Xiaomi Mi3, Με Snapdragon 800 σκοράρει 37273 στο Antutu benchmark

Το Xiaomi Mi3 πέρα από την έκδοση με το με το Tegra 4 SoC της Nvidia είναι διαθέσιμο και στην έκδοση με το τελευταίας γενιάς Snapdragon 800 SoC της Qualcomm (MSM8974AB). Αυτό σημαίνει ότι η συχνότητα λειτουργίας των τεσσάρων πυρήνων Krait είναι 2.3GHz αντί για 2.2GHz ενώ η GPU έχει συχνότητα λειτουργίας 550MHz αντί 450MHz. Επιπλέον η μνήμη LPDDR3 «τρέχει» στα 933MHz αντί στα 800MHz.

Το Xiaomi Mi3 έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixel και LED flash, 3050mAh μπαταρία και βασίζεται στο Android 4.2 Jelly Bean που συνδυάζεται με το περιβάλλον χρήσης MIUI 5. Στην Κίνα η τιμή του είναι περίπου 242 ευρώ (1999 Yuan).

Πρόσφατα, η WCDMA έκδοση του κινητού με Snapdragon 800 εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων του benchmark Antutu με σκορ 37.273 μονάδες ενώ το μοντέλο CDMA κατάφερε σκορ στις 36.350 μονάδες. Η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει σύντομα τα πρώτα της βήματα στην παγκόσμια αγορά, και όπως καταλαβαίνετε πολλοί χρήστες περιμένουν, πως και πως…

Xiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, Με Snapdragon 800 σκοράρει 37273 στο Antutu benchmarkXiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, Με Snapdragon 800 σκοράρει 37273 στο Antutu benchmark

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techfan

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα και hardware, αλλά γιατί μάθαμε να επιλέγουμε κινητά βάση επιδόσεων?

Λίγοι είματε πλέον αυτοί που δεν μασάμε με τα κολπάκια marketing και τις υπερβολικά αυξημένες απαιτήσεις των χρηστών σε hardware.
Πάρτε κινητό που σας αρέσει πραγματικά και κρατίστε το μέχρι να χαλάσει. Βλέπω άτομα με iphone 4, 4s και 5, galaxy s2,3,4 κλπ και καταλαβαίνω πως δεν είναι παρά μόνο μια μόδα.

Ok, πραγματικά ορθολογικός καταναλωτής δεν είναι κανένας μας…Αλλά όχι να είμαστε και μανιώδης καταναλωτές. Τα blog δεν τα κατηγορώ, ωστόσο γαλουχίζεται μια γενιά πορωμένων με το τίποτα. Άλλο παράδειγμα, οι διαμάχες apple με samsung που τόσο πολύ αρέσκεστε να μαλώνετε μέσω comments σε blogs/forums. Γιατί? Διότι σας έχει τυφλώσει το marketing.

Ως παλιός αναγνώστης,Μπράβο στο techblog που δεν επενδύει σε τεχνολογικά πρότυπα.
Φιλικα, Techfan.

michael

+1000 techfan έτσι απλά τίποτα άλλο

Min24

μηπως ξερει κανεις απο που μπορουμε να το προμηθευτουμε.;;

ANDREAS

αν στον τίτλο του θέματος υπήρχε όνομα samsung,lg,sony θα γινόταν χαμός από σχόλια..τώρα που πρόκειται για το θηρίο xiaomi mi3 τίποτα..το προσπερνάμε..πάρτε το χαμπάρι…οι high end κινέζικες εταιρείες θα σαρώσουν τα πάντα..είναι θέμα χρόνου…

Nthegrpap

techfan 👍10000 ασε που τα benchmark ειναι μια απατη…
Με λίγη τεχνολογια τυπου NOTE 1,2,3 και γνωσεις χειροτεχνιας
Βγαζεις το σμαρτφον σου πρωτο στο Antutu.
Min24 στο ebay 568$=418€.

Βασιλης

Ενα εχω να πω οι κινεζοι κανουν θαυματα στα κινητα

Min24

Nthegrpap βρήκα αυτό https://www.chinaphonereview.com/xiaomi-mi3-xiaomi-m3?lang=el
δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι.
αν ισχύει αυτή η τιμή είναι πραγματική ευκερια.

Kostas K.

Παιδια για Xiaomi κινητά μονο ibuygou.com..Ειναι επισημος συνεργατης και οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει να μην σου ερθει σπιτι καμμια μαιμου

Onoufrios

Μονο ibuygou ή merimobiles για να εισαστε σιγουροι για την γνησιοτητα της συσκευης.Επισης μονο το μοντελο με Snapdragon κανει για Ευρωπη.

bill

Εγώ αγόρασα το mi2s 32gb 4.3 ίντσες απόλυτα ευχαριστημένος από minideal σε 16 ημέρες ήρθε η καινοτοκία είναι το miui περιβάλον και το ότι υποστηρίζει και συσκευές εκτός xiaomi.

G.Orfanidis

καλο φαινεται αλλα παντα εχω επιφυλαξεις….
https://www.inferse.com/9176/samsung-android-oems-fake-benchmark-tests-except-google-motorola/

Ioannis

Πουλάω το 64gb Xiaomi Mi3.Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.

Sotiris

Φιλε Ioannis θέλω να σου μιλήσω για το κινητό στείλε μήνυμα να επικοινωνησουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.