Xiaomi Mi Note και Note Pro, στα 399 και 599 δολάρια οι διεθνείς τιμές

Τα Xiaomi Mi Note και Xiaomi Mi Note Pro Ανακοινώθηκαν επίσημα μέσα στην εβδομάδα με τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας τέλη του μήνα, αλλά δυστυχώς μόνο για τη αγορά της Κίνας. Ο Hugo Barra μιλώντας συγκεκριμένα για την αγορά της Ευρώπης, σε συνέντευξή του ανέφερε ότι μπορεί να χρειαστούν μερικά χρόνια μέχρι να κάνει η Xiaomi το άνοιγμα.

Μέχρι τότε, αναμένουμε από online καταστήματα να ανακοινώσουν διεθνείς τιμές και διαθεσιμότητα. Το Oppomart (δεν έχει καμία σχέση με την Oppo) ανακοίνωσε τιμές για τα δυο νέα smartphones της Xiaomi. Το Xiaomi Mi Note είναι στα 399 δολάρια, δηλαδή μόλις 29 δολάρια παραπάνω από την τιμή στην Κίνα, ενώ το Xiaomi Mi Note Pro έρχεται στα 599 δολάρια τη στιγμή που στην Κίνα κοστίζει 531 δολάρια.

Οι παραγγελίες αναμένονται να ξεκινήσουν τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

xiaomi mi note mi note pro prices, Xiaomi Mi Note και Note Pro, στα 399 και 599 δολάρια οι διεθνείς τιμές

xiaomi mi note mi note pro prices, Xiaomi Mi Note και Note Pro, στα 399 και 599 δολάρια οι διεθνείς τιμές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στελιος

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή Ελλάδα δεν θα έρθει, άμα το φέρνουν μαγαζιά από το ίντερνετ Ελληνική γλώσσα θα υποστηρίζουν.

παπαροκας tiamat

Ειναι πιο λεπτο απο το iphone6plus, χωρις ομως να πεταει η καμερα η οποια διαθετει και ois, πολυ προσεγμενο ηχο και οθονη και οτι καλυτερο απο επεξεργαστη και ραμ , ενω ειναι και δικαρτο νομιζω με 64giga .

Μα ποσο προβατο πρεπει ναναι καποιος για να το λεει ακριβο,οταν εχει τα μισα απο ενα (αχρηστο) iphone!

spyrosrotary

Ο μόνος λόγος που με απωθεί από την αγορά τους είναι το ανύπαρκτο service στην Ελλάδα. Πιστεύω κάποια στιγμή να τα δούμε επίσημα και στην Ευρώπη, αλλά μέχρι τότε βλέπω να κοστίζουν όσο και οι υπόλοιπες ναυαρχίδες!

Stefanos36

θέλω να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου σχετικά με το service της xiaomi. Σε xiaomi red rice που μου παρουσίασε πρόβλημα και το έστειλα πίσω , γύρισε πίσω σε δύο μήνες επισκευασμένο. Βέβαια διάλεξα ΕΛΤΑ για να πάει και singapore post για να έρθει για μειωμένο κόστος. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα και η επικοινωνία μεσω email ήταν άμεση. Θά αγόραζα ξανά χiaomi και αν πέσει λίγο το Pro σε λίγους μήνες το τσίμπησα χωρίς δισταγμό.

nicolasch2

Eπιβεβαιωνω και εγω οτι ειπε ο στεφανος σχετικα με το service απο τη δικη μου εμπειρια. Xiaomi και παλι xiaomi.

αλιάκμων

600 ντάλλαρς = 518 ευρά, με το καπέλο των ιντερνετομάγαζων, το Pro θα στοιχίζει στα 580 ευρώ. Το LG G3 (801, 3 GB RAM) μπορώ να το βρώ από 380 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση.

Κι εγώ ακόμα που είμαι πολυ θετικός στα κινέζικα κινητά και οπαδός της Xiaomi ειδικότερα, έχω πλέον τις αμφιβολίες μου κατά πόσο συμφέρει η αγορά ναυαρχίδας από Κίνα.

Φαντάσου όμως τι θα ζητάνε οι επώνυμες εταιρίες για τέτοια specs..

Aggelos

Οι τιμή 600 δολάρια είναι με το καπέλο των διαφόρων μαγαζιων κανονικά είναι 450 ευρώ δλδ 520 δολλαρια. Σχετικά μεγαλο καπέλο όταν στο απλό προσθέτουν μόνο 30 δολάρια στο μεγαλο προσθέτουν 80

πασχάλης

εχω το xiaomi mi4 δεν κοιτάω κανένα αλλο κινητό απο τν στιγμή που ειμαι ικανοποιημενος δεν το ανταλλάσσω με κανένα μόνο με note 4 άρα επόμενη αγορά θα είναι mi5 ι minote pro οταν θα ειναι διαθέσιμα

640$ βγήκε σαν τιμή preorder στο ibuygou. Το έχει δει κανείς πουθενά αλλού!? Έχω το Mi3w και το σκέφτομαι σαν επόμενο κινητό μου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.