Windows Phone store, Ξεπέρασε τα 200.000 apps

Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στις δηλώσεις τόσο του Joe Belfiore, ότι το Windows Phone store θα φτάσει τις ανταγωνιστικές προτάσεις σε αριθμό apps μέσα στο 2014 όσο και σε εκείνες του Todd Brix της Microsoft, ότι η πλατφόρμα των Windows Phone έφτασε ήδη σε σημείο «κρίσιμης μάζας». O Brix ενοούσε με αυτό ότι από τις κορυφαίες 25 εφαρμογές στα iOS και Android, το 85% υπάρχει στα Windows Phone (το υπόλοιπο 15% αφορά σε εφαρμογές της Google λογικά).

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Windows Phone store ξεπέρασε τα 200.000 apps και πως πραγματοποιούνται 12 εκατομμύρια συναλλαγές σε καθημερινή βάση. Αναμφισβήτητα αυτά είναι πολύ καλά νέα για τους χρήστες της πλατφόρμας αλλά και για τους developers, αφού η Microsoft θέλει όλοι να είναι αισιόδοξοι για την υγεία και την μελλοντική πορεία του οικοσυστήματος.

Η εταιρεία επίσης μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι ήδη συνεργάζεται με 51 πάροχους κινητής τηλεφωνίας σε 31 αγορές.

Windows Phone store, Windows Phone store, Ξεπέρασε τα 200.000 apps

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

κατά τη γνώμη μου και εμπειρικά δεν το θεωρώ καλό το “μαγαζί” της Microsoft.. πολλές εφαρμογές που δεν έχουν λόγο ύπαρξης και πάρα πολλές που έχουν τα επίσημα λογότυπα εφαρμογών χωρίς να διευκρινίζουν αν είναι επίσημες ή όχι.

b16bkostas

Αυτο που λέει ο Μανόλης υπάρχει σε όλα τα μαγαζιά αλλα χάνεται μέσα στις χιλιάδες εφαρμογες
το σίγουρο ειναι ότι έχει μπει στον σωστό δρόμο και ανεβαίνει και αυτο ειναι καλό και για μας τους developers
μακάρι να μας βοηθούσε και το technlog εμάς εδώ τους Έλληνες developers και να δημοσίευε τα app αλλα δεν πειράζει φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορεί.. 😞

JohnWave

Και 1.000.000 να φτάσει , αν δεν δίνει Swype , δεν με καλύπτει.Όταν σκέφτομαι να αγοράσω κινητό απορρίπτω τα Windows κινητά εξαρχής λόγω αυτής της έλλειψης. Για να κάνω έναν παραλληλισμό, είναι σαν είχα παλιότερα ένα κινητό με πλήρες πληκτρολόγιο και να μου έλεγε κάποιος να γυρνούσα πίσω στο T9 ή στο άλλο που χτύπαγες εκατό φορές τα πλήκτρα. ( δεν θυμάμαι πως το λέγανε αυτό ). Όποιος γράφει με Swype θα με καταλάβει.

Τελης Μπατακης

@manolis για μενα οι εφαρμογές των σουπερ μαρκετς δεν έχουν λόγο ύπαρξης για την αδελφή μου είναι το μόνο που χρειάζεται! Αυτο που λες δεν στεκει…
Προσωπικά έχω xperia και android και πιστεύω οτι οι 5 στις 10 εφαρμογές είναι σκουπίδια απο θέμα ποιότητας από περιεχόμενο και για τους απώτερους σκοπούς που εξυπηρετούν! Και όποιος πει το αντίθετο απλά εθελοτυφλεί!

tech21man

Manolis προσωπικα παντα, το swype δεν μου αρεσει σε κινητα με μεγαλη οθονη ειτε για chat ειτε για ο,τιδηποτε. Μου αρεζε στο android με την lagαριστη (σε σχεση με wp) αισθηση στο πληκτρολογιο ωστε να μη παταω αρκετες φορες και σε μικρες διαγωνιους οθονης. Σε μεγαλες ειναι καπως κουραστικο να κανω περα δωθε…

Υποθετω επισης οτι θα το δωσουν καποια στιγμη!

μιχαλης

Απλα για ενημέρωση σήμερα βγηκε το διάσημο subway surfers για τα wp8 αλλα για κινητά με 1gb ram και πανω

DIMIS

Τα καλύτερα έρχονται…

iceman

η ποσότητα δεν παίζει ρόλο, αλλά η ποιότητα! επίσης οι εφαρμογές στο windows store είναι στην ουσία άχρηστες αφού το λειτουργικό είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω η εφαρμογή. ακούγεται ότι με την gdr3 ξεκλειδώνονται αρκετά apis, μένει να το δούμε,….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.