Xiaomi Mi Note 2: Με οθόνη 5.7″ QHD, dual-camera 12MP, μπαταρία 4000mAh;

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται για το επερχόμενο Xiaomi Mi Note 2, για το οποίο πρόσφατα ακούσαμε ότι θα έρθει σε 3 εκδόσεις. Από προηγούμενες πληροφορίες έχει ακουστεί ότι και οι τρεις εκδόσεις θα ενσωματώνουν οθόνη 5.7 ιντσών.

Οι σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαφέρουν ως προς την ανάλυση με το low-end να είναι full HD ενώ τα δυο high-end θα έχουν QHD οθόνες.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές λένε ότι τα δυο high-end μοντέλα του Xiaomi Mi Note 2 θα έρθουν με dual κάμερα 12 Megapixel, μπαταρία 4000mAh, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι Snapdeagon 820 ή 823, ενώ όσον αφορά στη μνήμη αναφέρονται τρεις επιλογές με μνήμη RAM 4GB/ χωρητικότητα 32GB, 6GB/64GB και 6GB/128GB με τιμές περίπου 375, 450 και 525 δολάρια, αντίστοιχα.

Εμείς βέβαια πρέπει να πούμε ότι οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Xiaomi, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

xiaomi mi note 2 specs, Xiaomi Mi Note 2: Με οθόνη 5.7″ QHD, dual-camera 12MP, μπαταρία 4000mAh;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Με τιμες που δυστυχως στα κινεζομαγαζα θα ειναι σχεδον ενα εκατοσταρικο επανω για την καθε μια εκδοση.

johny

και με τις τιμές που λέει να βγούνε άπατα θα πάνε με το s7 να έχει 50 ευρώ διαφορά και να είναι ανώτερο και με εγγύηση.ότι θα ήταν τα samsung πιο φθηνά από τα κινέζικα ποιος θα μου το λεγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.