Xiaomi, Πούλησε 110 χιλιάδες Xiaomi Mi3 smartphones σε 3 λεπτά

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στο ξεπούλημα 100.000 HongMi smartphones από την Xiaomi μέσα σε περίπου 2 λεπτά. Η Xiaomi επανέλαβε ένα παρόμοιο κατόρθωμα πουλώντας το κορυφαίο της κινητό Xiaomi Mi3, με τον ίδιο περίπου ρυθμό.

Σύμφωνα με αναφορές, η Xiaomi κατάφερε να πουλήσει όλα τα Xiaomi Mi3 μέσα σε τρία λεπτά καταφέρνοντας στο ίδιο χρονικό διάστημα να “βγάλει” $17 εκατομμύρια, ενώ στο τέλος της ημέρας η εταιρεία ήταν κερδισμένη συνολικά κατά 49 εκατομμύρια δολάρια.

Xiaomi Mi3, Xiaomi, Πούλησε 110 χιλιάδες Xiaomi Mi3 smartphones σε 3 λεπτά

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
βασιλης

λογικο αφου εκει η συσκευη ειναι φθηνη και πολυ καλη…Αλλα δεν πιανει την αισθητικη του g2,

azriel84

Ώπα ώπα…η εταιρία “πούλησε” τόσα κινητά, γιατί κολλητός το “αγόρασε” το καλοκαίρι και ΑΝ είναι τυχερός θα του έρθει τα Χριστούγεννα αλλιώς πάμε για τη νέα χρονιά. Χαίρω πολύ χαιρόπουλος…

Kostas K.

86 δευτερολεπτα για την ακριβεια..Φερτε τα στην Ευρωπη και θα κλαψουν μανουλες!!
@ azriel84 Μην κοιτάς για προπαραγγελιες από μεσαζοντες.Τα 110,000 κομμάτια ήταν στοκ από το site της

Tony Cool

@βασιλης
Ωπα,κατσε.Την αισθητικη του g2;Συμφωνω οτι ειναι τουμπανο και πιθανοτατα αν δεν υπηρχε το find 5 να ηταν η πρωτη επιλογη μου σαν κινητο,αλλα ποια αισθητικη;Σαν κακη αντιγραφη samsung ειναι εμφανισιακα με κακασχημα πλαστικα,και δυστυχως για την lg πισωγυρισμα σε σχεση με τα πανεμορφα (και επιτελους πρωτοτυπα) nexus 4,optimus g και g pro.Γνωμη μου παντα.
Οσο για την xiaomi,σαν λατρης του miui της ευχομαι τα καλυτερα αλλα να αρχισει να εμπιστευεται λιγο τις δικες της ικανοτητες οπως πχ η oppo.Ποιος ο λογος να αντιγραψει εμφανισιακα τα lumia;Η εστω,καντο,αλλα πιο διακριτικα βρε αδερφε,μη δινεις το δικαιωμα στον δυτικο να σε λεει ‘κινεζια’!!!

βασιλης

@tony cool
Φιλε τονυ ειμαι κατοχος lumia 920 k 1020 και προ μιας εβδομαδας πηρα το g2..Τα ειδα ολα…Σχεδον καθολου περιθωρια,σα να κρατας μονο οθονη…Καμια σχεση με SamsuΝg,Γυαλι χωρις κουμπια,το κανεις root εξαφανιζεις και τα κουμπια οθονης και παιρνεις απο playstore to udn και εχει μονο μια οθονη χωρις κακαισθητα πληκτρα αφης…Ναι οντως η συσκευη δεν εχει τα πλαστικα του 1020 η 920 αλλα ειναι ελαφρια και λεπτη και φοραει οτι καλυτερο,μονο σε καμερα υστερει…Χωρις αμφιβολια το πιο ομορφο android αυτη τη στιγμη

βασιλης

@tony cool
τονυ την αισθητικη ναι,σχεδον καθολου περιθωρεια,λες και κρατας μονο μια οθονη,ειμαι κατοχος lumia 920 k 1020 δεν λεω οτι εχει τα πλαστικα της νοκια αλλα καμια σχεση και με samsung!δεν μπορεις να πεις κατι αρνητικο για αυτο το τηλεφωνω,3000 μιλιαμπερορια ειναι αυτα….Το πηρα πριν μια βδομαδα και το εχω ευχαριστηθει κατι που δεν εκανα με τα 2 lumia μου.Το κανεις root εξαφανιζεις και τα on screen keys και γινεται ενα θαυμα…ανυπομωνω ποτε θα κανουνε port την miui v5 να την φλασαρω,ειμαι και εγω φαν της miui αλλα οχι τον κακαισθητων xiaomi phones h oppo.χωρις αμφιβιλια ειναι το πιο ομορφο smartphone για εμενα

Nio

Οπα Βασιλη τι εννοεις οτι εξαφανιζεις τα on screen keys? Πως το κανεις? Κ γιατι ειναι ακαλαισθητα τα πληκτρα αφης?????????????? Σου αρεσουν περισσοτερο τα κουμπια??
Εγω ειμαι τελειως αντιθετος για πολλους λογους αλλα θα ηθελα απο περιεργεια να βαλεις ενα λινκ να δω αυτο που λες…

Kostas K.

@ Nio οταν εισαι Root γινονται τα παντα φιλε μου..Υπαρχουν πολλες εφαρμογες που εξαφανιζουν τα screen buttons στο Play Store. Ενδεικτικα 2: full!screen και GMD auto hide.. Βαζεις και πληκτρολογιο στυλ pie και gesture commands πχ LMT και δεν εχεις καθολου κουμπια στην οθονη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.