Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

Μετά από διάφορα leaks για την κατασκευή και τα specs, η Xiaomi παρουσίασε επίσημα τη ναυαρχίδα της Xiaomi Mi4 η οποία έρχεται αρκετά βελτιωμένη σε σύγκριση με τον προκάτοχό της Xiaomi Mi3.

ΟΟ CEO της Xiaomi Lei Jun, παρουσίασε το Xiaomi Mi4 το οποίο αν και τελικά δεν είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, χρησιμοποιεί μεταλλικό frame κάνοντας έτσι ένα βήμα μπροστά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του Xiaomi Mi3 αλλά και σε σύγκριση με τον έτερο Android αντίπαλο, τη Samsung η οποία κατασκευάζει ακόμη μόνο πλαστικές συσκευές. Αυτό που παρατηρούμε επίσης είναι και η ομοιότητα με το iPhone.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Xiaomi Mi4 έρχεται με 5 ιντσών 1080p οθόνη, 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801 quad-core επεξεργαστή, 3GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Η μπαταρία είναι στα 3080 mAh, η εξωτερική κάμερα στα 13-megapixel ενώ η εσωτερική στα 8 megapixels.

Ο Lei αναφέρθηκε ότι το Xiaomi Mi4 είναι το πιο γρήγορο κινητό στον κόσμο και επεσήμανε την έμφαση που δόθηκε στο design της συσκευής σε συνάρτηση με την 3080 mAh μπαταρία. Υποστηρίζει ότι η μπαταρία μπορεί να αντέξει μιάμιση μέρα «κανονικής» χρήσης χωρίς να χρειάζεται φόρτιση και φορτίζει πάνω από 60% σε μια ώρα.

Τέλος, το Xiaomi Mi 4 έρχεται στα 320 δολάρια (1999 yuan) τα 16GB και στα 400 δολάρια (2499 yuan) τα 64GB.

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame

xiaomi mi4 επίσημα, Xiaomi Mi4, επίσημα με 5″ οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM, μεταλλικό frame


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Έχω μείνει άφωνος. Έρωτας είναι. Σχεδόν μηδενικά περιθώρια.

stelios

Κωστα, εχεις γραψει 5GHz αντι για 2.5…

kostas

Έρωτας σχετως

dimpep

Αδιάφορο. Το σχέδιό του βαρετό. Τα χαρακτηριστικά μιας ναυαρχίδας του 2014. Τιμή αρκετά καλή αν κάποιος καταφέρει και το πάρει τόσο. Γιατί με την τακτική των κινέζων να βγάζουν ελάχιστα κομμάτια δεν ξέρω.
Δεν έχω άποψη από xiaomi ως ποιότητα κατασκευής απλά με φοβίζει το ότι δεν υπάρχει πουθενά εδώ service. Ανασταλτικός παράγοντας για μένα

nGavoun

Απλα έρωτας και σε πολύ καλή τιμή!

αλιακμων

Θα ήθελα τον 805 αλλά μάλλον θα το τσιμπήσω. Δεν πέσανε στην “παγίδα” των 5.5 ιντσών + QHD. Οπότε υποθέτω το εργαλείο θα κυλάει νεράκι με τον 801. Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμη η WCDMA έκδοση;

manolito

Εμένα το lumia 930 μου θυμίζει και μου αρέσει… άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές στον σχεδιασμό πλέον, τα έχουμε δει όλα σχεδόν!!!

techmaniacs

Το καλυτερο κινητο του 2014 θα ειναι το meizu mx4…αφου και η σαομι τα εκανε μανταρα…ακου 801…

Αντώνης Μαρίνος

Όλα καλά και ωραία, αλλά ακόμα και σε σχέση με το G2 είναι μεγαλύτερο (με μικρότερη οθόνη), με μόνιμα πλήκτρα (τέλος ρε παιδιά, βγάλτε τα, η 4.4 κάνει αυτόματα full screen, ήμαρτον δηλαδή….), και με μικρότερη αυτονομία -από ότι λέει ο πρόεδρος. Και το μοναδικό που θα δικαιολογεί την μεγαλύτερη τιμή σήμερα από το G2 (πέρα από τον 801 και το +1GB RAM) είναι το μεταλλικό frame ?!?!

Για ναυαρχίδα του 2014, καλό μεν, άριστο όχι….

Darth

Χίλια μπράβο που δεν πήγε στης 5,5
μειονέκτημα αποτελεί οτι δεν υπάρχει 64gb έκδοση (εκτός και αν υπάρχει micro sd)

Georgos

Απογοήτευση , ούτε Snapdragon 805 , ούτε 5.5″ QHD οθόνη , νέο μοντέλο με τέτοια specs δεν πάει πουθενά.

Fontas

Δείτε εδώ γενικές πληροφορίες https://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=29338&extra=page%3D1&mobile=2 και εδω τα specs https://en.miui.com/thread-29399-1-1.html.
Η γνώμη μου, καλό το ότι δεν πέσανε στην λούμπα των 5,5″ αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει το mi3 να αξίζει να κάνει την μετάβαση στο mi4.
Πολύ καλή τιμολόγηση, όπως πάντα.

Nickolas

Δε μπορώ να πω οτι εντυπωσιάζομαι και μένα μου θυμίζει αρκετά το lumia 930 και απ᾽ ότι φαίνεται πρέπει να έχουν και περίπου ίδιες διαστάσεις.
Το καλό βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι η χαμηλή τιμή για καινούριο κινητό, αλλά από τη στιγμή που ακόμη και στη χώρα μας μπορείς να βρεις κορυφαία κινητά όπως το G2 σε τιμή κάτω από τα 300 ευρώ, ενώ ακόμη και το καινούριο G3 έχει 450 ευρώ, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι υπομονή να πέσουν οι τιμές.

Tom

Georgos την τιμη την εβαλες καθολου στην εξισωση σου;

Darth

@Georgos ακριβός αυτός θα είναι και ο λόγος που θα πουλήσει (πάρα πολλοί δεν θέλουν πάνω από 5 ίντσες και για να εχεις qhd οθονη χωρος να θυσιάζεις αυτονομία θα πρέπει να εχεις 4,000 mha μπαταρια και πάρα πολλούς νοιάζει αυτονομία)

+ κανει 240 ευρώ τι είπαμε αγοράζεις με 240 ευρώ?

Georgos

@Αντώνης Μαρίνος
Η πλειοψηφία θεωρεί τα μόνιμα πλήκτρα πιο βολικά και δεν πιάνουν και τμήμα της οθόνης. Όπως στο G2 που ήταν 5.2″ αλλά ουσιαστικά έμεναν 5″.
@Tom
Υποτίθεται ότι μιλάμε για ναυαρχίδα και άρα πρέπει να συμβαδίζει με τον ανταγωνισμό , αλλιώς ας το ονομάσουν Mi4 mini. Ένα ακόμη αρνητικό που είδα είναι τα 16 GB RAM και αν δεν παίρνει SD τότε υπάρχει θέμα.

Georgos

@Darth
To G2 κάνει 286 ευρώ και αν το αγοράσω το έχω στο σπίτι αύριο , και υπάρχει και σέρβις και υποστήριξη της LG , το Mi4 έχει 240 στην Ελλάδα? Και τι σέρβις και υποστήριξη θα έχω? Αν κάποτε έρθει στην Ελλάδα επίσημα στα 240 (που δεν το βλέπω) τότε τα ξαναλέμε. Δεν γίνεται σύγκριση τιμών έτσι.

Tom

Περαν απο την τιμη δεν σε εχω να αναφερεις πουθενα εμπειρια χρησης και ποιοτητα κλπ κλπ. Πραγματα που δεν μπορεις να δεις απο το internet δηλαδη. Γενικα μιλωντας απλα να σου πω οτι δεν ψωνιζουν ολοι με ενα ιντερνετικο specc sheet ως μπουσουλα. Και αυτο ειναι το καλυτερο. Γιατι διαφορετικα ειναι αφελες και υποκριτικο απο ατομα που ασχολουνται με τεχνολογια. Ο καθενας μπορει να μαθει τα παντα απο το internet σιγα το πραγμα. Μαθανε 2-3 αναλυσεις 5-6 mobile επεξεργαστες τι ειναι RAM και ποση θελει το android κλπ. Το τι εμπειρια εχει ο καθενας με συσκευες και τι ξερει ουσιαστικα για καθε συσκευη και φιρμα αποκτιεται πολυ πιο δυσκολα. Υ.Γ Δεν μιλαω για το xiaomi βεβαια γενικη συζητηση κανω. Υ.Γ2 Τα 5.5′ και QHD καποιοι τα θεωρουν ελαττωματα αν υπαρχουν οχι αν δεν υπαρχουν. Υ.Γ3 Το κινητο ειναι οσο high end παει και εχει τα κοτσια να κανει επιλογες και οχι να ακολουθει οτι ακουλουθιεται απο ολους. Η Xiaomi επελεγε να κανει μια καλοκατασκευασμενη συσκευη σε καλη τιμη και δεν νοιαστηκε να βαλει αχρειαστα πολυ αναλυση, αχρειαστα μεγαλη οθονη, και τον τελευταιο τελευταιο επεξεργαστη (ο οποιος αν δεν κανω λαθος εχει κυριως στην GPU διαφορα για να σηκωνει καλυτερα την… Συνέχεια »

Βαγγέλης

Όπα καθήστε γιατί έχουμε μπερδέψει κάποιες έννοιες. Όταν λέμε ένα κινητό XΨΩ mini εννούμε το μικρό (είτε σε μέγεθος και χαρακτηριστικά όπως συνηθίζεται είτε z1 compact) αδελφάκι μιας πιο “τούμπανης” συσκευής.Όχι σε σχέση άλλα καλύτερα κινητά άλλης εταιρίας.
Τώρα που το ξεπεράσαμε αυτό.. 280 ευρώ με 800αρι Snap και 2 gb.. Θα μου πεις τι διαφορά έχει ο 800 από τον 801..Σχεδόν μηδαμινή,αλλά +1 GB ram σε ένα Ram Hungry λειτουργικό όπως το Android ειναί ευεργητικό(Άκομα και αν σήμερα δεν χρειάζονται πάντα τόσα πολλά).Και το Mi4 με 801 και 3 GB 240€..Ένα από τα μεγαλύτερα αρνητικά του G2 είναι το glossy πλαστικό.. Το Mi4 μεταλλικό..Το G2 επίσης δεν παίρνει SD.. Και όσο για την υποστήριξη.. Η Xiaomi και άλλες δυο τρεις δεν είναι “κινέζικες”.. Είναι σε άλλη κατηγορία.. Το λειτουργικό της..(Miui) παίρνει αναβάθμισεις κάθε βδομάδα..Ααα και όλα αυτά στα 240€..

Πάντα φιλικά.

dimpep

@Giorgos +1

Έτσι σύγκριση ακριβώς δε γίνεται! Γιατί αγοράζεις και υποστήριξη απο Ελλάδα, πράγμα που δεν ισχύει στην κίνα

JohnWave

Ένα τούμπανο σε χαρακτηριστικά κινητό με ωραίο design ( όντως θυμίζει πολύ Nokia και αυτό δεν είναι καλό ).Όσο αφορά τα bezels, υστερεί στο πάνω και το κάτω αλλά είναι μια χαρά στα πλαϊνά. Τιμή τρομερή για αυτά που προσφέρει αλλά δυστυχώς για την Xiaomi βρισκόμαστε σε μια χρονιά όπου το G2 πωλείται στα 286. Ωστόσο για όσους θέλουν οπωσδήποτε υποδοχή κάρτας μνήμης , το mi4 είναι μια εξαιρετική επιλογή με μοναδικό αρνητικό το service στην Κίνα.

JohnWave

Edit : Eκεί που λέω ότι θυμίζει Lumia 930 και γράφω ότι δεν είναι καλό, έγραψα λάθος. Είναι και παραείναι καλό.

azriel84

Εμφανισιακά, μοιάζει με iPhone ειδικά στα πλαϊνά και στο κάτω μέρος αν και η ομοιότητα και με το Lumia 930 υπάρχει. Όπως και να χει, είναι όμορφη συσκευή. Τα specs δεν παίζουν τόσο ρόλο μιας και είναι ίδια με των άλλων όσο το MiUI και η υποστήριξη σε εβδομαδιαία βάση που του δίνει η εταιρία /respect. Αν δεν είχα μήλο, μάλλον Xiaomi θα έπαιρνα από Android λύσεις.

Gblog_21

Κορυφαιο!Αντε με το καλο να ανοιξει και ευρωπαικο καταστημα οπως η oppo να δεσει το γλυκο!

@tom συμφωνω μεχρι τελειας σε αυτα που εγραψες.+10000 απο εμενα.

Γιάννης σε λέω

Πολύ καλό, αλλά δε θα ρίσκαρα να το πάρω από Κίνα. Αν η Xiaomi κάνει επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη σαν εταιρία, τότε αλλάζει το πράγμα. Επίσης το Ζ1 πωλείται 318 € πλέον! Μοναδική ευκαιρία, snap 800, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κορυφαία κάμερα 20 megapixel, υποδοχή για κάρτες μνήμης. Μόνο αρνητικό το μέγεθός του.

Solon

Το ότι παίρνει τον 801 δείχνει απλά ότι ο 805 δεν είναι ακόμα διαθέσιμος σε μεγάλους αριθμούς. Για αυτό και οι περισσότεροι κατασκευαστές προτιμούν τελικά να βγάλουν τα προϊόντα τους στην αγορά με τον 801 παρά να περιμένουν άλλους τρεις και τέσσερις μήνες.
Το κινητό αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του αλλά τα χαρακτηρηστικά του είναι περσινά και το γεγονός πως δεν παίρνει microSD το κάνουν αμφίβολη επιλογή.
Π.χ. για ποιο λόγο κάποιος να πάρει το Xiaomi m4 και όχι το S4 i9506 με τον 800άρι στα 420 ευρώ που και το παίρνεις από Ευρώπη χωρίς τελωνείο, και έχει service στην Ελλάδα, και micro SD για επέκταση μνήμης και Super Amoled οθόνη και ποιότητα Samsung.
Για να αποτελέσει σοβαρή επιλογή κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να έρθει το μοντέλο με τα 64gb (το 16gb χωρίς microSD ούτε που θα το άγγιζα) στα 350 ευρώ. Στην Κίνα τόσο έχει αλλά Ελλάδα είναι μεγάλο ρίσκο πλέον να το φέρεις από εκεί με το ταχυδρομείο έτσι όπως έχουν ξεσαλώσει στα τελωνεία τελευταία και επίσημη τιμή στην Ευρώπη το βλέπω στα 450 ευρώπουλα.

Kostas K.

@ Solon μια χαρά είναι τα ταχυδρομεία. Σε 16 μέρες μου ηρθε κινητό απο Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα. Για την τιμή του για κάποιον που θελει κορυφαία specs σε χαμηλη τιμη το κινητο (μαζι με το One plus που έρχεται κ αυτο απο Κινα) ειναι κορυφαίες επιλογες..Για ολους τους αλλους που θελουν να αναβαθμισουν την περσινή τους ναυαρχιδα καλύτερα να περιμενετε την παρουσίαση του Nexus 6 μαζι με το Android L και τη νεα γενιά επεξεργαστών με υποστηριξη στα 64 bit

i love rihanna

Φανταζομαι πως το ui θα ειναι ελαφρύ οποτε λογικο να τρεχει σφαιρα! Ευτυχώς δεν πηγε σε qhd θα κατεστρεφε την μπαταρια και την ταχύτητα για να βελτιωσει λιγο την οθονη!

tiamat

τιμη 300 ευρω μεταλλικο 64giga και μετα βγαινει η lg λεγοντας οτι αν το g3 ηταν μεταλλικο θα ειχε τη διπλασια τιμη και σεις τη πιστευετε!!!!!!!!!!!!!……….

Kostas K.

@ tiamat δεν ειναι μεταλλικό..Το πλαίσιο του είναι μόνο

ddr2

Τρομερό το xiaomi!!!

HtcFun
Αποστόλης

Όσο το βλέπω τόσο με ενθουσιάζει περισσότερο!Υποψήφια για αγορά!

Darth

@Kostas πλαίσιο και ολόκληρο το σασσι είναι από μαγνήσιο (κράμα αλουμινίου) μόνο το πισό καπάκι είναι από πλαστικό υψηλής ποιότητας……… και ο λόγος είναι………………………αυτός

https://www.intomobile.com/wp-content/uploads/2014/07/Xiaomi-Mi-4-officially-unveiled.jpg

thor

μια χαρα το κινητακι, τουμπανο..εχει ολα τα χαρακτηριστικα σε τιμη φανταστικη!!
οσοι απο σας λετε για τον 805 τον εβαλε καμια εταιρια (στην ευρωπη ) τουλαχιστον για να τον βαλει κ η xiaomi??
και αν τον εβαζε θα ηταν η τιμη τοσο χαμηλη??η μηπως θα αρχιζαμε να λεμε ξυπνησαν κ οι κινεζοι κ πανακριβα τα κινητα κ δεν παιρνω ενα g2 σ4 κλπ??
δεν παιζομαστε με τιποτα σας λεω..αθανατοι Ελληνες…
οποιος το θελει το παιρνει οποιος δεν το θελει (κ εχει λεφτα) ας παρει τις ναυαρχιδες με τα ιδια χαρακτηριστικα κ τουλαχιστον διπλασια τιμη, απλα τα πραγματα..
συγγνωμη αν σας φαινομαι εριστικος αλλα ολοι ξαφνικα γιναμε γνωστες κ αρχιζουμε να λεμε το μακρυ μας κ το κοντο μας!!

monster

Καλά μιλάμε μερικοί δεν παίζονται έτσι…
Δεν έχετε καταλάβει οτι η Κίνα είναι κάτι παραπανω απο 1 δις πλυθισμιακα.χεστηκαν για το τι θέλει ο έλληνας κ η ευρωπη.

Τομ

Οχι βεβαια ολοι νοιαζονται τι θελουν οι Αμερικανοι

Γιάννης

Xiaomi MiPad , τιμή USA $329:
https://www.xiaomishop.com/104-xiaomi-mi-pad-79-inch-2048-x-1536-326ppi-nvidia-tegra-k1-quad-core-22ghz-2gb16gb-6700mah-tablet.html
Τιμή Κίνας $240:
https://techblog.gr/tablet/xiaomi-announced-its-first-tablet-with-7-7-inch-display-and-price-at-240-9876/
Τα $320 πολύ χαλαρά θα γίνουν $420 (310 ευρώ) όταν έρθει στην Ευρώπη. Ίσως λέω και λίγα.

Βαγγέλης

@Γιάννης Υπάρχουν και αλλού μέρη για να αγοράσεις.. Το MiPad το βρίσκω 300$..(226€) με δωρεάν μεταφορικά! 🙂

geraldo.aliai

Ασχετο αλλα γιατι οτι Κινεζο η Γιαπονεζο τουριστα βλεπω στην Αθηνα εχει κινητο της απλε η της σαμσουν τουλαστων αφτους που εχω δει εγω. Δεν εχω δει κανεναν να εχει καποιο απο αυτα τα γνωστα κινεζικα.

Darth

@ geraldo.aliai ειναι τα κλασσικά golden boys/girls ο απλος κινεζος δεν έχει δυνατότητα να ταξιδεύει για διακοπές συνήθως

Αποστόλης Ρόδος

Πανέμορφη συσκευή, άψογα χαρακτηριστικά, special τιμή. Μου αρέσει πολύ.

Νικος

Παίδες επειδή ειμαι κατοχος xiaomi κινητού να σας πω ότι είχα και εγώ ενδοιασμούς(κυρίως για το service).Ήμουν κάτοχος apple συσκευής και σίγουρα το ios ειναι μακράν το πληρέστερο λειτουργικό που κυκλοφορεί ΑΛΛΑ το miui της xiaomi δεν θυμίζει android.Τα κινητά της είναι παρα πολύ ποιοτικά σε σχέση με την τιμή αγοράς τους και όσο καιρό το έχω το xiaomi δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα!Θα το πάρω 100% το Mi4…(έχω βαλει στο ματι και το mi Pad της xiaomi)

manos

παιδια εχω 3 ερωτησεις.

1. μενου και γραμματοσειρα ελληνικη εχει, ή μπορει να κατεβασει απο καπου?

2. συμβατοτητα με μακ?

3. απο που μπορουμε τα το αγορασουμε. καποιο λινκ εχει καποιος?

ευχαριστω.

Mprou

Εγώ από τότε που πήρα το Mi3, θεωρώ ότι είναι respect η xiaomi. Ποιότητα και επιδόσεις σε πολύ χαμηλή τιμή συν ότι υποστηρίζει τις συσκευές της με αναβάθμισεις για χρόνια + μεγάλη κοινότητα που μεταφράζει roms κτλ. Όχι σαν κάτι LG και λοιπές που μετά από μια Major αναβάθμιση γεμάτη με bugs σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού κορόιδο που έχεις σκάσει 400 500 και 600 ευρώ.

Πανορμίτης

Για παραγγελίες έκανε την σωστή κίνηση η Xiaomi:https://www.xiaomishop.com/…Κατάστημα Ευρώπης..

giorgos

Παιδια αυτα εχουν ελληνικα/αγγλικα μενου?Η θα ειναι μισα αγγλικα και μισα κινεζικα?

Βασίλης

Επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν για την xiaomi, να σας πω καταρχήν ότι είμαι πρώην κάτοχος iPhone για πολλά χρόνια(το τελευταίο 3GS rip πέρυσι ).Tο θέμα με τις συσκευές πλέον είναι η υποστήριξη του λογισμικού οι αναβαθμίσεις και οι βελτιώσεις. Έχει υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα με πολλά καλούδια από την xiaomi όπως ενσωματωμένο antivirus ,root και γενικά πάρα πολύ παραμετροποίηση και η τιμολόγηση μετά από λίγους μήνες πέφτει σηματικά (π.χ. βρίσκεις το mi3 με τιμή 223 16gb εώς 285 τα 64gb από αξιόπιστα κινέζικα site). Υπάρχει rom ελληνικότατη και κάθε Παρασκευή παίρνει ενημέρωση, επέλεξα να πάρω το mi2s 32gb 2gb ram snapdragon 600 είναι 4.3 ίντσες έχει άπειρα αξεσουάρ και σε χαμηλές τιμές επίσης. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ίσως η καλύτερη αγορά σε κινητό μετά το πρώτο iPhone.

ΥΓ τα αρνητικά είναι ότι συνήθως μετά από ενάμιση χρόνο ίσως δεν βρεις παλιότερη συσκευή και το ότι δεν πουλιέται στην Ελλάδα με όλα τα επακόλουθα service κτλ.

Apostolis

Παιδιά το xiaomishop είναι απλά reseller…Τίποτα παραπάνω από όλα τα γνωστά καταστήματα στην Κίνα.Δεν είναι της επίσημης εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.