Windows Phone, Θα φτάσει σε εφαρμογές τα Android και iOS μέσα στο 2014;

Σύμφωνα με τον Joe Belfiore, τον υπεύθυνο για το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για φορητές συσκευές Windows Phone, η ψαλίδα ανάμεσα στο Windows Phone Store και στα Apple App Store και Google Play αναμένεται να κλείσει σημαντικά μέσα στο 2014. Αυτή την περίοδο, ο αριθμός των εφαρμογών που υπάρχουν στα Google Play και App Store της Apple, σε σχέση με αυτόν που διαθέτει το Windows Phone Store είναι αρκετά πιο μεγάλος.

Ο αριθμός των apps αυτή την περίοδο στο Windows Phone Store ξεπερνούν τις 190.000. Με τον χρόνο ωστόσο, και το απαραίτητο… χρήμα, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Τώρα που έφτασαν οι επίσημες εφαρμογές για τα Instagram και Vine, η μεγάλη πρόκληση είναι οι εφαρμογές της Google, η οποία αρνείται πεισματικά να τις προσφέρει στην πλατφόρμα των Windows Phone. Η Google, δεν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι άλλο, φαίνεται πως θεωρεί μεγαλύτερο αντίπαλο την Microsoft, παρά την Apple.

Σύμφωνα με το tweet του Joe Belfiore, η Microsoft αναμένεται να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην πλατφόρμα Windows Phone, ειδικά τώρα που η συμφωνία με την Nokia είχε θετική κατάληξη για την Microsoft, και όλα σχεδόν τα κέρδη από την πλατφόρμα θα καταλήγουν σε αυτήν.

Windows Phone, Windows Phone, Θα φτάσει σε εφαρμογές τα Android και iOS μέσα στο 2014;

Windows Phone, Windows Phone, Θα φτάσει σε εφαρμογές τα Android και iOS μέσα στο 2014;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Πως να μην αρνειται η γοογλε με αυτα που κάνει η Microsoft . Είδα εβγαλε και κάτι καπέλα και κούπες ενάντια της google . Και μετά περιμένει υποστήριξη

fenomeno

Οτι κανει η MS τα ιδια ακριβως κανει και η google !!!!!!!!!!!

fenomeno

Αλλα την ms ακομα και το πιο μικρο πραγμα να κανει ,,ολοι την κραζουν ενω στην google τσιμουδια για ολα !!! Παντως η google δειχνει ποσο φοβαται την ms !!

Μαινόμενος

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.. αλλά η Ms δεν έχει δώσει office στα android ;;
Η google φοβάται γιατί η ms έχει και φτηνά κινητά ενώ η apple μόνο ακριβά για τον μέσο καταναλωτή. Έτσι η Ms μπορεί να ανεβάσει το μερίδιό της. Γιατί μη νομιζετε πως το κολοσσιαίο ποσοστό android χρηστών είναι όλα S3 και S4…

manolis

δύσκολο να φτάσει στην ποιότητα των εφαρμογών του App store της Apple όπως το βλέπω αλλά έχει δυναμική για καλά πράγματα!!!

tech21man

Τι να κρυβεται απο κει πισω. Ουτε οι μεν ουτε οι δε ειναι χαζοι ακριβως. Δεδομενης και της ανακοινωσης της microsoft οτι απλα καθεται και κερδιζει λεφτα απο το android χωρις να κανει τιποτα απο τις πατεντες, οτι βγαζει εξτραδακια απο τα wp καλο θα ναι. Μπελας για την google?

Nikos

Εννοειται πως θα τα ξεπερασει, οικονομικα κινητα με αξιοπιστο, γρηγορα, minimal λειτουργικο. Και με τις Εxtra+ εφαρμογες της Nokia. Η Google εχι μπλοκαρει την εφαρμογη Youtube προσωρινα, αλλα δεν πειραζει, υπαρχουν πολυ καλυτερες οπως το Metrotube και το youtubeHD.

Aris

Καλά εδώ που τα λέμε, το Scroogled campaign, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να φέρεις τα apps της Google στο wp. Αν και τα tshirts και οι κούπες που βγάλανε είναι αστεία. Πάντως και η Google απάντησε με δήλωση στο Twitter “We wish Microsoft good luck with their new wearables” και καλά σπόντα για το Google Glass. Whatever.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.