Winterface, Κάντε το Windows Mobile κινητό να μοιάζει με iPhone

Ένα από τα μειονεκτήματα που έχουν τα Windows Mobile τηλέφωνα είναι ότι το λειτουργικό δεν είναι finger friendly, δηλαδή δεν μπορείτε να λειτουργήσετε το τηλέφωνο με το χέρι αλλά χρειάζεστε γραφίδα. Έχουμε δει αξιόλογες λύσεις όπως το SPB Mobile Shell, PointUI, BellUI και άλλα, αλλά καμία από αυτές δεν κάνει το κινητό μας να μοιάζει με το iPhone. Από το πουθενά έρχονται και μας παρουσιάζουν το Winterface, μια σχετικά νέα εφαρμογή που κάνει το Windows Mobile κινητό σας να μοιάζει με iPhone.

, Winterface, Κάντε το Windows Mobile κινητό να μοιάζει με iPhone

Ακόμα έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες-εικονίδια αλλά και να τα επεξεργαστείτε δίνοντας τους χρώμα για να κάνετε το PPC σας ακόμα πιο ωραίο. Είναι μια πολύ καλή λύση και μπορείτε να την βρείτε εδώ, αγοράζοντας την ή δοκιμάζοντας την. Εδώ υπάρχουν και μερικά skins φτιαγμένα από απλούς users τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azaas

opws eipe kai o filos sto video ” nothing more than an application launcher ” …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Internet Microsoft Samsung Windows

To Samsung Internet έρχεται στα Windows

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Samsung Internet είναι πλέον διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή Windows από το Microsoft Store.

Smartphones Microsoft Windows

Windows Phone: Ο CEO της Microsoft παραδέχτηκε πως ήταν λάθος που εγκαταλείφθηκε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, μετανιώνει που δεν έκανε το Windows Phone πραγματικότητα.

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.