Windows Phone, To Mango φέρνει Facebook chat, XBOX Live και Office 365

Η ιστοσελίδα wpdevpodcast έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από screenshots μιας συσκευής η οποία φέρεται να τρέχει τα αναβαθμισμένα Windows Phone. Σύμφωνα με αυτά, το Mango update φέρνει στο λειτουργικό της Microsoft μια σειρά από νέες λειτουργίες, όπως ενσωματωμένα Facebook chat και Office 365 με Skydrive και Sharepoint.

, Windows Phone, To Mango φέρνει Facebook chat, XBOX Live και Office 365

Οι πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το Mango update γίνονται συνεχώς και περισσότερες και τα σημερινά screenshots έρχονται να επιβεβαιώσουν και να προσθέσουν μερικά στοιχεία. Εκτός από το Facebook chat και το Office 365, το Mango θα προσφέρει καλύτερη και πιο εύκολη αλληλεπίδραση του χρήστη με το XBOX Live. Η οθόνη κλειδώματος θα μπορεί πλέον να εμφανίζει τα εξώφυλλα των CDs της μουσικής που παίζει εκείνη τη στιγμή, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή και αποστολή πολλαπλού μηνύματος σε ένα group επαφών που έχουμε δημιουργήσει.

Με τη Microsoft να κάνει πολύ προσεκτικές διορθωτικές κινήσεις στο λειτουργικό της και τα Nokia Windows Phone να ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι, το Android και το iOS βρίσκουν επιτέλους κάποιον άξιο αντίπαλο.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanos

Ελληνικα????? ποτε???

george-sot

μαζι με το mango.

Panagiotis G.

εάν καταφέρει να προσελκύσει και Έλληνες developer τότε μιλάμε για επιτυχία μεγάλη

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Panagiotis G. Το εχει ηδη καταφερει. Καθε μερα ελεγχω τις καινουργιες εφαρμογες που εμφανιζονται στο marketplace, και μου εχει κανει ιδιαιτερη εντυπωση το ποσα ελληνικα ονοματα developers βλεπω κατω απο τις εφαρμογες

lefteris

Tha erthei kai to paid marketplace?? Sorry gia ta greeklish alla to trophy m dn exei elliniko pliktrologio:/

Hakeem

Το bluetooth θα το κάνουν να λειτουργεί κανονικά? (για μεταφορά δεδομένων λέω) και αν θα μπορούμε να βάζουμε δικά μας ρινγκτονς σαν ήχο κλήσης?

Michael

Δείτε τι θα περιέχει το mango εδώ https://channel9.msdn.com/Events/MIX/MIX11/KEY02
(λογικά θα προστεθούν και άλλα εκτός από αυτά που παρουσίασαν στο video )

Chris

Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο αν ισχύουν ακόμα οι τιμές τον lg optimus 7 και htc trophy ?

Κώστας Βλαχάκης

Chris, πέρασε από ένα κατάστημα Vodafone να ρωτήσεις και ενημέρωσε και εμάς. Δεν ξέρω να σου πω αν ισχύουν ακόμα.

Ισίδωρος

@Chris, @cVlachakis, Ισχύουν. Τη Παρασκευή αγόρασα το Trophy.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Παιδια η προσφορα υπαρχει ακομα. Το σαββατο πηγα και πηρα το htc trophy. Αλλα δεν ξερω απο αποθεματα τι γινεται. Πηρα σε καμια 10ρια vodafone και δεν υπηρχε τιποτα. Μονο με παραγγελεια μου ελεγαν. Αλλα πηρα στην vodafone στο mall και μου ειπαν οτι τους τελειωσαν τα αποθεματα και δεν θα ξαναφερουν. Τωρα κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο δεν το γνωριζω. Αμα ψαξει καποιος μπορει να βρει σε καποιο καταστημα. Παντως τα Windows phone ειναι παρα πολυ καλα. Πρωτη φορα τα δουλεψα και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Πιστευω οτι ειναι πολλα υποσχομενο λειτουργικο. Και στην αρχη τα εθαβα λιγο. Αλλα ο Κωστας εχει απολυτο δικιο που λεει να ξεχασουμε οτι ξεραμε απο windows. Εντελως καμια σχεση με οτι αλλο υπηρχε.

el_mac

Εχει δικιο ο Anastasios-Antonios Toulkeridis… οι Ελληνες developers ειναι πολλοι στα windows phone 7 και αν ψαξετε στο marketplace θα το καταλαβετε ευκολα… Που να ειχε και ελληνικα το OS… H microsoft εκανε τεραστια βηματα επιτελους. Ειτε αυτα λεγονται windows phone, ειτε windows pc !!!

by the way… i love my omnia7 😛 αν και δεν εχω παρει ακομα NoDo… 🙁

@Anastasios-Antonios Toulkeridis Φιλε μου εσυ μηπως πηρες τελικα NoDo ???

Diamantis

Κάθε μέρα που περνάει, με όσα βγαίνουν στη φόρα για το επερχόμενο update, νιώθω όλο και καλύτερα με την αγορά του LG Optimus 7 στα 199 ευρώ! Ακόμα και ως έχει, με την 7392 έκδοση περασμένη, βρίσκω τα WP7 ένα πολύ σοβαρό λειτουργικό. Οι εφαρμογές στο marketplace αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς και το ίδιο και αυτές από Έλληνες developers. Εντάξει, μπορεί να ενθουσιάζομαι υπερβολικά, καθώς η προηγούμενή μου εμπειρία με smartphone ήταν ένα Qtek 8310 πριν αρκετά χρόνια και δεν έτυχε να δουλέψω με android ή iOS αλλά, δεν παύει να με εντυπωσιάζει η Microsoft μέχρι τώρα.
Και το ίδιο και η LG, παρότι ήμουν επιφυλακτικός για την ποιότητα των κινητών της. To E900 που κρατάω στα χέρια μου είναι απλά καταπληκτικό! Πόσω μάλλον για τα 199 ευρώ που έδωσα για να το αποκτήσω 🙂

Chris

Ισιδωρε να σε καλά για τιν βοήθεια

isidoros

pedia ehw to htc trophy kai den borw na to anavathmisw se nodo xerete gt?…sorry g to greeklish alla den ehw ellhniko kayboard,,

Thanos

ελληνικα δεν θα εχει????…. η θα περιμενουμε κι αλλη αναβαθμηση????

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@el_mac Οχι δεν εχω παρει NoDo γιατι εχω T-Mobile-branded Omnia 7. Λοιπον ως γνωστο τα updates για τα Omnia 7 ειχαν σταματησει λογω τεχνικων προβληματων. Χθες Τριτη 17 αρχισαν παλι για τα unbranded Omnia 7. Τα branded θα αναβαθμιστουν μαλλον την επομενη Τριτη 24/5
@isidoros Το Trophy λογικα επρεπε να το εχει παρει μεχρι τωρα. Σαν πρωτο βημα συνεδεσε το trophy με το pc, ανοιξε το zune, πηγαινε settings>phone>update και δες αν θα βγει ειδοποιηση. Αν δεν γινει τιποτα, δοκιμασε να αλλαξεις ολα τα settings του κινητου σε united states. Αν δεν πετυχει ουτε αυτο επικοινωνησε με το support του δικτυου (αν προκειται για branded) ή της htc (αν προκειται για unbranded).
… Α μισο λεπτο τωρα το προσεξα… αν αγορασες το τηλεφωνο προσφατα ενδεχεται να εχει ηδη περασμενο το update

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@isidoros Το προβλημα μαλλον θα ειναι οτι δεν εχεις αρκετο ελευθερο χωρο στον σκληρο δισκο του υπολογιστη για να δημιουργησει το backup. Αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να ελεγξεις. (Αν δεν ειναι αυτο δες μηπως το κινητο ειναι φουλαρισμενο -εχει υπαρξει και τετοια περιπτωση προβληματος!). Δες τον κωδικο του σφαλματος που σου εμφανιζει (ενα μαλλον οκταψηφιο που αρχιζει απο 8) και δες στο Bing ή στο Google τι ειναι. Αν θες δωσε τον και εδω, θα το κοιταξω.

isidoros

@Anastasios-Antonios Toulkeridis kanw to 7.0.7392.0 update….kai mou kolaei st komati 2/10 kanei to download kai stn fash pou kanei to transfering kolaei st 84% kai m vgazei error 80070057(your devise didnt updated)……

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@isidoros Το κοιταξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι 🙁

ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ οτι εχεις την τελευταια εκδοση του Zune, settings>general>check for updates (αλλα καλως κακου τρεξε και windows update)
Αν το συστημα ειναι ενημερωμενο και το προβλημα υφισταται δοκιμασε σε αλλον υπολογιστη!

(καποιες επιπλεον σκεψεις/πειραματισμοι… 1. αν τα windows σου ειναι Ελληνικά δοκιμασε να αλλαξεις απο τα regional settings το συμβολο της υποδιαστολης απο κόμμα σε τελεία 2. βεβαιωσου οτι τρεχει το System Event Notification Service)

μακραν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ συμβουλη ειναι να δοκιμασεις το update σε αλλον υπολογιστη!

isidoros

@ Anastasios-Antonios Toulkeridis se euharistw gia ola!!!!!!…tha dokimasw se allo pc kai elpizw na to parei to update!!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.