Windows Phone Mango αναβάθμιση, Κόλπα και συμβουλές αναγνωστών

Mango is out… αναφωνούν με ευχαρίστηση από εχθές αργά το απόγευμα φίλοι και αναγνώστες του Techblog. Εγώ απουσίαζα εκείνη την ώρα από τον υπολογιστή όμως η λειτούργησε η αυτοοργάνωση και ο ένας βοηθούσε τον άλλο με πληροφορίες, συμβουλές και tips. Μπράβο παιδιά, είστε όλοι Rock Stars!

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν (δυστυχώς!) και η αναβάθμιση Windows Phone Mango δεν έχει ελληνικό μενού. Θα μπορούσα να πω πολλά για την επίθεση που δέχτηκα τότε από αυτόκλητους “εκπροσώπους” των Windows Phone (διαβάστε τα σχόλιά τους στο παραπάνω link), αλλά δεν θα το κάνω. Ότι μαθαίνουμε θα το λέμε παιδιά και ας σας προκαλούμε στεναχώρια! :p
Σταματάω όμως εδώ, σήμερα έχουμε χαρές, Mango is out!

Εγώ προσπαθώ μέχρι και αυτή τη στιγμή να ενημερώσω τα unbranded κινητά μου HTC HD7 και HTC Mozart αλλά αυτά δεν βρίσκουν ακόμα την αναβάθμιση (έχω προσπαθήσει και με τη διαδικασία που περιγράφει το WPCentral, την οποία περιγράφω παρακάτω).

• Κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού Zune (Windows) ή του Windows Phone 7 Connector (Mac).

• Διαδικασία force to download από το WPCentral
– Ανοίγετε το λογισμικό Zune και συνδέετε το κινητό.
– Επιλέγετε αναβάθμιση και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα αποδυνδέετε τον υπολογιστή σας από το ίντερνετ (τραβήξτε το καλώδιο ethernet).
– Το Zune συνεχίζει να ψάχνει και μετά πό λίγο σας εμφανίζει επιλογή ότι υπάρχει διαθέσιμη η αναβάθμιση.
– Συνδέετε ξανά το καλώδιο του ethernet και ακολουθείτε τα υπόλοιπα βήματα.
– Καλή επιτυχία!

, Windows Phone Mango αναβάθμιση, Κόλπα και συμβουλές αναγνωστών

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

152 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Loukas

YEAH it works

panos

τωρα που βγηκε κα ιτο mango καρφι για w7 phone με μερικες βελτιωσεις ακομα το βλεπω να πηγαινει πολυ ψηλα και οπως ειχες πει (δεν θυμαμαι που ομως) οτι με 200 ευρω παιρνεις κινηταρα που εχει ενα καρο καλουδια και αναβαθμιζεται κιολας οπως ειδαμε!

θανασης

η αναβαθμιση 7.0.7403.0 ειναι;
αυτη βρηκε χωρις να κανω force download

meniou

7720 λεγεται η τελευταια αναβαθμιση…μηπως γνωριζει καποιος…με reset μπορώ να αλλάξω το primary mail μου που ήταν uk για να μπαίνω στο ελληνικό marketplace….? γτ δεν έκανα reset πριν την εγκατάσταση της 7720….

andreas

Καλημέρα, είναι απαραίτητο το backup πριν την αναβάθμιση; ελληνικό μενού θα έχει κάποια στιγμή ή χλωμό;

meniou

θνξ φίλε….. πάντως παιδιά το ελληνικό μενού είναι το τελευταίο που με απασχολεί…θα προτιμούσα να φτιάξουν άλλα θέματα όπως την “φωνητική πληκτρολόγηση” των μνμτων που δοκίμασα γτ δυστυχώς δν υποστηρίζει τα ελληνικά….

Exploticon

εγω εχο ενα προβλημα ειχα mango beta εκανα restore σε nodo παο να δο για update και μου λεει οτι εχο ακομα το mango beta για ενημερωση αμα ερθει το κανονικο mango θα κανει κανονικα ενημερωση η θα λεει ακομα οτι εχο για ενημεροση το mango beta?

Tasos

Παιδιά ακολουθήστε τα βήματα έτσι όπως τα λέει ο cvlachakis και το mango είναι στο κινιτο σας. Εγώ έχω το omnia 7 και σας γράφω από εκεί με το ελληνικό πληκτρολόγιο που έχει και λεξικό!!!!! Άξιζε τκν κόπο η αναμονή και με το παραπάνω… Mango!!!!

el_mac

@ Tasos κι εγω το omnia7 εχω φιλε… και εχω το εξης προβλημα… οταν γραφω με αγγλικους χαρακτηρες ενα μηνυμα μπορω να βαλω μεχρι 160 νομιζω… ενω με τα Ελληνικα μονο μεχρι 70… το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα ??? αν ξερει την λυση ας το πει… ξερω οτι κατι παιζει με το unicode αλλα δεν μπορω να το φτιαξω… Ελεος ρε MS περιμεναμε τοσο καιρο Ελληνικο πληκτρολογιο για να γραφουμε μηνυμα μεχρι 70 χαρακτηρες…

Tasos

Για του λόγου το αληθές δεν έχω ιδέα φίλε el_mac διότι ποτέ δεν έγραφα με ελληνικα στα μυνήματα μου… Γιατί όμως να συμβαινει αυτό;

Paschalis

WTF!
Προσπαθώ από χθες το βράδυ να κάνω την αναβάθμιση.
Αφού, μετά από αλχημείες,
το Zune & το Connector ‘κατάφεραν’ να δουν ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση,
κατά τη διάρκειά της, βγάζει ERROR CODE 8018001E & δεν ολοκληρώνεται ποτέ.
Οι άνθρωποι είναι απλά ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ.
Αυτό το σύστημα, τράβα το καλώδιο του LAN & μετά ξαναβάλτο,
κανε reset στη συσκευή για να δει ότι υπάρχει αναβάθμιση,
& όλες οι προσπάθειες που κάνουν κάτοχοι & μη της συσκευής,
για να πάρουν 1 κουτσουρεμένη αναβάθμιση,
δείχνουν πόσο ΛΙΓΗ εταιρία είναι η Microsoft.
Πολύ λυπάμαι γιατί έχω το LG Optimus 7,
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Windows Phone.

θανασης

Λοιπον εγω εβαλα το update και θα σας πω
δεν μου εκανε hard reset. οπως ηταν με τα αρχεια που ειχε ετσι ειναι και τωρα
τα παιχνιδια τα οποια δεν ειναι αγορασμενα, με προωθει το λειτουργικο να τα διαγραψω
τωρα σιγα σιγα θα βλεπω τι καινουργια πραγματα εχει

Κωνσταντίνος

Υπήρχαν αντίστοιχα προβλήματα με τα Samsung στο NoDo. Οπότε δεν είναι θέμα Microsoft αλλά κατασκευαστή.

Αυτό με τις αλχημείες και μένα μου κάνει κάπως αλλά τώρα μπαίνει η 7403… 😀

Για να δούμε τι φρούτο είναι το Mango…

Tasos

@Paschalis Ακου αυτό. Μην κλείσεις το νετ. Αν εχεις ασύρματο απλώς αποσυνδεσε το Pc σου και αν εχεις καλώδιο πάλι το ιδιο. Μην περιμενεις 1,2 δευτερολεπτα αλλά 2,3… Οταν σου βγάλει την διαθέσιμη ενημέρωση θα πατήσεις οκ και θα δεις που πιθανότατα όλα θα πανε ρολόι. Σου τονίζω μην κλείσεις το νετ, αποσυνδεσε το Pc σου από αυτό. Με το που θα δεις την διαθέσιμη ενημέρωση συνδεσε κατευθείαν το νετ σου. Τα wp7 είναι για μένα τα μονα κινητά που μπορούν να κοντραρουν στα ίσα τα iPhone. Μην τα παρατήσουμε για χάρη ενός update…

Tasos

@el_mac Τελικά εχεις δίκιο για τα μυνήματα. Δοκίμασα όμως μια πατέντα και πιάνει (τουλάχιστον σε εμένα παρολο που όπως σου είπα δεν γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες): Στην αρχή του μυνηματος σου γραψε μόνο μια λέξη με greeklish και αυτομάτως θα εχεις 160 χαρακτήρες μετά και ας γράφεις μόνο ελληνικα. Η αλήθεια είναι πως αυτό το mango έχει τόσα που φτιάχνεις και καφέ που λέει ο λόγος αλλά απλά πράγματα όπως αυτό η το ελληνικο μενού (όχι πως έχω θέμα με το μενού) εκλίπουν…

Nickozzz

Μόλις έκανα το update,έχω επιτέλους mango στο LG E900 χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.Διάβασα για το συγκεκριμένο error code,πιθανόν χρειάζεται το πιο πρόσφατο firmware update της LG.Πάντως στο δικό μου δούλεψε κανονικά και είναι απίστευτα καλό.

LambrosN

Anybody help!!O τροπος του connect / disconnect απο το δικτυο δεν λειτουργει. Το προσπαθησα πανω απο 10 φορες αλλα ουτε φωνη ουτε ακραοση!! Μηπως πρεπει το κινητο να ειναι σε καποιο συγκεκριμενο mode, ανοιχτο standby απενεργοποιημενο???

meniou

εχω το trophy με mango…θα σας πω πως το εκανα..μπορει να μην παιζει ρολο…για την αναβαθμιση το κινητο να ειναι ανοιχτο…στα τετραγωνακια….παταω ενημερωση…μετα απο 2 δευτερ..αποσυνδεω το pc…αν σου βγαλει οτι υπαρχει ξανασυνδεω κ παταω οκ…αν οχι…ξανασυνδεω κ κανω το ιδιο….αποσο εχω διαβασει οταν σας βγαζει error ειναι θεμα συσκευης κ οχι Microsoft…αναμενεται να κανει κτ η εταιρεια….αυτα…

Thanos

@Paschalis το είδα σήμερα το πρωί τσέκαρε εδώ είναι η περίπτωσή σου..https://www.wpcentral.com/lg-optimus-7-e-900-update-error
Λυπάμαι και ελπίζω να βρεθεί λύση γιατί έχει γίνει τόσο ωραία δουλειά..

LambrosN

Καποιος με HD7 που να εχει κανει το update μπας και μας δωσει τα φωτα του??? Εχω κλεισει τουλαχιστον καμια ωρα με συνεχη connect / disconnect!!! Help!!!!!!

Hem

Αν δεν έχεις καλώδιο ethernet και είσαι με ασύρματη σύνδεση, κλείνεις απλώς το wlan; Σε μένα δεν πιάνει με τίποτα το αυτό κόλπο. Είναι αλήθεια ότι το δίνουν μόνο στο 10% των χρηστών; Αν είναι να σταματήσουμε να προσπαθούμε γιατί οι πιθανότητες είναι λίγες.

Tasos

@Hem Δεν κλείνεις το wlan, κανείς αποσύνδεση του υπολογιστή σου από το wi-fi rooter. Το 10% των χρηστών δεν ισχιει στην περίπτωση μας…

kostas

Εγώ με HTC HD7 έκανα το εξης. Εκανα reset to κινητό, το ενεργοποίησα ξανά βάζοντας το ελληνικό hotmail λογαριασμό που είχα, (έκανα ενα restart και το pc και το router,δεν ξερω αν έπαιξε κι αυτό καποιο ρόλο), το έβαλα στο pc, άνοιξε το zune αυτόματα, μου το αναγνώρισε σαν νέα συσκευή λογω τοθ reset που είχα κάνει, και στο 3 βήμα που το zune ψαχνει για ενημερώσεις, μου έδωσε αμέσως την αναβάθμηση… και όλα τέλεια… Πριν απ αυτό δεν μου δινε τίποτα. Ούτε με το κόλπο βάλε βγαλε καλώδιο. Εγώ προσωπικά αυτά τα βάματα έκανα. Δεν ξέρω σε ποιο απ όλα οφείλεται.

LambrosN

Δεν υπαρχει!!! Δεν θελει με την καμια να κανει το update. Ουτε με τη διαδικασια του WPCentral ουτε με τον τροπο του φιλου kostas. Μηπως εχει σχεση οτι δεν εχω κανει sign in με το λογαριασμο μου στο Zune???

Giannakis

Colosus & Athanasios κατι..πως τους λενε τελος παντων πρεπει να
κανουν καμια τουμπα τωρα..μην πω τιποτα αλλο!!!
Οποτε αλλαζουν τα ονοματα σε :
Colotoub & Athanasiotoub..
Φιλακια πολλα..
Techblog δυνατα..

meniou

Παιδες υπομονή κ προσπάθεια…για οσους τα καταφέρανε μια ερώτηση….στο bing μου εμφάνιζε εικονίδιο music (δλδ να μου βρίσκει ποιο τραγούδι παίζει..σαν το shazzam) το οποίο εξαφανίστηκε όταν έβαλα region Ελλάδα…ξαναέβαλα region UK αλλά πάλι τπτ…γνωρίζει κανείς επι του θέματος…?

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣ

χτες βραδυ μετα απο 11 συνδεσεις αποσυνδεσεις ειδε οτι υπαρχει update! εβαλε ξανα την 7392 μετα την 74,,, κατι και μετα την 7.10.7720.68 firmware 1.1.2.10 hardware 1.0.0.0 radio software 1.1.2.10 radio hardware 0.3.5.0 bootloader 1.5.1.0 chip 0.30.2.0
εντυπωσεις… εφτιαξαν τον καταλογο επιτελους χωριζει τωρα ελληνικα-αγγλικα ,κατι σαχλαμαριτσες με το ξυπνητηρι….συνεχιζει να μη το βλεπει σαν usb-disk…..αν εισαι με καλωδιο δε μπαινεις marketplace που να χτυπιεσε…..γενικως το marketplace ειναι πονεμενη ιστορια…δε μπορω να πω οτι εχει κατι που με ενθουσιασε ..τα αναμενομενα διορθωσανε μπας και μπουνε στην αγορά….τουλαχιστο κανανε ενα βημα εμπρος….
τωρα οσο αφορα το force update εμενα εβγαλε update μετα απο 11 αποσυνδεσεις…πρεπει να βρεις το timeming …μετα συνεχιζει κανονικα τελειωσε σε κανα μισαωρο….ευτυχως χωρις απωλειες δεδομενων …περισσοτερα στο φατσοβιβλιο…

Nassos7

Παιδια οποιος μπορει ας μας πει 2-3 πραγματα που αξιζουν περισσοτερο να προσεξουμε και που σας εξεπληξαν ευχαριστα για το mango.Ευχαριστω..

GiannisIrakleio

@Nickozzz Στην καρτελα about στο κινητο σου , στο carrier, τι γραφει?! Ευχαριστω.

pavlos

Παιδιά το έκανα με τον τρόπο του WPcentral. Πρέπει να το κρατήσετε 4” απ’την στιγμή που πατήσετε το “Ενημέρωση”. LG Optimus 7.

sofoklas

Παιδια υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει το ελληνικο μενου με μια απλη αλλαγη τιμης στην registry

Thomas

Εμενα ακομα δεν ηρθε η αναβαθμιση μεσω zune

htc trophy

Μανος

Παιδιά να το μάρκετ για pc https://mango.microsoft.com/windowsphone/el-gr/default.aspx 😛

GiannisIrakleio

@sofoklas Υπαρχει φιλε μου, αλλα θα πρεπει να περασεις τις τιμες οταν εισαι στη NoDo : HKEY_LOCAL_MACHINE \MUI\Available
– name: 0408 σαν STRING
– value: Greek

Lefteris

παιδιά τώρα με το mango και το ελληνικό marketplace θα πρέπει να δημιουργήσουμε καινούριο windows live id ελληνικό; α και έκανα το force update και έπιασε με την πρώτη! 🙂

haridimos zarikos

εγω εχς hd7 εχω λαπ τοπ με ασυρματο ιντερνετ μπαινς στισ ενημερωσεις κ μολισ πατησω να πσαξει κλεινω το νετ απο το κοθμπι αλλα δεν βρισκει τπτ ολο ψαχνει

Iraklis

Δεν *πρέπει*. Αν θελεις το κανεις. Κυριως αν αγοράζεις εφαρμογές, για να μη σου τρώει λεφτα η τραπεζα στην μετατροπη. Συνηθως είναι 2-5%.
Αλλά, δεν είναι ολες οιεφαρμογές του αγγλικού market διαθέσιμες στο ελληνικο.
Πχ δεν υπάρχει accuweather ap κλπ.

vasilis

παιδιά και μένα δεν μου έπιανε το κόλπο των wpcentral αλλά τελικά μπήκε κανονικά.βεβαια του έκανα ρεσετ πρώτα γιατί εγραφε ότι είναι ενημερομενο,μετά την ρεσετ την βρήκε απευθείας την αναβαθμηση.για αυτό σε όσους δεν πιάνει το κόλπο ας κάνουν ρεσετ για να βγει η κανονική.αν δεν βγει περιμένετε και λιγο

Hakeem

Big Μούφα η ταρζανιά!!! Πότε βγαίνει το επίσημο?

Cons

@GiannisIrakleio

Θα μπορούσες να γίνοσουν ανλυτικότερος; Ανοίγω regedit αλλά στο HKEY_LOCAL_MACHINE δε βρίσκω υποφάκελο MUI. Με ενδιαφέρει να έχω και ελληνικό μενού μιας και το Zune δεν έχει βρει ακόμη τίποτα για το Optimus 7 που έχω (φοράει 7392 τώρα) – ούτε με αυτό το κόλπο του καλωδίου.

Diamantius

Παιδιά, υπάρχει τρόπος σύνδεσης σε κρυφό WiFi δίκτυο; Πάω settings->wifi->advanced αλλα δεν εχει επιλογη “add” όπως λέει στο blog της MS!

Επίσης, υποστηρίζεται τελικά το Internet Connection Sharing? (ούτε αυτό το βρίσκω)

LG Optimus 7 εδώ.

GiannisIrakleio

@Cons περασε στο κινητο σου την εφαρμογη MFG : -Πληκτρολογισε απο το κινητο σου ##634# κι ετσι εγκαθιστα τεν εφαρμογη MFG
-Πατα call -Μετα θα σου ζητηση ενα κωδικο, γραψε 277634#*# -Οταν εισαι μεσα στην εφαρμογη(ειναι στο μενου του κινητου σου ) ακολουθα αυτη τη διαδρομη ( Engineer Menu -> Other Settings -> Edit Registry) -Και εδω περνας τισ τιμες που εχω δωσει παραπανω και στο τελος πατας query .Οταν μετα θα περασεις το μανγκο θα υπαρχει η επιλογη ελληνικα κανονικα στο κινητο.( Απλα να επισημανω πως με τα ελληνικα δεν θα εμφανιζονται καθολου οι ρυθμισεις στην καμερα, αλλα νομιζω πως πηρε το ματι μου καπου πως αυτο διορθωνεται μετα το τελευταιο update τις LG… Αυτα απο ‘μενα εαν χρειαστεις καποια βοηθεια εδω θα ‘μαι….

Diamantius

@GiannisIrakleio αν έχουν περαστεί ήδη mango δεν ισχύει αυτός ο τρόπος;

GiannisIrakleio

** Λαθος μου στο τελος πατας Set…

GiannisIrakleio

@Diamantius Το ειχα δοκιμασει οταν ημουν στην RTM, αλλα δεν ειχε δουλεψει..

Diamantius

Κατάλαβα, thanks. Πιο πολύ με εκνευρίζει αυτή τη στιγμή γιατί λείπει η επιλογή “add” απο το advanced wi-fi menu ώστε να μπορώ να συνδεθώ σε κρυφό wifi και η έλλειψη του Internet Connection sharing… Έχει κανείς καμιά ιδέα;

John

LG E900 εδώ. Η αναβάθμιση πέτυχε με την πρώτη (μέθοδος WPcentral).

Τώρα έχουμε το Mango, το οποίο υποστηρίζει multitasking αλλά πως λειτουργεί αυτό;

Cons

@GiannisIrakleio
Οπότε φαντάζομαι ότι στο δεύτερο πεδίο (2. Input SUB_PATH) βάζω σα τιμή “\MUI\Available”, στο τρίτο πεδίο βάζω “0408” τύπου STRING και στο τελευταίο πεδίο βάζω “Greek”. Κατάλαβα καλά;

Cons

@John

Lucky guy…
Απλά άνοιξε δυο τρεις εφαρμογές και κράτησε τελικά το back button πατημένο.

stavrakis

καντε κανα 2-3 φορες reset την συσκευη και θα πιασει χωρις force!!!!

kostas windows

κωστα εγω που εχω wifi τι κανω ? δε μπορω να το βρω με τιποτα 🙁 please help meeeee!!

John

@Cons

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό πράγματι λειτουργεί. Το θέμα μου είναι άλλο: όταν είχε ανακοινωθεί το Mango η microsoft είχε περιγράψει ένα χαρακτηριστικό που το έλεγε background agents, χάρη στο οποίο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις π.χ. μία οποιαδήποτε εφαρμογή online radio στο background ενώ κάνεις κάτι άλλο (π.χ. γράφεις ένα e-mail).

Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω. Να παίζει κάποιος σταθμός από το TuneIn Radio ενώ εγώ διαβάζω τα rss feeds μου. Αλλά δε λειτουργεί. Δε ξέρω αν είναι θέμα λειτουργικού ή εφαρμογής (αν δηλαδή πρέπει να κυκλοφορήσει νέα έκδοση του TuneIn που θα υποστηρίζει το χαρακτηριστικό “background agents”.

Όσο αφορά την αναβάθμιση, η διαδικασία ήταν απλή αλλά τουλάχιστον για το LG να ξέρετε ότι κρατάει αρκετή ώρα γιατί κάνει την ίδια διαδικασία δύο φορές. Αρχικά εγκαθιστά ένα μάλλον ενδιάμεσο update. Συνολικά ήθελε κάπου 45 λεπτά.

kostas windows

παιδια δεν εχω καταλαβει την διαδικασια … πως να επιλεξω αναβαθμηση κωστα αφου δεν βρισκει update 🙁 μπορει κανενας να μου εξηγησει αναλυτικα ? και ειναι επισημο? και εγω που εχω wifi τι κανω ?

GiannisIrakleio

@Cons Σωστα!!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@John Για να χρησιμοποιησουν οι εφαρμογες τις νεες δυνατοτητες του λειτουργικου πρεπει οι προγραμματιστες να υλοποιησουν τα νεα APIs. Καθε updated app απο εδω και περα θα ειναι optimized για Mango. Σιγουρα θα βγει update και για το app που αναφερεις

Dimitris

μόλις τώρα τελείωσα την ενημέρωση στο lg μου όλα πήγαν καλά κανένα σφάλμα, κανένα πρόβλημα.
επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΟ menu

Sotiris

Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν αναβαθμίζετε με τίποτα, version 7.0 (7392) !

Nick

Απ οσο ακουσα το update θα αργησει λιγο για τα samsung, για να μην εχουμε τις ιστοριες του Nodo. Και στα LG αναλογα με το τι version ειχαν πριν, βγαζει error κατα την εγκατασταση καινουριου firmware της LG μετα την αναβαθμηση.

Το “firmware” που περναει μετα το update, δεν το κανει μονο στα LG αλλα και στο HTC που εχω. Οπως φενετε ομως στα LG καπου χτυπαει.

Elvis

Dimitris,

όταν λες ΕΛΛΗΝΙΚΟ menu, τι εννοείς;

έκανες κάτι με την registry;

FE458IT

Μόλις μπήκε με επιτυχία το Windows Phone Mango Update!!! Το έκανα με τον τρόπο που είπατε με τις αποσυνδέσεις και μετά απο λίγη προσπάθεια και είναι κομπλέ! Και ειναι και ασφαλής τρόπος απ’οτι είδα. Έτσι δεν είναι?

FE458IT

P.S Το έκανα σε HTC 7 Trophy

md03582

dimitris πως εβαλες ελληνικό μενου?

panagiotis

το δοκιμασα σε lg optimus 7 με τον τροπο με τισ αποσυνδεσεις κ τιποτα.εκανα reset το τηλεφωνο για να το ξαναδοκιμασω κ παλι τιποτα.P.S. εχω laptop οποτε συνδεομαι wireless στο ιντερνετ.

GiannisIrakleio

Καλησπερα παιδια απ’ οτι εχω δει σε αλλα site για ολα φταιει (LG Optimus 7) το firmware του κινητου (οσοι εχουν εκδοση μικροτερη της 1.0.2, εχουν το προβλημα)… στο windows answers εχει βρεθει μια λυση, περνοντας μια στοκ ρομ… εδω υπαρχουν οι rom( https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=935578 ) , εγω συγκεκριμενα περασα την EUROPE OPEN και μου αλλαξε το firmware απο 1.0.1.12(ή κατι σαν αυτο) σε 1.02.10… συμβουλευτικα τις οδηγιες για να το κανω απο εδω ( https://goo.gl/bOf64 ) σελιδα 29 ,2ο ποστ …. Τωρα περναω ολα τα update απο την αρχη και σας ενημερωνω για το αποτελεσμα, οσοι παντως το δοκιμασαν ειχαν αποτελεσμα…

Stefanos Kount

Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν αναβαθμίζετε με τίποτα, version 7.0 (7392) !
“Your phone is up to date, Current phone software version: 7.0 (7392)”
Προσπαθώ με το κόλπο αλλα δεν τα καταφέρνω 🙁 (καρφωτό)

GiannisIrakleio

Δουλεψε!!!! Αυτη τη φορα δε μου εβγαλε κανενα σφαλμα το zune.. Περασα και τα ελληνικα φουλ!! (με τον τροπο που περιγραφω παραπανω).. Αλλα παιδια !!προσοχη!!, οσοι το δοκιμασουν θα πρεπει να ξερουν πως παντα υπαρχει περιπτωση (στο φλασαρισμα ρομ) να “κολλησει” η συσκευη σας.. !Αρα η ευθυνη ειναι ολη δικη σας!

Cons

Τέλος καλό για εμένα όσο αναφορά το Mango! (LG Optimus 7)
Το πρωί θα κοιτάξω τι παίζει με το account στο Zune και την αγορά εφαρογών. Το κινητό έχει settαριστεί με ελληνκό mail (όχι της ms).
Αν ξέρει και μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο τι πρέπει να γίνει…

Btw, το λειτουργικό είναι ακόμη πιο γρήγορο από πριν. Great job MS.

mitsos

@GiannisIrakleio Αν γίνεται να εξηγήσεις λίγο πώς πέρασες τα ελληνικά…

Alexandros

Χθες το απόγευμα αναβάθμισα το HD7 μου σε Mango, αφού πρώτα το έκανα reset και αναβάθμισα και το zune. Ωραίο το ελληνικό πληκτρολόγιο και το λεξικό. Έχω όμως θέμα με τα apps. Όσα κι αν προσπάθησα να κατεβάσω κολλούσαν στο 50% και μετά μου ζητούσε να συνδέσω το κινητό στο pc για update και φυσικά δεν έβρισκε τίποτα! Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Υ.Γ. Μετά το reset έβαλα το ελληνικό mail και επέλεξα σαν περιοχή “Ελλάδα”.

mjr

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8018001Ε ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ LG E900 KAI ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Apostolis

Να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου…Αναβάθμισα το LG Optimus 7 ή αλλιώς Ε900, χρησιμοποιώντας το κολπάκι με την αποσύνδεση της κάρτας δικτύου. Το Zune μου έβγαλε αμέσως ότι θέλω αναβάθμιση. Η όλη διαδικασία ήταν ομαλότατη και το τηλέφωνο ξεκίνησε κανονικά με όλες τις εφαρμογές-τηλέφωνα-μυνήματα-mails που είχα και πριν. Όχι, δεν έχω ελληνικό μενού, έχω ελληνικό πληκτρολόγιο και όμως και είμαι μια χαρά. Το τηλέφωνο είναι ακόμα πιο γρήγορο και οι μικρές αλλά πολύ όμορφες αισθητικές επεμβάσεις στα WP7 είναι άψογες! Έχω ελληνικό mail απο hotmail και προς το παρόν δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.

Diamantius

@GiannisIrakleio
Φίλε μου, αν πας στο “about” μπορείς να μας πεις ποιο firmware φοράει τώρα το κινητό σου;

Επίσης, στις επιλογές advanced του wi-fi σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις χειροκίνητα κάποιο δίκτυο; Στο δικό μου LG Optimus 7 πχ. λείπει το κουμπάκι (+). Έχει μόνο “select” και “delete”.
Επίσης λείπει και το Internet Connection Sharing (tethering).
Υποθέτω ότι φταίει το firmware για αυτές τις ελλείψεις… Έχει βρει κανείς κάποια άκρη;

LambrosN

Προς όλους όσους εχουν κάνει αναβάθμιση: Έχει σχέση με ποιο πάροχο γίνεται το update??? Εγώ έχω COSMOTE. Μήπως επειδή η αναβάθμιση γίνεται μέσω της VODAFONE να προηγούνται τα δικά της κινητά?? Ρωτάω γιατί ακόμα και σήμερα το πρωί που δοκίμασα δεν βρίσκει κάποιο UPDATE. Το κινητό είναι HD7.

mjr

firmware 1.0.1.12

Alexandros

@LambrosN
Κι εγώ το ίδιο κινητό και το ίδιο δίκτυο έχω και το αναβάθμισα χθες. Δες λιγο παραπάνω το σχόλιο μου για το τι έκανα.

LambrosN

@Alexandros
Ακολούθησα ακριβώς τα ίδια βήματα και εξακολουθεί να μην βγάζει το update. Στο zune πρεπει να εχεις κανει sign in με το λογαριασμο που χρησιμοποιείς και στο κινητο??

Alexandros

@LambrosN
Ποτέ δεν έχω κάνει sign in στο zune, οπότε κάτι άλλο φταίει που δεν μπορείς. Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι περισσότερο….

Dimitris

για όσους ρωτούν τα Ελληνικά τα έβαλα με την αλλαγή στο μητρώο

θανασης

παιδια επειδη εχω φαι ολο το ιντερνετ και δεν βρισκω τιποτα μηπως ξερει κανεις πως
μπορω να φλασαρω την ROM του lg optimus 7 και να την παω στην εκδοση 7004?

Hakeem

Μπα μαγκες ουτε με καλωδιο πατεντες ουτε με reset ουτε με restart!!! και δεν παει και στην 1η εκδοση με τα το ρεσετ μολις συνδεομαι με βαζει απευθειας την 7,0 7392. Εχεις κανεις καμια ιδεα?

Hakeem

Μπα μαγκες ουτε με καλωδιο πατεντες ουτε με reset ουτε με restart!!! και δεν παει και στην 1η εκδοση μετα το ρεσετ μολις συνδεομαι με βαζει απευθειας την 7,0 7392. Εχεις κανεις καμια ιδεα?

GiannisIrakleio

@Diamantius lgOptimus 7.. OS:7.10.7720.68, firmware:1.1.2.10 , bootloader:1.5.1.0 .. Για τα υπολοιπα τωρα που ρωτας, οχι δεν υπαχουν.. αν και ειδα καπου πως μαλλον θα περαστουν αργοτερα με νεο update(πυξιδα κλπ λειτουργουν κανονικα).. Για τα υπολοιπα παιδια που ρωτανε για φλασαρισμα και ελληνικα, θα κοιταξετε τα σχολια 36,44,46,67,69..

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Και εγω με τη σειρα μου 3 συμβουλες:

1. οι κατοχοι LG Optimus 7 να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ και να μη προβουν σε update

2. ΜΗΝ χρησημοποιειτε το κολπο του wpcentral με τη διακοπη του wifi. Αν παρετε το update ετσι ενδεχεται να παρετε μονο το νεο λειτουργικο ΧΩΡΙΣ το νεο firmware του κινητου σας

3. Οσοι θελετε να εχετε προσβαση στο Ελληνικο marketplace ΔΕΝ χρειαζεται να δημιουργησετε καινουργιο account. Μετατρεψτε το παλιο σας σε Ελληνικο σε αυτο το link:
https://live.xbox.com/en-US/BillingMigration/SelectRegion

Βασιλης

εμένα πάντως κατά την αναβαθμηση εγραφε installing lg e900 drivers. και μετά συνέχισε στο μάνγκο.λειτουργεί άψογα.τώρα το κουμπάκι με το ασύρματο δεν είναι και τόσο πρόβλημα.ούτε και το ελληνικο μενού.

GiannisAnteNteee

@ Anastasios-Antonios Toulkeridis Na perimenoume ws pote emeis.. Kseroume an tha vgei kapoia enhmerwsh sygkekrimena gia lg optimus 7 dhladh?? LG OPTIMUS 7 – sorry gia greeklish i haven’t greek keyboard

Ευαγγελια

lg optimus αναβαθμιζεται σε mango χωρις προβλημα

Diamantius

Anastasios-Antonios Toulkeridis, poly xrhsimes oi symvoules sou alla too late… Yparxei swthria gia osous katoxous Optimus 7 anavathmisan se Mango me thn “ponhrh” diadikasia?

p.s. Sorry gia ta greeklish alla grafw apo to Touchpad…

Βασιλης

Δε κατάλαβα το σχολιο του Αναστάσιος….δε ξέρω για αλλά lg e900 πάντως το δικό μου (αγορασμένο αρχές Ιουνίου αναβαθμηστικε κανονικότατα και δουλεύει άψογα.η μπαταρία κρατάει περισσότερο από ότι πριν. προφανώς όσοι προσπαθούν το κόλπο με το καλώδιο και έχουν λάπτοπ .ειναι δύσκολο να πετύχουν ακριβώς τους χρόνους σύνδεσης αποσύνδεσης.πρεπει με το ένα χέρι να εχεις το καλώδιο και το άλλο στο ποντίκι.νανε καλά τα παιδιά στο wpcentral που είπαν το κολπακι .αυτα…

KonSammyOmnia7

Γεια σας προσπαθω απο χθες να αναβαθμισω το Samsung Omnia 7 και ακομα δεν εχω καταφερει τιποτα . Εχω ηδη κανει το ”κολπακι” αποσυνδεση-σηνδεση αλλα ακομα τιποτα και τωρα δεν κανει ουτε καν ελεγχο το zune λεει οτι το κινητο δεν αποκρινεται… Επισης καποια στιγμη μου ειπε να κανω update σε 7.0.7392 που εχω ηδη εγκαταστησει στο κινητο εδω και κανα μηνα που το πηρα.. Καμια αλλη συμβουλη γιατι εχω τρελαθει εδω και 2 μερες.?

KonSammyOmnia7

Μολις μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση σε 7.0.7403.. Τι να κανω.?

md03582

dimitris τι εννοεις αλλαγη στο μητρώο?? ποια ειναι η διαδικασια?

ΒΑΣΙΛΗΣ

KonSammyOmnia7 πατα συνεχεια και αστο να κανει την αναβαθμιση.

turinturabar

ρε παιδια ειστε σιγουροι οταν οταν βγει το κανονικο update δεν θα εχει ελληνικο μενου?

Στέφανος Κουντ.

@Anastasios-Antonios Toulkeridis
Θα έχουμε κάποια επίσημη λύση για το πρόβλημα;
Εγώ πέρασα κάποιο update, αλλά δεν μπορώ να περάσω το Mango μου βγάζει το πρόβλημα 8018001Ε .

Tasos

@Anastasios-Antonios Toulkeridis
Εγώ πάντος επειδή θυμόμουν στα ψιλά το παλιό firmware βλέπω οτι με το mango έχει αλλάξει…Το πρώτο είχε θυμάμαι πολλά 111, ενώ το νέο εχει 222…

Tasos

@Anastasios-Antonios Toulkeridis
Εψαξα πολύ το θέμα με το firmware, τόσο σε videos οσο και στο ίντερνετ. Το wpcentral δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα εφόσον δεν είναι παράνομο αυτό που κάναμε (force update) ούτε φαντάζομαι να θεωρήται hack. Την ενημέρωση μας την έδωσε το zune. Μετα απο πολύ surfing λοιπόν δεν έβγαλα άκρη για τον ακριβή αριθμό firmware, τουλάχιστον στο omnia 7. Σε κάθε κινητό ήταν ελαφρώς αλαγμένος με το 2424 να είναι πάντα μπροστά. Επειδή δεν είμαι master σε τέτοια εμβάθυνση, ρωτάω: Πρέπει να είναι ο ίδιος αριθμός μετα απο το mango update σε όλα τα κινητά (τουλαχιστον Omnia 7); Αν ναί σε παρακαλώ σε περίπτωση που βρείς το firmware που θεωρήται σωστο, γράψτο μας…

kostas

Έχω κάνει το κολπάκι για το update και το πήρε κανονικά στην 4 προσπάθεια. Ερώτηση σε όσους έχουν LG optimus 7 E900. Έχετε και εσείς τα παρακάτω νούμερα στο about του κινητού; Είναι αυτά που πρέπει να έχω ή κάτι λάθος έχει γίνει??
Os version: 7.10.7720.68
Firmware: 1.1.2.10
Hardware: 1.0.0.0
Radio software: 1.1.2.10
Radio hardware: 0.3.5.0
Bootloader: 1.5.1.0
Chip soc: 0.30.2.0

Tasos

Επίσημο (τουλάχιστον όπου μπήκα αυτό θεωρήται):
Για τους Omnia 7δες που έκαναν το force update, εκτός του κλασσικού ΟS version που είναι το 7720, τα υπόλοιπα πρέπει να είναι έτσι :
•OS version: 7.10.7720.68
•Firmware revision number: 2424.11.8.5
•Radio software version: 2424.11.7.2
•Bootloader version: 5.8.1.9
Ευτυχώς εμένα έτσι είναι.Άρα σε όσους είναι οι ίδιοι αριθμοί το force update σας πήγε γάντι…

KonSammyOmnia7

Τελικα εγω εκανε την αναβαθμιση 7.0.7403 και οταν τελειωσε αυτη η αναβαθμιση και εκανε ελεγχο για τυχον αλλες , βρηκε και το 7.11…ή αλλιως Mango και τωρα to απολαμβανω. Επισης απο χθες το βραδυ που εκανα την αναβαθμιση ανοιξε και το MarketPlace.!

Tasos

@KonSammyOmnia7
Το firmware σου τι αριθμό έχει; είναι ο ίδιος με αυτόν που έχω βάλει παραπάνω;

KonSammyOmnia7

@Tasos Ναι το firmware αυτον τον αριθμο εχει.!

Μας εταξαν πως με την αναβαθμιση θα μπορουμε να βαλουμε δικο μας τραγουδι για ηχο κλησης καθως και οτι θα μπορουμε να στελνουμε και να παραλαμβανουμε αρχεια μεσω bluetooth αλλα εγω δεν τα βρισκω.! Μηπως ξερει κανενας πως να τα κανω.?

leathernecks

LG Optimus 7, δυστυχώς ακόμα υπάρχει σφάλμα ενημέρωσης 8018001Ε .
To Mango μάλλον θα αργήσει για εμάς…..!!!!!!

Diamantius

Μου κάνει εντύπωση που αυτά που ανάφερα πιο πάνω δεν προβληματίζουν κανένα άλλο κάτοχο Optimus 7… Μιλάω για την έλλειψη του κουμπιού “add” στα wifi advanced settings που επιτρέπει τη σύνδεση σε κρυφό wifi και το Internet Connection Sharing που δεν υπάρχει καθόλου. Και τα 2 αποτελούν πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά των Mango και προσωπικά με ενοχλεί πολύ που δεν τα έχω στο τηλέφωνό μου. Η Microsoft αναφέρει στο site της πάντως πως τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το firmware της συσκευής.

Για το λόγο αυτό έστειλα email στο support της LG. Όταν έχω απάντηση θα ενημερώσω.

antonis

ρε παιδιά όποιος έκανε την αναβάθμιση ας πει κάτι ουσιαστικό που έχει παρατηρήσει σε σχέση με το nodo.

υπάρχει ανταλλαγή αρχείων με bluetooth?
μπορείς να χρησημοποιήσεις δικά σου ringtoneς ως ήχο κλήσης?
δουλεύει το multitasking?

Cons

@antonis

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σου 2 και 3:

Για custom ringtone, χρειάζεται κομμάτι σε .mp3 format, <1ΜΒ (οπότε το κάνεις cut), <39sec. Το βάζεις σε ένα folder που το βλέπει το Zune από το collection και τελευταίο βήμα είναι να το κάνεις edit έτσι ώστε στο πεδίο Genre να γράφει "RINGTONE". Sync και είσαι έτοιμος.

Το έχουν κάνει 2 φίλοι μου με επιτυχία σε LG Optimus 7 Mango. Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμη στο δικό μου LG.

Για το multitask, check post # 51

Βασιλης

Δηλαδή συγνώμη….για να βάλω ήχο κλήσης πρέπει να παω στο πανεπιστήμιο να μάθω πυρηνική φυσική? Γιατί περιπου αυτό μας λέει η Microsoft. usb drive ούτε για αστείο! Μουλτι τασκ έχουν μόνο τα μουλτι στις κουζίνες 🙂 το Zune για τα μανταλάκια….επαφες συχρονισμος μέσο σελήνης!!! Να πω και αλλά? Άσε και είναι και περίεργη η ώρα….

KonSammyOmnia7

Παιδια μεσω twitter μιλησα με το ”κεντρο βοηθειας ” των WP7 και μου ειπαν πως για να βαλουμε δικο μας ηχο κλήσης πρεπει απλα το αρχειο να ειναι 35 δευτερολεπτα , να ειναι μεχρι 1ΜΒ και επισης στο zune να βαλουμε ως (gener) ειδος RINGTONE και ετσι μπορουμε να βαλουμε οτι θελουμε.!

Να σας πω την αληθεια δεν βλεπω μεγαλη διαφορα με το Mango εκτος απο καποια εικονιδια που εχουν αλλαξει και καποιες εφαρμογες που εχουν βελτιωθει .! Ομως εγω ειμαι ενθουσιασμενος με το γεγονος οτι εχει ανοιξει το marketplace..!

haridimos zarikos

re paidia na rwthsw kati i enoeite anoikse to marketplace egw empaina k prin exw hd7 paroti den exw kataferei akoma na brw to update

Βασιλης

Δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείτε με το έχει ανοίξη το .marketplace…..παντα ανοιχτό ήταν αρκεί να εχεις δήλωση πιστωτικη κάρτα .οι free.εφαρμογές κατεβαίνουν ούτως η άλλως….ελευθερα κατευθείαν από το κινητό.αν και δεν έχει και καμία εφαρμογή της προκοπης….

haridimos zarikos

συγνωμη για τα greeklish ξεχάστηκα !!!

KonSammyOmnia7

Παιδια εγω οποτε προσπαθουσα να μπω στο Marketplace παντε ελεγε πως δεν ειναι διαθεσιμη αυτη η λειτουργια στη χωρα μας.! Απο τη στιγμη ομως που εκανα αναβαθμιση ανοιγει κανονικα .! Εγω τουλαχιστον ειχα αυτο το προβλημα… Σε εσας ανοιγε κανονικα.?

md03582

KonSammyOmnia7, εγω ακομα δεν εχω αναβαθμιστει και δεν μπορω να μπω στο μαρκετ..

θανασης

δεν παιζεται το zune
εβαλα παλι την ελληνικη ρομ και μου λεει το zune οτι ειναι στην τελευταια ενημερωμενη του εκδοση 7008. εκανα ρεσετ και παλι τα ιδια. ξερετε τι μπορω να κανω;

GiannisIrakleio

@θανασης κανε το κολπο με τις αποσυνδεσεις και θα στο βρει καποια στιγμη… στανταρακι

θανασης

@γιαννη το φοβαμαι να σου πω την αληεθεια γιατι μπορει να μην αναβαθμιστει το bootloader ή οτιδηποτε αλλο

GiannisIrakleio

@θανασης .. περασες νεα ρομ και φοβασε αυτο?!! 🙂 .. στο δικο μου παντως αναβαθμιστηκαν ολα μια χαρα, εγω ειχα περασει την europe open ..

θανασης

@γιαννη και εγω το ειχα περασει το μανγκο στην αρχη κανονικα αλλα μετα αποφασισα να βαλω και ελληνικο μενου και μου εχει βγαλει την ψυχη. δεν περασα την europe open αλλα την ελληνικη
θα παω να το δοκιμασω και το force update αν και δεν θελω 🙁

KonSammyOmnia7

@md03582 Μην ανησυχεις οταν κανεις την αναβαθμηση θα σου ανοιγει κανονικα , τουλαχιστον σε εμενα αυτο συνεβει..!

θανασης

μετα απο ενα κανονικο update σε mango, φλασαρισμα της ελληνικης rom 2 φορες, 3-4 σπασιματα, 5-6 hard reset, περασμα των ελληνικων στην registry καμια 20αρια φορες και απειρα force updates τα καταφερα! γιουπι. ωραιο το ελληνικο μενου. σου δινει αλλη αισθηση

ΒΑΣΙΛΗΣ

ρε συ Θανάση …τόση φασαρία για να σου λέει τη battery -μπαταρία to update -ενημερώσεις ! έλεος!

θανασης

και εγω ετσι ελεγα αλλα οταν ειδα τα ελληνικα στην αρχη ηταν αλλη η αισθηση ρε φιλε

ΒΑΣΙΛΗΣ

δε λες πάλι καλά που γράφει ελληνικά! εχουν πολύ δρόμο ακόμα για να φτιάξουν λειτουργικό της προκοπής…. να εχω 16gb μνημη και να μη μπορω να τη χρησιμοποιησω σαν φλασακι…ελεος ενα κινητό των 30 ευρω να παρεις θα το βλέπει και σα δίσκο!
απορώ που είναι τα 500 σημεία που διορθωσαν! μαλλον στο επόμενο update !

Maelko

Ρε παιδιά έχω αναβαθμίσει το Trophy μου με force update και έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή HTC SOUND ENHANCER. Ενώ πριν το mango μπορούσα να της κάνω ενημέρωση κανονικά, τώρα πια δεν μπορώ να την ενημερώσω με τίποτα. Το marletplace μου λέει ότι υπάρχει μια διαθέσιμη ενημέρωση πατάω επάνω της και μου προτείνει να ενημερώσω το sound enhancer, πατάω ενημέρωση αλλά μου βγάζει το εξής: MARKETPLACE ERROR We’re sorry, but we can’t complete your request right now. Try launching Marketplace again. If the problem continues, check back in a little while or try restarting your phone. Error code: 80320011 Το έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Σκέφτηκα να την απεγκαταστήσω και να την εγκαταστήσω ξανά μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά όταν πάω στις εφαρμογές της HTC δεν υπάρχει πουθενά στη λίστα η συγκεκριμένη εφαρμογή ούτε στο HTC HUB (το οποίο αναβάθμισα κανονικά στην τελευταία του έκδοση και γενικότερα με καμία εφαρμογή δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα). Έχω ακούσει ότι την έχουν καταργήσει επειδή προκαλούσε κρασάρισμα στον music player.Γνωρίζει κανείς τίποτα ή αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Είναι μια εφαρμογή πολύ χρήσιμη στα TROPHY μας, επειδή έχει πολύ χαμηλό ήχο στα ακουστικά, και όσο πιο ενημερωμένη είναι τόσο καλύτερο… Συνέχεια »

Παναγιωτης

Κατ αρχην εχω το LG Optimus 7.Εχω παρει ολες τις μαρκες κινητων κ ολα τα OS.Πιο ηλιθιο απο αυτο δεν πρεπει να χω συναντησει.το χω κανει μπορει κ 50 φορες update κ στο τελος μου βγαζει το ERROR με κωδικο 8018001Ε.Ακομα κ το HARD RESET που δοκιμασα πατωντας ολα τα κουμπια οτα το τηλεφωνο ειναι σβησμενο κ παι τα ιδια.Οι ανθρωποι ειναι ξεφτιλες και πολυ μετριοι.εχουνε πολυ δρομο ακομα για να φτασουν τα android η τα iphone.

Βασιλης

Αγαπητέ Παναγιώτη επειδή έχω και εγώ αλλάξει πολλά κινητά το τηλεφωνακι είναι σούπερ για αυτά που προσφέρει με 199 ευρώ.θα σε συμβούλευα να διαβάζεις πρώτα τα προηγούμενα σχόλια όσον αφορά την αναβαθμηση σε μάνγκο.εγω το έκανα Force update κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα .ακολουθησε τις οδηγίες και θα το καταφέρεις αλλιώς θα πρέπει να περιμενεις την επίσημη αναβαθμηση μέσω Zune.Α το τηλέφωνο που λες μουχει πέσει 5 φορές και δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά.

Παναγιωτης

Φιλε Βσιλη εχω ακολουθησει πιστα τις οδηγιες με το force update και παλι οταν τελειωσει η αναβαθμιση μου βγαζει στο τελος το error 8018001E

Maelko

Φίλε Παναγιώτη εγώ έχω το Htc trophy και το αναβάθμισα χωρίς να μου εμφανίζει errors, βέβαια έπρεπε να κάνω hard reset επειδή στην αρχή το είχα δηλωμένο με αγγλικό mail, το δήλωσα με ελληνικό μετά. Έκανα αναβάθμιση του Zune στην πιο πρόσφατη έκδοση, έκανα είσοδο σε αυτό με το ίδιο mail και μετά έκανα το force update. Όλα έγιναν χωρίς σφάλματα. Προσωπικά νομίζω ότι είναι θέμα της lg επειδή κι άλλοι κάτοχοί της είχαν το ιδιο σφάλμα. Γιαυτό μην κατηγορείς άδικα το λειτουργικό το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι σαφώς καλύτερο από android και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να ξεπεράσει το IOS. Εγώ δεν διάλεξα lg τότε με την προσφορά ούτε και τώρα θα διάλεγα επειδή πρώτον από θέμα ακτινοβολίας είναι πολύ επικυνδινα, σου ψήνουν κανονικά τον εγκεφαλο, εν συγκρησει με το HTC που έχει πολύ χαμηλότερη και δεύτερον η Htc είναι περισσότερα χρόνια στην αγορά και έχει φτιάξει πολύ περισσότερες συσκευές με λογισμικό της Microsoft (βλέπε windows mobile) οποτε έχει καλύτερη πείρα και καλύτερη συνεργασία μαζί της και συνεπώς καλύτερη και άμεση υποστήριξη των συσκευών της. Μπορεί το Ε900 να έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά όμως για τους παραπάνω λόγους και μόνο διαλέγω Htc Trophy.

Βασιλης

Παν μέτρον άριστον . Τι να σου κάνει το καημένο το HTC έστω και αν εκπέμπει λίγο λιγότερο αν εσύ μιλάς μια ώρα τη μέρα στο κινητό.το ποιος θα ψηθεί θα το δούμε στο τέλος !! Παναγιώτη υπομονή λιγες μέρες μέχρι να δώσει κανονικά το Zune και σε σένα.

Βασιλης

Για την ιστορία ξαναλέω ότι μου έχει πεσει κάτω 5 φορές τη μια μάλιστα με την οθόνη και όχι μόνο δουλεύει άψογα αλλά δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά.για μένα για 199ευρω είναι συσκευαρα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από άλλους πανακριβους κατασκευαστές.γιαυτο και άλλωστε το αποσυρανε γρήγορα ώστε τα νεα windows phone να έχουν ανεβασμένη τιμή.ποιος θα θυματε το lg optimus7 με 199€ ενώ ετοιμάζουν τα νεα μοντελα στα 400€. Υπομονή μόνο λίγο!

GiannisAnteNteee

PAIDIA AKOMA TIPOTA GIA EMENA. EXW APELPISTEI 🙁 ELEOS. MOU EVGALE NOTIFICATION TO KINHTO OTI YPARXEI DIATHESIMO UPDATE ALLA STO ZUNE OSES FORES K NA EXW PROSPATHISEI ME KATHE TROPO LEEI OTI DEN YPARXEI DIATHESIMH ENHMERWSH… PREPEI OPWSDHPOTE NA KANW RESET… SORRY FOR GREEKLISH | NO GREEK KEYBOARD | LG OPTIMUS 7

GiannisAnteNteee

AN KANW RESET THA KATAFERW NA ENHMERWTHW???? SORRY FOR GREEKLISH | NO GREEK KEYBOARD | LG OPTIMUS 7

Παναγιωτης

“GiannisAnteNteee” εμενα δεν μου το κανει οσες φορες κ αν το δοκιμασα.ισως να σαι πιο τυχερος εσυ 🙂 δοκιμασα κ to hard reset εγω κ παλι τιποτα.οποτε ακομα στην αναμονη ειμαι..good luck

haridimos zarikos

παιδιά εγώ τα κατάφερα αλλά το update ήρθε στο κιν μου σαν ενημέρωση!!! μέσα στο μενου εχει updates και ενώ πάντα έλεγε οτι δεν εχει βρει τίποτα προχτέσ μου ηρθε κανονικα !! μπηκα στο ζουνε κ χωρισ κολπα το εκανε μονο του οσο για τα ρινγτονεσ ακουγετε δυσκολο αλλα τελικα δεν ειναι αρκει να ειναι κατω απο 40 δεθτερα το κομματι απλα στο zune μεσα στο genre γραφεις ringtone κ ετοιμο!!!! αλλα σαν update δεν ειδα κ τιποτα τρομερο αν εξαιρεσεισ τα ελληνκα σε μυνηματα κ μηχανεσ αναζητησης!!!!!!!! good luck

Παναγιωτης

ειναι κανενας αλλος με LG-E900 Optimus 7 που να μην εχει μπορεσει ακομα να αναβαθμιστει,η ειμαι ο μονος? :):)

GiannisAnteNteee

Me! :'(

Παναγιωτης

Ησουν απο τους τυχερους τοτε,εμεις μαλλον θα χρειαστει να περιμενουμε το fix της Microsoft που οπως ανακοινωσε η ιδια θα κυκλοφορησει εως τα τελη του τρεχοντος μηνα.

το παρακατω link ενδιαφερει οσους εχουν προβλημα με το lg-e900 https://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-sync/lg-e900-update-error-code-8018001e/1ec8d54d-0ee8-4db6-ab62-4ca26b3fbbe7

Panagiotis G

με το Mango στο LG δεν έχω πλέον GPS. Δεν εμφανίζεται ούτε στο maps ούτε στο Navigon που αγόρασα και δεν υπάρχει πουθενά λύση. Ούτε reset ούτε τίποτα..

gtar13

ΕΧΩ LG 7 ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟFORCE UPDATE…

Παναγιωτης

Μολις εκανα την αναβαθμιση σε Mango.Την εκανε κανονικα χωρις force update και δεν εμφανισε το error 8018001E.Μαλλον λυθηκε το ζητημα απο την Microsoft

GiannisAnteNteee

Τωρα θα δοκιμασω φιλε μου και θα σου πω κ εγω…. ελπιζω παντως γιατι πολυ ταλαιπωρια με αυτη τη Microsoft

GiannisAnteNteee

@Παναγιωτης
Με ταλαιπωρει εμενα φιλε μου ακομα reset και ιστοριες…. τουλαχιστον εσυ ξεμπερδεψες… 😉 Εντυπωσεις να μας πεις με την πρωτη ευκαιρια!

Παναγιωτης

δεν τρελαθηκα κ ολας να σου πω την αληθεια.ο explorer ειναι βελτιωμενος κ πιο ευχρηστος.κατα τ αλλα πανω κατω τα ιδια

GiannisAnteNteee

@Παναγιωτης
Το εβαλα κ εγώ! 😀 Κ εγώ λίγο ενοχληθηκα με το περιβαλλον του explorer αν κ έχω δει θετικη διαφορα στη ταχύτητα.

+1 η νεα καρτέλα Online Threads στα μυνήματα
+1 το battery settings

Alex

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά..όταν ανοίγω το zune.. μου γράφει η ρύθμιση του τηλεφώνου δεν έχει ολοκληρωθεί..όταν είστε έτοιμοι αποσυνδέστε το από τον υπολογιστή και ολοκληρώστε τα υπόλοιπα βήματα σε αυτό το τηλέφωνο..
τι πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ

xristos

για σας,το προβλημα μου ειναι πως τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο zune γιατι θελει email γονεα και επισης δεν μπορω να βρω την αναβαθμιση mango και αφτη τη στιγμη προσπαθω να κατεβασω το zune γιατι ελεγε εκει που ειχατε γραψει απο πανω απο τις οδιγιες για να βρω την νεα αναβαθμιση mango πως πρεπει πρωτα να κατεβασω την πιο προσφατη εκδοση του zune αλλα συνεχεια διακοπτεται το download…και αμα σας βοηθαει αφτο , η συσκευη μου ειναι lge900 ή optymous 7

Bill

λοιπον παιδια προσπαθω και εγω να κανω το update αλλα εχω προβλημα μπορειτε να με βοηθησετε ?

xristos

α παιδια…εγω εχω την αμεσως επομενη απο την mango αλλα ουτε αυτη εχει ελληνικο μενου…η 7.22 την εχει μαλλον…η αμεσως επομενη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.