Xiaomi Mi4S, νέο leak δείχνει τα ανύπαρκτα πλαϊνά bezel

To Xiaomi Redmi 2S που ανακοινώθηκε πριν από λίγο δεν είναι η μόνη συσκευή που περιμένουμε από τον Κινέζο κατασκευαστή. Το Xiaomi Mi4S ή αλλιώς Xiaomi Mi5, πρωταγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό σε διάφορα leaks και φήμες, με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο για επίσημη ανακοίνωση στις 15 Ιανουαρίου.

Το νέο poster που διέρρευσε δείχνει τη συσκευή να έρχεται με ονομασία Xiaomi Mi4S και τα πλαϊνά περιθώρια γύρω από την οθόνη να είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί πληροφορίες για οθόνη από ζαφείρι, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και έχει διαρρεύσει μαύρη έκδοση.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε οθόνη 5.5 ή 5.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, 64-bit Snapdragon 810, 3GB RAM και 20.7 Megapixel κάμερα. Σύμφωνα με το παρακάτω poster το Xiaomi Mi4S θα έχει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή, τα πιο λεπτά bezels, την καλύτερη οθόνη και την πιο δυνατή κάμερα. Όμως, μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για κάθε ανεπιβεβαίωτη πληροφορία και διαρροή.

xiaomi mi4 specs, Xiaomi Mi4S, νέο leak δείχνει τα ανύπαρκτα πλαϊνά bezel
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Η θηκη δε καλυπτει την οθονη?

Valentino

Απλα το πιο ωραιο κινητο μεχρι τωρα !

unlim21

Το 2015 με τις τιμες και την ποιοτητα σε mid-range και high-end κινητα θα ειναι οπως φαινεται ετος κυριαρχιας των Κινεζων.

Miko

Αν είναι σωστή η φωτό τότε μπράβο τους. Το μόνο που μένει είναι να έχει και λογική-φτηνή τιμή για να γίνει ένα απο τα κινητά με την μεγαλύτερη ζήτηση για το 2015.

Costas

@Nikos ακόμη δεν βγήκε και το βρήκες εσύ το κουσούρι.

JohnWave

To ομορφότερο κινητό που έχω δει! Καταπληκτικά bezels και σχήμα. Super και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μόνο που με στεναχωρεί αλλά το έχω πάρει απόφαση πλέον, είναι φυσικά το μέγεθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.