Xiaomi Redmi Note 2: Διέρρευσαν τιμή και φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

Αύριο η Xiaomi θα ανακοινώσει τη νέα γενιά MIUI v7 launcher και οι πληροφορίες την θέλουν επίσης να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση Xiaomi Redmi Note 2, Xiaomi Mi 5 και Mi 5 Plus. Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά και η τιμή του Xiaom Redmi Note 2.

Το Xiaomi Redmi Note 2 επιβεβαιώνεται ότι θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p και ότι θα χρησιμοποιηθεί πλαστικό για την κατασκευή του. Θα φορά MT6795 Helio X10, που σημαίνει οκταπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A53 στα 2.2GHz, PowerVR G6200 GPU, έχει μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 16GB επεκτάσιμη, έχει μπαταρία 3020 mAh και λογικά θα τρέχει Android 5.1 Lollipop μαζί με MIUI v7.

Η συσκευή εμφανίζεται και σε κατάστημα λιανικής που επιβεβαιώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στα 199 δολάρια.

Αύριο θα μάθουμε περισσότερα για τις ανακοινώσεις της Xiaomi, αλλά όχι μόνο, καθώς έχουμε και το event της Samsung.

Xiaomi Redmi Note 2: Διέρρευσαν τιμή και φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί, Xiaomi Redmi Note 2: Διέρρευσαν τιμή και φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

Xiaomi Redmi Note 2: Διέρρευσαν τιμή και φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί, Xiaomi Redmi Note 2: Διέρρευσαν τιμή και φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man7

Τουμπανοοοο!!!

Jim

Ωραιο κινητο αλλα απο πισω ειναι ιδιο με το meizu, ξερουμε αν θα το φέρει η wind?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.