Xiaomi Mi Note Pro: QHD οθόνη και Snapdragon 810 στα 483 δολ.[Κίνα]

Το Xiaomi Mi Note Pro ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο μαζί με το Xiaomi Mi Note αλλά η εταιρεία άργησε 4 μήνες να το φέρει στην αγορά. Το Mi Note Pro ξεκινά να είναι διαθέσιμο στην Κίνα από 12 Μαΐου με τιμή στα 483 δολάρια περίπου και η οποία είναι άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

Το Xiaomi Mi Note Pro έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης QHD με 2.5D curved glass. H QHD οθόνη έχει κατασκευαστεί από την Sharp/JDI, δίνει 1400:1 contrast ratio και “δυναμική ρύθμιση αντίθεσης” κάτω από το φως του ηλίου.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε επεξεργαστή Snapdragon 810 με μια τετραπύρηνη Cortex-A57 CPU χρονισμένη στα 2GHz, άλλη μια τετραπύρηνη Cortex-A53 CPU στο 1.5GHz, Adreno 430 GPU και 4GB LPDDR4 RAM. Η Xiaomi τονίζει ότι έχει λύσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810 χάρη στο ειδικό design που βοηθά στην σωστή κατανομή της θερμότητας.

Έχει 64GB ενσωματωμένη μνήμη, μπαταρία 3090 mAh, τρέχει Android 5.0 Lollipop με MIUI 6 το οποίο έχει προσαρμοστεί για να υποστηρίζει native ανάλυση 2560×1440 pixels.

Xiaomi Mi Note Pro: QHD οθόνη και Snapdragon 810 στα 483 δολ.[Κίνα], Xiaomi Mi Note Pro: QHD οθόνη και Snapdragon 810 στα 483 δολ.[Κίνα]

Xiaomi Mi Note Pro: QHD οθόνη και Snapdragon 810 στα 483 δολ.[Κίνα], Xiaomi Mi Note Pro: QHD οθόνη και Snapdragon 810 στα 483 δολ.[Κίνα]

Xiaomi Mi Note Pro: QHD οθόνη και Snapdragon 810 στα 483 δολ.[Κίνα], Xiaomi Mi Note Pro: QHD οθόνη και Snapdragon 810 στα 483 δολ.[Κίνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Sharp οθονη στο Xiaomi?? Απλα Ιεροσυλια! Αλλα δυστυχώς ετσι είναι οι μπισνες σημερα στο παγκοσμιο καπιταλιστικο περιβαλον με συμφωνιες win-win.

Genesis

ξέρουμε αν θα έρθει Ελλάδα?

τουμπανάκι και αυτό, από samsung htc κλπ περιμέναμε τούμπανα, από motorola και xiaomi τα βλέπουμε.

VasilisA3

Genesis που το είδες (εκτός από τις φωτο) να πάω να το δω και εγώ; Ασε καλύτερα θα δω το Note 4 (το original) Που υπάρχει στην Ελληνική αγορά από πέρυσι και είναι τούμπανο στα 500€.

κουτόγιαννος

Το τέλω, το τέλω.. :p

Η μάλλον θέλω το Mi5 στα ίδια χαρακτηριστικά με 5-5.2 οθόνη.

Genesis

VasilisA3

δεν το είδα αλλά βάσει όπως διαβάζω specs και φωτογραφίες, θα ήθελα να το δω και από κοντά άμα γινότανε….το θέμα είναι ότι η τιμή του σαν αρχική είναι κοντά 500 φαντάσου να περάσουν και 2 -3 μήνες θα πάει κάτω από 400…..

Αργυρης

Τι 5.7 inches ρε πατε καλα? αυτο δεν ειναι κινητο αυτο ειναι ταμπλετ…και επισης τι να την κανεις την 4GB μνημη ραμ που θα σε βοηθησει; οτι και να τρεξεις και στην 3 γιγα μια χαρα θα σ δουλευει εχουμε ξεφυγει τελειως…

Genesis

Αργυρης

όσο ποιο πολύ ram έχεις θα τρέχει ποιο καλά…. phablet θεωρείτε όχι tablet 🙂

Parastas

Αν είχα παράδες το έπαιρνα ΧΘΕΣ!

Και πανέμορφο και τούμπανο…

beowolf ahates

Genesis… 3 ορθογραφικά σε μιά πρόταση βρε αδελφέ?!

Aργυρης

@Genesis οπως και να λεγεται ειναι παντοφλα αηδια εχουν καταντησει τα κινητα σημερα…εγω εχω 4.3 ιντσων κινητο και μ φαινεται ηδη μεγαλο…και οσο για τη ραμ που ειπες αν ειχαν καλυτερο λογισμικο και πιο ελαφρυ φαση αpple δε θα χρειαζομασταν ουτε 8πυρηνα κινητα ουτε 4gb ram ελεος καθε χρονο με τις υπερβολες…δλδ σε 2 χρονια πως θα κυκλοφορουμε; με υπολογιστη στα αυτα μας; αλλα βεβαια πλεον θεωρουν ολοι οτι τα μεγαλα κινητα ειναι επιβλητικα και εχουμε φτασει σ αυτο το σημειο…απλα τραγικο…αλλα παρολα αυτα το κινητο κανει μια καλη προσπαθεια,βεβαια δε το θεωρο ισαξιο με αλλες εταιριες αλλα οσοι δεν εχουν το budget ειναι μια καλη προταση!

alexis touba

Καταρχην τα τετραπηρινα και τα οχταπηρηνα εχουν να επεξεργαστουν να υπολογησουν και να υποστηρηξουν πολα περησοτερα απο αυτα που ηποστηρηζει η μηλια.Αν τα βαλεις τα χαρακτηριστικα του note4 στο iphone5 η 6 θα σερνεται και θα κραταει η μπαταρια 10λεπτα!!!Εδω τωρα χωρης αυτα κραταει με βαρια χρηση μησι μερα.Τι να λεμε το κηνητο δε μπορει να στηλει ουτε φωτο με μπλου τουθ ρε φηλ!!!Ειναι για γελια.Ακομα το ξεχρεωνω το iphone5.Πηρα galaxys5 lg g3 32gb και τωρα εχω huawei mate 7 και μαυτο ησυχασα!!Πολυ καλυτερο αποσα ανεφερα. …..μω τα iphone!!Καθε4μηνες φορτιστη χρειαζεσαι.Αλα τωρα χεστηκαν απανω τους ταμερηκανακια και στο επομενο 6s θα βαλουν κατι παραπανω σε ολα ισως τετραπηρηνο ραμ 2gb 12mp καμερα και καλυτερη μπαταρια.Ασε πιυ το 50 της εκατο απο τους πηρηνες στα επομενα iphone θα ειναι της σαμσουνκ και οι οθονες lg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.