Windows Phone Marketplace, Ξεπέρασε τις 25.000 εφαρμογές

Ξεπέρασαν τις 25.000 οι διαθέσιμες εφαρμογές στο Windows Phone Marketplace. Το 51% από αυτές είναι δωρεάν ενώ ο μέσος όρος των επί πληρωμή ανέρχεται στο 1.48 δολάρια Αμερικής. Η ανάπτυξη του Marketplace είναι πολύ μεγάλη μιας και πριν από τέσσερις μήνες οι εφαρμογές άγγιζαν μόλις τις 10.000. Κάθες 24 ώρες προστίθενται περίπου 250 νέες εφαρμογές στο Marketplace.

Το άνοιγμα του Windows Phone Marketplace με τις επί πληρωμή εφαρμογές αναμένεται κάπου εκεί το Σεπτέμβριο με την έλευση της αναβάθμισης Windows Phone Mango.

, Windows Phone Marketplace, Ξεπέρασε τις 25.000 εφαρμογές

Πηγή

Kudos to Alessio

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ιορδανης

πραγματικά, εντυπωσιακή η ανάπτυξη του marketplace. Πότε ήταν που μιλάγαμε για 3000 εφαρμογές; Απίστευτο

Αθανάσιος

Μπορεί αυτή τη στιγμή, να έχουν φτάσει σε κορεσμό οι ιδέες για iOS & Android Apps.
Οπότε και η Microsoft έχει έτοιμες τις ιδέες, αντιγράφει και μόνο η υλοποίηση αλλάζει.

Με την έλευση νέων χαρακτηριστικών στις συσκευές, όπως 3D, NFC, Projecting, infrared motion sensoring (ala Kinect), πιθανόν να υπάρχει νέο κύμα ανάπτυξης εφαρμογών.
Αλλά πέρα από τον μέγιστο αριθμό, ελπίζω να εστιάσουν στην ευκολία και ποιότητα των εφαρμογών, και να εξοστρακίζουν όσες μένουν άχρηστες για κάποιο καιρό. Σαν εκβιασμό των Developers, ώστε να ανανεώνουν το προϊόν τους, ή να πηγαίνουν σε άλλη εφαρμογή.

Έτσι θα δούμε και τον αριθμό να κατεβαίνει εν μέρει.

KostasHD2

στο Omnia7 Που εχω ειδη εχω το mango beta2 το marketplace εχει γινει πολυ ωραιτερο οταν κανεις search σου προτεινει 4 πιο πιθανες εφαρμογες βασει με τα γραμματα που εχεις πατισει ως εκεινη την ωρα και κπορεις με το να σερνεις αριστερα η δεξια την οθωνη να αλαζεις απο music σε games + apps κτλ
οταν βρεις αυτο που θες εχει παλι 3 κοιλοιωμενες οθονες στην πρωτη εχει την περιγραφη στην δευτερη τα σχολεια και στην 3τη τις φωτογραφιες μονο αυτο θα ειναι καλυτερο για τους developers

ps. πιο μεγαλη εντυπωση μεχρι τωρα μου εχει κανει
1.η ταχυτητα του mango απλα ειναι σαν να εχεις overclocking στο κινητο σου τοσο μεγαλη διαφορα
2.οτι πιο πολλα μερι κινιουντε και ειναι σαν να ειναι ζωντανο το λειτουργικο
3. το chat με τις επαφες σου πολυ βολικο..

Sotos73

Υπάρχει κορεσμος στις εφαρμογές για iOS και android ?

Alessio

Όμορφο πραγμα ο υγιείς ανταγωνισμος,επέρχεται συνεχη+ανταγωνιστικη αναπτυξη!;)

KRALEX95

Ρε παιδιά αφού η Microsoft έχει βγάλει από ότι έχω διαβάσει λογισμικό για να “μεταφέρονται” εφαρμογές από android σε Win7 λειτουργικό. Λογικό είναι να υπάρχει τέτοια ταχύτητα “ανάπτυξης” εφαρμογών. Μπορεί κάποιος που έχει win7 κινητό να μας πει αν υπάρχουν ίδιες εφαρμογές με το android και από τον ίδιο developer?

_iraklis_

Way to go M$!!

Και σε Optimus 7 μπορείτε να περάσετε το mango update!. =D
Nα το link:

https://windowsphonehacker.com/articles/get_the_mango_update_now._without_being_a_developer.-06-30-11

jim

κιτα δεν εχω δει πολες ιδιες εφαρμογές με το android ομως το οτι mango κανει το κηνιτο λες και εχει παρει αναβολικά όντος λες και ειναι αλλο τηλεφωνο τι μαγικό εκανε η microsoft ενας θεος ξερη , παντος για την beta που εχουμε τα ελληνικα μηνιματα διστιχος υποστηριζουν 70 χαρακτήρες ακομη .

Socrates Noulas

Kαποια βασικα (για μενα) οπως το shazam,το facebook,το fruit ninja(επι πληρωμη οπως και στα iOS και android),το paper toss κλπ που ειχα ως εφαρμογες στο android μου και στο Ipod touch,ενω δε το περιμενα,τα βρηκα και στα windows.τωρα kralex95 δε ξερω τι εφαρμογες χρησιμοποιεις,αν θες πες μου 2-3 επι παραδειγματος,το ψαχνω και σου λεω.

_iraklis_

Πέρασα το μάνγκο στο optimus μου 🙂
Περα απο μουλτιτασκ και αυξημένη αποκρισιμότητα, προστέθηκαν ένα σωρό πραγματάκια που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.
Πχ η διαχείριση μπαταρίας
Βέβαια δεν είναι και τα πάνω από 500 features που υποσχέθηκε ο Μπαλμεράκος αλλά έχουμε καιρό ακόμα μέχρι την τελική έκδοση….

Y.Γ. Το appstore της LG δε λειτουργεί. It’s just me ή το έχει συναντήσει και άλλος?

kralex95

Ρε παιδιά μια βοήθεια. Pleaseeeee. Θα συνιστούσατε να αγοράσω winmo7 (έχω symbian^3 nokia c6-01) δεν ξέρω, το android το φοβάμαι – μου τη σπάει που ο κάθε developer μπορει να ξέρει τι πληκτρολογώ στο κινητό μου. Προφανώς το ίδιο θα συμβαίνει και στα win αφού και αυτά χρησιμοποιούν το zune?

xionomiaou

παω να πάρω LG optimus 7 λολ
ή HTC 7

KRALEX95

xionomiaou τι πήρες τελικά?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.