Xiaomi Mi Note 2: Renders με dual-camera και λεπτά bezel;

H Xiaomi την ώρα που τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά με τις πωλήσεις των συσκευών της, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση την Κίνα, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο smartphone. Πρόκειται για το Xiaomi Mi Note 2 από το οποίο φαίνεται ότι διέρρευσαν press renders που δείχνουν εξαιρετικά λεπτά περιθώρια στο πλάι και dual camera στην πίσω πλευρά.

Η dual-camera αν και δεν πέτυχε ως εγχείρημα που δοκίμασε η HTC στην ναυαρχίδα της, φαίνεται πως ελκύει τους κατασκευαστές τελευταία. Εκτός από την Xiaomi, η Samsung φημολογείται ότι θα βάλει διπλή κάμερα στο Samsung Galaxy S7, αλλά και η Apple έχει ακουστεί ότι σκέφτεται να κάνει το ίδιο στα iPhone 7 που θα ανακοινώσει του χρόνου τέτοια περίοδο.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει κάμερα 23 Megapixel με dual LED flash, οθόνη 5.7 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB.

Αν οι πληροφορίες για τον Snapdragon 820 είναι σωστές, τότε όπως είχε πει και η Qualcomm δεν θα είναι έτοιμος πριν από τις αρχές του 2016. Επομένως, ούτε το Xiaomi Mi Note 2 περιμένουμε να κυκλοφορήσει πριν από τους πρώτους μήνες του 2016.

Αν και προς το παρόν δεν είμαστε βέβαιοι για ότι διαρρέει και κρατάμε επιφυλάξεις, μοιάζει να είναι ενδιαφέρουσα συσκευή.

Xiaomi Mi Note 2: Renders με dual-camera και λεπτά bezel;, Xiaomi Mi Note 2: Renders με dual-camera και λεπτά bezel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Ποια renders ρε παιδια; Πιο αποτυχημένο Photoshop απο αυτη την φωτο δεν έχει ξαναγίνει!

Nick

Δεν ξέρω αν 2 κάμερες βγάζουν καλύτερες φώτο από μια άλλα σε εμφάνιση πολύ μουφα τουλάχιστον στα μάτια τα δικά μου…κατά τα άλλα πολύ δυνατό μοντέλο σε τεχνικά χαρακτιριστηκα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.