Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με οθόνη 5.5″ full HD, δεκαπύρηνο Helio X20

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Xiaomi Redmi Note 4, το νέο της smartphone με τον δεκαπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, Helio X20 2.1GHz, ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών full HD, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Υπάρχει και μια δεύτερη έκδοση με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η μπαταρία του Xiaomi Redmi Note 4 είναι στα 4100mAh, διαθέτει κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Οι διαστάσεις του νέου smartphone είναι 151x76x8.35 χλστ., ζυγίζει 175 γρ. και τρέχει MIUI 8 βασισμένο σε Android Marshmallow. Έχει μεταλλικό unibody design και διατίθεται σε ασημί, χρυσό και γκρι χρώματα.

Όσο για την τιμή, η έκδοση με μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB κοστίζει περίπου 135 δολάρια, ενώ το μοντέλο με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB είναι στα 180 δολάρια. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από αύριο 26 Αυγούστου στο Mi.com και άλλα καταστήματα στην Κίνα. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια πληροφορία για τις υπόλοιπες αγορές.

xiaomi redmi note 4 official, Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με οθόνη 5.5″ full HD, δεκαπύρηνο Helio X20

xiaomi redmi note 4 official, Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με οθόνη 5.5″ full HD, δεκαπύρηνο Helio X20

xiaomi redmi note 4 official, Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με οθόνη 5.5″ full HD, δεκαπύρηνο Helio X20

xiaomi redmi note 4 official, Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με οθόνη 5.5″ full HD, δεκαπύρηνο Helio X20

xiaomi redmi note 4 official, Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με οθόνη 5.5″ full HD, δεκαπύρηνο Helio X20

xiaomi redmi note 4 official, Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με οθόνη 5.5″ full HD, δεκαπύρηνο Helio X20

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Άψογο!

παπαροκας tiamat

Οντως!

Panoslast

Και σε 2 μήνες θα βγεί το pro μοντελο, να λείπει λοιπόν θα πάρω το προ μοντελο στην ίδια τιμή!

Gvirginia

Βάλτε band 20 να κάνει θραύση στην Ευρώπη ρε φιοριτούρες…

Mans

Και κάπως έτσι θα αντικαταστήσω το εξαιρετικό Meizu M2 Note 🙂

Vai

Οποιος ασχολειται ακομα με την wind, προφανως δεν ειναι σοβαρο ατομο.
Οποιος σχολιαζει σε καθε θεμα με κινεζικο η xiaomi για την band 20, ειναι ακομα σε πιο κρισιμη κατασταση.

Gvirginia

@Vai Φαντάσου σε τι κατάσταση είσαι εσύ που δε γνωρίζεις ότι άλλες χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιούν την 20 για 4G καθώς και ότι στην Ελλάδα δεν έχει μόνο η Wind κομμάτι από την πίτα των 800 MHz (για παραμεθόριες περιοχές)…

Φαντάσου σε τι κατάσταση είναι αυτός που παραπονιέται για το σήμα του 4G και δε ξέρει ότι με την 20 θα είχε καλύτερο σήμα…
Την άλλη φορά που θα θελήσεις να πετάξεις εξυπνάδα, κάνε μια βόλτα από ξένα forum να δεις πόσοι ψάχνουν να ξεκλειδώσουν την 20.. Μάλλον όλοι Έλληνες είναι με Wind.

Vai

Α δηλαδη η 1800 και η 2600 δε μας κανει. Εχει γινει τοσο βαρετο και χαζο πλεον αυτο το θεμα με την 800αρα μπαντα που καποιος θα πεταχτει για να πει αυτη την εξυπναδα οποτε παρουσιαζεται καποια καινουρια συσκευη απο την εν λογω εταιρια, που καταλαβαινει κανεις περι του ατομου του.

Σε τελικη αναλυση επειδη προφανως το προβλημα το εχει μονο η wind ας, καθησει να διαβασει και ας ψαχτει τι καλυψη εχει στην περιοχη του η εταιρια του. Ο πινακας ειναι εδω https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/ και καντε μας την χαρη! Αν δε σας κανει λογω 800αρας μην αγοραζετε xiaomi συσκευες η ακομα καλυτερα μην σχολιαζετε καν περι αυτου!

Gvirginia

Φυσικά και δεν μας κάνει όταν θέλουμε να κρατήσουμε συσκευή 2-3 χρόνια. Υπάρχουν σημεία, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, που δεν πιάνεις ούτε 3G. Επίσης ξαναλέω το πρόβλημα δε το έχει μόνο η wind, αλλά και άλλες εταιρείες της Ευρώπης (το πρόβλημα της wind ήταν ότι ξεκίνησε με την 20 χωρίς να υπάρχουν πολλές συσκευές που την υποστηρίζουν -αποτέλεσμα 0 σήμα 4G- και το πρόβλημα της είναι ότι δεν έχει το πλήθος των κεραιών που έχουν οι άλλοι δυο -αποτέλεσμα μικρότερη κάλυψη γενικά- ). Άσε που δεν έχω wind… Εδώ μέσα σπάνια βλέπω σχόλια για την 20, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες. Τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις επίθεση επειδή υπάρχουν άτομα που λένε “Η συσκευή είναι τέλεια αλλά εγώ θα την αγόραζα αν υποστήριζε την 20”. Προσωπικά θα είχα πάρει ΧΘΕΣ το Note 3 αν είχε την 20. Άρα για κάτι που θα κόστιζε στην Xiaomi από 0€ έως 10€, έχασε 200€… Σε άλλα θέματα δε σε είδα να αφήνεις τέτοια εποικοδομητικά σχόλια, όπου σχολιάζουν (πιο συχνά απ’ότι για την 20) για bezels, ηχεία, αδιαβροχοποίηση, LCD/Oled. Εδώ μάλλον θίξαμε την Xiaomi σου λέγοντας ότι θα έκανε πχ διπλάσιες πωλήσεις ΑΝ έβαζε την 20. Αν δε σ’αρέσει να διαβάζεις τέτοια… Συνέχεια »

xiaominakias

αν δεν εχει snapdragon επεξεργαστη δεν αξιζει ο 650 snapdragon τον τρωει τον helio x20 στο antutu !!!

Vai

@Gvirginia σε οποιο ελληνικο forum η blog και να μπεις, οταν παρουσιαζεται καποια συσκευη της xiaomi η καποια αλλης κινεζικης εταιριας θα διαβαζεις μονιμως σχολια του τυπου “800αρα εχει”, “α δεν εχει 800αρα μπαντα”, “αν δεν εχει 800αρα δεν αγοραζω”, “ποτε θα βαλει η xiaomi κλπ επιτελους την 800αρα” και παει λεγοντας!

Οποτε ναι, ειναι δικαιολογημενη η γνωμη μου και το επιθετικο μου υφος απεναντι σε οσους λενε διαρκως τα ιδια και επαναλαμβανονται. Οποιος ασχολειται με την wind θα το ξανπω λοιπον, δεν ειναι σοβαρος και αμα σου αρεσει!

Δεν σχολιαζω γενικοτερα συχνα παντου, αλλα οταν διαβαζω σχολια για 800αρες που συνηθως γραφονται απο trolls ωστε το θεμα να ξεφυγει και να φτανει στο σημειο να μη συζηταει κανεις για την συσκευη αλλα για τις μπαντες και τρια πουλακια καθονται, τοτε θα πω αυτα που πρεπει να πω.

Επισης ειμαι και ημουν κατοχος καποιων xiaomi συσκευων γι αυτο, τραβα κουρεψου 😉

Gvirginia

Αφού δε σου αρέσουν τα σχόλια που κάνουν συνέχεια τρολς για να ξεφύγει το θέμα, γιατί δε σχολιάζεις πχ στα άρθρα της Sony που λένε για τα bezels?

Αφού σου αρέσει τόσο να αντιγράφεις σχόλια άλλων από το myphone, γιατί δεν αντιγράφεις και το άρθρο που λέει τι κάνει η κάθε μπάντα και πόσο σημαντική είναι η 800 για την Ευρώπη?

Όσο για τη wind, δεν την ανέφερα εγώ αλλά εσύ έβγαλες το κόμπλεξ σου προς τα άτομα που την προτιμάνε. Η συζήτηση μια χαρά ήταν μέχρι που σχολίασες εσύ. Εδώ δεν έχει ξεφύγει ποτέ συζήτηση για τις μπάντες.

Τέλος σου ανταποδίδω την ευχή σου baiosss.

Vai

Ευχαριστω πολυ, μολις εχθες εφτιαξα την κομη μου!

Δευτερον δεν αντεγραψα κανενα σχολιο και τους πινακες τους εχω χρησιμοποιησει ξανα στο παρελθον για ατομα που ασχολουνται ακομα με την wind.

Και ξαναλεω, σχολιαζω οσο μπορω λιγοτερο. Οποτε γιατι να κανω κατι τετοιο για τα bezels της sony η για την ανυπαρκτη ξερω γω αδιαβροχοποιηση των αλλων οταν δε με αφορα. Σχολιασα οπως ειπα και πριν και με βαζεις να λεω τα ιδια, επειδη μονιμως εσεις λετε τα ιδια! Γκεγκε?

Τελος για να ξεκαθαριζουμε και κατι, ειναι επιιεκως γελοιο να ασχολεισαι με το 4G στην ελλαδα, σε μια χωρα που καλα καλα σε καποιες περιπτωσεις δεν εχεις ουτε 2G. Λες και με το 3G θα δεις λιγοτερες διαφορες απο 4G.

Σε αφηνω λοιπον να πεις την τελευταια κουβεντα (γιατι αυτο θες) και σε καληνυχτω!
Φιλακιαααααααα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.