Xiaomi Mi 5 και Mi 5 Plus: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

H Xiaomi είναι πλέον υπολογίσιμη δύναμη, ειδικά όσον αφορά στην αγορά της Ασίας. Για το 2015 λέγεται ότι ετοιμάζει δύο ναυαρχίδες από τις οποίες διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι δυο νέες συσκευές αναμένονται να έρθουν τον Ιούλιο με την ονομασία Xiaomi Mi 5 και Xiaomi Mi 5 Plus.

Το Xiaomi Mi 5 αναφέρεται ότι θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB ή 4 GB, κάμερα 16 Megapixel, μπαταρία 3000mAh και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Xiaomi Mi 5 Plus, από την άλλη φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 6 ιντσών χωρίς καθόλου περιθώρια στο πλάι, τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 4GB, 32 GB ενσωματωμένη μνήμη, κάμερα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 3000mAh μπαταρία και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όπως είπαμε οι δυο ναυαρχίδες φημολογείται ότι θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο, αλλά κρατάμε πάντα επιφυλάξεις τόσο για την ημερομηνία όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαρρέουν.

xiaomi mi5 specs, Xiaomi Mi 5 και Mi 5 Plus: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

Στις 5,2 και στις 6, θα έχει την ίδια μπαταρία;
Δεν τα λένε καλά…

Axinolaos

Ψεύτικο μην τολμήσει και το φέρουν στα μαγαζιά μας, εγώ το λέω και αυτά τα χώρο κινέζικα απατά θα πάνε. Είχα πάρει τις προάλλες τέτοιο κινέζικα χάλασε η μπαταρία, το δήθεν αδιαβροχο

lefteris

αμα το 6 ειναι μικρο σχετικα εφυγααααα
οι 5.5 του G3 πλεον μου μοιαζουν λιγες……

mpampis flou

Τι κινητο πηρες?? Ξιαομι… να γελαν και οι πετρες

αλιάκμων

δε με ενδιαφέρει αν είναι στις 5, στις 5.2 η στις 5.5. αυτό που θέλω είναι να μείνει σε FHD ανάλυση. η QHD μόνο για να αυξάνει την κατανάλωση της μπαταρίας και να επιβαρύνει τον επεξεργαστή είναι.

α, ναι.. και μια microSD μωρέ παιδιά επιτέλους..

Χρήστος

@mpampis flou
Εσύ πάρε κινητό για να το δείχνεις στην καφετέρια.

mpampis flou

Χρηστο, οχι θα παρω κινητο να ντρεπομαι να το δειξω…. Το φθηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι λενε στο χωριο μου

Χρήστος

@mpampis flou
Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί να ντρέπεσαι να το δείξεις.
Εγώ προτιμώ την διαφορετικότητα. Και εξάλλου το κινητό το παίρνεις με βάση τα χαρακτηριστικά του και όχι με βάση την μάρκα του!

Κωστας

@ Χρήστος
φιλε μου με snapdragon 810 που αποδειχτηκε οτι εχει ενα καρο προβληματα, τι χαρακτηριστικα να κοιταξεις? οταν πιανει φωτια η εχει ασυμβατους drivers λογω μη συμβατοτητας με αρχιτεκτονικη krait, τι να το κανεις? ενα απλο τουβλο θα ειναι!

Aniwthe_mpampino

Α ρε Μπάμπη φλου… Δεν έχεις ιδέα ρε παλικάρι μου… Όταν η Σιαόμι σε μια πενταετία θα είναι NO1 κατασκευαστής smartphone θα την λες ακόμα ξιαόμι και θα ντρέπεσαι να τα δείξεις; Αλλα τέτοιος είναι ο κλασσικός ελληναρας…

Γιάννης

Μπάμπη η ματαιοδοξία σου έχει περάσει σ’ άλλα επίπεδα…αφού έτσι λένε στο χωριό σου, κάτσε εκεί στο χωριό σου, γιατί με τέτοια νοοτροπία δεν είσαι για πουθενά αλλού.

AntonisK

Εγώ πιστεύω θα κάνει την διαφορά.
Άμα είναι και ποιο φτηνό ακόμα καλύτερα!!!
Αν και λάτρης της Samsung θα το περιμένω.

Βαγγος

Mpampi φιλε δεν ειναι σωστο να χεις τετοια κομπλεξ.Το κινητο που παιρνεις ειναι τελειως υποκειμενικο.Κοιτας αν καλυπτει τις αναγκες σου και οχι αν θα πιασεις γκομενα μ αυτο!(πχ iphonakides χωρις παρεξηγηση).. εχω ικανο να προτιμας το 1ο iphone απο κανα κινεζικο (που πολλα αξιζουν τα λεφτα τους) μονο και μονο για την μοστρα-.-

Panos7GR

Ναι σωστά mpampis flou, γιατί ως γνωστών κινητό δεν παίρνεις για εσένα και για τις ανάγκες σου, αλλά για το τι θα πεις άμα σε ρωτήσουν τι μάρκα είναι….

“Ζιαόμι” προφέρεται, είναι αν όχι η πιο επιτυχημένη start-up εταιρεία τεχνολογίας, τότε μία από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως και 5η στους top κατασκευαστές σύμφωνα με το Gartner. Μόνο τυχαία δεν τη λες… Φθηνή τη λες με την άποψη ότι οι συσκευές της είναι value for money, φθηνιάρα σε καμμία περίπτωση. Updates κάθε Παρασκευή, οι συσκευές της πάντα ενημερωμένες, η ROM της είναι πανέμορφη και ποιοτικότατη και οι εν λόγω hi-end σειρά Mi δεν παίζεται από υλικά κατασκευής και specs.

Apostolis

Όποιος δεν έπιασε ποτέ στα χέρια του xiaomi (σιάομί) παρακαλείται να μην εκφέρει άποψη…Από εικασίες και δηθενιές και μόστρα χορτάσαμε όλοι…

Apostolis

Και για μα μαθαίνουμε σιγά σιγά ,γιατί θα χρειαστεί να το λέμε και στον κόσμο που ρωτάει…
https://www.phonearena.com/news/Hugo-Barra-teaches-you-how-to-say-Xiaomi_id65918

Ο ναυτης

, εγώ έχω δει ότι έχει ψευτοπλαστικα ανακυκλωμενα το δικό μου για αυτό και τόοσο φτηνά τελικά μόνο το Windows fone και τα μήλα είναι καλα

mpampis flou

Ο ενας Ζιαομι ο αλλος Σιαομι μπερδεύτηκα παντως Ζιαομι λέγονταν και ενας αρχηγος των Ζουλου που ειχε την φήμη οτι έτρωγε 5 ανθρώπους στην καθησια του, ισως να πηραν οι Κινέζοι απο κει το ονομα μαλλον

txds

mi4 , Μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν η καλυτερη συσκευη της αγορας …. τωρα ειναι η δευτερη καλυτερη .
ο μπαμπης μαλλον εχει ΄΄φτηνο΄΄ μοριο και χρειαζετε ακριβο κινητο για να συμπληρωσει το κενο. .

αλιάκμων

σαν πολλά troll δε μαζευτήκανε εδώ τελευταία;

Genesis

Εμένα το κινητό αν και xia δεν έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά μου φαίνεται ένα πολύ καλό και δυνατό κινητό και έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια για τα κινητά αυτά.

Το να παίρνει κάποιος κινητό μάρκα για μόστρα είναι ότι ποιο χαζό.

Αλιακμων

Φίλε άμα δεν υπάρχει κάποιος να βάλει τα troll στη θέση τους…….δυστυχώς δεν υπάρχει υπεύθυνος εδώ να καθαρίσει.

Θανάσης

Εσείς που λέτε για την xiaomi και για τα υλικά και την ποιότητα ότι δεν είναι καλή είστε πολύ λάθος, δεν ξέρω για τα κινητά αλλά το powerbank 10400 που έχει βγάλει και τα ακουστικά τα Pistons είναι από τα top στο είδος τους για την αξία τους.. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση ειδικά το powerbank για 20 ευρώ είναι top ποιότητα κατασκευή

myrto

παιδια xiaomi redmi note εχω που δεν ειναι καν ναυαρχιδα και ειναι σφαιρατο με mediatek. Για να μην αρχισω να πεταω specs με κεφαλαια γραμματα λεω απλα οτι δεν χρειαζεται να εχεις κινητο μουρατο με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας. Με 150 ευρω αν το κινητο σε καλυπτει και εχει κατι το εξτρα τοτε εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενη.

AntonisK

Το μόνο κακό που έχει το κινητό είναι ότι θα έχει τον 810. Από υλικά τόσα χρόνια πως ζούσαμε με το πλαστικό μάθαμε τώρα πολυτέλεια με αλουμινένιο πλαίσιο και 800€ για να το αγοράσω!! Πάνε πλέων αυτά. Σε λίγο αν όχι σύντομα θα έχει ότι έχουν οι άλλοι σε spec και θα είναι πιο προσιτό για όλους. Πάντως σε λίγο καιρό όλοι θα ξέρουν να προφέρουν το όνομα γιατί άμα δεν είναι στην δεύτερη θέση του χρόνου στις πωλήσεις στην τρίτη θα είναι σίγουρα.

JimiGr

Παιδιά ξέρετε ποιος είναι ο Hugo Barra;
Είναι αυτός που ήταν CEO της Apple ή της Google (δεν θυμάμαι ακριβώς). Έφυγε από εκεί πριν 3 χρόνια για να αναλάβει την xiaomi. Είχε πει λοιπόν τότε ότι σε λίγα χρόνια η Xiaomi θα είναι η κορυφαία εταιρεία smartphone στον κόσμο.
Από το πουθενά, τώρα είναι στην 3η θέση. Όταν βγάζει ένα smart για πώληση πουλάει 500.000 κομμάτια 15 δευτερόλεπτα. Για αυτό μην την υποτιμάτε.Το ότι δεν είναι 1η αυτή την στιγμή οφείλεται στο ότι δεν το πουλάει στην παγκόσμια αγορά οργανωμένα. Μονο στην Κίνα και τώρα άνοιξε την αγορά της Ινδίας. Δηλαδή στον μισό παγκόσμιο πληθυσμό.

pashalis

με κάτι τέτοια κινητά οι Κινέζοι θα κυριαρχήσουν στην αγορά μόνο στην Ελλάδα δεν ανοίγονται και καλά κάνουν διότι γνωρίζουν ότι δν έχουμε ιδέα και δεν θα έχουν κέρδος..(παράδειγμα ο φίλος από επάνω αναφέρει το όνομα πως θα το πλασαρι στους φίλους του ως Ξιαομι παραδεχτείτε δεν κοιτά τε την ουσία και κοιτάτε το φαίνεστε..έχουμε γέμισή ανθρώπους που γνώση δεν έχουν χρήματα δεν έχουν(με καλή έννοια το λέω αυτό) αλλά έχουν μεγάλη ιδέα για τα πάντα .. η χιαομι έχει γίνει 3 σε πωλήσεις ..κάτοχος mi4.. οικανοποιημενος όσο δεν πάει ..το μι5 και το Plus θα τα σπάσουν τα κοντέρ πραγματικά… χιαομι σειρα note και lg g αυτά από εμένα με αγάπη αδέρφια 😀

Γιάννης

Πάρε κάτι να σκέφτεσαι όταν κοιμάσαι Μπάμπη και οι υπόλοιποι ομοιδεάτες…
https://www.facebook.com/video.php?v=10154277765772588&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D

Και για όσους δεν έχουν facebook:
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hvideo-xft1/v/t43.1792-2/11186725_10154277766407588_1696137187_n.mp4?efg=eyJxZSI6ImZiY2RuX3ZpZGVvX3JhdGVsaW1pdF9yb2xsb3V0Mix2X3JvbGxvdXQifQ%3D%3D&oh=bd46d872b4c723ca7835280064e0dcfc&oe=554AC7B4

To βίντεο από το BBC παρακαλώ.

alexis touba

Καλο ακουγεται για να δουμε και πως θα δουλευει.Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb και τωρα εχω Huawei mate7.Και γω ελεγα κηνεζιες και τετοια και η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση μαυτα που ανεφερα ποιο πριν σε θεμα σχεδιο μπαταρια επεξεργαστης γρηγοραδα gaming απηστευτο και οπως ειπα η μπαταρια του μαμαει!!Καμερα αρκετα καλη αλλα θα μπορουσε και λιγο καλυτερα.Αν βαλουν στο επομενο mate8 QHD και πιο καλη καμερα και συνεχησει να εχει αψογη μπαταρια τοχω χτηπησει για πλακα λεμε το κηνητο δε πεζεται.Τωρα εγω πηστευω οτι η xiaomi εχει ανεβει παρα πολυ και δε θεωρηται κινεζια με τη κακη την ενοια.Εγω σε αλλα κινεζικα οπως dooge και κατι τετοια παραξενα.Το 2014 η σειρα σε παγκοσμιες πωλησεις απο εταιριες ηταν:samsung apple Huawei και lg!!!!Αυτο σημαινει οτι οι κινεζοι απειλουνε τα μεγαθηρια στα ισια!Ειδικα η Huawei για μενα ειναι απτις καλυτερες αν οχι η καλυτερη αιτερια γιατι κανει συνεχως βηματα μπροστα μονο!!Αντε mate8 θα ειναι ο καινουργιος βασιλιας των phablet!!!

Βαγγέλης

Απορώ πως μου ξέφυγε τέτοιο θέμα σε τέτοιας έκτασης λάσπη προς Xiaomi. Καλύτερα να μην τη γνωρίζει κανείς ωστε όσοι γνωρίζουν να απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας gadget, κορυφαίου σχεδιασμού και επιλογής υλικών, με βάση στη λεπτομέρεια και τεχνολογικά άρτια που όχι μονο δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απο τις άλλες εταιρείες, αλλα τις εκθέτουν κιόλας για τις τιμολογιακές τους πολιτικές. Οπως αναφέρθηκε θες PowerBank; Το καλύτερο που κυκλοφορεί, με Texas Instruments πλακέτα και μπαταρίες LG, σε τιμή απλά χώμα. Θες GoPro; Πάιρνεις Χιαομι ΥΙ που ρίχνει στην Hero 3 στα αυτιά στο 1/3 της τιμής Θες ακουστικά με kevlar στο καλώδιο και κορυφαία απόκριση σε όλο το ευρος των συχνοτήτων; Τραβάς ενα piston στο 1/5 της τιμής, οταν τα αντίστοιχα έχουν 100+ € Θες health band; Νο2 εταιρεία σε αναγνωρισιμότητα, Νο1 σε διάρκεια μπαταρίας. Θες φόρτιση ανα 1.5 με 2 μήνες Δυστυχώς είναι αδύνατο να έρθει εδω ο ιονιστής που έβγαλαν σε παραγωγή οπου κοπανάει αλύπητα καταξιωμένες εταιρείες του χώρου. Να μιλήσουμε για software και απο που ξεκίνησε; MiUi Rom σε εποχές Νεxus 2, HTC Desire, ελαφριά και απόλυτα χρηστική και πλέον ενσωματώνεται στα κινητά της. Αξεσουάρ; Να φάνε και οι κότες απο το ίδιο της το μαγαζί, δε χρειάζεται να… Συνέχεια »

Βαγγέλης

Εγώ έχω αγοράσει το xiaomi mi4 εδώ κι ένα χρόνω και είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα και από την υποστήριξη που δίνει το Ελληνικό φόρουμ της mioui. Και όλα αυτά με χαρακτηριστικά που σε άλλα κινητά θα έπρεπε για να τα έχεις να τα πληρωσεις την διπλάσια τιμή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.