Xiaomi Mi5, θα το δούμε με 5.7″ QHD οθόνη και Snapdragon 810;

H Xiaomi δεν είναι πια ο άγνωστος Κινέζος κατασκευαστής μαζί με πολλούς άλλους που δεν είναι γνωστοί πέραν της Κίνας. Κατάφερε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση μετά την Apple και τη Samsung, οπότε είναι λογικό να απασχολεί όλο και περισσότερο τα leaks. Με τη φετινή ναυαρχίδα Xiaomi Mi4, κατάφερε να τα πάει εξαιρετικά καλά και ήρθε η ώρα να στραφεί στον διάδοχό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αναλυτές οι οποίοι είναι σχετικοί με την Xiaomi, η εταιρεία θέλει να ξεπεράσει για μια ακόμη φορά τα όριά της φτιάχνοντας ένα δυνατό Xiaomi Mi5 με εξίσου ελκυστική τιμή. Λέγεται ότι ο Xiaomi Mi5 είναι ήδη σε διαδικασία κατασκευής και θα έρθει με Qualcomm Snapdragon 810 quad-core επεξεργαστή και Adreno 430 GPU. Η οθόνη αναμένεται στις 5.7 ίντσες Quad HD ενώ θα δούμε και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το καλύτερο όμως είναι ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες η συσκευή θα κοστίζει μόλις 1,999 Yuan δηλαδή περίπου 326 δολάρια, πράγμα που ακούγεται τρελό για μια τέτοια συσκευή και μόνο η Xiaomi μπορεί να το κάνει.

Η επόμενη χρονιά θα είναι ένα στοίχημα για την Xiaomi η οποία σχεδιάζει να επεκταθεί και σε νέες αγορές αλλά έχει να ανταγωνιστεί την εξίσου δυνατή Meizu στην Κίνα η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το Meizu MX4 Pro στα 407 δολάρια περίπου. Οπότε η Xiaomi χρειάζεται μια συσκευή δυνατή από τεχνικά χαρακτηριστικά και από τιμή. Μένει να δούμε τι από τις παραπάνω πληροφορίες θα αποδειχθούν αληθείς.

xiaomi mi5 specs, Xiaomi Mi5, θα το δούμε με  5.7″ QHD οθόνη και Snapdragon 810;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

μπα περασε και η xiaomi στα tablets?

Apostolis

Darth , κι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Αλλά όταν όλοι ανεβαίνουν σε ίντσες μάλλον σε τραβάνε προς τα εκεί. Έχω το mi4 και είμαι κατενθουσιασμένος και με το μέγεθος.

Apostolis

Darth, κι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Απλά, όταν όλοι ανεβαίνουν σε ίντσες, μάλλον σε τραβάνε προς τα εκεί… Έχω το mi4 και είμαι κατενθουσιασμένος και με το μέγεθος…

Darth

@Apostolis αντιβαίνουν αναγκαστικά……… και εξηγώ
δυνατοτερο cpu + περρισοτερη ram + qhd οθονη + 4g = πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας

και καθώς η μπαταρίες είναι περίπου 10 με 15 χρόνια πισο σε ανάπτυξη……. αναγκαστικά για να εχεις αυτονομία χρειάζεσαι και μεγαλύτερη μπαταρία σε μέγεθος……. και για να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία πρέπει να την βάλεις σε πολύ μεγαλύτερη συσκευή…………

το γιατί μπαταρίες έχουν μείνει πείσω τόσο πολύ όλοι μας ξέρουμε μια χαρά …. και δεν είναι θέμα τεχνολογικό

Τομ

Το ειπα και στο θεμα με το htc m9. Τα κινητα ηδη ειναι τεραστια δεν γινεται να μεγαλωσουν αλλο. Ηδη εχουν υπερβει τα ορια και αυτο θα γυρισει boomerang. Ηδη ο κοσμος φαινεται υπερευχαριστημενος απο το μεγεθος του Iphone 6. Και εδω που τα λεμε ειναι το ιδανικο. Για παραπανω real estate υπαρχουν και οι ταμπλετες παιδια. Δεν γινεται να εχουμε κινητα με 5.5 ιντσες μινιμουμ και προς τα εκει παει η δουλεια. Δεν θα ηθελα η μονη επιλογη για λογικο μεγεθος να γινει το iphone.

giorgos

Εγω πιστευω το ιδανικοτερος μεγεθος κινητου αυτη την στιγμη ειναι το galaxy alpha και το γρηγοροτερο που χω δουλεψει προβλημα ομως η μπαταρια…

naxxxman

Θα μεγαλώσουνε μέχρι ενα σημείο, και όταν οι πωλήσεις των τεράστιων κινητών (phablet) αρχίσουν να πέφτουν, και οι πωλήσεις των 5ιντσων κινητών ανέβουν, τοτε θα καταλάβουν. Μέχρι τώρα μονο η Sony έχει κανει μια πολύ καλη προσπάθεια, αλλά πιστεύω πως έπρεπε να κρατήσει το compact το ίδιο premium με το απλό Ζ3.
Προσωπικά προτιμώ τα 5.5-6″ κινητά, αλλά ξέρω πως δεν είναι καθόλου βολικά για το ευρύ κοινό.

Vagelis

@ Darth τι εννοείς ότι δεν είναι θέμα τεχνολογικό? Με ενδιαφέρει η άποψη σου Αν θέλεις για να μην βγουμε offtopic στείλε μου στο fb ή στο mail μηνυμα..

Darth

@Vagelis δεν θα πω πολλα απλος σκεψου που χρησιμοποιούνται μπαταρίες η θα μπορούσαν αν εχουν καλύτερή αυτονομία…..
σκέψου απλος μια μπαταρια πχ με διαστάσεις ενα μέτρο επι ενα μετρο να κρατουσε χ10 φορες περισσότερο……….. τα υπολιπα θα τα καταλάβεις μονος σου

Σκέψου μόνο πόσες μπαταρίες η μετατροπής ενέργειας ανακοινώθηκαν και μάλιστα με λειτουργικά πρωτότυπα και αργότερα οχι απλός δεν προχώρησαν αλλα εξαφανίστηκαν εταιρίες η εξαγοράστηκαν και οτιδήποτε αφορά της μπαταρίες αυτές η μετατροπείς αυτούς εξαφανιστήκαν

αλιάκμων

από τις 5 στις 5.7; μεγάλο άλμα στις διαστάσεις, και μονομιάς.. προσωπικα με βολεύουν οι 4.7-5 αλλά δυστυχώς οι εταιρίες χτυπάν το ντεφι κι εμείς χορεύουμε. κάποτε λέγαμε ότι οτιδήποτε πάνω από 4.5 είναι υπερβολή η κορόιδευαμε το πρώτο Note, αλλά τώρα όλοι κυκλοφορούμε στις 5+

Γιώργος

Επιτέλους να δούμε και ένα κανονικό κινητό από την Xiaomi , με εκδόσεις “mini” με οθόνες 5″ όπως το Mi4 έχω σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.