Xiaomi Mi3, Με τον επεξεργαστή Snapdragon 800 και οθόνη 5″ Full HD

Η παρακάτω φωτογραφία υποστηρίζει ότι απεικονίζει το αναμενόμενο Xiaomi Mi3 με οθόνη 5 ιντσών Full HD, τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S800 χρονισμένο στα 2.3GHz, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 3000 mAh. Αναφορές από την Κίνα κάνουν λόγο για κυκλοφορία του Xiaomi Mi3 τον Αύγουστο με την επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android.

Xiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, Με τον επεξεργαστή Snapdragon 800 και οθόνη 5″ Full HD

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Τιμή ξέρουμε;
Πιο s4 και πιο one…
Mi3 κύριοι.

Panos7GR

Κρίμα που δεν βλέπουμε αυτά τα εξαιρετικά smartphones της Xiaomi στην Ελλάδα… :/
Γενικά μπορεί να μην υποστηρίζω εταιρίες που δεν ανήκουν στην Κοινότητα του Android, όμως, αυτή είναι η εξαίρεση. Αν και θα προτιμούσα 4.7 ίντσες…

Εύα

εμένα μου θυμίζει htc one σε λίιιιγο πιο παντόφλα…

nikos

Κάτι διάβασα για τιμή στα 310$

Nikos

Μέσω internet δεν γίνεται να το παραγγείλουμε;

Ζαφειρης

Καλεεεε το htc one! 😛

Αντώνης

Φίλτατε Panides, νομίζω οτι σε αυτήν την περίπτωση σφάλεις με την απολυτότητα της άποψής σου. Το γεγονός πως καμία επίσημη αντιπροσωπεία δεν το εισάγει στη χώρα μας, δεν αποτελεί παράλληλα και τροχοπέδη όσον αφορά την ενασχόληση μαζί του, αλλά και την αγορά του, καθώς υπάρχει πληθώρα αξιόπιστων κινέζικων καταστημάτων που το πουλάνε σε αξιόλογες τιμές.

Στο θέμα του κινητού τώρα, απο ό,τι διαβάζω και σε ξένα τεχνολογικά blogs & sites είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτά θα είναι εν τέλει τα χαρακτηριστικά του κινητού, αποτελώντας ίσως το πιό πλήρες smartphone στην αγορά με δεδομένη τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος MIUI που λέγεται, ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένη τόσο στον οπτικό τομέα, όσο και στη γενικότερη εμπειρία χρήσης του κινητου.

skace13

καλα ετσι ελεγαν και για το mi2 και βγηκε σε τοσο περιορισμενα κομματια που δεν εφτασε ουτε για ζητω και αργησε να βγει απιστευτα.

Γιώργος

Σε περίπτωση που το παραγγείλουμε μέσω internet, θα υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα ή όχι; Γιατί αν γίνεται τότε ίσα ίσα θα το πάρεις και πιο φθηνά απλώς θα καθυστερήσει περισσότερο για να έρθει από την Κίνα.

Ziarkas

Είναι φοβερό το κινητό.Πραγματικά πιο z-one-s4?
Εδώ θα έπρεπε να γεμίσουμε σχόλια αλλά μάλλον θα το ξεπεράσουμε γιατί απλά δεν γράφει HTC Samsung Sony..
Δεν μου αρέσει καθόλου το miui αλλά το συγκεκριμένο κινητό έτσι όπως δείχνει είναι πανέμορφο!Ένα μεγάλο μπράβο!

lorentzos

Δεν ξέρω εαν το έχετε καταλάβει αλλα ο όρος κινεζια εχει αρχίσει να εξαλείφετε, μιλάμε για πάρα πολύ καλό smartphone!!!!

Darth

@lorentzos εδώ και μερικά χρόνια κινέζικα κινητά είναι value for money λίγο ψάξιμο και λίγο μυαλό θέλει ένας φίλος μου έχει περίπου ένα χρόνο το Jiayu G3 και είναι super η συσκευή εδωσε 200 ευρώ μαζί με μεταφορικά

jimo

κατι τετοιεσ στιγμεσ αναρωτιεμαι γιατι να πληρωνουμαι μονο ονομα εδω στην ελλαδα!

καποιοσ πρεπει να κανει μια αρχη και να ισαγει αυτα τα κινητα στην ελλαδα με εγγυηση ! φτανει ποια να μασ πουλανε τον φελο για χρυσο!

ο ορος κινεζια για εμενα προσωπικα εχει εξαλιφθει απο τοτε που βγηκανε τα huawei στην αγορα και τα ειδα !

η συγκεκριμενη συσκευη ειναι καταπληκτικη με αυτα τα χαρακτηρηστικα αλλα παλι καποιος θα μπορουσε να βρει μια δικαιολογια αλλα αυτο που δεν θα μπορεσει να χτυπησει ειναι η τιμη του!

η επελαση των κινεζων ερχεται!

μαρκος xperia

Μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχω δει. Αν έχει και micro HDMI γίνεται άνετα media center.
Ξέρει κανείς ποιες κυκλοφορεί??????

Nick77

Ενα μεγαλο μπραβο!!! Ολα τα αλλα περιττα…….

Dimitris

H Xiaomi δεν είναι εταιρεία της πλάκας. Οι αναβαθμίσεις για το Mi2 είναι εβδομαδιαίες. Επίσης έχει και ελληνική γλώσσα τη μετάφραση της οποίας την έκανε ένα παληκάρι από τη Χαλκιδική αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει site που ασχολείται με τις αναβαθμίσεις του συγκεκριμένου κινητού και η υποστήριξη είναι πολύ καλή. Όσο για την τιμή του δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 400 $ μιας και το Mi2 είναι στα 400+. Με το καλό να έρθει και μακάρι να αναλάβει και κάποια εταιρεία να το εισάγει κανονικά για να υπάρχει και ελληνική εγγύηση. Το τηλέφωνο είναι τούμπανο και θα βάλει σίγουρα τα γυαλιά σε κάτι υπερτιμημένα “επώνυμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.