Xiaomi, Πούλησε 100.000 HongMi κινητά μέσα σε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα

Η Xiaomi, μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείας στην Κίνα ανακοίνωσε ότι κατάφερε να πουλήσει 100.000 μονάδες του νέου, οικονομικού HongMi στην Κίνα μέσα σε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Το Xiaomi HongMi είναι ένα από τα οικονομικότερα τετραπύρηνα smartphones στην αγορά της Κίνας και βασίζεται στο chipset ΜT6589T της MediaTek.

Στα δυνατά του χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται η PowerVR SGX544 GPU. Διαθέτει 8 MP οπίσθια κάμερα, 4GB storage που επεκτείνεται με microSD και η οθόνη του έχει διαγώνιο 4,7 ίντσες ενώ υποστηρίζει ανάλυση 720p (720 x 1280 pixels). Τρέχει Android 4.2.1 Jelly Bean και το κόστος του είναι περίπου $130 χωρίς συμβόλαιο.

Μαζί με το HongMi, η Xiaomi προσέφερε επίσης 100.000 τεμάχια του Mi-2S 32GB και 20.000 Xiaomi Box τα οποία επίσης ξεπούλησαν μερικά λεπτά αργότερα!

Xiaomi HongMi, Xiaomi, Πούλησε 100.000 HongMi κινητά μέσα σε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

Πως να πουλήσει η apple το 5c μετά στην Κίνα.

Tasos Spanos

Και μετα η Apple προσπαθει να πουλησει το 5c στην Κινα. 300 ευρω αν το ριξει ισως κατι καταφερει στον ανταγωνισμο σ εκεινα τα μερη

fenomeno

αυτην την τακτικη πρεπει να ακολουθησουν και οι αλλες εταιριες …προσφεροντας καλη ποιοτητα σε πολυ χαμηλη τιμη !! Εχουμε φτασει στο σημειο ενα κινητο να κοστιζει 800 ευρω ..ελεος δηλαδη με αυτα τα χρηματα μπορεις να κανεις τα παντα και οι αλλοι μου βαζουν αυτην την τιμη στα κινητα τους !!!!

Giorgos

Ετσι ακριβως ειναι. Με τοσα λεφτα μια οικογενεια καλυπτει αρκετες βασικες αναγκες. Αλλα οσο υπαρχει η νοοτροπια τρυπιο βρακι αλλα BMW τζιπ και ακριβο smartphone για να δειχνει στο τραπεζακι, καλα κανουν και μας τα πουλανε 800 ευρω. Εμεις ειμαστε τα ζωα που τα παιρνουμε. Και μην μου πει κανενας οτι δεν τον καλυπτει το note 2 και χρειαζεται note 3. Να παει να παρει τωρα το 2 με 350 ευρω. Παλι πολλα ειναι, αλλα δεν ειναι 800. Ειμαστε αγορα ηλιθιων, its over.

Kostas K.

Ας έρθουν τα Xiaomi Ευρώπη και θα κλάψουν μανούλες…

Φανης

Να ερθουν επιτελους, απλα μην βαλουνε καπελα στις τιμες και φτασουν εδω απο 250-300€ στα 450-500€…κατ’αλλα, δεν το αλλαζω το mi-2 μου με τιποτα αυτη τη στιγμη! Ποιοτητα, ταχυτητα, οθονη, updates, κλπ,κλπ,κλπ…

Atlantios

Νομίζω ότι τα νέα κινητά δεν έχουν να προσφέρουν πραγματικές αλλαγές η τεράστια ισχύ που έχουν στην πραγματικότητα δεν βρίσκει χρήση, τo νέο iphone 5s εκτός απ’το δαχτυλικό ξεκλείδωμα πατάει στα ίδια. Η όποια αλλαγή για νέο κινητό γίνεται περισσότερο για να ικανοποιήσει την ανάγκη μας για μια αλλαγή ή όπως είπαν οι πιο πριν για να πουλήσουμε μούρη.

machinegun

ενα xiaomi παρακαλω για μενα δεν μπορω να περιμενω αλλο αντε να ερθει

antonis

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε στην Ευρώπη εταιρείες όπως η Xiaomi και η Meizu…
Οι τιμές τους είναι απλά ασυναγώνιστες και η ποιότητα,σε σχέση με αυτά που δίνεις,εκπληκτική!!

Τώρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Αν κάποιου του περισσεύουν 800 ευρώ για το 5S ας τα δώσει…

Για μένα υπάρχουν αξιόλογες συσκευές που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του μέσου καταναλωτή που κοστίζουν λιγότερα από 200 ευρώ.Προσωπικά έχω καταβολευτεί με το ταπεινό αλλά αξιόλογο Huawei G300…

Δημήτρης

Υπάρχουν και τα eshop για παραγγελίες xiaomi, zte, lenovo και μάλιστα με free shipping από Κίνα…αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό…

tech21man

Αυτο ειναι 130 ευρω περιπου, φοβερη τιμη, αλλα για να ερθει+ φορους ποσο θα το βγαλει? Δεδομενου οτι το 6589 της mediatek δεν ειναι ακριβως chipset της προκοπης, (αν και καλο για τα λεφτα του!), πιο πισω π.χ. απο το tegra 3 ενος optimus 4x hd (και σε κατασκευη και σε καμερα απο ο,τι φαινεται), αναρωτιεμαι για τελικη τιμη. Στα 200+ που επεσε το optimus…μαλλον κατι πιο επωνυμο αν εβγαινε π.χ. 160+ το xiaomi.

Φυσικα στην κινα, ειναι…τρελλη αγορα.

μαρκος xperia

Ε δηλαδή ενα χωρίο στην Κίνα πήγε και το πήρε………

manos

παιδια κανα καλο κινεζικο σαιτ για παραγγελία του xiaomi mi2-m3? ξερετε αν υποστηριζουν ελληνικα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.