Xiaomi Mi5 και Mi5 Plus: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστά

Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το Xiaomi Mi4, οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 801 και μνήμη RAM 3GB. Αυτό σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα για την ανακοίνωση του διαδόχου Xiaomi Mi5, από τον οποίο διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μαζί με του Xiaomi Mi5 Plus.

Οι πληροφορίες έρχονται από μια λίστα χαρακτηριστικών που ανέβηκε στο Weibo, αναφέρεται ότι το Xiaomi Mi 5 θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών QHD με επικάλυψη από Gorilla Glass 4 και 2.5D, επεξεργαστή Snapdragon 810, κάμερα 16 Megapixel, 13 Megapixel δεύτερη κάμερα, μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση.

Θα τρέχει Android 5.1 Lollipop και η τιμή του αναφέρεται στα 385 δολάρια περίπου.

Από την άλλη, το Xiaomi Mi5 Plus αναφέρεται ότι θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, κάμερα 23 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και laser autofocus και 12 Megapixel δεύτερη κάμερα. Η μπαταρία του θα είναι 3500mAh λέγεται ότι θα φτάνει στο 100% σε 50 μόλις λεπτά και θα έχει μεταλλική κατασκευή.

Προηγούμενο leak
Xiaomi Mi5 και Mi5 Plus: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστά, Xiaomi Mi5 και Mi5 Plus: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Να πάλι ο 810… Ελπίζω ο 820 να είναι πολύ καλός μπας και δούμε και καμία high end συσκευή εκτός από Samsung φέτος.
Για το CPU κομμάτι λέω.

One

Αμα αληθεύει το Xiaomi Mi5 Plus τοτε τα standard στο τομέα των κινητών τον βαζουν πλέον οι κινεζοι… Εχουν ανεβεί πολύ οι κινεζοι και δεν πρέπει να τους υποτιμάει κανεις!

Darth

810? Άλλη μια κατεστραμμενη συσκευή

myrto

Ειναι λιγο απιθανο να βγει με τον 810 γιατι τοτε δεν θα εβγαζε το plus μοντελο. Το mi note pro εχει λιγους μηνες που βγηκε, γιατι να βγαλει το ιδιο κινητο με αλλο ονομα. Μαλλον τον 820.

Kassandros

To Mi5 plus θα είναι super! Το απλό Mi5 με τον 810 μάλλον απαρατήρητο….τι εμμονή κι αυτή με τον 810….αφού βγήκε προβληματικός!

πασχάλης

άντε γεια λέμε διάδοχος mi4 και mi note pro δν έχω κάνει αλλαγή ποτέ για κυρίως τηλέφωνο ..έχω χρησιμοποιησει πολλά..αλλά μόλις πάω να κάνω την αλλαγή δεν μπορώ, αυτήν η χιαομι με έχει κάνει να μην θέλω να πάω σε άλλη εταιρία..καιρός λοιπόν να καταλάβουμε λίγο τν αξία αυτόν τον κινητών ,, δεν με απασχολεί καν ο 810 είναι μια χαρά ναι όντως είχε θέμα υπερθέρμανσης στο g3 που το είχα αλλά στο mi note pro ούτε καν γτ έχει υποχρονιστη και αυτό φαίνεται ελάχιστα στους αριθμούς(antutu) 54.000 αντί για 60και εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα σαν χρήστης δν βλέπω διαφορά ολα κυλούν ρολόι .. πολύ καλή υποστήριξη με ποιοτικά αξεσουάρ και όχι μόνο, το UI που έχω ακούσει οτι δν λέει και πολύ.. καλοπροσεγμενο και μπορώ να πω μακράν καλύτερο από άλλα UI.. Οπότε να δούμε και mi5 και Plus να γουστάρουμε… οσο για τα χρήματά αν διέθετα 500+ώστε να πάρω κινητό δν θα φοβόμουν να τα δώσω σε κινέζικη(xiaomi meizu και οχι samsung lg sony π.χ) εταιρία, όπως όλοι οι ελληνες έχουν στο μυαλό τους διότι ακούνε 2 και 3 γνώμες και από εκει βγάζουν συμπέρασμα χωρίς πρώτα να το ψάξουν όπως σε πολλά πράγματα όχι μόνο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.