Xiaomi Mi 4, εμφανίζεται σε live φωτογραφίες που δείχνουν μεταλλική κατασκευή

Την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου περιμένουμε από την Xiaomi να λανσάρει τη νέα της ναυαρχίδα Xiaomi Mi4 για την οποία μας έχει δώσει hints ότι θα έχει μεταλλική κατασκευή.

Μετά τα leaked renders που είδαμε το μπροστινό μέρος της συσκευής, σήμερα κυκλοφόρησαν live φωτογραφίες του Xiaomi Mi4 μαζί με πληροφορίες για τα specs του.

Έτσι λοιπόν, οι νέες πληροφορίες λένε για 5 και όχι 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p, 13MP εξωτερική κάμερα με LED flash και 5MP μπροστινή κάμερα. Θα έχει Qualcomm Snapdragon 801 chipset με 2.5 GHz quad-core CPU, 3GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη ενώ η μπαταρία του θα είναι στα 3000 mAh.

Από τις παρακάτω φωτογραφίες η πίσω πλευρά της συσκευής μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από μέταλλο αλλά μέχρι να δούμε την συσκευή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ίσως να είναι κάτι σε metalic όπως στο LG G3.

xiaomi mi4 leaked, Xiaomi Mi 4, εμφανίζεται σε live φωτογραφίες που δείχνουν μεταλλική κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

από πίσω κούκλα και από μπροστά πανουκλα

Τομ

Η ολη φαση των κινεζικων κινητων σημερον ημερα μου θυμιζει αυτην την παροδια του ραδιο αρβυλα. Πωλειται κινητο συγχρονο. Με τεσσερις πυρηνες. Με μεταλλικη πλατη. Και ram να φαν και οι κοτες! Ιεεε ρε μανα μου ενα κινητο.

Ουτε ξερουμε πως λειτουργει, ποσο καλο ειναι στην χρηση, ποσο βολικο, τιποτα. Μονο specsheets φωτογραφιες και αγοραζουμε παιζοντας το ο ενας πιο εξυπνος απο τον αλλον για την αγορα που κανε.

Επισης δεν νοειται να αγοραζουμε ηλεκτρονικα σε αυτην την εποχη χωρις επισημη εκπροσωπηση και εγγυηση στην χωρα μας. Τα ηλεκτρονικα χαλανε πιο ευκολα και πιο συχνα απο ποτε και θα δωσω τα λεφτα μου για ενα προιον χωρις εγγυηση και μαλιστα κινεζικο; Που σιγουρα συνεπαγεται χειροτερο quality control και χειροτερη ποιοτητα ηλεκτρονικων. Και μην μου πειτε το τσιπακι qualcomm ειναι. Εχει και αλλα ηλεκτρονικα μια συσκευη

Darth

αν είναι 5′ το πήρα χτες

@Τομ αν εχει καποια σχεση με το mi3/mi2s/mi2 θα είναι αψογη συσκευη, εκτός και αν έχουν όρεξη να μας το χαλάσουν (αυτοί χάνουν μετα ομος )

Vasilis

@darth πολύ καλά θα κάνεις, πήρα το 3 πριν μια εβδομάδα το 64gb με 280 δολάρια κάπου 206 € και είναι τρελό κινητό πολύ γρήγορο και από ποιότητα δεν το συζητάω δεν την λένε Apple της Κίνας χωρίς λόγο.
Όποιος έχει πιάσει xiaomi ξέρει πως καλύτερα τηλέφωνα από άποψη ποσότητας κάνει μόνο η Apple και η HTC.

RigoMS

Προς τους υπεύθυνους εδω μέσα…το site στην Mobil έκδοση χρειάζεται αναβάθμιση…εδω και τρεις μέρες μου βγάζει την λίστα με ολα τα κινητά στην αρχή οταν μπαίνω οπουδήποτε…

αλιακμων

Βαλε ρε Xiaomi τον 805 και πάρε τα ευρώ μου λέμε..

geraldo.aliai

Και εγω το ιδιο προβλημα με τον @RigoMS και νομιζα πως κατι επαθε το κινητο μου.

andy7

μια απο τα ιδια, update παιδια!!!!

nikos

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα παιδία από πάνω έχω…

Darth

@RigoMS εμενα εδω και μια βδομάδα το κάνει αλλα οχι πολύ ωρα στιγμιαία το βγαζει και χάνετε (νωμιζα παραγέμισε το cache του browser και δεν έδωσα πολύ σημασία)

Notis

Εμενα παλι μια χαρα τα βγαζει όλα. Μια χαρα είναι η mobile έκδοση του techblog.

Θεόδωρος

Εμένα μετά από αναβάθμιση του Chrome μου το κάνει βγάζει στιγμιαία την λίστα από τα αριστερά, αλλά ούτε που προλαβαίνω να την διαβάσω φεύγει κατευθείαν. Μπαίνω από galaxy s4.

RigoMS

Δεν παίζει ρόλο ούτε ο browser ούτε το κινητό…υπομονη ελπίζω αύριο να ναι κομπλέ,έπεσε και σ.κ 😛

Panos7GR

Xiaomi και τα μυαλα στα καγκελα!!! Οταν μιλαμε για Xiaomi, δεν μιλαμε για εναν οποιο και οποιο Κινεζο… Ενα θα πω και ολα τα αλλα περιττα, MIUI!!!!
Οπως και να εχει, το μονο μειον ειναι η επισημη αντιπροσωπεια στην Ευρωπη, που δεν υπαρχει και η προσωψη που, αν και ειναι υποκειμενικο, δεν μου αρεσει. Κατα τα αλλα ασυναγωνιστο με μια καλη τιμουλα.

Θοδωρής

@Vasilis: Που το βρήκες σε τέτοια τιμή; Έχεις link από κάποιο κατάστημα;

Darth

@Θεόδωρος ακριβώς το ίδιο δλδ μρ να μένα με άλλο browser και άλλο κινητό

alexandros

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει απο χθες ! Αλλα αν το γθρισεις σε landscape και μετά πάλι όρθιο είναι μια χαρά !! (Nokia Lumia 1020)

gm

Οταν ακουω οτι η htc κανει ποιοτικα η επεσα στην περιπτωση η δεν ειναι ετσι. Ηtc one με προβληματικη κεραια wifi ακομα κ μετα απο σλλαγη στην πλακετα ,που εχει ποιοτητα, στο πισω μερος?

Γιωργος

Η xiaomi ειχε διεψευσει οτι θα εχει μεταλικο σασι συμφωνα με

https://www.gizchina.com/2014/07/18/xiaomi-boss-confirms-mi4-wont-stainless-steel-body/

i love rihanna

Πανέμορφο και τουμπανακι! Τα μπροστινα πληκτρα μου θυμιζουν material ui on screen buttons!

vasilis

@Θοδωρής απο μαγαζί στο aliexpress ήταν promotion για 10 μέρες σε τιμή κόστους για να γίνουν orders και να πέσουν καλά feedback τώρα το έχει 349 με δωρεάν αποστολή το 64αρι.
Έφερα 3 και για άλλους 2 φίλους.
Αυτό πήρα https://www.aliexpress.com/snapshot/6137134914.html και τόσο έχει τώρα https://www.aliexpress.com/item/Case-for-Gifts-Original-Xiaomi-Mi3-Wcdma-M3-16GB-64GB-Rom-2GB-Ram-Smart-Mobile-Phone/1920320881.html
@gm Για τα υλικά αναφέρω την htc αλλιώς service και μελέτη είναι για τα μπάζα, και εγώ το htc one x είχα και το έστειλα για wifi antenna και μου βάλανε χαλασμένη μητρική τα σαίνια της αρβάτο και μετά δεν μου δέχονταν και την εγγύηση… πάνε 700€ στον κάδο… γιαυτό μετά πήρα Huawei και τώρα xiaomi.

Enzo

Χωρίς να λέω ότι ειναι κακό, ή ότι δεν ειναι value for money, πολύ δύσκολα θα επέλεγα τον κινέζο! Με +200 ευρώ, θα πήγαινα σε πιο δοκιμασμένα πράγματα….

Γνώμη μου πάντα.

Βαγγέλης

@Enzo Με +200 Ευρω? Δηλαδή στα ~450€?? 450 έχει αυτην την στιγμη το G3 στο skroutz…Παιδια λογικο ειναι ο φόβος… Παραγγειλα για εναν ξαδερφο ενα thl t11. Το κινητο ειναι τουμπανακι.. Εχει παραγγειλει απο τοτε αλλα 4 για φιλους του.. Χωρις κανενα προβλημα.. Εγω περιμενω λιγο για αυτο εδω αλλιως εφυγα για το Mi3..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.