Xiaomi Mi2S, Το μετράει ο κατασκευαστής και το βγάζει πάνω από το S 4

To Xiaomi Mi2S φοράει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και έχει οθόνη αφής 4.3 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της κατασκευάστριας εταιρείας στις μετρήσεις benchmarks το Xiaomi Mi2S ξεπερνάει σε νούμερα του Samsung Galaxy S 4.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις που όπως αναφέρουμε έχουν πραγματοποιηθεί από την ίδια τη Xiaomi.

Xiaomi Mi2S benchmarks, Xiaomi Mi2S, Το μετράει ο κατασκευαστής και το βγάζει πάνω από το S 4

Xiaomi Mi2S benchmarks, Xiaomi Mi2S, Το μετράει ο κατασκευαστής και το βγάζει πάνω από το S 4

Xiaomi Mi2S benchmarks, Xiaomi Mi2S, Το μετράει ο κατασκευαστής και το βγάζει πάνω από το S 4

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SpyrouS

Ενταξει και τωρα τι?Εχει και χαμηλοτερη αναλυση και το βοηθαει.Το θεμα ειναι αλλο.Να μην μπαινουμε σε διαδικασια να συγκρινουμε τηλεφωνα με τα benchmarks.Δεν εχει νοημα ρε παιδια.Η καθημερινη χρηση μετραει και πιστευω οτι απο ενα καλο διπυρηνο και πανω ολα πανω κατω τα ιδια ειναι.Οτι λεγεται παραπανω ειναι για λογους marketing.Peace!

κωνσταντινος

Το θέμα δεν είναι τα benchmarks από μόνα τους, αλλά σε συνδυασμό με την τιμή. Αν ισχύει αυτό που διάβασα, οτι δηλαδή κοστίζει στην Κίνα περίπου 250 ευρώ ενώ το S4 φλερτάρει τα 800, τότε η είδηση αυτή μπορεί να διαβαστεί με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Νιο

Επειδη ολα στην Κινα φτιαχνονται ο ποιητης θελει να πει οτι αυτη ειναι η πραγματικη τιμη που θα επρεπε να πωλουνται οι ναυαρχιδες.

Panos7GR

Φυσικά και παίζει ρόλο η εμπειρία χρήσης και όχι τα benchmarks και εκεί κερδίζει μακράν το Mi2S!! Οποίος έχει χρησιμοποιήσει MIUI μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Ίσως πέραν της ανάλυσης η διάφορα να οφείλεται και στο διαφορετικό λειτουργικό. Ναι μεν η MIUI είναι βασισμένη στο Android, αλλά καμμία σχέση. Είναι υπερβολικά παραμετροποιημενη σε σημείο που θεωρείται διαφορετικό λογισμικό…

Κρίμα που δεν βλέπουμε τέτοιες συσκευές στην Ελλάδα!

MANOS

@Panos έχουμε χρησιμοποιήσει και άλλοι MIUI αλλα το να λες ότι το Mi2S προσφέρει καλύτερη εμπειρία απο το S4 χωρίς να έχεις πιάσει καμία απο τις δυο συσκευές στα χέρια σου δείχνει απλά πόσο αντικειμενικός είσαι.

jimakos1979

αλλη μια ζωντανη αποδειξη οτι τα benchmarks δεν λενε τιποτα! το εχω πει και θα το ξαναπω απο εδω και περα τα λειτουργικα θα κανουν την διαφορα!

Panos7GR

Σε τι κινητό έχεις χρησιμοποιήσει την MIUI; Στο δικό μου που δεν είναι hi-end και είχα τα μισά features της v4, πάλι ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Φαντάσου στα Xiaomi smartphones που είναι ειδικά φτιαγμένα να τρέχουν αυτή την έκδοση, πως θα είναι! Μπορεί να iPhone-ιζει σε μεγάλο βαθμό, αλλά έχει όλα τα θετικά του Android και αυτός ο συνδυασμός βοηθάει πολύ. Άσε που είχε τα (πολύ βολικά) Smart Settings στην Status bar πολύ πριν τα βάλει η Google. Επίσης έχει τα βασικά, χωρίς υπερβολές. Τι θέλω να πω; Μπορεί να μην έχει Smart scrolling, ούτε floating touch, ούτε χίλια δύο “καινοτομίες” (χαχαχα) της Samsung, εμείς όμως τον καλύτερο File Manager, με δικαιώματα root, με δυνατότητα Cloud και FTP, κάνει κατηγοριοποίηση τα αρχεία ανάλογα με το format και πολλά αλλά, τι άλλο θες! Μακράν ο καλύτερος που έχει “από την μάνα” του μία συσκευή. Τέλος ναι δεν έχω πιάσει το Mi2S, αλλά είχα την τύχη να δω από κοντά και να παίξω μερικά λεπτά το MiOne πέρισυ στην Βαρκελώνη που πήγα και το είχε ένας σερβιτόρος του ξενοδοχείου όπου διέμενα. Το MIUI, είναι άλλη φάση! Το μόνο και μεγάλο αρνητικό της Xiaomi είναι πως δεν ανήκει στην κοινότητα του Android επίσημα, και… Συνέχεια »

tetra

Το S4 στο Quadrant βγάζει 12400 σε ολα τα site αυτοι τους εβγαλε 8. Τι S4 χρησιμοποιούν;

akis83

με energy saving στο on !!!! χαχαχα . παντως καλη η προταση απο τον κινεζο ομολογω

iceman ( the legend )

ν’αρχισω και εγω τωρα τα (δωσε πονο xiaomi)?
χαχαχαχαχαχα

jimjim

το έχω παραγγείλει και περιμένω άλλες τρις εβδομάδες για να έρθει πιστεύω να έχω κάνει καλή επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.