Xbox Next τέρας δύναμης και… αναγκαστικά online; [φήμες]

Νέα ζουμερή φήμη, η οποία αυτή τη φορά υποτίθεται πηγάζει από την ενημέρωση της Microsoft προς τους developers για τη νέα κονσόλα. Αντίθετα με προηγούμενες αναφορές, λέγεται ότι το Xbox Next αναμένεται Χριστούγεννα 2013 και θα είναι τέρας δύναμης, με Blu-ray και… δύο GPUs (!), βασισμένες στη σειρά 7000 της ΑMD. Όμως δεν θα δουλεύουν σαν SLI/Crossfire στο PC, αλλά ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Ο δε επεξεργαστής θα έχει τέσσερις με έξι πυρήνες, ένας εκ των οποίων θα είναι για το Kinect και άλλος ένας για το OS. Ωραία όλα αυτά, αλλά υπάρχει και ένα άλλο θέμα: ακούγεται ότι η κονσόλα θα απαιτεί μόνιμη online σύνδεση για την αντιμετώπιση της πειρατείας, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις (σε συνδυασμό και με το φημολογούμενο σύστημα κατά μεταχειρισμένων). Πέρα από αυτό, είναι η πρώτη φήμη που μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι θέλω τρελά να ισχύει. Το Xbox Next, πολύ απλά, ΠΡΕΠΕΙ να είναι πανίσχυρο, αν θέλουμε τα παιχνίδια να εξελιχθούν ουσιαστικά. Εσείς τι λέτε;

, Xbox Next τέρας δύναμης και… αναγκαστικά online; [φήμες]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kats

Η μόνιμη online σύνδεση ειναι σίγουρα ψέμα.τωρα για τα υπόλοιπα..

Terry-Athens

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κατς, τουλάχιστον στο Ελλάντα η και Ευρωπαική Ένωση ακόμα, δεν θα ισχύσει. Πάντως σίγουρα θα είναι η επιλογή μου έναντι της κονσόλας της Sony, όσο δυνατό και να είναι το Ps4.

panos

οτι και να κανουν θα σπασει,οποτε ας παιζει και εκτος ιντερνετ να το φχαριστιουνται και αυτοι εστω λιγοι που δεν εχουν!:):p

Δημητρης K.

εγω λεω πως ως τα Χριστουγεννα του 2013 εχουμε πολυ καιρο……ειναι λιγο νωρις για φημες….!

Tony Cool

Αποψη μου ειναι πως οι κονσολες θα πρεπει να προσφερουν κατι πραγματικα διαφορετικο σε σχεση με ενα pc για να προσελκυσουν περισσοτερο κοινο,και οχι να προβαινουν σε (ελπιζω να μου συγχωρεθει η εκφραση) ‘νταβατζιλικια’.Μονο ετσι μπορω να χαρακτηρισω κινησεις του στυλ μονιμη on line συνδεση,συστημα κατα μεταχειρισμενων,ειδικες και απιστευτα υπερεκτιμημενες καρτες μνημης κλπ κλπ. Το hardware απο μονο του δε λεει τιποτα,καθως ουτως η αλλως οταν θα κυκλοφορησουν οι νεες κονσολες με τα ιδια λεφτα θα μπορεις να αγορασεις pc πολυ ισχυροτερο.Λαμπρο παραδειγμα ειναι η nintendo που παροτι απο πλευρας hardware ειναι 1 κλαση κατω απο τον ανταγωνισμο (βλεπε wii και ds) ειναι με μεγαλη διαφορα πρωτη σε πωλησεις.Γιατι;Επειδη προσφερει πραγματα που δεν τα βρισκεις ουτε σε pc ουτε σε αλλη κονσολα.Κατι τετοιο φαινεται οτι θα κανει και το wii u και μακαρι να το συνειδητοποιησουν και η ms με τη sony.

Bill

Tony cool τα γραφικα που θα παρεις απο την επομενη κονσολα ουτε στα τρελα ονειρα σου να τα παρεις στο pc για να τα δεις εκει θα πρεπει να περασει μια τριετια ανετα τωρα οσο γι αυτα που λες θα πρεπει καποιος να δωσει απο 1000 ευρω και πανω για να πει οτι παιζει full στο pc οποτε δεν αξιζει παιρνει την κονσολα και ξενιαζει αμα εμενα ενα antialaising και κατι textures μου στοιχοιζουν χιλλιαρικο καλυνηχτα τοτε και ναταν για οδο κρατισει η κονσολα μεχρι να βγει επομενη καλα θα ηταν γιατι οπως ξερεις ανα μηνα και καρτα γραφικων

Gvirginia

Σε λίγο θα δούμε και άλλη “φήμη” (αλλά έτσι όπως το πάνε δε θα είναι φήμη αλλά πραγματικότητα) ότι θα έχει υποδοχή για SIM για να βάλεις πρόγραμμα κινητής με ίντερνετ. Για να παίζεις και στο εξοχικό που δεν έχεις DSL….Πάντως την πειρατεία δεν την σκοτώνουν έτσι..Απλό είναι, βάλτε τα παιχνίδια (full χωρίς DLC’s κτλ) από 60+€ στα ~25€.

Tony Cool

Bill εχεις σε δυο πραγματα αδικο και σε ενα εν μερει δικιο.
1)Τα γραφικα της κονσολας ουτε στο ονειρο μου στο pc;;;Αστειευεσαι μαλλον.Επειδη εχω και pc και κονσολες, οταν το 2006 (που οι κονσολες ηταν ακομα πολυ ‘φρεσκιες’) εβαζα το oblivion στο pc και μετα στο xbox,σε πληροφορω πως στο xbox ηταν σαν να παιζω με τα settings στο low!Μην αναφερω καν games που λογω απαιτησεων δεν γινοταν καν να βγουν σε κονσολα (crysis κλπ).
2)Το φαινομενο ανα μηνα καρτα γραφικων ευτυχως εχει σταματησει εδω και μια εξαετια πανω κατω και ευχομαι να παραμεινει ετσι.Εχω το pc μου 4 χρονια (και δεν ηταν και ιδιαιτερα ακριβο οταν το πηρα) και ακομα παιζω τα παντα full.Απλα θελει λιγη προσοχη οταν αγοραζεις pc στο τι θα βαλεις μεσα.
3)Στο μονο που συμφωνω καπως ειναι το κοστος του pc,οπου οντως ολο και κατι θα θελησεις να βαλεις παραπανω και μπορει να ξεφυγεις λιγο.Το χιλιαρικο που ειπες ουτε για αστειο παντως,με 6 κατοσταρικα εχεις φτιαξει πυραυλο(χωρις οθονη).Αν σκεφτεις παντως πως στην κονσολα πληρωνεις τα παντα (games,περιφεριακα,συνδεση on line κλπ) διπλα και τριπλα απο οτι στο pc παλι στα ιδια ερχομαστε.

Ο Αφηρημένος

Για το online-only μη βιάζεστε να το απορρίψετε. Δείτε το κομμάτι της πίτας που αρχίζει σιγά σιγά να πέρνει πχ το onlive desktop… και σε συνδυασμό με το ότι έτσι θα εξαφανίσουν την αγορά μεταχειρισμένων παιχνιδιών, το θεωρώ πάρα πολύ πιθανό να ισχύει.

okman

Τιιί μπορεί να βγεί τα Χριστούγεννα του 2013;
μέχρι τότε μπορεί να έχουμε γίνει σαν τον steve jobs !!! μακριά από εμάς!
Γιατί μέχρι τότε μπορεί αντί να ψάχνουμε γιά συνδεση στο internet, θα ψάχνουμε online σύνδεση με τον Παράδεισο!!! Θεός φυλάξει, ολέ!

md03582

θέλω να παίρνω το xbox στο χωριό!!! Τι online και χαζαμάρες είναι αυτά???

Ο Αφηρημένος

Οι εταιρείες δεν έχουν καταλάβει ότι στο τέλος ο κόσμος θα πάρει αυτό που θέλει ο ίδιος και όχι αυτό που θέλουν αυτές. Αν το παρακάνουν με τους περιορισμούς, αντίο xbox μου και καλώς σε βρήκα ξανά pc μου…

enigma

Σιγά μην το κάνουν online….Στα στρατόπεδα και στα φυλάκια πως θα παίζουν;;;;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.