Xiaomi, τι ανακοινώνει 15 Ιανουαρίου; [teaser]

Για τις 15 Ιανουαρίου η Xiaomi έχει προγραμματίσει press event για το οποίο κυκλοφόρησε τα δυο παρακάτω teasers από τα οποία παίρνουμε μια πρώτη γεύση. Στο ένα teaser υπάρχουν διάφορα γράμματα ανακατεμένα από τα οποία δημιουργούνται διάφορες λέξεις που φτιάχνουν την πρόταση “our new flagship is the redmi note, thinner, larger, lighter, faster, hifi-sound, and all glass laminate”.

Οπότε λογικά περιμένουμε να δούμε το Xiaomi Redmi Note 2, το παράξενο όμως είναι ότι αποκαλείται “flagship” ενώ θα περιμέναμε να δούμε το Xiaomi Mi5 ή Xiaomi Mi4s. Το δεύτερο teaser όμως με τα δυο χέρια ίσως να δείχνει ότι θα δούμε δυο συσκευές.

Σύμφωνα με νέο leak από κινέζικο κατάστημα το Xiaomi Redmi Note 2 θα έρθει με 5.7 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p, 2.5D glass το οποίο είναι κυρτό στις γωνίες ενώ και η πίσω πλευρά θα είναι από γυαλί. Θα δούμε Snapdragon 615 chipset με 1.5 GHz octa-core επεξεργαστή και Adreno 306 GPU, 2GB RAM, 16 ή 32G ενσωματωμένη μνήμη, 13 Megapixel κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, 3,600 mAh μπαταρία, Android 4.4 KitKat με MIUI 6.

Η τιμή του εμφανίζεται στα 249 δολάρια για τη διεθνή αγορά.

Όσο για το Xioaomi Mi5, οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούν για οθόνη 5.5 ή 5.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, 64-bit Snapdragon 810, 3GB RAM και 20.7 Megapixel κάμερα.

Περιμένουμε όμως την άλλη εβδομάδα να δούμε τι έχει να ανακοινώσει τελικά.

xiaomi redmi note 2, Xiaomi, τι ανακοινώνει 15 Ιανουαρίου; [teaser]

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

Bigger,Sound,New,Fish(?),Opera,Glass,Net,Money,Light,Large,Inner,Notes,Fast,Sea(?)

αλιάκμων

Μας έχει καταμπερδέψει η Xiaomi με τα μοντέλα της. Τρία μοντέλα Redmi Note, το απλό Redmi 1, το 1S, το 2, το 2 με LTE που αναμένεται. Κοντινά μοντέλα σε δυνατότητες και ονομασία. Χρειάζεται μια απλοποίηση στην ονοματοδοσία.

Επιβεβαιώνομαι μάλλον ότι θα είναι phablet και όχι συνέχεια της σειράς Mi.

πρόβλεψη: δε θα έχει το συνθετικό Note μέσα, έτσι για να μας μπερδεύουν παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.