Xiaomi Mi 5: Render δείχνει design που θυμίζει Galaxy Note 5

Μετά το πέρας της IFA 2015 (μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις και hands-on videos) και το press evet της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου, σειρά παίρνουν οι Κινέζοι να βρεθούν στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην Xiaomi που φημολογείται ότι θα ανακοινώσει το Xiaomi Mi 5 στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα διέρρευσε render το οποίο φέρεται να απεικονίζει το μη ανακοινωμένο Xiaomi Mi 5. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι θυμίζει το Samsung Galaxy Note 5. Βλέπουμε την πίσω πλευρά με στρογγυλεμένες γωνίες και μάλλον κατασκευή από γυαλί, υπάρχει μεταλλικό frame και εγκοπές για ηχεία στην κάτω πλευρά μαζί με θύρα USB.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι η Xiaomi θα βάλει επεξεργαστή Snapdragon 820, αλλά αν ισχύει αυτό, τότε δεν θα το δούμε πριν από τις αρχές του 2016 καθώς η Qualcomm θα δώσει το νέο chipset στους κατασκευαστές από τέλη του 2015. Η εναλλακτική είναι να φορά Snapdragon 810 που θα συνοδεύεται από μνήμη RAM 3GB αν και δεν αποκλείονται τα 4GB, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Quad HD και κάμερα 16 Megapixel.

Προς το παρόν αυτές είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν, για τις οποίες κρατάμε επιφυλάξεις και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi5.

Xiaomi Mi 5: Render δείχνει design που θυμίζει Galaxy Note 5, Xiaomi Mi 5: Render δείχνει design που θυμίζει Galaxy Note 5

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kokomplokos

εμενα μου κανει για υβριδικο νοτε 5 αιφον 6 το συγκεκριμενο ρεντερ. ειναι που δεν αντιγραφουν κανεναν εκει στη σιαομι.

nikos note3

Αν εινσι γυαλι κ με ελλειψεις (sd,removable bat)κοβεται οως το note 5 Σαν τα καθρεφτακια π χαριζαν στους ινδιανους τα εκαναν τα κινητα.

myrto

Αυτο ειναι ομορφο ομως.

Costas

Αυτό είναι παρόμοιο αν όχι ίδιο με το XIAOMI MI NOTE που κυκλοφόρησε πριν τον Ιανουάριο.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note-6944.php τι μας λέει το techblog ότι μοιάζει το note 5!

leo06

δηλαδή θυμίζει note 5 που βγήκε πριν απο μερικές ημέρες και όχι το mi note pro που βγήκε πριν απο μήνες,τι άλλο θα διαβάσουμε

Costas

Άστα leo06 σε λίγο θα γράψουν ότι μοιάζει και το iPhone 7

kostikas00

ακόμη και με άλλο προϊόν πάλη η samsung διαφημίζεται,….έλεος πια….μόνο διαφήμιση και λόγια είναι αυτή η samy και όλα πρέπει να τα συγκρίνουμε με αυτή…λες και αξίζει πραγματικά κάποιο τηλέφωνο της…δεν έχει καμία σχέση η φώτο με το note 5 σαν το note pro ναι και λογικό…..τι να πω απλά βαρέθηκα να βλέπω όλα τα site να μιλάνε για την samsung μια εταιρία πατέντα από μόνη της!!

giannis

Ποιό note 5 ρε παιδιά μάλλον δεν βλέπεται καλά. Το note5 είναι σαν το xiaomi note pro να λέμε τα πράγματα οπως έχει όχι παπαριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.