Xiaomi Mi3, Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο με Snapdragon 800

Σήμερα, αν κάποιος μένει στην Κίνα, μπορεί να παραγγείλει το Xiaomi Mi3 με το Tegra 4 SoC της Nvidia. Ο CEO ωστόσο της Xiaomi, Lei Jun δήλωσε ότι κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση με το Snapdragon 800 SoC της Qualcomm.

Μάλιστα, θα διαθέτει την πλέον σύγχρονη έκδοση του Snapdragon 800 SoC (MSM8974AB) με υψηλότερες συχνότητες λειτουργίας από το MSM8974. Έτσι θα χρονίζεται στα 2.3GHz αντί για 2.2GHz, η GPU θα έχει συχνότητα λειτουργίας 550MHz αντί 450MHz και η μνήμη LPDDR3 θα “τρέχει” στα 933MHz αντί στα 800MHz.

Επιπλέον, χάρη στο SoC (System-On-Chip) της Qualcomm, είναι συμβατό με το πρότυπο WiFi 802.11ac, που δεν υποστηρίζεται στην έκδοση με το Tegra 4 ενώ θα υποστηρίζει και την πλειονότητα των 4G LTE δικτύων.

Πέρα από τα παραπάνω, να θυμίσουμε ότι το Xiaomi Mi3 έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, 13 Megapixel οπίσθια κάμερα, 3050mAh μπαταρία και βασίζεται στο Android 4.2 Jelly Bean με το περιβάλλον χρήσης MIUI 5. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κοστίζει όσο και αυτή με το Nvidia Tegra 4 SoC (1999 Yuan).

Xiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο με Snapdragon 800

Xiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο με Snapdragon 800

Xiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο με Snapdragon 800

Xiaomi Mi3, Xiaomi Mi3, Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο με Snapdragon 800

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Κ.

Πιο πολύ Xiaomi Lumia 800 θα το’λεγα 😀

tech21man

Οντως αλλα δεν ειναι και ασχημο. Θα ηθελα και stock android εκδοχη ομως.

Οδυσσέας

Για κυκλοφορία στην Ευρώπη να φανταστώ δεν ξέρουμε τίποτα, ε;

aggelos

ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΚΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Jason Blackeye

Ερωτέυτηκα!!! Τιμή σε €???

ziarkas

Κώστα είναι σίγουρο πως θα παιζει στα 250€?Στο xiaomi.com το βλέπω στα 350€,παντα για τα 16gb..
Το 64αρι απο την αλλη παιζει γύρω στα 450 απο μαγαζιά τύπου ali… baba και express..
Ξέρουμε αν θα υποστηριζει Ελληνικα?

βασιλης

Ψιλοαντιγραφη lumia ακομη και στα σημεια αλλα οκ…κινεζος ειναι αυτος…ωστοσο φαινεται κακη συσκευη αλλωστε η xiaomi ειναι πολυ μεγαλη εταιρεια,αυτο που ασχημαινει το κινητο ειναι τα τεραστεια πλαστικα γυρω απο την οθονη…Για σου lg g2 καινοτομε!

chris

Ρε παιδια τι λετε τι ανριγραφη, ισως λιγο στο design κατα τα αλλα το xiaomi mi 3 δε σιγκρινεται με το lumia 800 ή 900 …. εχει καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη, πολυ καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερο chipset με καλυτερους χρονισμους, καλυτερες καμερες μποστινη και οπισθια, περισσοτερη ram, εκδοσεις με σχεδον διπλασια rom , καλυτερη καρτα γραφικων, μεγαλυτερη μπαταρια (υπερδυπλασια), εναν περισσοτερο αισθητηρα (βαρομετρο) , υποστηριξη java και ραδιοφωνου και διαφορετικο λογισμικο ( για μενα καλυτερο λογισμικο το android απο το windows) . που ειναι η ομοιοτητα….. το xiaomi ειναι ασυγκριτο σε σχεση με τα lumia!

chris

το κινητο μπορειτε να το προμυθευτειτε απο το alibaba (που προσωπικα δεν πολυεμπιστευομαι (το κινεζικο ebay)) ή απο το ibuygou.com (το οποιο φαινεται πιο εμπιστο ως καταστημα και με βαση τις πολλες καλες κριτικες πελατων τους και την εξερετικη ηλεκτρονικη υποστηρηξη που προσφερουν) οι τιμες ειναι 500$ (375€) για τα 36gb και 470$ (350€) για τα 16gb. υπαρχουν 2 εκδοσεις η tegra 4 της nvidia και η snapdragon 800 και τις δυο μπορειτε να τις παραγκειλετε αλλα η εκδοση της nvidia δε ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ για ευρωπη γιατι δεν υποστηριζει τα ευρωπαικα δυκτυα τηλεφωνιας ( με λιγα λογια μπορειτε στην ελλαδα να παραλαβετε τη συσκευη αλλα θα μπορειτε μονο να χρησιμοποιειτε 2g μονο για κλησεις και πολυ πιθανων με πολλες παρεμβολες) οι υπολοιποι μπορουμε να περιμενουμε μεχρι τις 22 δεκεμβριου (οι τιμες παραπανω ειναι για το snapdragon) . καμια εκδοση δεν υποστηριζει ελληνικα μπορει ισως σε καποια αναβαθμιση του miui να γινει αλλα αυτο ειναι μαλλον απιθανο! ελπιζω να βοηθησα καθολου…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.