Windows Phone 8, Στις 5 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο νέα Nokia [φήμες]

To WPDang επικαλείται πληροφορίες που λένε ότι τα Windows Phone 8 θα κάνουν τα πλήρη αποκαλυπτήριά τους στις 5 Σεπτεμβρίου, σε μία εκδήλωση κατά την οποία η Nokia θα παρουσιάσει από τη μεριά της δύο νέες συσκευές που λέγεται ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους.

Οι δύο νέες συσκευές θα είναι οι πρώτες που θα φέρουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft και εκτιμάται ότι θα έχουν τα ονόματα Lumia 910 και Lumia 920, σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του WPDang.

Δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών αυτών, αλλά ούτε και για το εάν τελικά θα είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία PureView για τη φωτογραφική τους λειτουργία. Κοντά είναι ο Σεπτέμβριος, οπότε δεν θα μας φάει και πολύ η αγωνία…

, Windows Phone 8, Στις 5 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο νέα Nokia [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Θα ειναι πολυ καλα σιγουρα..Ελπιζω οχι 500-600 ευρω,αλλιως απο του χρονου στα 300,λουκουμακια!!

Κωνσταντίνος

Παρόλο που δεν τρελαίνομαι για Windows Phones πιστεύω πως και τα δύο θα έχουν καλά χαρακτηριστικά και οτι θα κάνουν καλές πωλήσεις αν η τιμη τους είναι κάτω από 550€.

Αγαθη Αποσογλου

Καλα θα ειναι να περιμενουμε να τα δουμε κ μετα να πουμε οτι θα ειναι καλα.Τα 8 για μενα ειναι το plan B που λεγανε οτι δε θα υπαρχει…Κι ομως δε τα καταφερανε να κανουν πωλησεις.

Demis

@ 500 και 600 ευρώ θα έχει στην Αμερική…… εμείς με κάνα 700 θα είμαστε…..

Λουκάς

Ξέρουμε αν τότε θα κυκλοφορήσουν και τα 7.8?

Solon

Ελπίζω αυτή τη φορά να μην απογοητευτούμε. Περιμένω ένα κορυφαίο Νόκια για να Περάσω στα winphone.

runner

Μετα την ηλιθιοτητα που εκαναν με την ναυαρχιδα της Νοκια lumia (900) και τα windows 7, ηθελα να ξερα ποιος θα ξανασχοληθει σοβαρα μαζι τους;

makis88

https://zunited.net/2012/04/windows-phone-8-nokia-lumia-920-pureview-concept/

Μακάρι να είναι κάπως έτσι!

Γιώργος

Εγώ πιστεύω πως το ένα θα είναι της MS φτιαγμένο από τη Nokia (όπως το galaxy nexus από τη Samsung. , ενώ είναι της google) και το άλλο καθαρό Nokia …Διπύρηνοι και στα δύο σίγουρα…1 GB ram και ότι requirements έχει το wp8…

Demis

@makis88 δεν μπορεί καθώς σενσορας και φακός θα είναι πολύ μεγαλύτερος έτσι για τώρα ξεχνά την ποιότητα του pureview με τέτοια εμφάνιση (εκτός αν μειώσουν τα mp στα 20 πχ)

John Wave

Στα 700 ευρώ πιστεύω θα είναι η τιμή τους οπότε θα πάνε καλά…εκτός Ελλάδας ! Όταν απαγκιστρωθούμε από το μνημόνιο ( πιο πιθανό είναι να μας προλάβει η Αποκάλυψη…) και όταν απαγκιστρωθούμε από τη Γαλαξιατίτιδα ( μετάλλαξη του ιού της αϊφοουνίτιδας ) τότε τα λέμε… 🙂

Chris Moltisanti

@runner πιθανοτα εσυ!οπως περσι εκοβες φλεβες για το μηλαρακι και εθαβες τα υπολοιπα ετσι και τωρα!Μην το παρεις προσωπικα ειναι μπολικοι σαν το ειδος σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.