XOLO, Ανακοινώνει το πρώτο της Windows Phone στις αρχές του 2014

Η εταιρεία XOLO που δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά της Ινδίας, στοχεύει να κυκλοφορήσει τα πρώτα της smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 μέσα στο 2014. Έχοντας λάβει υπόψη μας ότι η Microsoft θα ανακοινώσει τα νέα Windows Phone τον ερχόμενο Απρίλιο στο συνέδριο BUILD της εταιρείας, οι πρώτες συσκευές της XOLO θα διατεθούν πιθανότατα το δεύτερο τρίμηνο της νέας χρονιάς.

Ο CEO της εταιρείας, Vikas Sehgal πάντως, κάνει λόγο για το πρώτο τρίμηνο του 2014 σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Indian Times.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι “Αναμένεται να ανακοινώσουμε το πρώτο XOLO Windows Phone το νωρίτερο το επόμενο τρίμηνο, και αυτό θα μας κάνει τον πρώτο Ινδό κατασκευαστή που θα ανακοινώσει Windows Phone στην Ινδία”.

Η εταιρεία πάντως δεν έχει στόχο την ανακοίνωση κάποιας ή κάποιων συσκευών με στόχο το χαμηλό, low-end τμήμα της αγοράς, αλλά προσανατολίζεται ανάμεσα στα 150 δολάρια και στα 300 δολάρια.

XOLO Windows Phone, XOLO, Ανακοινώνει το πρώτο της Windows Phone στις αρχές του 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1: Τέλος η υποστήριξη από τη Microsoft

Η Microsoft δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στα smartphones, αλλά συνέχιζε να προσφέρει υποστήριξη στα μοντέλα που υπάρχουν στα χέρια των χρηστών της. Ωστόσο, η ίδια απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τον τομέα αυτό.

Software Facebook Messenger Windows Phone 8

To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.

News Xolo Xolo Android smartphones

XOLO Black: Οκταπύρηνο με dual camera και τιμή στα 205 δολάρια

H XOLO ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το XOLO Black, το πρώτο από την νέα σειρά smartphones της εταιρείας που θα διατίθεται αποκλειστικά online. Με τιμή στα 205 δολάρια περίπου, το XOLO Black έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, 401ppi, επικάλυψη από Gorilla Glass 3 και στην πίσω πλευρά, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 με Adreno […]