Xiaomi Mi Note 2: Επίσημα με οθόνη 5.7″ dual-curved, Snapdragon 821, 6GB RAM

Έπειτα από πολλούς μήνες διαρροών, ο Κινέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε επίσημα το πολυσυζητημένο Xiaomi Mi Note 2 phablet σε ειδικό event στο Πεκίνο. Όπως αναμενόταν, ο διάδοχος του Xiaomi Mi Note έχει dual curved-edge οθόνη όπως το Samsung Galaxy Note 7 και όχι μόνο.

Το Xiaomi Mi Note 2 ήρθε για να εντυπωσιάσει φορώντας 5.7 ιντσών 3D flexible OLED οθόνη, που δίνει 77.2% screen-to-body ratio, ενώ και στην πλάτη έχουμε dual-curved-edge τελείωμα από γυαλί και αλουμινένιο frame. Μέσα βρίσκουμε τον top-end επεξεργαστή Snapdragon 821 (2.35 GHz), μνήμη RAM 4GB και 6GB και χωρητικότητα 64 ή 128GB.

Η μπαταρία είναι στα 4070mAh με υποστήριξη για Quick Charge 3.0, η κάμερα είναι 22.56 Μegapixel, για την οποία η Xiaomi ξόδεψε 2-3 λεπτά για να εξηγήσει ότι δεν είναι 23 Μegapixel, διαθέτει f/2.0 Sony IMX318 αισθητήρα EIS (Electronic Image Stabilization), η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Μegapixel με αισθητήρα Sony IMX268, auto-focus και διάφραγμα f/2.0.

Το Xiaomi Mi Note 2 διαθέτει NFC για την υποστήριξη Mi Pay, ultrasonic αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, GPS, υποστήριξη για “Aqstic” audio DAC της Qualcomm, που φέρνει native υποστήριξη για 192 kHz / 24-bit playback. Από άποψη software, το νέο Mi Note 2 φέρνει MIUI 8 skin βασισμένο σε Android 6.0 Marshmallow, όπως η σειρά Xiaomi Mi 5s. Λογικά δεν θα αργήσει να έρθει το Nougat-based MIUI 9.

Το νέο phablet της Xiaomi θα διατεθεί σε δυο χρώματα, Piano Black και Glacier Silver.

Τιμές:
Xiaomi Mi Note 2 4GB RAM/64GB – τιμή 413 δολάρια (2799 Yuan)
Xiaomi Mi Note 2 6GB RAM/128GB – τιμή 487 δολάρια (3299 Yuan)

Η παγκόσμια έκδοση (6GB RAM/128GB) που θα έχει υποστήριξη για 4G+ και 37 διαφορετικά LTE bands κοστίζει περίπου 516 δολάρια (3499 Yuan).

Η διαθεσιμότητα του Xiaomi Mi Note 2 θα ξεκινήσει σε δυο με τρεις εβδομάδες.

Δείτε το video:

xiaomi mi note 2 official, Xiaomi Mi Note 2: Επίσημα με οθόνη 5.7″ dual-curved, Snapdragon 821, 6GB RAM

xiaomi mi note 2 official, Xiaomi Mi Note 2: Επίσημα με οθόνη 5.7″ dual-curved, Snapdragon 821, 6GB RAM

xiaomi mi note 2 official, Xiaomi Mi Note 2: Επίσημα με οθόνη 5.7″ dual-curved, Snapdragon 821, 6GB RAM

xiaomi mi note 2 official, Xiaomi Mi Note 2: Επίσημα με οθόνη 5.7″ dual-curved, Snapdragon 821, 6GB RAM

xiaomi mi note 2 official, Xiaomi Mi Note 2: Επίσημα με οθόνη 5.7″ dual-curved, Snapdragon 821, 6GB RAM

xiaomi mi note 2 official, Xiaomi Mi Note 2: Επίσημα με οθόνη 5.7″ dual-curved, Snapdragon 821, 6GB RAM

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panoslast

Τρομερή συσκευή πραγματικά τούμπανο που λένε!

Stelios

Αντε πάλι αρχίζω να μαζεύω λεφτά ,τέλεια συσκευή μόνο φοβάμαι την μεγάλη καθυστέρηση που έχει η xiaomi για τροφοδοσία της αγοράς βλέπω να είναι σε διάθεση τα τέλη Γενάρη

iphonakias

σαν χαρακτηριστικά φαίνεται κορυφαίο.είναι όμως?δυστυχώς ότι και να έβαζε πάνω η xiaomi παραμένει κινεζιά και δυστυχώς η κινεζιά είναι κινεζιά όσα φρου φρου και να έχει πάνω της.προσωπικά θεωρώ ότι το iphone 7 plus που μου πήραν δώρο είναι πολύ καλύτερο.!

Γιάννης1992

Το κινητό είναι τούμπανο.Το μόνο αρνητικό που βρίσκω για μένα είναι ότι δεν έχει ois τη στιγμή που το xiaomi mi note έχει ois.Εγώ περιμένω και την ανακοίνωση του huawei mate 9 και huawei mate 9 pro για να δω ποιο θα πάρω.Το σίγουρο είναι ότι θα πάω κατά Κίνα μεριά.

Freez

Τέρας συσκευή αλλά δε ξέρω μου φαίνονται πολλά (όχι για τη συσκευή) να δώσω τόσα σε μαγαζιά τύπου gearbest κλπ και να πρέπει να το στέλνω πίσω αν πάθει κάτι (πχ με το παραμικρό πέσιμο σπάει το γυαλί στα πλάγια..)

GS

Έλα ρε Xiaomi τρέλα με τα τέρατα σου και άσε τους άλλους να λένε για Κινεζιές και να πληρώνουν 1100 για μηλοτηλέφωνα και Samsung.

νικολασ

Παιδια υπαρχουν και πολυ αξιοπιστα καταστηματα για να το αγορασετε (πληρωνεις λιγο παραπανο ομως)πχ το Honorbuy.com απο οπυ αγορασα εγω το redmi note 3 pro μου

Ksagrypnos

Εν τω μεταξύ αλλού λέει full HD αλλού QHD κι εδώ δε βλέπω να λέει κάτι. Ποιος ξέρει με σιγουρια τι ισχύει;

Don mitso mou

Άλλο ένα σχεδιαστικό διαμάντι από το τμήμα εφαρμοσμένης σχεδιαστικής αντιγραφής των εργαστηρίων της Xiaomi. Όσες φορές και να έχω πάει Κίνα, αυτή την ψώρα τους να αντιγράφουν δεν μπόρεσα ποτέ να την καταλάβω. Τελικά όλοι από το κουφάρι της Samsung θέλουν να φάνε.

Kakalos

Μα έτσι γίνεται ο ενας αντιγράφει τον αλλον. Η Samsung πχ αντεγραψε πολυ την apple. η apple μετα την google και την htc η samsung αντέγραψε την xiaomi πρωτη βέβαια με το πρωτο mi note και παει λεγοντας. Εχεις δει το πρωτο mi note; Εκει η Samsung εκλεψε design

Gvirginia

Επιτέλους! Υποστήριξη 800άρας μπάντας σε Xiaomi κινητό.

@Ksagrypnos
Σύμφωνα με το site της Xiaomi έχει FHD.

Ksagrypnos

@Gvirginia το έψαξα και συμφωνώ μαζί σου απλά προσθέτω ότι η ανάλυση full HD είναι στην έκδοση Mi Note 2 με τα 4GB ram.Στην έκδοση Mi Note 2 με τα 6GB ή Mi Note 2 pro όπως αλλιώς ονομάζεται,έχει ανάλυση QHD.Η τελευταία υποστηρίζει LTE cat9 ή αλλιώς 4G ++

Gvirginia

@Ksagrypnos
Το site της Xiaomi δεν αναφέρει τίποτα για “Pro” έκδοση…
Στο “xiaomidevice” το είδες?

Ksagrypnos

@Gvirginia Όχι μπήκα κι εγώ στο site της Xiaomi το οποιο δεν αναφέρει τίποτα για το Mi Note 2 και για το Mi Mix(το δεύτερο μεγάλο της παρουσίασης) αλλά η φιλοσοφία θα συνεχιστεί.Κοίτα πχ τα χαρακτηριστικά του Mi Note και πως αμέσως αλλάζουν στο Mi Note Pro.Οπότε και συμφωνα μ ένα κατάστημα που ήδη δεχεται προπαραγγελίες σου λέω με σιγουριά ότι αυτό γίνεται και στο Mi Note 2

Gvirginia

@Ksagrypnos
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για Pro έκδοση, αν υπάρξει στο μέλλον είναι άλλο θέμα.
Μια χαρά αναφέρονται και τα 2 (Note / Mix)

https://www.mi.com/minote2/
https://www.mi.com/mix/

Πολλά καταστήματα βάζουν προπαραγγελίες πριν την επίσημη κυκλοφορία των συσκευών με ότι να’ναι χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα στο xiaomidevice έχει τα Mi Note 2 (και Pro) αλλά με capacitive κουμπιά, δηλαδή καμία σχέση με την επίσημη συσκευή.

Ksagrypnos

@Gvirginia

https://www.mi.com/en/minote/

Εδώ πάντως γινεται διαχωρισμος της εκδοσης 4GB και μια ονομαζει pro κι έχει QHD.Προσωπικη μου αποψη είναι πως το ίδιο θα γίνει και με το 2.

Gvirginia

@Ksagrypnos
Ναι, γιατί στο 1ο Note είχαν ανακοινώσει μαζί και τις δύο εκδόσεις. Τώρα δεν ανακοινώθηκε Pro έκδοση.
Όπως είπα παραπάνω “Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για Pro έκδοση, αν υπάρξει στο μέλλον είναι άλλο θέμα.”

Απλά εσύ στην αρχή είπες “Στην έκδοση Mi Note 2 με τα 6GB ή Mi Note 2 pro όπως αλλιώς ονομάζεται,έχει ανάλυση QHD”
Κάτι που επίσημα δεν ισχύει.

Αστέριος Στέλιος

Η xiaomi με αυτή τη συσκευή απ όσο βλέπω έκανε ένα πολύ καλό deal με τη Samsung για να ξεστοκάρει η τελευταία ότι της έμεινε στις αποθήκες από την απόσυρση του ΝΌΤΕ7. Ωραία συσκευή πάντως με καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμολόγηση.

chris

Nαι αλλά μόνο 386 ppi…

alexis touba

Ηθελα ναξερα που τους βρησκουν τετοιους φηλους που κανουν δωρα 800ευρ….Εγω πορευομαι προς το παρον με xiaomi note pro και συνεχηζω..Αυτο με τις κηνεζιες μπορει να το πει καποιος που εχει παροπηδες και δε βλεπει περα απτη μυτη του παρα μονο τα iψων!!@Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb mate7 honor6 plus xiaomi redmi note3 και τωρα παιζω με xiaomi note pro.Μπροστα samsung μετα apple και απο πισω ερχονται μαμιωντας οι κηνεζοι huawei xiaomi.Δ εν ειναι τυχαια απτις ποιο γρηγορα αναπτησωμενες εταιριες στα σμαρτφοουν.Το μυλο εχει κανει κακακια πανω του απτην ανασα των κηνεζων και επιτελους εβγαλε μια συσκευη της προκοπης iphone7 plus γιατι ειδε οτι ο κοσμος αρχησαι να τη παιρνει χαμπαρι οτι μονο λεζαντα ειναι πιο πολυ παρα σοβαρες συσκευες.Ας ψαξει να βρει απο κορεατες καμια οθονη απο ισραηληνους καμια καμερα και απο ιαπονες κανεναν φακο και μετα να πεταξει λαιμο.I phone7 με hd οθονη τελη του16!!@Χωρης καρτα μνημης .Οτι κοροειδευαι το εκανε οπως με τις καμερες τα πιξελς τους φακους η το μεγεθος οθονης η αδιαβροχοποιησει η πολους πηρηνες η περησοτερη ραμ.Για μενα κινεζιες με την κακη ενοια ειναι κατι ντουγκι ουλεφον και τετοιας κλιμακας συσκευες οχι xiaomi k huawei.!!@Μαρεσει να αλαζω συσκευες και να βλεπω διαφορες εταιριες… Συνέχεια »

Pap

Θέλω κάποιος να μου πει Διαφορά ois-eis που έχει στην κάμερα Γτ είμαι λίγο άσχετος

Pap

@gvirginia
ευχαριστώ

Γιάννης1992

Ποιος είναι καλύτερο;Ο eis ή ο ois γιατί δε το πολυκαταλαβαίνω;

Gvirginia

@Γιάννης1992
Αν δεν κάνω λάθος, το OIS είναι καλύτερο από EIS. Απλά θέλει χώρο και είναι ακριβότερο.
Τώρα περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες καθώς και την πορεία εξέλιξής τους, δε γνωρίζω.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ

ερχεται και το 4curved mix…εχουμε να δουμε πολλα ακομα..!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.