Windows Phone Challenge στο Public το Σάββατο

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε σε challenge μεταξύ Windows phones και άλλων συσκευών, αλλά η ιδιαιτερότητα αυτής της αναφοράς μας εδώ είναι ότι τώρα θα λάβει χώρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Public στο εμπορικό κέντρο The Mall. To event θα γίνει αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου στις 12.00 με τον τίτλο Windows Phone Challenge.

Το concept του παιχνιδιού είναι απλό. Από τις 12.00 και μέχρι τις 16.00, εκπρόσωπος της Microsoft θα βρίσκεται στο κατάστημα, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει συσκευή κινητού τηλεφώνου με λογισμικό Windows Phone για να συναγωνιστεί σε συγκεκριμένες ενέργειες/σενάρια με όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο διασκεδαστικό παιχνίδι– πρόκληση, κάνοντας χρήση του smartphone τους. Όσοι καταφέρουν, με το smartphone τους, να είναι γρηγορότεροι από τον εκπρόσωπο της Microsoft ο οποίος θα χρησιμοποιεί το Windows Phone, θα κερδίσουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 80 ευρώ. Όλοι όσοι συμμετάσχουν θα κερδίσουν δωροεπιταγή 30 ευρώ.

, Windows Phone Challenge στο Public το Σάββατο

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Nikos υπαρχουν ψηλα γραμματα του στυλ: “Δωροεπιταγη x ευρω για αγορες ανω των y ευρω”?

vassilis

Πλακα θα εχει!

γιαννης

τελειο..μια δωροεπιταγη 30 ευρω ( 80 λιγοι θα παρουν ..δυσκολο να συναγονιστης wp συσκευη)
επιτελους θα χτυπησω το lumia 710 με 200Ε (trade and save + δωροεπιταγη )

Βύρωνας

Smoked by WP τώρα και στην Ελλάδα!

Δημητρης K.

φαση θα εχει…να δουμε και κανενα βιντεακι μετα να γελασουμε!!!!

Tsabino

τελειοο!!! ΠΑΙΔΙΑ..ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑ WP8…ποτε δεν ξερουμε.. μπορει να ψαρωσουμε τπτ..

eKitsos

lol θα μαζευτεί όλη η βλαχιά με τα “πειραγμένα”…
♫♫φερ` το παλιοοοο και παρε νεοο♫♫♫

paris

Το ίδιο είχε γίνει και πριν από περίπου 2 εβδομάδες στο ΜediaMarkt στο Μαρούσι. Εκεί έδιναν δωροεπιταγές 75 και 25.. Οι επιταγές βέβαια είναι συγκεκριμένες στον αριθμό οπότε το challenge θα ισχύει μέχρι να εξαντληθούν. Νομίζω δεν υπήρχε καποια δέσμευση όσον αφορά το ποσό( αν πρέπει να αγοράσεις χ για να έχει την έκπτωση με επιταγή) όπως ρωτήθηκε παραπάνω…

Vai

Γι αυτο παιδια προπονηθειτε καλα πριν πατε.
Μαθετε να παιζετε το κινητο στα δαχτυλα σας.

Δωστε βαρος κυριως στο ανεβασμα φωτο στο facebook και Twitter και
προσθεστε βολικες συντομευσεις στα smartphone σας για να κανετε την διαδικασια πιο γρηγορα απο τον ανταγωνιστη σας.

Επισης αν σας πει οτι κολλησε το κινητο του και γι αυτο δεν προλαβε να ανεβασει την φωτο πιο γρηγορα,μην τον πιστεψετε, θεατρο θα κανει!

Τουλαχιστον ας εδινε δωρο ενα κινητο τηλεφωνο, τις δωροεπιταγες τις να τις κανεις?

Georgios

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «WINDOWS PHONE CHALLENGE»

https://www.public.gr/oroi-symmetohis/windows-phone-challenge/

paris

Ένα challenge που ξέρω σίγουρα πάντως είναι το εξής: Αφήνουμε και οι δύο τα κινητά μας στον πάκγο κλειδωμένα, και ταυτόχρονα τα πιάνουμε τα ξεκλειδώνουμε βγάζουμε φωτό και την ανεβάζουμε φμπ..
Οπότε σε αντροιντ θα βόλευε να έχουμε συντόμευση στη Lockscreen για την κάμερα( κάτι που νομίζω έχει το wp)

γιαννης

@paris
το wp αμα πατησεις το πληκτρο καμερας παει κατευ8ειαν στν καμερα ακομα και οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο…

θα ειναι πολυ δυσκολες οι δοκιμασιες γτ τα wp πανε σφαιρα..

Tony Cool

Αυτο που παντα ζηταγα απο το κινητο μου τηλεφωνο:να ανεβαζω φωτο στο fb σε 11.7 δευτερολεπτα αντι για τα 14.8 που κανει το τωρινο μου μπρικι!Μα που το σκεφτηκανε οι σαταναδες στη microsoft;Μεσα στο μυαλο μας μπηκανε πια;;;Μας ανοιγουν νεους οριζοντες!
υ.γ.:Sorry αν ακουγομαι υπερ του δεοντος ειρωνικος,σεβομαι το wp σαν νεο λογισμικο παροτι θελει δουλεια ακομη,αλλα με κατι τετοιες καγκουριες οι ιδια η ms ακυρωνει το λογισμικο της,τουλαχιστον για οποιους εχουν μια σταλα μυαλο.Οποτε βλεπω αυτα τα βιντεακια απο το εξωτερικο απλα κλαιω!Και btw εξισου καγκουρια θεωρω να βαζεις 4πυρηνη cpu και 2gb ram σε ενα κινητο που δεν θα τα χρησιμοποιησεις ποτε αλλα δεν εκατσες να βελτιωσεις λιγο τη μπαταρια,οπως και το να βαζεις γυαλι και μεταλλο σε ενα αλλο κινητο,το οποιο εκτος του οτι θα γινει θρυψαλλα αν πεσει απο το μισο μετρο πρεπει να το κρατας και με ειδικο τροπο για να πιασεις σημα!

Panagiotis G.

το θέμα μας είναι αλλού όμως. ότι επιτέλους η χώρα μας γίνεται μέρος κάποιον promotion που μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο στο εξωτερικό γιατί μας είχαν χε….
κατά τα άλλα σίγουρα θα έχει πλάκα

Baba Yaga

@Tony Cool

Πες τα Χρυσόστομε…

pk

υπαρχει και ενα αλλο και εκει καποιος με htc τους εχει.ειναι ποιος θα πει ποιο γρηγορα την θερμοκρασια στην αθηνα.εκει αν εχεις htc βαζεις το widget του καιρου στη lockscreen και τσεπωσες τα 80 ευρωπουλα

Γιαννης μα

Παιδια ωραιο Challenge,Κωστα αν μπορεις πηγαινε απο κοντα να τραβηξεις ντοκουμεντο καποια στιγμη!

angelos

Παιδιά είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή διαφήμιση για Ελλάδα. Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και στο κατάστημα της MS στην Αμερική πριν λίγο καιρό.

Χρίστος

Θα συναγωνιστεί σε συγκεκριμένες ενεργειες-σενάρια ? δεν γίνετε να του θέσουμε και εμείς δικά μας challenges ?? θα ηθελα πάρα πολυ να παω με το iphone μου, να του δείξω το infinity blade 2 η οποιοδήποτε παρόμοιο σε ποιότητα γραφικών παιχνίδι και να του πω: βρές μου ένα παιχνίδι στο μαρκετ του windows phone σου με τέτοιου επιπέδου γραφικα !! ουτε σε 2 χρόνια δεν θα καταφέρει να τελειώσει το challenge αυτο αχαχχαχχαχαχαχα

Petre

Όντως.. Να βάλουμε εμείς τα σενάρια.. Όπως ας πούμε..πέτα ένα αρχείο divx , mkv κ κανε το να παίξει! Εκει γελαμε….

what

wifikill στον τυπο με το windows phone και εχουμε το 80ρικο στην τσεπη 🙂

stavros

easy money!!!γιατί δεν κάνουν benchmarks να γελάσουμε?microsoft άλλαξε τη πολιτική σου και αναβάθμισε το hardware σου.που πας με μονοπύρινο επεξεργαστή και 512 ram?να ανταγωνιστείς τι?προσέξτε τη παγίδα παιδιά.επειδή δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σε επεξεργαστική ισχύ τα καλά κινητά το challenge θα είναι με tricky εφαρμογές οι οποίες είναι γραμμένες να ανοίγουν πιο γρήγορα σε WP.διαφορετικά είναι σαν να συγκρίνεις lada με porsche.και επαναλαμβάνω αν έχουν καρύδια ας τρέξουν benchmarks και όχι να πάνε να ξεγελάσουν τον κόσμο

el_mac

@ stavros πραγματικα ρε φιλε τι ηταν αυτο που ειπες ??? να γελασουμε με benchmarks ??? για κινητα τηλεφωνα ??? seriously ???

Εγω λεω να γελασουμε με τα lag του android…
Η με τα mallware του market…

benchmark λεει… ΕΛΕΟΣ.
Πες μου την τελευταια φορα που σε βοηθησαν τα τρανα σου benchmarks…
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα !!!

Εκτος απο 4 πυρηνες (γενικα hardware) ενα smartphone χρειαζεται και καλο software… για να στο πω πιο απλα θες και καλογραμμενο κωδικα… σορυ αν αυτη η λεξη σου ειναι αγνωστη…

Πανε λοιπον στον διαγωνισμο και βαλε εναν φιλο να τραβαει video και δειξε μας και εμας αυτα τα easy money να γελασουμε με τα benchmark σου…

John Karakatsanis

Δεν αξίζει το συγκεκριμένο challenge παιδιά… Το δελτίο τύπου αφήνει να εννοηθεί ότι όσοι πάνε μεταξύ 12-4 και πάρουν μέρος στο παιχνίδι θα φύγουν με δωροεπιταγή.

Σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας όμως που υπάρχουν στο public.gr το challenge θα ολοκληρωθεί με τη δήλωση συμμετοχής των 20 πρώτων που θα είναι εκεί.

Κατά τη γνώμη μου λοιπόν δεν αξίζει να πάει κάποιος ειδικά για το challenge και εξηγώ εδώ το γιατί: https://www.xblog.gr/giati-den-aksizei-na-symmetasxeis-sto-windows-phone-challenge-twn-public/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.