Τα Windows Phone είναι καλύτερα από το iPhone γιατι ανεβάζουν σε 4″ φωτογραφίες στο Facebook

Στις καθημερινές λειτουργίες και τη χρήση χτυπάνε για ακόμα μια φορά τα διαφημιστικά teaser της Microsoft και του λειτουργικού συστήματος Windows Phone. Μέσα από το βίντεο που ακολουθεί γινόμαστε μάρτυρες ενός σκληρού και δύσκολου test μεταξύ του HTC Titan II και του iPhone 4S. Νικητής το Titan II επειδή καταφέρνει να ανεβάσει μέσα σε 4 δευτερόλεπτα φωτογραφία στο Facebook…

Βy the way, το εσωτερικό του καταστήματος δεν είναι φτυστό με το εσωτερικό των Apple Stores…?

, Τα Windows Phone είναι καλύτερα από το iPhone γιατι ανεβάζουν σε 4″ φωτογραφίες στο Facebook

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Βρε το αγόρι μου που άκουσες την λέξη καλύτερα.γρηγοροτερα λέει…και αυτό είναι αλήθεια όσο και αν σε ενοχλει

vitalogy

Καλο, γελασαμε…

Spyros

Αυτο ελειπε να επιλεγουμε τα κινητα μας επειδη ανεβαζουν ποιο γρηγορα φωτογραφιες στο facebook.

vitalogy

Βαλανε καποια παιδακια που δεν εχουν ξαναπιασει iphone στα χερια τους….ελεος….. Βλεπω οτι δυστηχως και η microsoft μη εχοντας σοβαρα επειχηρηματα προσπαθει να κερδισει της εντυπωσεις με ψευτοvideo.

Bruskosapartments

Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά στη φωτογραφία το άσπρο είναι iPhone 4 Kai
Oxi 4s

Nickolas

@ Bruskosapartments Για ποια φωτογραφία μιλάς και πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τόσο μακρυά ένα iPhone 4 από 4s? Άλλωστε η κοπέλα στο βίντεο λέει οτι είναι 4s.
Αυτό που θέλει η Microsoft να περάσει είναι οτι κάποιες καθημερινές λειτουργίες γίνονται εύκολα και γρήγορα χωρίς προσθήκη κάποιων εφαρμογών. Προσωπικά πάντως τέτοιου είδους διαφημιστικά δε μου αρέσουν.

PiXel

Ωραίος τρόπος επιλογής κινητού. Πάνε οι επεξεργαστές/μνήμες κλπ. Τώρα βλέπουμε την ταχύτητα uploading… Fail!

Christos

Παιδια συμφωνο με τον Bruskosapartments. Στο 0.26 δειχνει οτι η αντεννα ειναι πανω(Βλεπε κοψιμο στο αλουμινενιο σασι). Ειναι iphone 4 ξεκαθαρα.

peter

Καλησπερα

Αν το παρατηρησατε ολοι , καποιοι εχουν 4 και καποιοι 4s iphone. Κατι ακομα αυτο ειναι δεν ειναι για μενα κριτηριο να παω smartphone αλλα για τα 12χρονα μεχρι και τα 16χρονα που χρησιμοποιοουν το facebook δεν ξερω για την ελλαδα αλλα μιλαω για ΗΠΑ και αυστραλια που ξερω, περισσοτερο ειναι target group που θελει η microsoft γιατι αυτη η γενια ερχεται πρωτη φορα με smartphone. Παντος θα με ελκουσε περισσοτερο αν ελεγαν οτι υπαρχει συνχρονισμος κινητου και υπολογιστη μσεσω του wifi και με συνδιασμο τα windows 8 θα ηταν ανταγωνιστικα με το iphone.

στραβός

Εγώ έχω ένα ταπεινό lg optimus 7 με 1ghz επεξεργαστή και το κινητό δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.
Ποτέ όμως και βλέπω άλλα ακριβότερα να το κάνουν. Επίσης ότι θέλεις να κάνεις το κάνεις άμεσα γιατί δεν έχει το υποκουμπί του υποκουμπιού που θα σε μπερδέψει. Επιτέλους κάποιος κατάλαβε ότι σε κινητό θέλω πρώτα τις λειτουργίες του κινητού και μετά όλα τα άλλα απλά όμορφα ωραία και αξιόπιστα.

Τελειώνοντας, θεωρώ αυτό που κάνει η ms βλακεία. Ποιον μπορεί να πεισει με τέτοιες ενέργειες δεν ξέρω.

panos13

@PiXel Οι επεξεργαστες μνημες κτλ κανουν την ταχυτητα του τηλεφωνου?Η απλοτητα του λειτουργικου ειναι πολυ περισσοτερο σημαντικη αποτι το hardware.Τι να το κανεις στα benchmarks να “πετας” και σε απλες λειτουργιες να θες να διπλασια klick και το δηπλασιο χρονο.Το ios ειναι πολυ απλο γιαυτο και εγω θεωρω οτι ειναι λιγο fail η συγκριση.Αλλα δεν χρειαζεται να κατηγορουμε ενα λειτουργικο επειδη δεν υποστιριζει δυπιρηνα.Tα windows phones ειναι οτι καλυτερο για browsing με μακραν την πιο smooth εμπειρια μαζι με ios.To android περα απο τις πολλες εφαρμογες του ειναι ενα μεγαλο fail otan θες 4απυρηνο για να εισαι το ιδιο Smooth με ενα μονοπυρηνο iphone 4 η windows phone

Δημητρης

Το lumia 900 πουλάει σαν …. Και εσεις ασχολείστε με τα τετραπυρηνα για να ανοίγετε εφαρμογές…simply faster λέει όχι simply best φίλε μ Κώστα διόρθωσε τον τιτλο fail..και αν έπιασες windows phone .ξερεις οτι είναι γρηγοροτερα σε πολλά πραγματα…Κάτοχος lumia 800 και απροβληματιστος εδω κ καιρο

spyros

peter : πολυ σωστος,ακουω καποιους που λενε για το 4S οτι εχει 512 ram μονο η 800 mhz επεηεργαστη, η για τα wp που εχουν επισης 512 ram και μονοπυρηνο επεξεργαστη και γελαω,τα εχουν δοκιμασει να δουνε πως τρεχουν? η απαντηση ειναι οχι..

akis

Δεν με ενδιαφέρει……

spiroz

Μεγαλο κριτιριο!!! Τι κομπαρσοι ειναι εκει στην Microsoft!!!

Δημητρης

Εδω ρε φίλε το τετραπυρηνο δεν έχει ραδιόφωνο…δεν μιλάω για internet file sharing

Δημητρης K.

Αυτη η καραμελα πως το iphone ειναι το καλυτερο κινητο πρεπει να σταματησει…
Ουτε hater ειμαι αλλα και fan για κανενα λογο για κατι τοσο υπερκοστολογημενο.
Και ναι ξεπεραστε το,τα wp ειναι καλυτερα σε ολα τα σημεια σαν software.
Οταν με το καλο τον οκτωμβριο βγει το new iphone με 1g ram και οθονη/επεξεργαστη αλλα new ipad (καπου το διαβασα χ8ες) τοτε θα τα πουμε.Αν και πιστευω πως και παλι η τιμη του θα ειναι απλησιαστη.

Ante_Geia

Και η γιαγια μου ειναι πιο γρηγορη απο το iPhone γιατι κλάνει πιο γρηγορα … ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ …. Αντε γεια τωρα

Γιάννης

Ειμαι χρηστης iOS συσκευης και ημουν χρηστης Android…το Android πλεον μου φαινετε λιγο σε σχεση με μια jailbroken iOS συσκευη…

lumia800 user

Είναι γνωστό ότι όπως καο στο δρόμο οποίος κανονίζει μια κόντρα την κάνει στα μέτρα του..
Είναι πάντως πολύ που πήραν pc μόνο και μόνο για το Facebook..
σιγουρα αυτό δεν κάνει ούτε γρήγορο το OS ούτε ότι είναι σε όλα πιο γρήγορο από iPhone.. εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μονοπυρηνο κρατιέται σε όλους τους τομείς διπλα διπλα με δυπηρηνα εκτός από video recording και video decoding

κανένα os δεν υπερτερεί παντού έχω στήσει διπλα διπλα το lumia και το iPhone 4s σε browsing και ανάλογα το site ήταν με διαφορα το ένα η το αλλο

leathernecks

Παιδιά μην τρελαίνεστε τόσο με τις διαφημίσεις!!! Λογικό είναι όλοι να προσπαθούν να κερδίσουν μερίδιο από την αγορά είτε προβάλοντας τα πλεονεκτήματα τους έναντι των αντιπάλων τους, είτε παρουσιάζοντας τα σαν super ουάου.
Η άποψη μου είναι ότι κάθε λειτουργικό έχει τα θετικά του αλλά έχει και τα αρνητικά του.
Όπως βολεύεται ο καθένας μας.
Είναι λογικό βέβαια και η microsoft να προσπαθεί να ανταγωνιστεί το Νο 1 σε πωλήσεις smartfone παγκοσμίως.

Δημητρης K.

φιλε @Γιαννης δεν λεει το δημοσιευμα για android αλλα για wp και πιστεψε πως τα wp ειναι καλυτερα.παιζει βεβαια ρολο και η συσκευη.Το ios ειδικα μπροστα στο wp δειχνει παιχνιδι για μικρα παιδια οπως και το android φυσικα.

Tony Cool

Απο τη στιγμη που το android κανει 10 πραγματα και το wp/ios κανουν 5 (ασχετα αν αυτα τα 5 τα κανουν πολυ καλα) τοτε το android αυτοματως ειναι εκτος συναγωνισμου και η συγκριση αδικει τα αλλα 2 λογισμικα.Ειμαι περιεργος ομως με ποια λογικη η χρηστες wp θεωρουν το λογισμικο αυτο καλυτερο απο το ios και μαλιστα για πλακα.Και το λεω αυτο χωρις ιχνος ειρωνιας,εχω δουλεψει και τα 2 λογισμικα και σιγουρα δε βλεπω καμμια ανωτεροτητα των wp,εκτος απο υποκειμενικα πραγματα οπως το ui κλπ.Το ios π.χ. μπορει να ισχυριστει οτι εχει ενα κραταιο app store σε σχεση με ενα (για την ωρα) ελλιπες των wp.Αυτο μαλιστα,ειναι αντικειμενικο πλεονεκτημα.

Κωστας

Kωστα μια διορθωση, η συσκευη στο βιντεο ειναι το πρωτο HTC Titan και οχι το Titan II, το Titan II εχει διαφορετικο σχεδιασμο στην “πλατη” του.

Michael

αν είναι να πάω σε windows για να ανεβάζω φωτογραφία 5 δευτερόλεπτα νωρίτερα με σπασμωδικές κινήσεις λες και φεύγει το τραίνο και θέλω να καταρίψω ρεκόρ τότε ίσως χρειάζομαι άλλου είδους λύση αντί για κινητό….

δεν το αλλάζω το 4s γιατί με βολεύει εκπληκτικά.. εκτός κ αν βγάλουν συσκευή που ανεβάζει φωτό ασύρματα με τη σκέψη….οπότε να έχουμε να λέμε….

antonis

νταξει ….ποσο αληθεια ειναι…καλα δεν συζηταω για android.. σε γενικα πλαισια τα Wp7 ειναι πιο γρηγορα οσων αφορα το ανεβασμα απο οτι και να εχω χρησιμοποιησει..και αυτο τα περιλαμβανει ολα..ειναι εξαιρετικα smooth και δεν μου εχει κολλησει ουτε για ενα δευτερολεπτο, οσον αφορα αυτο δεν ακουω κουβεντα..μπορει να υπερτερουν καποια κινητα σε κατι αλλο αλλα λειτουργικοτητα και ανταποκριση δεν το συζηταω .

https://antoniskepseismou.blogspot.com/

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ iphone αλλά από ότι διαβάζω δεν έχει ελεύθερο λειτουργικό. είναι κλειδωμένο – κάνει μόνο για τις δικές της συσκευές. Θα ήθελα ένα λειτουργικό που να είναι ανοιχτό προς όλους και όλα και να είναι εύκολο. Και προς το παρόν νομίζω μόνο το android είναι το πιο ανοιχτό. Εκτός αν εξελίχθηκε και το wp

Bruskosapartments

@ christos thanks για την υποστήριξη
@ nickolas δες στο 0.24-0.26 και φαινεται ξεκάθαρα από την κεραία ότι είναι το 4

andreas kor

Παιδια αυτο ισχυει!! Εχω και το Lumia 800 και iphone 4s… To lumia σε μερικα πραγματα ειναι
πολυ πιο γρηγορο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i