iPhone 6, εμφανίζεται σε λειτουργία σε φωτογραφίες και video

Τρεις μέρες έμειναν μέχρι να σταματήσουν τα leaks και να δούμε το πραγματικό iPhone 6 να παρουσιάζεται επίσημα. Μέχρι τότε όμως όπως είναι αναμενόμενο οι διαρροές θα συνεχίσουν να γίνονται όλο και πιο έντονες. Αυτή τη φορά βλέπουμε αυτό που λέγεται ότι είναι το πραγματικό iPhone 6 με 4.7 ιντσών οθόνη και εμφανίζεται σε λειτουργία.

Το συγκεκριμένο iPhone 6 φαίνεται ότι είναι με 64 GB ενσωματωμένη μνήμη και iOS 8.0. Έχει στρογγυλό dual-LED True Tone flash, στρογγυλεμένες γωνίες, μέταλλο στην πίσω πλευρά με δυο γραμμές πάνω και κάτω για τις κεραίες και μοιάζει να είναι πιο λεπτό από το iPhone 5s που έχει πάχος 7.6 χιλιοστά.

Μαζί με τις φωτογραφίες αναρτήθηκε και ένα πολύ σύντομο video το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

iphone 6, iPhone 6, εμφανίζεται σε λειτουργία σε φωτογραφίες και video

iphone 6, iPhone 6, εμφανίζεται σε λειτουργία σε φωτογραφίες και video

iphone 6, iPhone 6, εμφανίζεται σε λειτουργία σε φωτογραφίες και video

iphone 6, iPhone 6, εμφανίζεται σε λειτουργία σε φωτογραφίες και video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christos

συγνωμη το 5,5 ιντσες που ειναι?μας ελεγαν θα βγει ενα 4,7 κ 5,5 α καλα οτι να ναι!

Sot11

Μεχρι την παρουσίαση θα ελπίζω να εξαφανιστούν οι γραμμές απο πίσω!

theo

νομιζω το desing team της apple να παει να πάρει ιδέες απο αυτό της samsung. πιο ασχημο πεθαίνεις…

dimmis

Θα προτιμούσα το 5s, δεν μου άρεσε το 6

tr011ing

Ψεύτικο γιατί αποκλείεται να έχει κάμερα που εξέχει! Οι κινέζοι είναι γνωστοί για τις fake συσκευές!

Darth

Μόλις εκθρονίστηκε η sony!!! Ζιτω ο νέος βασιλιάς των Bezel!!!

Μκ

Γιατι στο βιντεο ειναι ανάποδα οι αριθμοί;;;

nikos

@darth +φωνώ αλλά τουλάχιστον η apple δεν ανεβαίνει πάνω από τις 4,7” γιατί ξέρει ότι θα φάει ράξιμο με τέτοια bezels.Η sony αντίθετα έχει το θράσος να βγάζει συσκευές με 5,2” και συνολικό μέγεθος μεγαλύτερο του G3…
Υ.Γ Αν τώρα το φημολογούμενο iphone air έχει τέτοια bezels θα γελάσουμε πολύ,μα πάρα πολύ!

nikos

*κράξιμο

tomtik

πρωτοποριακό,άλλη μια φορά η απλε κατανοεί τις ανάγκες των χρηστών πριν από τους ίδιους και τον ανταγωνισμό αυξάνοντας το μέγεθος της οθόνης.
Το itime που είναι;Μόνο στα 500€ θα μπορεί θα μπορεί να το αγοράσει ο κάθε επιδειξιομανής γύφτος που δεν είναι αρκετά νεόπλουτος για να πάρει Rolex.

Darth

@nikos κάτι ειnαι και αυτό αν και όταν ακούσουμε της τιμές απλός θα το προσπεράσουμε :p

καλα αν το μεγαλο θα εχει τα ιδια bezels το note μπροστα του θα ειναι mini

Iakovos80

Όχι 5.5 ιντσες…όχι! Μακριά! 4.7 ftw! Πανέμορφο φαίνεται και αυτό με τα bezel έχει αρχίσει να γίνεται κωμικό. Και το 5-5s δεν έχει και μικρά bezel και ο κόσμος το αγοράζει σαν τρελός. Τουλάχιστον στην Ελλάδα, γιατί θα βγείτε ορισμένοι και θα πείτε τα δικά σας, το iPhone 5 μαζί με το S4 το 2013 ήταν στην κορυφή των πωλήσεων, με εναλλαγές μέσα στη χρονιά, μια πρώτο το 5 μια το S4. Και είναι επίσημα στοιχεία αυτά. 🙂 Όσο για την κάμερα που εξέχει, δεν είναι ψέυτικο γιατί και το ipod touch έτσι έχει την κάμερα. Βρήκατε τώρα για τα bezel, ψάχνετε συνεχώς αρνητικά για το iPhone. Αφού και εσείς θα κάτσετε να δείτε την παρουσίαση, παραδεχτείτε το, για να κράζετε μετά χαχαχα 🙂

Λεωνίδας

Ενας φίλος του site ισχυρίστηκε ότι το έχει ήδη στα χέρια του (@Αkis) κι ότι τελικά είναι τελείως διαφορετικό…Επιμένει αλήθεια? Αν είναι έτσι, μπορεί από κοντά να είναι καλύτερο, οι φωτός όμως δεν είναι καθόλου κολακευτικές. Παρότι η apple φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής, στις φωτός φαίνεται “τσίπικο”. Και το σχέδιο αυτό πλέον αναχρονιστικό μέχρι αηδίας…Και δεν λέω φυσικά ότι δεν είναι καλό…αλλά το πράγμα αυτό ΔΕΝ κάνει 800 και 900 ευρώ!!

Iakovos80

Φίλε μου ας περιμένουμε να δούμε την παρουσίαση και τις demo συσκευές προς δοκιμή, εαν έχουν, γιατί εκεί θα φανεί κανονικά η συσκευή. Καλά πολλοί μπορεί να λένε ότι την έχουν και απλά να έχουν ένα κλώνο Android απλά για να τραβήξουν την προσοχή. Ο κινέζος που έβγαλε τις φώτο και το video on air θα είχε πρόσβαση σε άτομο που δουλεύει στη FoxConn. Νομίζω το να έχει βγει ήδη προς πώληση στην πολύ μαύρη αγορά το βρίσκω λίγο χλωμό εως απίθανο. Αλλά εαν το έχει ο φίλος μπράβο του που το βρήκε, χαχα 🙂

fotis balopitas

Τελειο ειναι οχι 5.5 ιντες μαλλον θα ειναι το επομενο μου κινητο!!!!!

nick

Εδω τωρα δεν κραζετε για τα bezel μονο για τη sony λετε

steliosGR

Δεν ξερω αν θα ειναι ετσι τελικα, αλλα εαν ισχυσει ηρθε η ωρα να μηνυσει τον εαυτο της για copy paste. Μονο το 4/4s ηταν πραγματικα ομορφα και ξεχωριστά

akis

fake ειναι… 🙂

Φανης

Οταν πριν δυο χρονια κυκλοφορησε το iPod Touch 5, ολοι λεγαμε (κι εγω φυσικα) μακαρι να ητανε ετσι το επομενο iPhone. Να λοιπον που ειναι ακριβες αντιγραφο (εκτος των γραμμων, που ειναι θεμα κεραιας) και με μεγαλυτερη οθονη. Ακομα και το “δαχτυλιδι” στην καμερα, ειναι ολοϊδιο. Ειναι πολυ ωραιο και για αλλη μια φορα θα πουλησει σαν τρελο. (οχι δεν ειμαι fanboy, απλα βλεπω τα πραγματα ρεαλιστικα. Το Lumia 930 ειναι η επομενη αγορα μου, απλα για να μην παρεξηγηθω.)

Nio

Εγω βλεπω για μια ακομη φορα το ιδιο τηλεφωνο.! Απο μπροστα ειναι ιδιο με το προηγουμενο μοντελο με μια ολοκληρη πιτσα για home button και προσωπικα οι κινεζικες αντιγραφες του ειναι πιο ωραιες. Στα πλαγια μου αρεσει παρα πολυ!!! Απο πισω αδιαφορο.
Με την πιτσα εκει δεν νομιζω να κανουν κατι με τα bezels. Και δεν ειναι αστειο να μας πειραζουν τα bezels. Αυτο δεν ειναι 4.7 ιντσες ειναι ιδιο με το G3 στις 5.5. Ελπιζω να εχει κορυφαιo hardware οπως κανει με ολα της τα προιοντα η Apple και οχι να μας πουλαει παραπροπερσινο hardware στην τιμη του φετινου.

jimo

ειμαι ατομο που εχει καταληξει στην apple μετα απο παρα πολλες android συσκευες!! εχω λατρεψει τα Iphone και οσοι με γνωριζουν ξερουν ποσο τα υποστιριζω ΑΛΛΑ αν αυτα ειναι τα bezel του iphone 6 θα ειναι ο λογος που θα φυγω απο την apple μεχρι να βαλει μυαλο !

gthebest

Συγνωμη αυτο σαν τηλεκοντρολ δεν ειναι;;

J

Και πάνω μειώθηκαν λιγο τα bezels και κάτω κάπως. Και σιγά πια. Δεν εχει τόσο μεγάλα bezels Ηρεμήστε εδώ μέσα. Αν ειναι αυτά μεγάλα των xperia τι ειναι; Τεράστια;

Γιάννης

Γενικά σαν κινητό δεν το λες και άσχημο (απλά είναι μέτριο) αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι θα έχει 700 ευρώ τότε ο σχεδιασμός δεν είναι ανάλογος της τιμής.

P

Για άλλη μια φορά μαζεύτηκαν οι κουτσομπόλες του android … Μαρι τι μπεζιλ εινι αυτά ; Ναι μαρι , σαν τούν ιμικρό τ’Δημητρακ , φτυστο .. Καλά δι ντρεπντι ντιπ εικι; Ινω τα θκαμας .. Λιπτα, ουμουρφα , ίσα μι κι πανου….

Ιωαννης

Ειναι ιδιο με το 5 αποτυχια

Χρήστος

αυτή η γυαλάδα που βλέπω στις φωτό είναι 100% ψεύτικη.

GiannisMix

η συσκευή αυτη θα είναι. δε παίζει να είναι κάποια αλλη. χονεψτε το. ειναι όμορφη και θα πουλήσει 1000%. η γυαλάδα οφείλεται στο corning gorilla το οποίο στα χέρια αφήνει υπέροχη αίσθηση. δεν ειμαι φαν των iphone αλλα να ξέρουμε τι λέμε. λιγο αντικειμενικότητα δε βλάπτει.

Λεωνίδας

Giannis Mix, ειλικρινά σου λέω ότι για μένα μοιάζει σαν παιχνιδάκι που πουλάνε στους πάγκους των πανηγυριών…Σίγουρα δεν είναι έτσι, σου λέω πώς φαίνεται. Δεν σου λέω για galaxy s5, μην νομίζεις ότι είμαι σουπερ φαν. Αλλά δεν έχει την κομψότητα και τη φινέτσα του καινούριου πχ. ascend mate 7 ούτε την κομψότητα του lg 3. Και κανείς δεν λέει νομίζω ότι το iphone δεν είναι καλό. Απλά είναι πολύ υπερεκτιμημένο…

Mars

παντως εχω μια απορια και δεν το λεω κακοπροαιρετα προς το παιδι. @akis

δεν μπορω να καταλαβω…εφοσον λες πως εχεις μια αληθινη κοπια του iPhone 6 γιατι δεν εχεις ποσταρεις καποια φωτο του για να το δουμε και να σταματησει ολος αυτος ο κακος χαμος.

εχεις υπογραψη καποιο συμφωνητικο ή εχεις καποια ρητρα?

και το ρωταω αυτο γιατι εσυ ειπες πως εχεις την αληθινη κοπια και πως ειναι εντελως διαφορετικο. (και εγω προσωπικα περιμενω να ειναι κατι διαφορετικο) απλα δεν καταλαβαινω που αποσκοπει ολο αυτο…

το ολο σχολιο δεν ειναι καθολου δηθεν ουτε κακοπροαιρετο…απλα μια ευλογη απορια…

Darth

@GiannisMix στα 2 από τα τρια εχεις απόλυτο δίκαιο
ναι γυαλάδα είναι απο gorilla glass (το ίδιο κάνει και δικό μου κινητό μόλις το τσέκαρα, (gorilla glass 3 φοράει)

ναι θα ΠΟΥΛΙΣΕΙ μπορεί να χτυπήσει και recor πωλησεων (γιατί αντιπροσωπεύει ενα αντικείμενο “πλούτου” και ποζεριζμου και ο κάθε πικραμένος το θέλει (και δεν είναι λίγοι) και έχει φανατικό κοινό, ετσι δεν έχει σημασία αν είναι καλό η κακό, θα πουλήσει όπως και να έχει)

αλλά να το πεις και όμορο…….. οκ εδώ θα έλεγα γούστα αλλά και πάλι ………….. τι γουστα ποια………….

Georgos

Όπως τα λέει ο Darth είναι , το υπέρτατο κινητό για ποζεράδες και άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανύπαρκτη παιδεία που νομίζουν ότι θα τους δώσει πιο πολύ σημασία ο περίγυρος επειδή πήραν “αιφόνι”. Και καλά αυτοί που τα έχουν και το αγοράζουν αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν να φάνε και το παίρνουν με 48 δόσεις.

rizo

@Darth πιο πάνω γράφεις για τον βασιλια..
Λοιπόν, δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά ο βασιλιάς των bezels είναι η HTC 😀
Κοίτα καλύτερα το m8

machineman

Θα πουλησει σαν καρβέλι παλι όπως και να χει,αυτό με τα bezel γενικά που διαβάζω απο πανω βρε παιδιά η κάθε εταιρία που βγάζει τα κινητά της έχει και το δικο της γουστο.αμα θες χαμηλό προφίλ στα bezel πάρε ενα m8!

Darth

@rizo βασικά htc δεν μετράει san bezel king γιατί έχει ηχεία μαζι με ενισχυτή τους εκεί οχι κενό (bezels είναι ο κενός αναξιόπιστος χώρος δεξιά αριστερά πάνω κάτω)

Denis

Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω που το βρήκε το μονγκο το iPhone 6 Κ το βγάζει φάτσα φόρα !!

Darth

@Denis βασικά Κινέζος είναι οχι μονγολεζος, και δεύτερων εκεί κατασκευάζεται κλπ και εκεί είναι και συγκέντρωση όλον των τεχνολογιών δεν ειναι περίεργο να βγήκε ενα κομμάτι εκτός εργοστάσιου…………… είπαμε κινα είναι παράδεισος τεχνολογίας….. δεν ειναι ελλαδα – μεσαίωνας

Λεωνίδας

Και κλώνος να είναι, που δεν νομίζω, γιατί είναι αρκετά smooth η πλοήγηση κλπ, έτσι θα είναι και το πραγματικό. Ένα 5s με μεγαλύτερη οθόνη…Άντε, μπράβο apple που “ανακάλυψες” και τις μεγαλυτερες από 4” οθόνες.Πυροτεχνήματα! Ε ψιτ…εκεί στις εταιρίες κωλοσσούς, επ συγγνώμη, κολοσσούς εννοούσα, δεν ρίχνετε κανά βλέφαρο προς Κίνα μεριά να πάρετε καμιά σχεδιαστική ιδέα? Για να μην πω για λειτουργικό, ας πούμε έστω σχεδιαστική…Το να μικρύνει η μία 0,01χιλιοστό τα bezels, η άλλη μετά από πενήντα χρόνια να μεγαλώνει την οθόνη και να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει κλπ, ΔΕΝ είναι καινοτομίες και εξέλιξη.Μόνο 800αριές ξέρουν να ζητάνε για ψευτοαλλαγές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i