Xiaomi CEO: Το Xiaomi Mi 5 αξίζει την αναμονή

Μετά την ανακοίνωση των Xiaomi Redmi Note 3 και Xiaomi Mi Pad 2, η εταιρεία έχει στα σκαριά το πολυσυζητημένο Xiaomi Mi 5, το οποίο το περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό. O προκάτοχός του είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2014 και για το Mi 5 οι φήμες έλεγαν ότι θα το βλέπαμε τον Ιανουάριο του 2015 στην έκθεση CES, τελικά αυτό δεν έγινε, αλλά ο CEO της Xiaomi αναφέρει ότι η αναμονή αξίζει τον κόπο.

Σε σχετική ερώτηση για την επόμενη ναυαρχίδα, ο Lei Jun είπε χαρακτηριστικά ότι “το Xiaomi Mi 5 αξίζει την αναμονή” και ότι το κινητό είναι “πάρα πολύ καλό”. Δυστυχώς δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα, αλλά υποσχέθηκε ότι η Xiaomi θα επιταχύνει τον κύκλο ανάπτυξης των συσκευών της. Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα περιμένουμε λιγότερο χρόνο μεταξύ των νέων ανακοινώσεων.

Μέσα στο καλοκαίρι είχαν ακουστεί οι φήμες ότι η Xiaomi αντιμετώπισε προβλήματα με την ενσωμάτωση του Snapdragon 820. Από την στιγμή όμως που η Qualcomm θα είναι έτοιμη τέλη του 2015, είναι πολύ πιθανό να δούμε και την ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 αρχές του 2016.

Τέλος, ο Lei Jun επεσήμανε ότι η αγορά της Κίνας παραμένει ο κύριος στόχος της εταιρείας και ακολουθούν αγορές όπως Ινδία, Βραζιλία και Ινδονησία. Θα χρειαστεί ακόμη να περάσει αρκετός καιρός για να επεκταθεί σε πιο δυτικές αγορές.

xiaomi mi 5, Xiaomi CEO: Το Xiaomi Mi 5 αξίζει την αναμονή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Περιμενουμε με ανυπομονησια και θα περιμενουμε λιγο ακομα να πεσουν οι τιμες και να φυγουν και οι πρωτες παρτιδες που θα εχουν οσο να ναι τα θεματακια τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.