Windows Phone Mango, Έχουν αναβαθμίσει οι μισοί

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης Windows Phone Mango ταυτόχρονα σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η ομάδα ανάπτυξης των WP μέχρι σήμερα έχει αναβαθμιστεί το 50% το συσκευών.

Το ποσοστό αυτό είναι το εξακριβωμένο με τα στοιχεία που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι providers (εταιρίες κινητής τηλεφωνίας) στην ομάδα ανάπτυξης των Windows Phone (WP). Το ποσοστό είναι μεγαλύτερο αλλά αναμένονται τα στοιχεία από άλλους μικρότερους providers.

Εσείς αναβαθμιστήκατε; Όλα καλά; Αν όχι, αναφέρετε το μοντέλο του κινητού σας.

, Windows Phone Mango, Έχουν αναβαθμίσει οι μισοί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mjr

εχουμε καμια ενημερωση για το σφαλμα 8018001ε

LambrosN

Ουτε για πλακα!! Ακομα στο περιμενε ειμαι !!

Ηλιας

Είμαι κάτοχος ενός LG-E900 και έκανα την αναβάθμιση από την πρώτη στιγμή χωρίς κανένα πρόβλημα.Ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε καμία ελπίδα για ελληνικό menu?

Iraklis

LG E900, μπήκε mango απ τη πρώτη μερα διάθεσης.
ελληνικό μενου, tethering κλπ δεν θα δούμε επίσημα. Όποιος θέλει τα περνάει μόνος του.

To πιο ενοχλητικό είναι το οτι δεν υπάρχει μετρητης για το traffic. Για τα λεπτα και τα μυνήματα με ενημερώνει ο πάροχος αλλά για τα ΜΒ κανω χρήση “κουτουρού” :ρ
Δηλάδη τόσο δύσκολο είναι να βάλουν?

Nikos

Γεια χαρά, συγχαρητήρια και για το site, πολύ καλή δουλειά!
Μία ερώτηση, επειδή φτιάχνω αυτές τις μέρες μία εφαρμογή για το κινητό,
και δεν θέλω να χαθεί το “ID” του κινητού μου το οποίο έχω δηλώσει στην microsoft για
development, αν κάνω την αναβάθμιση ξέρετε αν θα έχω προβλήματα – θα πρέπει να
δηλώσω ξανά το κινητό ;
Χρειάζεται οπωσδήποτε reset;
Ρωτάω επειδή μου ήρθε χτες το update και το ακύρωσα γι αυτό το λόγο.
Ευχαριστώ πολύ.

Exploticon

εχω lg optimus 7 και ακομα δεν εχο αναβαθμιστει εσυ κωστα δεν μας ειπες αναβαθμηστικε κανενα κινητο σου?

Diamantius

Εγώ από την LG δεν πήρα ουσιαστική απάντηση για το tethering και τη σύνδεση σε κρυφό wifi… Υπάρχει κανένας τρόπος να ενεργοποιηθούν τελικά; (LG Optimus 7)

θανασης

εμενα μου βγηκε η ψυχη για να ξανα-αναβαθμισω το lg optimus 7 σε mango. την πρωτη φορα βρηκε μονο του το update αλλα οταν αποφασισα να βαλω και ελληνικο μενου εκανα force update
2 φορες

Στέφανος Κουντ.

Και εγώ ακόμα για το LG-E900 !!!! Το κλασικό πρόβλημα 8018001Ε !!!
Κρίμα ακόμα στο συρτάρι το έχω!!!! Και δεν βλέπω να κάνουν και τίποτα για το φτιάξουν !!!
Ενα update το έκανε αλλα μόλις έφτασε στο Mango τίποτα πάει να το κάνει και 8018001Ε 🙁 🙁

md03582

εγω ρε παιδιά ένα htc 7 trophy έχω αλλά ακόμα τίποτα.. 🙁 καθε μερα το συνδέω δυο τρεις φορές αλλά μπα!! αν βγει και η αναβαθμιση για μενα, θα με ενημερωσει το κινητο μεσω settings –> phone update??

ευαγγελία

LG E900 αναβαθμισμένο χωρίς προβλήματα 😀

kostashd2

για τον φίλο πιο πάνω δεν χάνει την συνδρομή η κάτι άλλο αν κάνει update..

Update με notification. θα δείτε δύσκολα οπότε checkarete στο Zune..

όσοι το βάλουν τώρα θα πάθετε πλάκα και το εννοω..

KonSammyOmnia7

Εγω παντως καταφερα να κανω την αναβαθμιση στο Samsung Omnia 7 την δευτερη μερα και ολα ΟΚ …! Σε προηγουμενο θεμα λενε για το κολπο με την αποσυνδεση του ιντερνετ , εγω αυτο εκανα και στην τριτη φορα επιασε ..!

KonSammyOmnia7

Επισης εμενα αρχικα μου βρηκε μια αλλη αναβαθμιση 7.0.7403 . Την εκανα και επειτα εκανε μονο του το zune ενημερωση για καινουριες αναβαθμισεις και μου βρηκε το Mango.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

και γω που εχω ενα trophy7 vodafone τπτ ακομη!!!! εχει να κανει που ειναι προεισαγωγης απο Γερμανια?

Cons

Όλα τέλεια σε LG Optimus 7.
Το κινητό είναι γρηγορότερο από πριν. Αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι χρειάζεσαι 2-πύρηνο επεξεργαστή στο 1,5GHz και 1GB Ram σε ένα κινητό.

WP7 Mango rulezzz!

isidoros

παιδια εγω ειμαι ο πιο γκαντεμης έστειλα το trophy μου για σερβις και μου το έφεραν σημερα….το συνδέω στο pc και μου βγαζει την πρωτη πρωτη αναβάθμιση που βγηκε….τι θα κανω? φτου και απο την αρχη δλδ? :\

md03582

εγω ρε δημητρη το trophy μου το παρηγγειλα μεσω ιντερνετ απο ελληνικο σαιτ, αλλα ηταν ολα γερμανικα, κ η αρχικη γλωσσα, κ το κουτακι κ οι εσωκλειστες οδηγιες, ολα. με το που ανοιγω την συσκευη πεταγετε κ το “vodafone”. οποτε μαλλον στην ιδια κατηγορια ανηκουμε.. mango γιοκ ακομα…

isidoros ολα απο την αρχη… 🙁

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

md03582 : μαλλον θα περιμενουμε λοιπον!!! 🙂

isidoros : φιλε που το εστειλες για service γιατι εχω κατι προβλημματακια με το μικροφωνο!!!

leathernecks

LG Optimus 7
Το κλασικό πρόβλημα 8018001Ε.
Άντε να δούμε πότε θα μας θυμηθούν κι εμάς!!!!!

impro

εγώ πάντως με γερμανικό htc trophy απο vodafone πέρασε mango απο τις πρώτες ώρες

vaskor

HTC Trophy. Ακόμα τίποτα, συμβόλαιο κοσμοτέ.

Panos_mouts

Εγω παλι στο omnia 7 εχω το προβλημα της συνεχους επανεκκινησης 801812C1. Εχω κανει πολλες φορες αυτα που λενε στο net για να λυθει το προβλημα αλλα τζιφος!!! Οποιος ειχε το ιδιο προβλημα κ το ελυσε ας μου πει πως! Το τηλεφωνο το εχω ενα μηνα κ ακομα βγαζει την αναβαθμιση του φλεβαρη! Οποτε ουτε λογος για mango ακομα…(ειδικα αν δεν λυθει το προβλημα)

Exploticon

εγω μολις εβαλα το mango σε lg optimus 7 αναγκαστικα να βαλο την original rom 😛

md03582

Παιδιά καλημέρα. χθες βράδυ αναβαθμίστηκα επιτυχώς, μπαίνοντας όμως στα μάνγκο παρατήρησα δυο πράγματα στο κινητο μου (htc 7 trophy) 1. στο μενου με τα εγκατεστημένα προγράμματα δεν κατηγοριοποιεί τις εφαρμογές με βάση το αρχικό τους γράμμα όπως στο people hub και 2. στο music+videos δεν υπάρχει η επιλογή της marketplace όπως έχω δει σε video στο youtube.. βγάζει μόνο music, videos, podcasts και radio. το εχει προσέξει κανεις άλλος αυτό?? δεν βρίσκω πουθενά καμία ρύθμιση να τα αλλάξω 🙁

Thanos

εχω το samsung omnia 7 απο ελληνικο μαγαζι αγορασμενο αλλα οταν το ανοιγω γραφει T-Mobile οποτε προφανως απο καπου γερμανια μερια το ειχε φερει, ακομα τπτ με την αναβαθμιση λετε να υπαρχει καποιο θεμα λογω συσκευης η’ απλα υπομονη…προσπαθησα ακομα και το force update αλλα σε εμενα δεν πιανει ακουω απο γνωστους μου με αλλα κινητα οτι πηραν την αναβαθμιση(ναι ειμαστε αρκετοι εκει εξω :P) και γι αυτο εχω αρχισει να εχω αμφιβολιες μηπως κατι τρεχει με τη δικια μου συσκευη…υπαρχει κανεις που να εχει αντιστοιχη συσκευη με εμενα (Τ-mobile) και αναβαθμιστηκε να ησυχασω τουλαχιστον…

isidoros

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: το έστειλα στη vodafone γιατί είχε η οθόνη του πρόβλημα απο την μέρα που το πήρα….εκαναν να μου το φέρουν 1,5 μήνα μετα απο 500 τηλέφωνα που τους έπαιρνα και στο τελος μου έστειλαν αλλη συσκευή, η οποία βρίσκετε ακόμα στη πρώτη ενημέρωση…. ασε πίκρα :\

λεο

εχω ενα omnia7 και δεν εχω παρι καμια ειδοποιηση σχετικα με την αναβα8μιση τι μπορω να κανω?

George

Εγώ έχω Omnia 7 T-Mobile Germany και δεν μπορώ να το αναβαθμίσω επίσης σε Mango

Αχιλλέας32

Παιδια μωλις εκανα την αναβαθμιση…Πριν απο μια εβδομαδα που εκανα το κολπο με το καλωδιο ενω επιασε αρχικα στο τελος τπτ.Μετα απο λιγες μερες μου εμφανιστικε στο κινητο οτι μια αναβαθμηση ειναι διαθεσημη.Συνδεσα το κινητο με το pc η αναβαθμηση ξεκινησε μονη της και σε μιση ωρα ολα μια χαρα!!!—-Μια ερωτηση μονο—-οταν παω να βαλω ενα τραγουδι απο την λιστα αναπαραγωγης στο zune πρεπει να κανω εισοδο αλλα μου λεει οτι με το ID που εχω δεν γινεται.Να αλλαξω την περιοχη σε Ελλαδα απο τον πινακα ελεγχου αλλα ειναι ηδη ετσι…Κωστα πλζ βοηθα..τι να κανω για να περασω τραγουδια…????

Πανος32

Αχιλλεας32 το samsung omnia εχεις?

Αχιλλεας32

Οχι,το Optimus 7 εχω…ξεχασα να το αναφερω…μπορεις να βοηθησεις???

vaskor

Τελικά εχτές αφού έκανα το κόλπο με την αποσύνδεση τα κατάφερα και αναβάθμισα το Trophy μου.

Γρηγορότερη απόκριση, καινούργια πλεονεκτήματα, ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά όχι ελληνικό μενού.
Είμαι ευχαριστημένος και τώρα μου αρέσει περισσότερο το WP7! Αξίζει τα λεφτά του και μετο παραπάνω.

Valantis

Για ελλάδα δέν είναι ακόμα διαθέσιμο. Το έκανα reset έβαλα time zone asia delhi κ έκανα το update κανονικα. Εχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλα όχι ελληνικό μενού.

Valantis

Μετά το update μου κολάει λίγο … αφού το κάνω sync με το zune μετα κολάει και η οθόνη για λίγο sync complete.. αλλα όχι ελληνικό μενού .?? εντάξει δέν ειναι τοσο τραγικό εγω προσωπικά δέν έχω πρόβλημα αλλα ειναι λίγο ξεφτίλα..

Hakeem

Μόλις σήμερα κατάφερα να αναβαθμίσω το Τροφι. Άντε να δούμε τι θα δούμε!!! Με μια 1η ματιά πάντως φαίνεται πολύ καλό!!!

Hakeem

παιδιά έχει κανείς ιδέα πως περνάμε δικό μας ήχο κλήσης?Ευχαριστώ!

Hakeem

παιδιά το βρήκα οκ!!! κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω… Θέλω ένα πρόγραμμα σαν το Shazam να βρίσκω ένα τραγούδι που ακούω, πως λέγετε. έχει ιδέα κανείς?

σταυρος

παιδια αναβαθμησα το trophy,ξερει κανεις πως μπαινει ελληνικο μενου;

μαριος

Καλησπερα, εχω το windows Phone ZTE, δεν ξερω εαν θα το συστηνα σε καποιον…
Anyway, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να επικαιροποιησω το λογισμικο, μου βγαζει μονιμως σφαλμα με τον κωδ : •801812C1: Ένα πρόγραμμα οδήγησης για το τηλέφωνό μου χρειάζεται ενημέρωση. Εχω κανει επανεκκινηση καθως και χρησημοποιηση του MicrosoftFixit.WP7Zune, χωρις αποτελεσμα
Μπορω να εχω τα φωτα σας?
Ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.