Windows Phone 8 Apollo, Θα τα μάθουμε όλα στις 20 Ιουνίου

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο San Francisco των ΗΠΑ η ομάδα ανάπτυξης των Windows Phone θα αποκαλύψει το μέλλον του λειτουργικού συστήματος για κινητά και θα μας δώσει τυράκι σχετικά με την επόμενη έκδοση που αναμένεται να γίνει γνωστή ως Windows Phone 8 ή Apollo. Ενδιαφέρον θα έχει όχι μόνο το μέλλον και οι νέες συσκευές αλλά και οι αναβαθμίσεις των τωρινών.

, Windows Phone 8 Apollo, Θα τα μάθουμε όλα στις 20 Ιουνίου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
md03582

Για να δουμε λοιπον… υπομονη μεχρι τις 20 ιουνιου..

Παπαδόπουλος Σωτήριος

Άντε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα επιτέλους με τα windows phone 8.

Σχετικά…. άσχετο! με τις παραπλήσιες ονομασίες κάνεις μια αναζήτηση για windows phone 7 και σου επιστρέφει αποτελέσματα για τα windows (PC) 7!!! Πολύ σπαστικό, δεν μπορείς να βρεις λύση στα προβλήματα σου!

πασχαλης

υπομονη…ειμαι περιεργος αν το trophy Μου θα παρει την απολλο!!!

Constantine

Πήγα σε ενα κατάστημα και περιηγήθηκα σε ενε Νοκια με windows ! Το λογισμικό εμφανισιακά είναι αθλιο ,μονότονο καμμια πρωτοτυπία ,χρωματισμό κτλ.

Δεν ξερω τι αλλαγές θα κανουν , δεν ξερω τι πλεονεκτήματα θα εχει αλλα δεν ειναι καθόλου ελκυστικό . Αργότερα γνωστός που είχε αγοράσει lumia μου ανέφερε πως είχε προβλήματα σύνδεσης με τον υπολογιστη , το μενου δεν ήταν καθόλου χρηστικό , δεν θελει να ξαναγοράσει windows phone

Για την ώρα το android υπερέχει

Vasilis

Συμφωνώ! Βαρετό UI

md03582

Κορυφαιο λειτουργικο κατα την γνωμη μου. @constantine πες στον γνωστο σου να κατεβασει το Ζune στον υπολογιστη του κ θα λυθουν τα προβληματα του.. Ειδικα με τον ασυρματο συγχρονισμο θα παθει πλακα. Τελος, αν δεν δεις ενα wp σεταρισμενο, οσα wp και να δεις, δεν εχεις δει τιποτα..

Vasilis

Τι εννοεις σεταρισμένο @md03582? Δεν είναι κατά την γνωμη σου βαρετο το περιβάλλον σε σχεση με ios / android? τι καλυτερα θα εκανα με wp από οτι με ios 5-6? Θα θελα την γνωμη σου εφοσον γνωριζεις….

γιαννης

ε αμα παιρνεις wp χωρις να ξερεις τι σου προσφερει και τι οχι..μετα καταντας να μν σου αρεσει..
Το λειτουργικο παντως ειναι κατι το διαφορετικο και πολλα υποσχομενο..δν αξιζει να το κραζουμε συνεχως..Πηρα το λουμια 710 και πεταει….αν παρει και τν αναβαθμιση τ αλλο θελει κανεις.?

md03582

@vasilis ξερω διοτι ειχα για ενα χρονο htc trophy και κανα τριμηνο και το lumia800. οποτε γνωριζω… οταν λεω σεταρισμενο εννοω να εχεις περασει εναν λογαριασμο hotmail η windowslive με το που ανοιγεις για πρωτη φορα το κινητο. περνας τις επαφες σου στο wp και αυτοματα αποθηκευονται στον λογαριασμο hotmail που εχεις δωσει. οσες φορες και να κάνεις hard reset στο κινητο, εφοσον του δωσεις τον ιδιο λογαριασμο email, οι επαφες ξανααποθηκευονται απο μονες τους. ουτε συγχρονισμους, ουτε καλωδια, ουτε τιποτα αλλο. τα live tiles “αποκτουν ζωη” βαζοντας τον λογαριασμο fb σου, twitter ή οτι άλλο εχεις, βαζοντας τις εικονες σου, κτλ. επισης οι περισσοτερες εφαρμογες στo marketplace υποστηριζουν live tile και εφαρμογη η οποια στηριζεται σε wifi/3g (π.χ. κατασταση fb δικια σου ή φίλου, καιρος, live scores, xbox live, κτλ) ανανεωνεται αυτοματα. το περιβαλλον μονο βαρετο δεν ειναι, ειδικα σε σχεση με το ios!!! εννοειται οτι τα live tiles τα τοποθετεις οπου θες και αλλαζουν χρωματα και γινεται πιο “προσωπικο” το περιβαλλον, οχι ομως σε τετοιο βαθμο οπως στο android. Σαν λειτουργικο, παει σφαιρα, δεν κολλαει απλα ποτε, δεν ξερω τι σημαινει επανεκκινηση και αυτα με μονοπυρηνους επεξεργαστες κ 512 ram. Αν δεις το περιβαλλον των windows 8, θα… Συνέχεια »

md03582

Αν με ρωτας τι καλυτερο κάνεις με τα wp, κατα την γνωμη, κανεις τα πάντα (οτι ζητάει τουλάχιστον το 95% των χρηστων) πιο ευκολα και πιο γρήγορα.. και περνας και custom roms αν θες να το πειραξεις περισσοτερο..

Δημητρης

@md03582 κρίνουν ένα λογισμικό που δεν τ έχουν δουλεψει καθόλου…χρηστης lumia 800

harisdrace

καλα οτι αναβαθμιστει και εχει και χαμιλο sar τ εχω τσιμπισω … εκτως και αν μεχρι τοτε η τιμη του ειναι 2 εκατομμυρια δραχμες

md03582

@Δημητρη φιλε μου, αυτο βλεπω γενικά. πανε οι περισσοτεροι και παιζουν για λιγο σε κανα καταστημα με ηλεκτρονικα και ως εκει.. εγω και με το trophy και τωρα με το lumia 800 ειμαι υπερευχαριστημενος και πραγματικα δεν το αλλαζω με τιποτα. Και προερχομουν απο android, desire hd. Μπορει ορισμενοι να χρησιμοποιησαν και wp στο παρελθον και να μην τους βολεψε, δεν αμφιβαλλω και το δεχομαι. Δυστυχως ομως οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα απο το λειτουργικο και οτι δεν προωθειται και δεν διαφημιζεται τους ξενίζει και το απορριπτουν χωρις να του δωσουν ευκαιρια. Η πλάκα ειναι οτι στους περισσοτερους θα αρέσουν στο τελος τα windows 8 στο pc, που λειτουργούν με την ιδια λογική.. 1.000.000 κατέβασαν την release preview το πρωτο 24ωρο..

Vasilis

Παιδιά εγώ δεν ειμαι κατά του wp ( κατοχος iphone 4) αλλά προσπαθώ να καταλαβω γιατι να αλλάξω και να παω σε αυτο το λειτουργικό! Ειμαι ευχαριστημενος με ios και δεν μου αρεσει το android. Ομως απο αρκετά “παιξίματα” που εκανα σε καταστηματα δεν με βολεψε τοσο λειτουργικά το copy paste σε σχεση με το ios , όπως και το internet γενικοτερα σε σχεση με safari! Επισης αρνητικό βρήκα την μη ταξινομηση εφαρμογων σε φακέλους! Τι να το κανω το search option όταν δεν θυμάμαι πως λεγεται η εφαρμογή μου;;; Επίσης τώρα με το ios 5 , mail μου εμφανιζονται αν θελω ως προ επισκόπηση στην lock screen status του κινητού ενω με τα wp απλά σε ειδοποιεί και πρέπει να το ξεκλειδωσεις και να ανοιξεις το mail να δεις τι είναι! Το ιδιο και με αναπαντητες/ μηνύματα! Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτά;

Solon

Θα περιμένω να δω αν τελικά η μικρομαλακή έμαθε από τα λάθη της. Ελπίω σε υποστήριξη διπύρηνων-τετραπύρηνων επεξεργαστών και microSD.

Sotiris

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου Vasilis χρήστης iphone 4 κι εγώ, δεν υπάρχει λόγος για εμάς να πάμε σε windows phone εκτός κι αν αλλάξω κινητό (που προς το παρόν δε το κρίνω απαραίτητο).

md03582

@vasilis και
@sotiris όντως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε κινητό (και μαζι με αυτό λειτουργικό) όπως επίσης και για εμένα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω. Είναι θέμα του τι βολεύει τον καθένα. Υπάρχουν επιλογές πολλές για να μας καλύπτουν όλους.

@vasilis αυτο που λες με τις αναπαντητες και τα μηνυματα απο την lockscreen ειναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό αλλά οχι καινούργιο. το htc sense στο desire hd το ειχε..

@solon και μονο που την αποκαλεις “μικρομαλακη” ειμαι σιγουρος οτι δεν περιμενεις να δεις τιποτα. παντως για να σου φυγει η αγωνια, τα windows phone 8 θα εχουν υποστηριξη δι/τετραπυρηνων αλλα για λογους διαφημιστικους και οχι επειδη πραγματικα τους χρειαζονται…

vasilis

@md03582 , συμφωνώ πως ότι βολευει τον καθένα …. την κουβέντα-συζήτηση (όχι αντιπαράθεση , δεν πληρώνομαι από την apple) την έκανα για να βρώ κάποιες λύσεις σε θέματα που έχω διαπιστώσει ότι μειονεκτεί το wp . Ο λόγος είναι επειδή αν ποτέ άλλαζα συσκευή θα ήθελα να δοκίμαζα τα wp ! σου παραθέτω παρακάτω μερικές από τις παρατηρήσεις μου να τις συζητήσουμε … 1ον . Ενώ ενεργοποιώ σε lumia 800 το mobile mode από τις ρυθμίσεις , ο internet explorer μου βγάζει τα site σε desktop mode . Στο ios δεν έχω αυτό το θέμα … 2ον . Το copy paste σε wp έχω προσέξει πως δεν ενεργοποιείται με την ίδια ακρίβεια και δεν είναι σε όλες τις σελίδες του web (π.χ προσπαθούσα από τα αποτελέσματα αναζητήσεων του google να κάνω copy paste ένα αποτέλεσμα αναζήτησης και δεν γινότανε ) 3ον . Τα notifications στην lock screen (άσε τα android ,ξέρω ότι σε μερικά μοντέλα γίνεται καθώς και με ειδικές εφαρμογές ) του wp δεν είναι τόσο λεπτομερή και αναγκάζεσαι να ανοίξεις την συσκευη σου για περαιτέρω λεπτομέρειες , στο ios 5 έχεις παραπάνω πληροφορία . 4ον. Οι διαφορετικοί λογ/σμοί mail , δεν είναι συγκεντρωμένoi σε ένα mail box όπως… Συνέχεια »

md03582

@vasilis αλοιμονο φιλε μου, συζητηση κανουμε. ουτε εγω δουλευω σε καμια εταιρια απλα μου αρεσει η τεχνολογια και ασχολουμαι.

στο 1ο θεμα, σε lumia800 ουτε εγω εχω τετοιο θεμα, μηπως δεν κανεις κατι σωστα? μηπως τα site που δοκιμασες δεν υποστηριζουν mobile εκδοση?
στο 2ο δεν το εχω προσεξει αυτο που λες. Μια χαρα λειτουργει το copy paste οσες χρειαστηκε. θα το δω και να σου πω αν προσεξω κατι τετοιο
στο 3ο θεμα, οπως και στα windows 8, στην lockscreen εμφανιζονται οι ειδοποιησεις (π.χ. βλεπεις αν εχεις mail και σε ποιον λογαριασμο), αλλα πρεπει να ξεκλειδωσεις την συσκευη για να το διαβασεις
στο 4ο θεμα νομιζω εχεις δικιο, δεν ειναι συγκεντρωμενοι σε ενα, στα wp8 διαβασα στο wpcentral οτι θα το φτιαξουν αυτο το θεμα. (βεβαια στον hotmail λογαριασμο μου, στις επιλογες, εχει και “προσθηκη λογαριασμου mail” αλλα δεν ξερω αν εμφανιζει τα ολα τα mail μαζι ή ξεχωριστα, δεν το έχω δοκιμάσει)

γιαννης

παιδια για τα mail που συζητατε υπαρχει επιλογη να βαλεις ολα μαζι..μπαινεις στν εφαρμογη του μαιλ πατας τις τρεις βουλες δεξια και σου εχει επιλογη linked inboxes..αυτο ειναι..και φυσικα μπορεις να το εχεις και σαν λιβε τιλε..;)

md03582

@γιαννη +1 , δεν το ηξερα, με καλυψες και εμενα και τον vasilis

ZamanFu

Κάτι άλλο που είπε πριν ο Vassilis:Δεν υπάρχουν φάκελοι.Λάθος,ψάξτε αυτό το site λίγο και θα δείτε οτι και φακέλουσ μπορείς να φτιάξεις και θέμετα στα tiles μπορείς να βαλεις,Αν παλι δεν ενδιαφέρεσε να πειράζεις το κινητό σου με roms και άλλα διαφορα παίρνεις ios.Moυ φαίνεται οτι και αυτοί με wp7 δεν το έχουν ψάξει καλα :).Α και κάτι τελευταιο,στο wp7 υπάρχει πρόγραμμα για να βάζεις όλεσ τισ εφαρμογέσ του marketplace τσάμπα.
windowsphonehacker.com

makis88

Παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Μπορεί κανείς να αναπαράγει σε windows phone μια ταινία/σειρά βίντεο .avi με υπότιτλους σε .srt – έστω και με κάποιον player που να μπορείς να βρεις στο marketplace? Με ψήνει το λειτουργικό αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια που με ενδιαφέρει! Ξέρω οτι σε symbian και android γίνεται άκοπα.

GiannisMix

@ZamanFu Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος για το προγραμμα που κατεβαζεις δωρεαν ολες τις εφαρμογες;; Μενδιαφερει 😉

md03582

@makis88 επισημα δεν υποστηριζονται τα avi αρχεια. Αν προσθεσεις κατι τετοιο στο zune, θα το κανει συγχρονισμο με το wp κινητο, ωστοσο πρωτα το ιδιο το zune θα το κωδικοποιησει σε συμβατο format. Ανεπισημα, με custom roms, jailbreaking, κτλ δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω

https://www.zune.net/el-GR/support/collection/mediainfo/audiovideoformats.htm

lumia800 user

το apolo και SD card και HD οθόνη και multicore CPU για αυτούς που έχουν IOS ο βασικός λόγος για να πανε σε wp7 είναι ότι έχει γρηγοραδα iPhone live tiles που είναι σαν widget σε android αλλά με animation και όχι στατικά σαν το android κάτι που λείπει από ιός και φυσικά το Facebook integration πατάς σε μια επαφή και βλέπεις τι έχει στον τοίχο του μπορείς να γράψεις στο τοίχο του εχεις την φωτογραφία τπυ αλλά και όλα τα άλμπουμ του μέσα στην επαφή τπ ιδιο και για όλα τα νεα τον επαφών σου Διαλέγεις αν θα του στείλεις σμσ η στο μεσεντζερ η στο φασεβοοκ μηνυμα αν των εχεις σε όλα Όλα αυτά σε μια επαφή για αυτό χρειάζεται σεταρισμα για να το δεις Και αυτή την επαφή μπορείς να την κανείς live tile να δεις τα νε αναπασα στιγμη Σιγουρα θα έχει κάποια πράγματα το IOS που δεν έχει το WP πολλά κενά θα τα καλύψει το wp8 και πολλά θα μπορείς να κανείς επειδή θα συνδεθεί το Xbox τα windows 8 και τα wp8 σε μεγάλο βαθμό το Zune θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί με ακομα καλύτερο τρόπο επικοινωνίας με το pc όλες οι μεγάλες… Συνέχεια »

Vasilis

@lumia 800 , ωραια τα λες με τα live tiles , αλλά από κατανάλωση μπαταριας πως πάνε;;; Επίσης νομιζω οτι δεν εχει και την καλυτερη διαχειριση ενεργειας τα wp . Στο ios βλέπω μεσα από το συστημα με ακρίβεια την κατανάλωση στο 3g , στα wp υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή πρεπει να βρεις πρόγραμμα από το μαρκετ που δεν θα ξερεις αν είναι αξιόπιστο;;

paylos

Τα wp δεν τα αλλάζω με κανένα λειτουργικό πλέον τοσο το ios όσο και το android μου φαίνονται βαρετά και “πολυφορεμενα”. Οταν το κινητό σεταριστει γίνεται απίστευτο είναι όλα εκεί γρήγορα ομαλά και “ζωντανά”. Για μένα ότι πιο φρέσκο.

lumia800 user

@Vasilis
Τα νοκια έχουν μονο θέμα με μπαταρία κατά τα αλλά κρατάνε πολύ η έστω κανονικά και το IOS 5 και 4ς έχει διαφορα από το ιος4 και το 4αρι

Πρόγραμμα δεν υπαρχει αλλά μπορείς να διαλέξεις πια να αννανεονονται και πια όχι από τα tiles
η φιλοσοφία το windows είναι να είναι απλά και να μην σε αγχωνουν για αυτό κριβεται η μπαταρία και το σημα ακομα και σε στιγμες που ο χώρος δεν είναι χρήσιμος

Βέβαια λένε πως έρχεται και Facebook στο ιός αλλά δεν είναι το Facebook η υπόθεση

md03582

@lumia800 user και @vasilis ουτε τα νοκια εχουν προβλημα με μπαταρια και μαλιστα εδω και κανα διμηνο, μετα το τελευταιο update. Επειδη και εγω ειμαι χρήστης lumia 800 με λιγο προσοχή στην χρήση μπορει να βγάλει μεχρι και δυο μέρες

lumia800user

το ομνια7 κραταγε αρκετα παραπανω σε σχεση με το lumia 800 που εχω τωρα αν και με μικροτερο επεξεργαστη αλλα μεγαλυτερη οθονη

θα το φτιαξουν ομως και αλλο τι στο καλο..

md03582

@lumia800 user το omnia 7 μαλλον ήταν η εξαιρεση.. τα περισσοτερα smartphone με το ζόρι 1,5 μερα..

ZamanFu

Μην ξεχνάτε το battery saver:το LG optimus 7 μου έχει βγάλει και 3+ μέρες ετσι!!!

alexis

δεν βλεπω την ωρα να κυκλοφορησει νοκια με pureview, hd οθονη ,διπυρηνο Α15 και apollo,θα το χτυπησω με το καλημερα.

Provatopoulos

Browser και ενα καλύτερο office αντάξιο για τα δεδομένα της Microsoft.
Αν τα κάνει αυτα τα δυο θα ειναι το πρώτο mobile λειτουργικο που δεν θα απέχει έτη φωτός απο το iOS αλλα μονο μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα.
Μπραβο στην Microsoft που έφτιαξε ενα λειτουργικο απο το μηδέν,πολυ σταθερο, χωρίς να κλέβει ιδέες απο εδω και απο εκει.

md03582

@Provatopoulos μη βγαινουμε και λεμε οτι θελουμε..

https://www.youtube.com/watch?v=Or3wvF9ts0I&feature=player_embedded

paylos

Μπραβο και στην APPLE επισης που καταφερε με τα προιοντα της να καλυψει τις εσωτερικες ανασφαλειες καποιων.

δαφνη

ωραια μαζι με την νεα κυβερνηση ερχονται και τα απολλο

antonis

πωπω ρε παιδια ειλικρινα απορω πως αρεσουν σε καποιους.. χαλια βαρετο σαν το ιος ειναι..

paylos

Τα wp ειναι για μενα οτι πιο νεανικο και φρεσκο. Ολα ειναι απιστευτα ομαλα και ”ζωντανα”. Τα live tiles ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, οι επαφες σου, οι εικονες σου εναλλασονται τα παντα. Με αυτο το τηλεφωνο οντως δεν βαριεσαι ποτε. Κατι που δεν μπορει να καταλαβει καποιος βλεποντας ενα ασεταριστο τηλεφωνο σε καταστημα. Ολα τα υπολοιπα ειναι για παππουδες.

greeceandroid

Περιμένω με ανυπομονησία και WP8 και ΒΒ10! Έχουν επενδύσει πολύ στις πλατφόρμες τους(και τις έχουν διαφημίσει και πολύ), οπότε αναμένω κάτι καλό και από τους δύο.

steeve1

Αγόρασα και γω το LUMIA 800 πριν μια βδομάδα, είπα να πάω από WINDOWS MOBILE σε WINDOWS PHONE, καμιά σχέση βέβαια.
Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από την λειτουργικότητα της συσκευής σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής. Δεν υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης το λογισμικού (αλλαγή μεγεθους γραμματοσειράς των επαφών και ειδικότερα των τηλεφωνικών αριθμών, των γραμμάτων του BROWSER “αν έχεις λίγη πρεσβυωπία την πάτησες”, εκτύπωση φωτογραφιών από οποιοδήποτε συσκευή είτε BLUETOOTH, είτε υπολογιστή χωρίς την χρήση του ZUNE κλπ). Μου την σπάει που δεν είναι ανοιχτού λογισμικού ώστε να μπορείς να παρέμβεις εγκαθιστώντας προγράμματα, να “βλέπεις” την registry και γενικά την μνήμη του και τον δίσκο σε σχέση με τα WINDOWS MOBILE.
Α και κάτι που ξέχασα η μπαταρία χωρις έντονη χρήση κρατάει μόνο μια μέρα!!!!
Υπάρχει έντονη σκέψη να το πουλήσω!!!! Είμαι εν μέρη απογοητευμένος……………
Μήπως υπάρχει λύση και δεν την έχω ακόμη ανακαλύψει;;;

nikos

Μια χαρά κινητό είναι το lumia 800 απλό γρήγορο και καλό, τώρα για αυτούς που το κράζουν ε εντάξει τι να κάνουμε πληρώστε iPhone 700 ευρώ, φρέσκο λογισμικό με ζωντάνια! το windows phone!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.