αρκετες φορες, ειδικα με τα live tiles) και υποδεεστερες μετα απο καιρο που χρησιμοποιω wp8.

Θα προτιμουσα κα Microsoft, καποια χαρακτηριστικα που ειχα δει στη wp8 launcher στο android, που δεν αλλαζουν τη λειτουργικοτητα αλλα δινουν μια πιο προσωπικη νοτα. Νομιζω με τα τωρινα hardware δεν θα υπηρχε και προβλημα.

Ημιδιαφανη tiles με επιλεγομενο χρωμα απο το χρηστη (πλεον hacked μπορεις να βαλεις διαφορα, λεμε επισημα παντα)

Επιλογη εστω και απλων background.

Στιγμιοτυπα απο τετοια υπαρχουν αρκετα στο internet, αλλα δεν ειναι και κατι το σπουδαιο θα ηταν ομως, ομορφο να υπαρχει.

iceman

μετα απο 3 χρονια και βαλε, η ms (μηπως nokia;), δινει τα αυτονοητα που επρεπε να ειναι εκει απο την αρχη! αντε να δουμε τι θα κανουν με το θεμα του ηχου, της μπαταριας, και αν θα βαλουν καμια εφαρμογη της προκοπης για μουσικη και βιντεο. βεβαια αν δεν μπορουν αυτοι, (μαλλον δεν θελουν), ας απελευθερωσουν πληρως τα apis ωστε να δουμε τουλαχιστον στο store καλυτερες εφαρμογες.

ignus

Fake ειναι . Οι 3 τελείες δεν εχουν θεση εκει κατω δεξιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.