Xiaomi Mi3, γιορτάζει τις 10 εκατ. πωλήσεις με champagne gold έκδοση

Η Xiaomi ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι μόλις σε 6 μήνες κατάφερε να αποστείλει 26.11 εκατ. συσκευές πράγμα που σημαίνει 271% σε σύγκριση με το περσινό διάστημα. Τώρα ανακοίνωσε ότι η ναυαρχίδα της Mi3 έφτασε τα 10 εκατομμύρια και το γιορτάζει με champagne gold έκδοση.

Όντας η ναυαρχίδα της Xiaomi το Mi3 είναι η πιο ακριβή συσκευή της εταιρείας αλλά όταν λέμε ακριβή δεν εννοούμε σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες καθώς η τιμή της είναι γύρω στα $300 (unlocked). Παρά την οικονομική τιμής της όμως έχει πολλά να προσφέρει. Έχει 5-ιντση 1080p οθόνη, 13MP εξωτερική κάμερα, quad-core Snapdragon 800 επεξεργαστή, 2GB RAM και 3,050 mAh μπαταρία. Έχει το MIUI interface της Xiaomi και τρέχει Android Jelly Bean.

Μέσα στο 2014 περιμένουμε να ανακοινωθεί και ο απόγονος του Mi3 που πιθανόν θα ονομάζεται Mi3S ενώ η Xiaomi για φέτος έχει βάλει στόχο τα 60 εκατομμύρια πωλήσεις. Βλέποντας την πορεία που ακολουθεί και λαμβάνοντας υπόψη ότι σκοπεύει να επεκταθεί σε νέες αγορές εντός Ευρώπης (όχι Ελλάδα) και Αμερικής, προφανώς θα πετύχει το στόχο της.
Xiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, γιορτάζει τις 10 εκατ. πωλήσεις με champagne gold έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

σαν το black δεν εχει (όποιος το είδε από κοντά ξέρει :p )

AntiDarth

άσε μας ρε Darth με της κινεζιες σου τι μαύρο τι άσπρο όλα για των ίδιο κουβά είναι
σαν εταιρείες κινητής υπαρχουν samsung/apple/sony/lg και μετά βλακειες όλες για τον ίδιο κουβά,

Θα πρέπει να ντρέπεσαι και να λες στον κόσμο οτι είναι καλά κινιτα τα κινέζικα γιατί μερικοί και πιστεύουν και θα το πάρουν και μετα θα χτυπάνε το κεφάλι τους

kostas

Antidarth εισαι για μπατσες

Darth

oh god………. πάλι αυτός……. τι αμαρτίες εχω κάνει………

Alexis

Μπράβο στην xiaomi. Πολύ καλή εταιρία. Κάποια στιγμη θα ηθελα να δοκιμάσω το miui γτι έχω ακούσει τα καλύτερα.

AntiantiDarth

Δεν είσαι καλα ρε φιλέ γνώμες λέμε εδω. αντε τωρα !!!!

Sot11

Antidarth samsung/apple κλπ ειναι εταιρείες κινητής;;; wtf και η Vodafone/cosmote κλπ τι ειναι; Κατασκευαστές κινητών;
Και επιτέλους λύσε με κάποιο τροπο τα προβλήματα σου! Δεν σου φταιει σε τίποτα ο darth!
Υ.Γ πριν αρχίσεις να την λες στους άλλους μάθε τουλάχιστον ελληνικά γιατι ειναι πραγματικά γελοίο όλο αυτο!

Linuxας

Ούτε τζάμπα δεν ξαναπαίρνω κινέζικο κινητό. Κάηκα μια φορά με ένα tablet ZTE και το πήρα το μάθημα μου. Μας τα πουλάνε και μετά δε σε ξέρω δε με ξέρεις. Από υποστήριξη και αναβαθμίσεις ΜΗΔΈΝ.

gleft

ωραιο το miui το ειχα δοκιμασει στο nexus. το μονο μειον ειναι οτι ηταν λιγο πιο πισω απ τις τρεχουσες εκδοσεις του android

Arrow

Τι είναι τα κινέζικα τηλέφωνα??? Εσύ τώρα είσαι στην φάση όχι Samsung Apple λόγο μηλαρακι. Δλδ η Samsung και η Apple και η LG είσαι σίγουρος ότι είναι original Αμερική. Κορέα. κλπ

spirosR

Αδιάφορο….

AntiDarth

Όταν μάθετε σι σημαίνει prestige και τι σημαίνει να εχεις πραγματικό κινιτο μιλάμε μετά…………
Καλά δεν ντρέπεστε προστατεύεται και τον Darth……… εχω δει μερικές φορές να εκφράζει καλή γνώμη για τα κινέζικα…………. ένας προδότης του έθνους είναι τπτ παραπάνω
Άντε για όλοι σας !!!

killbilgr

@AntiantiDarth: Παρ όλα αυτά 10εκα. πωλήσεις η κινεζια που λες. Δεν νομίζω να τις πούλησε για να τα πετάξουν στον κουβά, αν και θα προτιμούσα να πανε οι υπόλοιπες που ανέφερες στον κουβά. Γιατί αλήθεια είναι ότι δεν αξίζουν τόσα χρήματα 💰 που πουλιούνται.

Darth

με έκαναν και εχθρό του έθνους βλεπω σε λιγο και εξωγήινο …….

για την ωρα παω να δω τα μηνύματα στην κινέζικη συσκευη μου και αργότερα να ανέβω στο διαστημόπλοιο μου να καταστρώσω σχέδια για την καταστροφή του πλανήτη…………

stregas

Μην απαντάτε σε ψυχαναγκαστικά και ανισόρροπα trollers όπως ο AntiDarth.
Τρέφει τον εγωισμό του από τις απαντήσεις που του δίνετε, και νομίζει πως όταν κάποιος ασχολείται μαζί του, αποκτάει και κάποια αξία.
Η μόνη τιμωρία που καταλαβαίνουν τέτοιοι τύποι είναι η πλήρης αδιαφορία στα γραφόμενα των αναρτήσεων τους.

AntiAntiDarth

AntiDarth δεν ξερεις τι λες. Πηγαινε με το prestige σου και δειξε το σε καμια χαζογκομενα να συνεννοηθείτε. Darth και εγω μαζι σου μόνο για σήμερα όμως μην παίρνεις θαρρος:Ρ.

Loki

@AntiDarth

Σιγά, Golden Boy!
Εσύ τι κινητό έχεις που μιλάς για prestige και προδοσίες;

mike

προδοτη του εθνους darth! δεν αγοραζεις απο τις ελληνικες εταιρειες κινητης οπως ειναι η samsung/apple/sony/lg.

Αντε γεια σου!

killbillgr

Ο ένας είναι αυτός που λέμε και ο άλλος είναι που βγάζει χολή για τα windowsphone όσοι ξέρουν μην αναφέρεται ονόματα γιατι δίνουμε αξία στους σκαταδες

Dimitrinho

@AntiDarth καταντας κουραστικος με αυτα που λες μιλας και για προδοσιες κτλ σε θεματα που αφορουν τα κινητα αν ειναι δυνατον εισαι σοβαρος;και αν κρινω και το nick name που εβαλες δυο πραγματα μονο μπορει να ισχυουν:η εισαι ενα 10χρονο παιδακι που εισαι αποφασισμενος να σπασεις τα νευρα στον Darth επειδη ετσι σου ηρθε για να διασκεδασεις η σε πληρωνει η samsung για να πας κοντρα σε οσους μιλανε ασχημα για αυτην.

Darth

@Dimitrinho άσε μολις εμφανίζεται αυτός εγω κρύβομαι χαχαχα
αν είναι να πληρώνει η samsung και εγώ θα αλλάξω ονομα σε antidarth χαχαχαχα

(ελπίζω να μην είναι κάνας τρελός και μας κυνηγάει στους δρόμους φωνάζοντας προδότη χαχαχα)

Dimitrinho

Χαχαχαχα ναι Darth και να προσεχεις μην χρησιμοποιησει τον ψηφιακο αναγνωστη ιριδας που κανουν δοκιμες εκει εναντιον σου ικανο τον εχω.

Arrow

China power ρεεεεεε

ΜΑΝΟΣ

Εγω μια φορα πηρα κινεζια στη ζωη μου και δεν την ξαναπαταω. Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν, αφου αγορασεις τη συσκευη, δεν σε ξερω δεν με ξερεις η εταιρεια. Ουτε (καλη)εγγυηση, ουτε αξιοπιστια, ουτε ποιοτητα. Πραγματικα απογοητευση. Φτηνα, δεν λεω, αλλα καλυτερα να παρεις απο το Skroutz μια ναυαρχιδα 4-5 μηνων με 3 κατοσταρικα και να σου κρατησει και 3-4 χρονια, παρα να δωσεις 3 για κινεζικο για να το εχεις 1-2 χρονια και να σου παρουσιαζει και μικροελαττωματακια. Ακομα και 2 φιλοι μου που πηραν 2πυρηνα κινεζικα με 120 ευρω γιατι ηταν φτηνα τωρα το μετανιωνουν και τα πηραν 1 χρονο πριν.

ΜΑΝΟΣ

~~Οταν λεω ναυαρχιδα, εννοω ναυαρχιδα μεγαλης εταιρειας(LG, Samsung, κ.ά.).

mike

darth καταδικαζεσαι σε θανατο για αισχατη προδοσια! αυριο πρωι πρωι θα φωναξω το mountain να σε αποκεφαλισει.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, ενταξει λιγο πλακα δεν βλαπτει αλλα προσεξτε μην το παρακανετε. Thanks.

KostasB

Ξέρει κανείς πως διαβάζεται η μάρκα αυτή στα Ελληνικά; Ξιαόμι ή ζιαόμι;

AtiX

Η ημιμάθεια, η στενοκεφαλιά και η εμμονή του καθενός θα έπρεπε να μην έχει χώρο μέσα σε ένα τεχνολογικό site όπως και αυτό εδώ… Δυστυχώς οι όροι “καφενείου” την δεκαετία του 50 καλά κρατούν…
Η Xiaomi ΔΕΝ είναι μια τυχαία κινέζικη εταιρία του κιλού… όποιος έχει πιάσει κινητό της στα χεριά του ΞΕΡΕΙ!!! Ξέρει και από ποιότητα και από MIUI… Οι υπόλοιποι μείνετε με τις υπερτιμημένες και γεμάτες prestige συσκευές…
Διαβάζετε σιαόμι με σ από Θεσσαλονίκη -;

ΥΓ Βρε Κώστα την πλάκα που την είδες… Έχουν αποθρασυνθεί ορισμένοι εδώ μέσα…

Σπύρος

“Think of ‘show me,’ and then pronounce the first word as if it was ‘shower.” Από τον Hugo Barra, έναν από τους επί κεφαλής της εταιρείας. Άρα, μάλλον προφέρεται Σαόμι με παχύ Σ (όπως της Ντόρας Μπακογιάννη 😁).

KostasB

Καλή η δήλωση του barra δεν την είχα δει. Οπότε έξω έπεσα και στα 2. Σαόμι λοιπόν… Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει επίσημα και στην Ευρώπη…

Tasoulik

Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω… Τι γνώμη έχετε για τα vivo μιλάω για το xplay 3s και για το xshot…. Τι γνώμη έχετε και για το pantech vega… Με ενδιαφέρουν αυτά τα κινητά όπως και το oppo find 7 αλλά και το oneplus one και το xiaomi Mi3… Το θέμα είναι δεν ξέρω τι να πάρω… Και τι παίζετε με το service αν ποτέ συμβεί κάτι… Παρακαλώ οποίος μπορεί ας μου δώσει τα Φώτα του…. Τα χαρακτηριστικα όλων αυτών των κινητών είναι τοπ αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω και από που…. Έλεγα να αγοράσω από το merimobiles.com

george

Παιδιά όσοι ενδραφέρονται για κινέζικα κινητά ας το προσέξουν λίγο.Εντάξει δεν λέω φθηνά είναι αλλά δεν νομίζω να παίρνεις ενημερώσεις και να έχεις καλή υποστήριξη.

Γιάννης σε λέω

Θα είχα σε περισσότερη εκτίμηση τη συγκεκριμένη εταιρία αν είχε επίσημη παρουσία στην Ελλάδα. Με το να ακούμε $300 τιμή στην Κίνα, ναι εντυπωσιαζόμαστε, αλλά δεν έχουμε άμεση πρόσβαση για αγορά, “εδώ και τώρα” που λέμε. Δε θα μπω σε κουβέντες του στυλ prestige γιατί δεν είμαι παιδί. Πάντως μπράβο στην Xiaomi, κάνει θετικά βήματα.

kalos_nios

Το mi3 δεν ειναι απο οποιαδηποτε “κινεζικη” εταιρια..ειναι της xiaomi οπου μαζι με την oppo ειναι ισαξιες οποασδηποτε samsung. Το Mi3 το οποιο και κατεχω σαν αλλαγη απο S4 καταρχην εχει την καλυτερη οθονη που εχω δει ποτε ! Εχει το γρηγοροτερο android μετα τα nexus και ισως την καλυτερη υποστηριξη μετα την apple. Καθε βδομαδα αναβαθμισεις για το παραμικρο ..και οχι καθε 2 μηννες. Τρεχει εδω και καιρο KIT KAT και ειναι ασπιτευτης ποιοτητας συσκευη την οποια συγκρινω μονο με Lumia σειρα. Το πηρα 300 ευρω στην 64gb εκδοση και πραγματικα τυφλα να εχει οποιοδηποτε αλλο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου. Επισης τα Ελληνικα blog γενικα “θαβουν” τετοιες συσκευες με εξαιρεση ισως τον Βλαχακη. Θα ηταν πολυ ωραιο να το εκανε ενα test με το s5 διπλα… φορτωμενα και τα 2 με 40gb υλικο μεσα…4κ ταινιες , πολλες φωτογραφιες και Mp3. Επισης να δοκιμαζε να ηχογραφησει απο τα 2 κινητα … Η xiaomi σε 2-3 χρονια θα ειναι στην 4αδα ….των κορυφαιων πωλησεων και οχι κατασκευαστων γιατι εκει ειναι ψηλοτερα. Δειτε xiaomi mi-pad mi-tv να δειτε ποια ειναι αυτη η εταιρεια…. επισης συνεργαζεται με την samsung και την lg για διαφορα προιοντα υψηλης τεχνολογιας. Φτανει η παραπληροφορηση… Συνέχεια »

aggelos

το δευτερο πολυ ωραιο αλλα αυτη την εποχη σκεφτομαι να παω σε iphone το 4s συγκεκριμενα και θα ηθελα τις γνωμες σας

Darth

@aggelos το iphone 4s συγκρινεται με καποια κινιτα των 150 ευω όπως πχ LG L9II οχι με τα θηρία όπως το mi3 κλπ εκει για να εχεις της ιδιες επιδώσεις θα πρέπει να βαλεις 4 iphone 4s μαζί……..

Arrow

Βασικά ο καθένας επιλέγει τι θα πάρει εγώ είχα s4 έσκασα 432 και μ έπεσε από 5 εκατοστά από το πάτωμα και έσπασε εσωτερικά η οθόνη τώρα έχω το vivo xplay 3s 2 μήνες το κινητό δεν περιγράφεται καμιά σχέση με το s4 και δεν έχει νιώσει τίποτα σε σοβαρή πτώση και είναι φοβερό έχω και 1 χρόνο εγγύηση η μόνη μαμάκια είναι ότι έχει μόνο αγγλικά και κινέζικη γλώσσα. και αναβάθμισης μου έρχονται συχνά λιγότερο από 1 μήνα για διάφορα του κινητού!!! Προσωπικά κινέζικη αγορά και δεν πάει να είναι και αφρικανική αγορά αν βγάζει σωστά κινητά

ZamanFu

Μιλατε για απουσια αναβαθμησεων στα “κινεζικα” τι στιγμη που η Xiaomi βγαζει αναβαθμιση καθε βδομαδα…

thor

Μπραβο στις κινέζικες ποιοτικές συσκευές, όπως xiaomi mi3, oppo find 5, oppo find 7 κλπ
όποιος δεν τις έχει δει απο κοντά κ κυρίως δεν τις έχει δουλεψει μπορεί να λέει το μακρύ του κ το κοντό του..(κοινώς οτι του κατεβαίνει στο κεφάλι)
οποιος παλι θέλει να διαθέτει ένα μηνιατικο για smartphone μαγκια του κ παλι αλλά να μην κατηγορεί καποιες αξιόλογες κ αρκετά οικονομικές προτάσεις που έρχονται απο την Κίνα(και που στο κάτω όλα σχεδόν εκεί γίνονται)
ε εμείς τα παίρνουμε απο Κίνα κ με υπογραφή!!!

Arrow

Έτσι ρε Thor!!!!

tiamat

o απο πανω μου μαλλον δεν ειχε ποτε το χιουμορ αναμεσα στις αρετες του..το παλευει ,το ξαναπαλευει….αλλα οπως ορθα ειπε ο stregas, τετοια ατομα εχουν αναγκη τη προσοχη και τρεφονται απο αυτη…αν τα αγνοησεις τα πληγωνεις κυριολεκτικα! και ναι κυριε μου καθε κυριακη γινομαι και ψυχολογος για να σου λυσω και την απορρια…
για το αρθρο το ακουγα…το διαβαζα… αλλα δεν περιμενα ποτε οτι θα συμφωνουσα…! η κινα αποτελει πραγματι τεραστιο κινδυνο για τη σαμσουγκ και τους υπολοιπους κατασκευαστες αφου πλεον δεν υπολειπεται σε τιποτα απο αυτους!

Kostas K.

Το Mi3 στα 210 € που έχει αυτή την στιγμή το 16αρι και στα 280€ το 64gb είναι μακράν ότι πιο vfm κυκλοφορεί αυτή την στιγμή παγκοσμίως με εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και top επιδόσεις. Όσο για το prestige…..χμμμ
Εδώ ολόκληρος Hugo bara παράτησε την Google για χάρη της Xiaomi και εσείς μιλάτε για prestige. Όποιος συγκρίνει την Xiaomi με την οποιαδήποτε “Κινεζια” είναι άσχετος από τεχνολογία και δεν έχει θέση σε ένα τεχνολογικό site όπως το techblog

Erevos

Όποιος αγοράζει Xiaomi αγοράζει εταιρεία που θα την μάθουν οι περισσότεροι μετά από χρόνια , κοιτάει μπροστά δηλαδή στο μέλλον και όχι σαν κάτι άλλους με “πεθαμένες” μάρκες που φαλίρισαν και που επειδή ΚΑΠΟΤΕ ήταν πρώτες μένουν στο παρελθόν. Άντε να έρθει και επίσημα στην Ελλάδα με σωστές τιμές να έχουν περισσότερες επιλογές οι λάτρες του κορυφαίου και πιο δημοφιλούς λειτουργικού στον κόσμο.

Arrow

Το να έχεις μια συσκευή για το όνομα. Είναι χαζό, εγώ προσωπικά προτιμώ να έχω μια συσκευή όχι τόσο γνωστή και να πατάει τις μεγάλες εταιρείες, μακάρι κινεζική αγορά να συνεργαστεί με Ελλάδα και σιγά σιγά πτώση θα έχουν και καλά οι μεγάλες γνωστές εταιρείες

afe

Δεν θα μιλήσω για καμία εταιρία συγκεκριμένα.Θα πω το αυτονόητο.
Η χώρα παραγωγής δεν έχει απαραίτητα σχέση με την ποιότητα των προιόντων.Είναι πολύ απλό να καταλάβει κάποιος οτι η Κίνα έχει 1.000.000+ εταιρίες software και hardware και γι’αυτό δεν είναι δυνατόν όλα τα προιόντα της να είναι ποιοτικά.
Όπως επίσης το οτι κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με ένα κινέζικο προιόν,δεν σημαίνει οτι ολα τα υπόλοιπα κινέζικα προιόντα είναι χάλια.
Όταν ακούω άτομα να αναφέρονται σε προιόντα χαρακτηρίζοντας τα “κινεζιά”,είναι σαν να ακούω τον παππού μου να διαμαρτύρεται που το ραδιοφωνάκι που του πήραμε είναι κινέζικο και όχι γερμανικό.
Ξυπνήστε,είμαστε στο 2014.

vasilis

Εγώ περιμένω το 64 gb έφερα για φίλο και μόλις είδα πού τα νέα τσιπ έχουν ίδια απόδοση με τον sd800 τότε το πήρα χωρίς δεύτερη κιυβενται.
Τρελή ποιότητα και κατασκευη και από ταχύτητα δεν το συζητώ…

Nightheron

κάτοχος xiaomi εδώ και 1,5 χρόνο, rooted μανίσιο, με τρελές εφαρμογές μέσα, κάθε παρασκευή αναβάθμιση, 2gb ram για να τρέχει smoothly τα πάντα. Έχει πέσει καμιά 100αριά φορές, και δεν έχει ραγίσει τίποτα, δε το έχω καν σε θήκη, το κινητό δε lagαρε ποτέ, τώρα βγείτε πείτε ότι θέλετε με τα lockαρισμένα κινητά, εγώ χαίρομαι τα πάντα σε αυτό το κινητό, ακόμη και 1,5 χρόνο μετά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.