Windows Phone, Τα πηγαίνει πολύ καλά στη Λ. Αμερική

Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτός ήταν ο στόχος και αποτελεί πολύ χαρούμενη είδηση το γεγονός ότι επετεύχθη προτού κλείσει το 2013. Τα Windows Phone smartphones είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 20 χώρες της Λατινικής Αμερικής, τόσο τα πιο προσιτά όπως το Nokia Lumia 520 όσο και τα πιο εξελιγμένα και ακριβά όπως το Nokia Lumia 920.

Windows Phone, Windows Phone, Τα πηγαίνει πολύ καλά στη Λ. Αμερική

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tolkιen

very good. 🙂

Πέτρος Π

Ευχάριστα νέα για την Nokia και την Microsoft, φαίνεται οτι η καλή δουλειά αρχίζει και αποδίδει καρπούς! Και είναι και μια μικρή απάντηση σε αυτούς που έλεγαν για 3% και τα σχετικά… 🙂

Solon

Ευχάριστα νέα για μας τους καταναλωτές. Ο τρίτος παίκτης είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος πλέον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η αγορά και μετά την μεγάλη πτώση του Blackberry η αγορά έχει πολωθεί όσο ποτέ άλλοτε. Ελπίζω πως σε ένα χρόνο από τώρα το ποσοστό των winphones να έχει φτάσει το 10% της αγοράς. Είναι εφικτός ο στόχος αλλά το πρόβλημα του μονοπωλείου της Nokia στο χώρο παραμένει. Αν δεν επενδύσουν και άλλοι κατασκευαστές στο λειτουργικό η δυναμική που έχει το λειτουργικό θα περιοριστεί. Η Microsoft θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα για να φέρει προς το μέρος της και άλλους κατασκευαστές και επιπλέον να επικεντρωθεί στην βελτίωση των υπηρεσιών web που παρέχει καθώς πλέον αυτό που μετράει είναι η συνολική παρουσία και εμπειρία χρήσης μιας πλατφόρμας smartphones στο web. H Microsoft κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να πετύχει σε αυτόν τον τομέα καθώς ουσιαστικά παίζετε το μέλλον της εταιρίας.

mixtri

Μπράβο ρε ΝΟΚΙΑ 🙂 Βγάλε την Ευρώπη ασπροπρόσωπη!
Το 520 έχει πουλήσει πάρα πολύ. Πάραααα πολύ! Πολύ καλή τιμή για τις δυνατότητές του!!!

Νικος

Ευχαριστα νέα για την πλατφορμα αλλα για να εχεις την απολυτη εμπειρια των wp8 προϋποθέτει και συσκευη Nokia, κατεμε δεν ειναι καθολου κακο, για τους αλλους ομως μπορει..Η Nokia pusha_ρει τοσο πολυ το λειτουργικο που φερνει αναβαθμισεις ακομα πιο σημαντικες απο την ιδια της Microsoft σε καθε release…ηδη φιμολογειται οτι στο GDR3 update η Νοκια θα βαλει notification center.
Παντως ευλογο να ανεβαινει γρηγορα η πλατφορμα, έχοντας το lumia 520 που ειναι πραγματικο value for money και το 920 στα 299ευρω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IDC

Και όμως, τα PC είχαν μια καλή χρονιά ανόδου το 2021

Η εταιρεία έρευνας αγοράς IDC πιστοποιεί ότι μέσα στο 2021 τα PC είδαν τους αριθμούς της να παίρνουν την ανιούσα.

Smartphones IDC Apple Android

IDC: Ένα smartphone αντιστοιχεί σε 6 ανθρώπους στον κόσμο

Τα στοιχεία που παρουσιάζει η IDC πιστοποιούν ότι το 2021 υπάρχουν 1.37 δισεκατομμύρια smartphones στον πλανήτη.

Computers IDC

H αγορά των PC γνωρίζει τη μεγαλύτερη άνθησή της εδώ και 20 χρόνια

Τα PC επανέρχονται και μάλιστα πολύ δυναμικά, αφού η ανάπτυξή τους είναι η πιο δυναμική που έχει δει ο κλάδος εδώ και 20 χρόνια.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.