Xiaomi Mi5, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

Τρία χρόνια αφού κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone η Xiaomi έχει καταφέρει να γίνει ο τρίτος κατασκευαστής με τα μεγαλύτερα κέρδη μετά την Apple και τη Samsung και ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones μετά τη Lenovo που εξαγόρασε τη Motorola. Μετά το Xiaomi Mi4 που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, φαίνεται ότι ξεκίνησε το Xiaomi Mi5.

Σήμερα διέρρευσαν κάποιες πρώτες φωτογραφίες οι οποίες λέγεται ότι είναι από την γραμμή παραγωγής του Xiaomi Mi5. Δυστυχώς δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες αλλά απ ότι φαίνεται η οθόνη θα είναι γύρω στις 5 ίντσες με ελάχιστα περιθώρια και η συσκευή μοιάζει να είναι ιδιαίτερα λεπτή.

Προς το παρόν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει λένε για Quad HD οθόνη, Snapdragon 805 και 3 GB RAM, χαρακτηριστικά που ακούγονται αναμενόμενα αν σκεφτούμε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

H Xiaomi φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδό της καθώς όπως είδαμε και τις προηγούμενες μέρες έχει καταφέρει να μαζέψει το ποσό ρεκόρ ύψους 1.5 δισεκατομμυρίου δολαρίων από επενδυτές μεταξύ των οποίων είναι τρανταχτά ονόματα όπως Facebook και Alibaba, επομένως όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε όλο και μεγαλύτερη δραστηριότητα.

xiaomi mi5 photos, Xiaomi Mi5,  διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

xiaomi mi5 photos, Xiaomi Mi5,  διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

xiaomi mi5 photos, Xiaomi Mi5,  διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

xiaomi mi5 photos, Xiaomi Mi5,  διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gerasimos

Πριν αρχίσουμε τα “ουάου , το επόμενο μου κινητό, τα μπλεζελς και οι πυρήνες”, έχει πολύ μεγάλη σημασία η εμπλοκή των μεγάλων ονομάτων που αναφέρει η ανάρτηση, καθώς και ή ίδια η στρατηγική του συγκεκριμένου κατασκευαστή, που θεωρεί το τηλέφωνο απλά σαν τεχνολογικό μέσο και όχι αυτό-καθεαυτό σαν στόχο κερδοφορίας!

Sot11

Αρκετά όμορφο! Ας ελπίσουμε ότι θα έχει και κανονικό μέγεθος οθονης

Costas

Άντε να μεγαλώσει λίγο την οθόνη να την πάει 5.5 να το βάλουμε στα υπόψιν.

Darth

@Costas υπάρχουν πολλά μεγάλα κινητά ας μείνει και κάποιο φυσιολογικό για μας που θέλουμε κινητά να είναι κινητά και όχι ακίνητα τύπου laptop που θέλουν τσαντάκι

σαχλαμαρίδης

το Mi4s ίσως είναι αυτό με 805 και 3άρα RAM. του χρόνου το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμος ο 810 οπότε είναι γελοίο να μην τον έχει η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας. Η, η, η… μπορεί να είναι το phablet με SoC της Mediatek που λέγανε ότι θα βγάλουν για να χτυπήσουν τη Meizu και το MX4.

Costas

@darth ας μείνει το mi4 στην παραγωγή γι αυτούς που θέλουν κάτι μικρό. Υπάρχουν και τα mi2s που είναι ακόμη πιο μικρά.

Darth

@Costas αν μινει θα μινει για 6 μηνες οπος το mi3/mi2s (τωρα οσα πουλανε ειναι αυτα που έμειναν stock), το ιδιο θα γινει και με το mi4 κλπ……. δυστιχος xiaomi δεν εχει πολυτέλεια να βγαζει συσκευες με το κυλο (και ευτιχος εχουμε σιχαθει samsung τακτικες)

Shabe

@σαχλαμαρίδης αποκλείεται να είναι Redmi Note. Μόνο τα Mi phones εχουν το Mi logo στην μπροστινή όψη. (βλέπε Mi3, Mi4 κτλ)

Mike

@darth
Κλείσε τον υπολογιστή και βουρ στην πρώτη δημοτικού.

Θανάσης

Mike πέθανα απο τα γέλια ρε φίλε. Και αυτός το παρακανε όμως

Χαρης

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΠΕΘΑΝΑ! Παιδιά το κινητό θα έρθει με 5.7 inch 2K resolution display + Snapdragon 810 Quad-core processor
Αναφέρθηκε απο το iBuygou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.