Xiaomi Mi Max: 8 έκατ. άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον για την αγορά του

Το Xiaomi Mi Max ανακοινώθηκε μέσα στην εβδομάδα με τεράστια οθόνη 6.44 ιντσών fullHD και θα διατεθεί στην Κίνα μέσω του πρώτου flash sale την ερχόμενη εβδομάδα στις 17 Μαΐου. Μπορεί για κάποιους η οθόνη να θεωρείται πολύ μεγάλη, όμως τι λένε οι Κινέζοι;

Σύμφωνα με την Xiaomi, η οποία ανέβασε την σχετική ανακοίνωση στο Weibo, πάνω από 8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του Xiaomi Mi Max στην αρχική διάθεση. Αντίστοιχα, το Xiaomi Mi 5 είχε 14 εκατομμύρια registrations κατά την διάρκεια του flash sale, αλλά μην ξεχνάμε ότι μπαίνει στην κατηγορία της ναυαρχίδας και είναι αναμενόμενο να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στις 17 Μαΐου θα διατεθεί μόνο το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και επεξεργαστή Snapdragon 650 και ο αριθμός των κομματιών δεν θα ξεπερνά τις 100.000. Η τιμή του είναι γύρω στα 200 ευρώ.

Το Xiaomi Mi Max κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις, η top έκδοση έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 652, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB, η πιο οικονομική έρχεται με Snapdragon 650, μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB. Υπάρχει όμως και μια μεσαία έκδοση με μνήμη RAM 3GB, χωρητικότητα 64GB και Snapdragon 652. Τρέχει το νέο MIUI 8 βασισμένο σε Android 6.0 Marshmallow, ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη, η κάμερα είναι 16 Megapixel με dual-LED flash και η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με φακό 85°.

Εσείς το σκέφτεστε;

xiaomi mi max, Xiaomi Mi Max: 8 έκατ. άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον για την αγορά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Λογικό γιατί οι άνθρωποι κατασκευάζουν κινητάρες.

george

Αυτα διαβαζω κ γελαω με τις ελπιδες μερικων σαν εμενα οτι μετα την παρουσιαση του se θα δουμε επιλογες δυνατες κ απο android στις κατω των 5 ιντζες.αλλα η αληθεια απο gs3 εποχες 2012 τα android ολο κ μεγαλωναν κ οι 5 ιντζες θα ονομαζονται pocket.η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να φανταστω ανθρωπο που τρεχει στη μερα του με τετοιο θηρειο αλλα η πραγματικοτητα μου δειχνει οτι βολευονται μια χαρα οι κατοχοι τους.

mpampis13

@george φιλε ενα smartphone επιβάλλεται να εχει μεγαλη οθονη για τον λογο οτι χρησιμοποιείς για να μπαινεις ιντερνετ να βλεπεις βιντεο, να διαβαζεις μαιλ, να παιζεις παιχνιδια… Ολα αυτα ειναι αβολα στις μικρες οθονες, τωρα βεβαια υπαρχει θεμα το ποσο σε βολευει στην μεταφορα του, παντως σιγουρα το smartphone πρεπει να ειναι 5-6 ιντσες για μενα.

Darth

Από ότι λένε φήμες περισσότεροι από αυτούς είναι surfers

μαικ

H Xiami έχει βγάλει κινητήρες…προσωπικά έχω το Xiaomi redmi note 3 και πάει σφαίρα!

Versavel

Απορώ γιατί κάποιοι κατηγορούν τα κινητά με τεράστιες οθόνες. Δεν σε βολεύει, δεν το παίρνεις.
Εμένα μου αρέσουν οι τεράστιες οθόνες, έχω το Samsung Galaxy Note 4, και το Xiaomi Mi Max αν έχει όντως 200 δολάρια θα το πάρω για δεύτερο κινητό και όσο αντέξει. Η τιμή του για οθόνη 6.5” FHD, μνήμη RAM 3GB, 32 GB εσωτερική, είναι τζάμπα!

Γιάννης1992

Μη κράζετε τις ίντσες γιατί αν βγάλει η samsung ή η apple κινητό με τόσες ίντσες τότε όσοι οι περισσότεροι όσοι κράζετε θα έχουν μια άλλη άποψη και πιθανώς θα αγοράσουν κινητά τέτοιου μεγέθους.Προσωπικά περιμένω να βγει το huawei mate 9 για να δω αν θα στραφώ σε αυτό ή στο xiaomi mi max γιατί η μεγάλη οθόνη με βολεύει και δε με κουράζει.Αν είναι να στραφώ σε κινητό μικρό θα στραφώ στο xiaomi mi 5 με τα 4 gb.Γενικά οι Κινέζοι έχουν φτιάξει πολύ ωραίες και δυνατές συσκευές και δεν είναι τυχαίο που κορυφαίες εταιρείες όπως xiaomi,huawei,oppo,vivo ανήκουν στους Κινέζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.