Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλες τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση των Xperia smartphones.

, Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

134 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελευθεριος

μολις αναβαθμιστηκα 11.20 σε ice 4

Γιωργος

εδω το neo v δεν σηκωνει Ics θελουνε στο mini και στο walkman? οτι ναναι!

nikosgrp

Στο live with walkman τιποτα ακομη…

Ελευθεριος

εχεις δικιο αλλα το neov εχει τεραστια οθονη !!

εδω με 2.3.4 σερνονταν σε αντιθεση με το Live with walkman

Γιώργος Τσ.

#4 Post

Το neo v σερνόταν με 2.3.4 ?? και το μέγεθος της οθόνης που κολλάει? Φίλε μου φαίνεται μιλάς για άλλο κινητό….

Παιδιά πείτε μας εντυπώσεις από την αναβάθμιση, μόλις γευτείτε το παγωτάκι..!

Βασίλης Ταγαράκης

Παιδιά τι το διαφορετικό έχει με το sandwich,πείτε μας αξίζει,κολλάει-δεν κολλάει ;;; (κάτοχος Xperia mini)

kostas

Παιδια για το pro ξερουμε?? Αφου πηρε το ΝΕΟ δεν επρεπε και το pro?

Βασίλης Ταγαράκης

@Ελευθέριος: μπορείς να μας πεις τι το διαφορετικό έχει το κινητό σου και πως πηγαίνει ;;;

Ελευθεριος

Το κινητο εχει καποια καινουργια εικονιδια , γραμματοσειρες, παει το ιδιο γρηγορα δεν εχω δει εως τωρα καποια διαφορα στην ταχυτητα αλλα περιμενω να το δοκιμασω σε καποια παιχνιδια αλλα κυριως στο skype γιατι οταν κανω βιντεοκληση και στελνω και αρχεια ταυτοχρονα γονατιζει…

Γενικα ειναι ωραιο μην φανταστεις τρελες διαφορες ..
καποια νεα wallpapers φοντο κτλπ

Βασίλης Ταγαράκης

Πιστεύεις ότι αξίζει να την κάνει κάποιος ή δεν χάνει και τίποτα;;;

dimpep

Αναβαθμίστηκα και εγώ (LWW)

Όποιος την κάνει, επαναφορά τηλεφώνου μετά και το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο.
Διαφορές λίγες, με κυριότερο τα μενού και την απενεργοποίηση εφαρμογών όπως το facebook (που μπορείς να το ενεργοποιήσεις αν θες)
Με μια ματά τρώει λιγότερη μνήμη, μπαταρία δεν έχω δει ακόμα γιατί με την επαναφορά το γονάτισα το τηλέφωνο. Η συλλογή πάει σφαίρα τώρα
Γενικότερα, λιγάκι διαφορετική φιλοσοφία, μιας και εκεί που είχε την σίγαση στο lockscreen τώρα έχει την κάμερα.

Επίσης Neo V, Live with walkman, Xperia mini kai mini Pro είναι τα ίδια. Ίδιο Hardware ακριβώς! Με διαφορά όμως ότι λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης του Neo V, αναγκάζεται να κάνει render περισσότερα πιξελ και γονατίζει πιο εύκολα και κολλάει πιο συχνά στις μεταβάσεις της οθόνης

Demis - Live with walkman

Ελευθέριε, δώσε μας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς, σε παρακαλώ, μήπως μπορέσουμε να αποκρυσταλώσουμε άποψη για το, αν αξίζει τον κόπο και αν τα “ναι μεν αλλά..” της Sony είχαν βάση ή ήταν απλά marketing.

Ανέβασε τις εντυπώσεις σου από την εμπειρία χρήσης του ICS στο Live σου, ώστε να βοηθήσεις.

Γίνε mini Βλαχάκης..!

Ταχύτητα; Browser; multitasking; games;

Ρίχνω και την ιδέα μιας μικρής παρουσίασης ενός οποιουδήποτε αναβαθμισμένου 2011 μοντέλου σε ICS, η οποία θα ενδιέφερε αρκετούς νομίζω.

Κώστα τί λές;

Antonis

Παιδια οσοι εχετε το neo v καντε αναβαθμηση σε 4,0,4 υπαρχει τρελη διαφορα με το 4,0,3

Ελευθέριος

Παιδιά θεωρώ κατά την δική μου άποψη οτι αξίζει !!
Όπως και να το κανουμε είναι η επόμενη γενιά κάτι νέο κάτι διαφορετικό .
Τωρα δεν ξέρω από αυτονομία ακομα . . Ούτε σε multitasking !!
Για εμένα μπορεί να αξίζει για κάποιον άλλον όχι είναι υποκειμενικό !
Το θέμα πλοήγησης είναι πολύ καλό . Οι σελίδες φορτώνουν γρήγορα

Antonis

εγω να σας πω την αληθεια στο νεο βι! Μου οταν τοκανα αναβαθμηση κολησε ο τοπος ολος εκανα επανεγκατασταση απτην αρχη (χωρις να κρατησει δηλαδη ρυθμησεις και τετοια και εγηνε καλουτσικο αλα οχι τελειο αλλα απτις 31 του μαι που εγινε η αναβαθμηση σε 4,0,4 το κινητο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΗΣΩ! Το εχω φορτομενο φουλ με εφαρμογες παιχνιδια να τρεχουν ταυτοχρονα και δν λει να κολιςι

Demis - Live with walkman

Ωραίος dimpep!

Ελευθέριος

Όταν βλέπω βίντεο από την συλλογή κάνει κάτι μικρά κολλήματα. . .
Τα βίντεο είναι τραβηγμένα με το παλιό λειτουργικό
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο μήπως θέλει καμία επανεκκίνηση το κινητό.

giannis

μολις αναβαθμισα κι εγω!live with walkman!με seus γιατι το companion δεν την παλευε καν!αλλο κινητο πραγματικα!

Γιώργος Τσ.

Παιδιά η εγγραφή βίντεο σε 720p πως σας φαίνεται? και γενικά η κάμερα τώρα έγινε καλύτερη?

sotiris

καλημερα ολα τελεια εχθες το βραδυ αναβαθμιστικε σε 4.0.4 και το neo v ειναι σουπερ χωρις κανενα προβλημα!!!!!!!

aris

ευτυχως για το μινι για στη gb ολο προβληματα ειχε (ex: capacitive back button κολλημα)

Panagiotis1

Το sony ericsson xperia ray εχει αναβαθμιστει?

pipis

αξιζει η αναβαθμιση, ολα ειναι καλυτερα (live with walkman)!!!!!! το μονο προβλημα ειναι οτι μπορει να γονατισει πιο ευκολα στο μουλτιτασκ ,στα παιχνιδια και στα σχετικα γι αυτο να χουμε μετρημενες τις εφαρμογες μας

dimpep

Επίσης, σαν να έπεσαν λίγο τα frames σε όλες τις μεταβάσεις; Χρησιμοποιώ GO Launcher και οταν αλλάζεις οθόνη, μειώθηκε η ταχύτητα μετάβασης

Starship13

Εχω ξεκινησει το update στο live with walkman μεσω PC Companion και εδω και μιαμιση ωρα ειμαι στο τριτο βημα λεει γινεται ληψη απο το internet στο pc τιποτα ομως, δεν κατεβαινει κατι και η μπαρα δειχνει να ειναι στο μηδεν ,αυτοι που κανατε το update στο walkman σας πηρε τοση ωρα ή κατι δεν παει καλα με το δικο μου?

baggos

Αυτοι λένε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το mini pro ics ας μου εξηγήσουν ποια είναι η διάφορα στο neo v kai to xperia mini(pro)? Αν κάποιος δεν ξέρει τα χαρακτηριστικά καλύτερα θα ήταν να μην υποβαθμίζει κινητα άδικα! Φιλικά πάντα.

dimpep

Starship13 δοκίμασε αν έχεις την δυνατότητα σε άλλο pc ή κλείσε όλα τα firewalls και antivirus. Γενικά οι servers της Sony σέρνονται λόγω πολλών αιτημάτων

Ιωάννης

Παιδια,το neo v σηκωνει ανετα την ICS για αυτο μην λεμε βλακειες! 2ον,ολα τα xperia του 2011 εχουν ιδια specs ,ετσι σε ολα τρεχει παρομοια!εχω το arc με 4.0.4 και παει μπαλα το κινητακι!
αναβαθμιστε το και μην το σκεφτεστε..
προς το παρων εχουν αναβαθμιστει arc s ,arc,neo v,ray και τα mini !να ελεγχετε καθε τοσο το pc companion και οχι το link της sony για το si ουτε να ψαχνετε απο τις ρυθμισεις του κινητου! εγω το συνδεσα κατα τυχη και μου εβγαλε οτι εχω αναβαθμιση!η GB ηταν γρηγορη,κατα την γνωμη μου η ICS ειναι ακομα ποιο γρηγορη…στο antutu απλα για την ενημερωση εβγαζα μεχρι 3080 αλλα μια στο τοσο(περιπου 3040 μ.ο εβγαλα )και τωρα εβγαλα μεχρι 3180! πολυ ποιο γρηγορο παιδια..
την 4.0.3 δεν την ειχα καθολου,αλλα οσοι ειστε εκει καντε το και εσεις..βελτιωνει απο οτι ακουσα πολλα!

Giorgos Paokara

μολις εκανα το live with walkman μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει τιποτα το μισο παραμενει ιδιο λειτουργεικα

Starship13

Τελικα μετα απο κανενα δυωρο μου εβγαλε σφαλμα το companion και το εκανα με το sony update service και ολα μια χαρα το εκανε κανονικα το update πλεον εχω το ics στο κινητο.Ευχαριστω πολυ dimpep για την απαντηση!

Lefteris

Παιδια θα πω ενα επισημα διαπιστωμενο προβλημα που το ειδα στο φορουμ της σονυ και εχει φτασει στα αυτια των developers… το φωτακι led δεν αναβοσβηνει οταν εχουμε αναπαντητες ή καποιο μυνημα!
Απο εκει και περα τα πραγματα λειτουργουν αρκετα ομαλα! Μπορειτε να παρετε και μια ιδεα απο εδω για το πως ειναι το ics… https://talk.sonymobile.com/thread/39584

xarhs

geia sou kwsta?? exei ginei kai sto sketo mini???

tafkapa

Μολις αναβαθμισα και γω το mini pro μου!!!!! 😀 το κινητο εγινε πολυ καλυτερο απλα!!!

Μακης

Καποιος που αναβαθμισε το Xperia Mini Pro αγορασμενο απο Γερμανο – Ote shop – Cosmote Υπαρχει ? Εμενα δεν μου βγαζει καμια αναβαθμιση ακομη, αγορασμενο απο Cosmote ειναι το δικο μου. Οσοι αναβαθμιστηκανε ας βρε παιδια ας πουν απο που το εχουν αγορασει

Μακης

Και αν μπορειτε βρα παιδια, πειτε και το SI Number που γραφει η συσκευη σας στη συσκευασια και αναβαθμιστηκε, ευχαριστω..

xoux

Φίλος μου με SI 1249-4786 (Xperia mini pro,αγορασμένο από Vodafone,αν παίζει κάποιο ρόλο) κάνει τωρα την αναβάθμιση σε ics..!εγω γιατι ρε γαμωτο με si 1249-4784 να περιμένω ακομααα???

Μακης

Φιλε μου @χουχ κι εγω το ιδιο εχω με σενα και περιμενω.. Αρα απο Cosmote ειναι κι εσενα η συσκευη σου.. Στο περιμενε ειμαστε… Αν καποιος φιλος με Xperia Mini Pro αγορασμενο απο Cosmote αναβαθμισει σε ICS ας το γραψει εδω να ξερουμε κι εμεις..

xoux

Συμφωνώ σε όλα με Μάκη!

Μακης

Οποιος Αναβαθμισει με SI 1249-4784 , ας το γραψει εδω παιδια να ξερουμε κι εμεις

Demis - Live with walkamn

Το θεματάκι με το LED που αναφέρουν οι χρήστες στο forum (https://talk.sonymobile.com/message/208464#208464) είναι αρκετά εκνευριστικό! Είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία.

@Lefteris σχόλιο 31: Μπράβο ήταν χρήσιμη μια πρώτη γεύση του ICS με εικόνες.

EdgierMink61

Xperia Mini Pro: Με SI 1226-6581 αγορασμένο από το Πλαίσιο το update μου ήρθε χθες το βράδυ και πριν από λίγο το έκανα. Πήρε περίπου 20 λεπτά και δεν έχασα τίποτα. Έχει αλλάξει πολύ οπτικά το Ui αλλά προς το καλύτερο κατά την γνώμη μου. Όταν το δουλέψω περισσότερα θα ποστάρω αναλυτικότερα.

Demis - Live with walkamn

Παίδες, όσοι από εσάς κάνατε την αναβάθμιση, διαπιστώσατε κάποιο πρόβλημα όταν :

1. Kάνετε λήψη Βίντεο HD;
2. Playback Video HD; κολλήματα;
3. WiFi προβλήματα;

Για το μπροστινό Led δεν ρωτάω μιας και αναφέρονται προβλήματα και στο 4.0.3 και στο 4.04 για όποια τηλέφωνα βγήκε η αναβάθμιση

Τα προβλήματα αναφέρθησαν εδώ: https://talk.sonymobile.com/message/205475#205475

Μακης

Ευχαριστουμε @EdgierMink61 για την ενημερωση

Βασίλης Ταγαράκης

Παιδιά λύνει και κάποια bugs όπως στα περισσότερα Xperia mini που υπάρχει ένα θεματάκι με την δόνηση;;;;;

anast

ρε παιδια εμενα μου λεει σφαλμα ενημερωσης τι να κανω?

Max91

Και το RAY εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το NEO V αλλα το RAY πεταει με τα ICS… αρα δεν εχει σημασια αν το NEO V κολλαει και καλα οτι θα κολλαει και το MINI…

Βασίλης Ταγαράκης

@Max91:για ποιο λόγω να κολλάει το Xperia mini me ics;;; Αφού έχει τα ίδια specs με το ray και το Neo V !!!!!!!!!!!!!!!

Akis

Παιδια και εγω με 1249-4784 είμαι και περιμένω… αγορασμενο απο Germano. Τελικα ειμαστε οι ατυχοι εμεις.

anast

παιδια ενταξει την εκανα αξιζει να την κανετε γινεται πιο ωραιο το τηλ μποριτε να κλινετε κατεθτηιαν τις ανιχτες εφαρμογες κρατοντας παρατεταμενα το home button εχει νεες ταπετσαριες και ζωντανες και το πιο ωραιο οτι δεν χανονται τα αρχεια σας και οι επαφες οπως οι προηγουμενες ενημερωσεις

Βασίλης Ταγαράκης

@anast: για να σβήσεις τις ανοιχτές εφαρμογές πατάς παρατεταμένα το home button και μετα…. πως τις σβήνεις;;; με swipe όπως στο galaxy s II ??????

xoux

@ Akis και γω απο Γερμανο το πηρα…!

Lefteris

Οσους βγαζει error διαβασα στο φορουμ οτι το αναβαθμισαν με το sony update service. Τωρα για το led ενα καλο προγραμμα-app αν και δε το δοκιμασα ακομα ειναι το light flow lite, ισως αυτο να δινει τη λυση!

Lefteris

τουλαχιστον μεχρι το επομενο update που θα το διορθωνει… ελπιζω!

mixalis-salamina-7-

Ρε παιδιά γάμοτο το μίνι σκέτο γιατί στο διάολο το καθίστερουνε αν ισχύει αυτό που λένε ότι θα φτιάξει το θεματάκι με την υπερθέΡμανση με ενδιαφέρει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα πια όλο. Κολλάει :/ έχω βαρεθεί να βαριέμαι να περιμένω :/ το χω μετάνιώσει που δεν πείρα το live with walkman
.και κάτι άλλο έχω ακούσει ότι Λο πάγοτακι τα γονατίζει πολύ δηλαδή 5 δευτέρα να περιμένεις να ανοίξει τα κινήματα αν ισχύει την κάτσαμε

stefanos

κωστα αυτο που θα ήθελα να σε ρωτησω ειναι για την αναβαθμιση του android, την εκανα αλλα αργη το κινιτο μου και οταν βγενω απο μια εφαρμογη ή τιποτα αλλο που κανω εξαφανιζονται ολα τα εικονιδια για λιγο, αλλα καθε φορα το κανει μετα απο την αναβαθμιση (live with walkman) please help!!!!

Chris1926

ρε παιδια τι λετε..αξιζει να αναβαθμισω το RAY σε ice cream εμενα πιο πολυ η μπαταρια με νοιαζει!!αμα το μετανιωσω υπαρχει τροπος να γυρισω στην 2.3.4 ξανα??

Βασίλης Ταγαράκης

@stefanos: Για να μην το κάνει αυτό το κινητό σου πρέπει να μην έχεις πολλές εφαρμογές στην μνήμη ραμ και να μην και πολλές εφαρμογές ανοιχτές, να κανείς συχνά (κάθε 3-4 ημέρες) επενεκκίνηση στο κινητό σου και γενικώς να μην το μπουκώνεις με πολλές εφαρμογές 10-20 εφαρμογούλες καλά είναι. Δοκίμαστα αυτά που σου προτείνω και εάν συνεχίσει να σου κάνει αυτό το πρόβλημα κάνε απλός μία επιδιόρθωση λογισμικού μέσα απ´ το pc companion και το κινητό σου θα πηγαίνει ρολόϊ !!!!!!!

Βασίλης Ταγαράκης

Chris1926: Αναβάθμισε το κινητό σου χωρισ φόβο άμα σου έχει βγάλει την ενημέρωση, και πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις. Θα σου διορθωθούν πολλά πράγματα, πόσο μάλλον η μπαταρία, θα κρατάει πολύ περισσότερο !!!!!

Chris1926

την αναβαθμιση μου την εβγαλε στο pc companion γι αυτο προβληματιζομαι τωρα και δεν ξερω τι να κανω!!!κι αμα λαγκαρει πολυ τι κανω?

Akis

Παιδιά μόλις δοκίμασα να κάνω επιδιόρθωση και εντελώς ανέλπιστα μου έγινε αναβάθμιση!!!
SI 1249-4784, οπότε δοκιμάστε το και εσείς.

xoux

@ Akis περιεργο…!τι γινεται με το παγωτο!;λεγε θετικα-αρνητικα!

Akis

ακομα πιο περιεργο αυτο που ειδα τωρα…ενω μεσω PC comp μου ειπε οτι εχω 4.0.4 το τηλεφωνο εχει GB ακομα! δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε, παντως βιαστηκα να μιλησω…και να χαρω…οποτε μουφα η υποθεση

Μακης

Φιλε @ Akis με εκανες και χαρηκα τσαμπα γιατι κι εγω εχω το ιδιο SI Number με σενα (Αγορασμενο απο Cosmote) αρα τσαμπα η χαρα, στο περιμενε ακομα…

stefanos

@Βασίλη ταγαρακη ευχαριστώ για τις οδηγιες και θα προχωρισω στη αναβάθμιση ξανά γιατί πριν κάνω αναβάθμιση δεν μου τ έκανε αυτά και είχα περισσότερα μέσα μήπως φταίει δεν έχω πολύ μνήμη και την επανεκκίνηση την έκανα το μεσημέρι και μόλις έγινε το update …..

jimis32

μπορειτε καποιος να πει πως θα κανω την αναβαθμιση
(xperia mini pro)

Βασίλης Ταγαράκης

Chris1926: Φίλε κάνε την αναβάθμισει και δεν πρόκειται να σου λαγκάρει, εάν το μπουκώσεις με 50-60 εφαρμογές λογικό είναι. 10-20 εφαρμογούλες θα του βάλεις και θα είναι μια χαρά. Τώρα αν σου λαγκάρει ακόμη ή προβληματική είναι συσκευή σου και εάν το πας στις σέρβις θα στο επιδιορθώσουν και το κινητό θα πηγαίνει ρολόϊ ή θα κάνεις μία επιδιόρθωση λογισμικού μέσω του pc companion.

Βασίλης Ταγαράκης

@Akis: Φίλε αυτό το 4.0.4 είναι η έκδοση Sony Ericsson του κινητού σου και όχι του android. Εάν πας στις ρυθμήσεις-κάτω κάτω εκεί που λέει σχετικά με το τηλέφωνο θα καταλάβεις.

Βασίλης Ταγαράκης

@jimis32: Είναι απλό. Θα συνδέσεις το κινητό σου στο υπολογιστή σου και θα μπεις στο πρόγραμμα Sony PC Companion. Θα πατήσεις ενημέρωση και εάν είσαι τυχερός θα σου βγάλει την καινούργια έκδοση 4.0.4(ice cream sandwich) αλλιώς εάν σου γράψει <<το τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένο θα πρέπει να κάνεις ξανά την ίδια διαδικασία για να δεις εάν θα σου βγάλει την καινούργια έκδοση(έλεγχέτο και 2-3 μέρες,εξάλλου το Xperia mini pro είναι απ´ τα μοντέλα που αναβαθμίζονται αυτές τις ημέρες(.

George

*Οσοι δεν τα καταφερνετε με το pc comp. δοκιμαστε και με το sony ericsson update service. Live with walkman και αναβαθμιστηκα πριν απο κανενα 3ωρο. Λοιπον,αρκετα καλα αλλα και κακα! Αρχικα, οσοι λενε οτι δεν μπορει να το σηκωσει το κινητο κτλ, λενε αερολογιες. Το σηκωνει ευκολα,χωρις κολληματα και μαλιστα με αρκετες εφαρμογες φορτωμενες. Πιο αναλυτικα: + scroll στο menu κτλ, πιο ομαλη κυλιση + πιο καλα οργανωμενο μενου ρυθμισεων (σε καποιους ομως δεν αρεσε, ειναι υποκειμενικο) + χαθηκαν κολληματα στα πληκτρα capacitive! (χαρα για οσους ειχαν τα κολληματα οπως εγω!) + στην αλλαγη εντασης,αναμεσα απο το χαμηλοτερο σταδιο και το αθορυβο πλεον μεσολαβει και το “μονο δονηση” + ΥΠΑΡΧΕΙ ακομα το στιγμιοτυπο οθονης. Κρατημενο το power και το κατω βελακι εντασης,ταυτοχρονα! + αρκετα διαφορετικο,αλλα πιο εξυπνο μενου επαφων και κλησεων. υπαρχουν ομαδες επαφων πλεον, εκτος των αγαπημενων – Μικροτερη μπαρα ειδοποιησεων με μικροτερα εικονιδια. φαινονται πιο δυσκολα – Νομιζω τα χανει λιγο το led ειδοποιησεων που και που – οταν ειναι κλειδωμενο, την θεση της επιλογης για αθορυβο με scroll πλεον εχει παρει η καμερα – τα εικονιδια ηταν για αντρες και εγιναν για παιδακια! το menu θυμιζει κινεζικο προιον-παιδικη χαρα! – προσωπικα δεν μου αρεσε η νεα γραμματοσειρα… Συνέχεια »

Demis - Live with Walkman

@george: Είσαι Ωραίος!!! Αναλυτικός και κατατοπιστικός!

Προβλήματα σαν αυτά, που αναφέρω στο σχόλιο 42, παρατήρησες;

Βασίλης Ταγαράκης

@George:σε ευχαριστούμε πολύ για την αναλυτική σου περιγραφή. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω όπως γράφεις πιο πάνω να μας γράψεις και άλλα πιο <> στοιχεία!!!!!!!

George

@ Demis : Κανενα προβλημα ουτε με ληψη ουτε με αναπαραγωγη, ολα οπως ακριβως στην 2.3.

Επισης το wi-fi, οχι μονο δεν αλλαξε κατι ή δημιουργηθηκε προβλημα, αλλα κρατησε και ολα τα γνωστα δικτυα,με ολους τους κωδικους και καποιες προσωπικες ρυθμισεις για το δικτυο του σπιτιου που ειχα! Συνδεθηκε αυτοματα αμεσως μετα το update χωρις το παραμικρο κιχ!

Οσον αφορα σε τετοιου ειδους προβληματα “συστηματος” δεν εχω βρει απολυτως τιποτα οσες ωρες το ξεψαχνιζω…

Akis

@ Βασίλης Ταγαράκης μου ειεπ οτι αναβαθμιστηκε σε 4.0.4, αυτο με την εκδοση το ξερω απο τις ρυθμισεις. Μου φανηκε πολυ περιεργο παντως…

Δημοσιευτηκαν και αλλα SI δειτε εδω:
https://talk.sonymobile.com/message/199353#199353

lazzaroleo

Ρε παιδιά τι θα γίνει με το Mini?θα αναβαθμιστεί ποτέ;έλεος!!όλο έχουν πάρει το update κι εμείς ακόμα περιμένουμε χωρίς καμία επίση ανακοίνωση..ξέρει κανένας τίποτα;Ευχαριστώ

Demis-live with Walkman

@George σχόλιο 72

Σ’ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου στα πολύ αναλυτικά και κατατοπιστικά σου posts καθώς και όλα τα παιδιά παραπάνω!

Giannis

Γεια σας παιδια ! χθες εκανα την αναβαθμιση σε android 4.0.4 στο Neo V και μου αρεσει .. εχει καποιες αλλαγες και ειναι ωραιο ! η εντυπωση μου βεβαια ειναι πως με την 2.3 version πηγαινε λιγο καλυτερα και η μπαταρια κρατουσε λιγο περισσοτερο ! θα ηθελα να σας ρωτησω εαν στο lockscreen γινεται να αλλαξω την καμερα (απο δεξια προς αριστερα) και να βαλω και παλι την επιλογη για αθορυβο ! δεν με βολευει καθολου οπως ειναι τωρα ! plz help ! :}

Βασίλης Ταγαράκης

@lazzaroleo: Το xperia mini αναβαθμίζεται κι αυτό μέσα σε αυτές τις ημέρες,και σε επικοινωμία μου με την Sony(Ericsson) μου είπαν πως το αργότερο σε ένα μήνα θα έχει αναβαθμιστεί!!!!

lazzaroleo

@Βασίλης Ταγαράκης: Σ’ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία! Τελευταίους και καταιερωμένους μας άφησαν!βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω με ποια προοπτική δεν αναβαθμίστηκάν μαζί με το Mini Pro και αναβαθμίστηκάν το μεν Pro μαζί με το live with walkman και το Mini ξεχωριστά! Τι να πεις! Α ρε Sony!!!

Βασίλης Ταγαράκης

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείσ να καλέσεισ και στην Sony(Ericsson)Hella στο 2108991919.

George

@ Demis να σαι καλα! @ Βασίλης Ταγαράκης μετα απο μια μερα χρησης οριστε καποια παραπανω σχολια μεχρι νεοτερων! + απαντηση κλησης με μηνυμα στο ατομο την ωρα που καλει χωρις να κανεις απορριψη κλησης + νομιζω παρατηρησα καλυτερη ταχυτητα- αποκριση του internet browser + η μπαρα ειδοποιησεων μπορει να κατεβει και οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο,απο την lock screen + οταν παιζει μουσικη απο το walkman αλλαζεις τραγουδι και χειριζεσαι το player απο την lock screen χωρις να ξεκλειδωνεις (επιτελους!) + επιτρεπεται να γραψεις οτι κειμενο θες να εμφανιζεται στην lock screen (κυριως αν το χασει και το βρει καποιος αλλος μηπως και ειναι καλος ανθρωπος) + πιο ευχρηστο task manager (κρατημενο πληκτρο home) στο οποιο με ενα slide δεξια κλεινει ευκολα και γρηγορα η εφαρμογη που θελουμε. με τον ιδιο τροπο καθαριζει και ενα στοιχειο μονο αν θελουμε απο την μπαρα ειδοποιησεων + εγγραφη κειμενου με υπαγορευση (ακομα οχι στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα δουλευει αψογα) + το ημερολογιο συνεργαζεται με καποιες εφαρμογες τυπου “to do” + η καμερα εστιαζει πιο γρηγορα σε σημειο μονη της. οπου γυρναει ο φακος,εστιαζει – το led αποδεδειγμενα πλεον τα χανει – η παλια προ-εγκαταστημενη εφαρμογη youtube νομιζω ηταν πολυ πιο ομορφη.… Συνέχεια »

baggos

Kαί να έρθει(4784) εγώ δεν με βλέπω να την κάνω! Μόνο και μόνο για το led

Βασίλης Ταγαράκης

@George:Σε ευχαριστουμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες και έαν βρεις και άλλα πράγματακια όπως αυτά στην διάρκεια αυτων των ημέρων που θα το “ξέψαχνίζεις” θα μασ υποχρεώσεις εάν μας ενημερώσεις!!!!!!!!!!!!!!!

George

@ baggos : Το θεμα του led νομιζω ειναι θεμα χρονου να λυθει με ενα μικρο “πακετακι” αναβαθμισης σε λιγο καιρο κιολας, καθως εχουν βουηξει κυριολεκτικα τα forum της Sony και ολοι κανουν παραπονα! Φανταζομαι θα ειναι αμεση η βοηθεια απο τους developers.

@ Βασίλης Ταγαράκης : Δεν κανει τιποτα. Οτιδηποτε νεοτερο θα σας το μεταφερω.

Tasos7

παιδεία έκανα και εγώ την αναβάθμιση σήμερα σε live with walkman και ανοίγω την κάμερα και μου λέει σφάλμα η κάμερα δεν είναι διαθέσιμη τι φταίει?

George

@ Tasos7 σχ.84 Μου το εκανε και εμενα την πρωτη φορα που προσπαθησα μετα την αναβαθμιση να ανοιξω καμερα αλλα μετα απο ανοιξε-κλεισε διορθωθηκε μονο του (το ιδιο και σε εναν φιλο). Για δοκιμασε το και αυτο… Αλλιως,καμια ιδεα απο εμενα. Συνεχιζω με καποια νεοτερα! + Στην 2.3, εαν εστελνες ενα μηνυμα και το κινητο του παραληπτη ηταν κλειστο, οπως ειναι λογικο δεν σου ερχοταν αναφορα. Οταν ο παραληπτης ανοιγε το κινητο, το μηνυμα πηγαινε και παλι η αναφορα (αυτο το μικρο τικ δηλαδη πανω δεξια) δεν εβγαινε ενω το μηνυμα ειχε παει. Αυτη η μικρη λεπτομερεια διορθωθηκε στο ICS οπως παρατηρω. + Εφυγαν τα pop up games και ακομα κατι παρομοιο τα οποια,εκτος του οτι δεν μπορουσες να τα απεγκαταστησεις, ανοιγαν και με καθε εκκινηση του κινητου τρωγοντας μνημη. Πλεον υπαρχουν τα ΕΑ Games, τα οποια ομως φαινεται να μην ανοιγουν μονα τους στην εκκινηση, + (Δεν ειμαι σιγουρος για το αν υπηρχε παλια) Υπαρχει οριο χρησης δεδομενων για αποφυγη υπερχρεωσης. Θετεις το οριο σου σε mb και μολις το φτασεις απενεργοποιειται καθε ρυθμιση μεταφορας δεδομενων μεχρι εσυ να ζητησεις ξανα το αντιθετο με δικια σου πλεον ευθυνη! – Στο μενου των “Εφαρμογων που εκτελουνται” η μνημη σε χρηση… Συνέχεια »

Tasos7

George εντάξει η κάμερα απλά έκανα μια επανεκκίνηση το κινητό….τώρα εάν ξανά γίνει δεν ξέρω

Thueras

Παιδιάααα… Σήμερα το αναβάθμισα.. Sony Ericsson Live w walkman..
Δεν ξέρω, δεν βλέπω μεγάλη διαφορά.. Ποιό multitasking? πως το βρίσκω? Ακούω για αλλαγές στο μενού – καμία.. Στις επαφές έγινε αλλαγή και δεν μ’αρέσει καν και η φώτο που βάζω οταν καλεί κάποιος είναι μικρή σε ασπρο πλαισιάκι ενώ παλιά ήταν τέρμα στην οθόνη.. Το ξεκλείδωμα στο slide είναι το ίδιο μόνο που αντικαταστάθηκε η σίγαση από την κάμερα.. Κάτι ακούω για πρόσφατες εφαρμογές και γρήγορο τρόπο να τις βρίσκεις τπτ…. Είναι μόνο σ’εμένα? Ή σε όλους έτσι? Να ξέρω να πάω να το κοιτάξω ρε παιδιά…

mixalis-salamina-7-

Για το mini λένε για φέτός σε ics η να το παρατησουμε για του χρόνου ;;;; Έλεος τραγική Sony -.-

Τόλης

Έχω ένα θεματάκι απ’ τη Τετάρτη που έβαλα το ICM..Κατάλαβα πως όποτε χρησιμοποιώ το gallery (και τη φωτοφραφική μάλλον) δημιουργείται στον φάκελο DCIM απ’ το πουθενά ένα αρχείο .thumbdata3–1967290299, το οποιό μου μηδενίζει το υπόλοιπο της μνήμης της sd καταλαμβάνει τουλάχιστον 160 MB, όταν οι photo που έχω είναι μόλις 15 MB…Ακόμα και να το διαγράψω αυτό ξαναδημιουργείται…Έχω ξενερώσει γιατί πλέον δεν έχω καθόλου χώρο στην sd και δε χρησιμοποιώ ούτε τη φωτοφραφική ούτε το gallery μέχρει να βρω τι φταίει..Πρέπει να έχει συμβεί και σε άλλους κάτι παρόμοιο https://talk.sonymobile.com/thread/36080 ….Αν ξέρει κανείς τι παίζει κα αν μπορεί να βοηθήσει…

DimitrisR

παιδια εχτες εβαλα και εγω στο live with wlkman το πολυαναμενομενο ics και τολμω να πω οτι νοσταλγω το gingerbread.αρχικα το θεμα με το λεντακι εχει καταντησει πολυ σπαστικο, ενα χρησιμο πραγμα υπηρχε και το καταργησαν.κυρια sony περιμενουμε να γινει κατι με αυτο το θεμα.μετα οπως ανεφερε ενας φιλος παραπανω το UI εχει γινει παιδικο,με ζωγραφιες φατσουλες και τετοια χαζα.επεισης εχουν αφαιρεθει widgets οπως για παραδειγμα αυτο με τις αγαπημενες επαφες το οποιο το εβρισκα παρα πολυ χρησιμο και τωρα πρεπει για να παρω ενα τηλεφωνο η να γεμισω τις οθονες με συντομευσεις απο τις επαφες η να ψαχνω με τις ωρες στον καταλογο του τηλεφωνου.τελος απο χτες που εκανα την αναβαθμιση μου κολλησε εξι φορες.τις περισσοτερες στον browser οπου ενα αλλο θεμα που μου την εσπασε πολυ ηταν οτι απενεργοποιηθηκε το flash player και επρεπε να το κατεβασω απο το play store.γενικα δεν ηταν αυτο που περιμενα αλλα τωρα που το βαλαμε there is no way back…

Βασίλης Ταγαράκης

@DimitrisR: Περίπου πόσες εφαρμογές έχεις και σου κολλάει,κλείνεις τις ανοιχτες ανοιχτες εφαρμογές????
Δηλαδή δεν αξίζει να το αναβαθμίσω ούτε για πλάκα το κινητό μου?????(xperia mini)

mixalis-salamina-7-

Πολλά bug γεια official -.- τραγική Sony !!!!!! Παιδιά το σκέφτομαι πολύ για costume rom και δεν θα κολλάει και αργά η γρήγορα θα διόΡΘοθουν τα τοίχον bugs και θα φτιάχέή το πρόβλημα με τα κουμπιά αφής στο mini -.- τραγικοί ! Και η Sony μέχρι να διορθώσει τα bugs χεσε μέσα . Πόσο έκανε να βγάλει το πάγοτο και ακόμα όχι σε όλα ε κάπου τόσο οπότε όσοι αναβάθμισάτέ μπορείτε να το διόΡΘοΣετε με costume

mixalis-salamina-7-

βασικα τα παιρνω πισω ειχα λιγα νευρα .. απο οτι βλεπω η 4ρα εκδοση στο mini pro δουλευει κομπλε .. αν και δεν ξερω για την καμερα … δεν γουσταρω τελεικα να το ρισκαρω me costume και να το κολισω καταλαθος και αν το παω για φτιαξιμο να μου βγει απο πανω η σονυ και να μην το δεχετε στην εγγιυση . αναγκαστικα λοιπον παγοτο να αποφυγουμε το προβλυμα(overheating) … :/

Σταύρος

Live with walkman.δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξε.πάλι περιμέναμε για σχεδόν κανένα λόγο.βίντεο κλίση δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς πρόγραμμα και όντως κολλάει λίγο αλλά όχι παρά πολύ.περίμενα κάτι παραπάνω αλλά τίποτα.δεν ενθουσιάστηκα με τις αλλαγές γιατί δεν είναι σημαντικές!αλλά δεν περιμένω άλλο λογισμικό από την Sony.όσο πήγαν τα κινητά του 2011,πήγαν.

Βασίλης Ταγαράκης

Παιδιά έχει αναβάθμιση κάνεις το Xperia mini του,κολλάει,έχουν λυθεί τα προβλήματα που υπήρχαν στο Gingerbread(υπερθέρμανση-κολλήματα των πλήκτρων capacitive κ.α.);;;;;;

mixalis-salamina-7-

Φίλε Βασίλη ΘΑ αργήσει λίγο στο mini η Sony το φιλοσοφεί -.- το έχει κάνει μαθηματικά πια και θα ναι και αργό .ο μόνος λόγος που θα το βάλω είναι για να λυθεί το πρόβλημα με την υπερθέρμανση

cZioris

γεια σε ολους εχουμε καλα νεα ξεκινησε η αναβαθμιση στη Δανια !

demis-live with Walkman

@ Τόλης σχόλιο 89
Βρήκες λύση στο θέμα; Τα διάβασα και εγώ..

Αποθαρρύνομαι να περάσω την αναβάθμιση..

Τόλης

@ demis-live with Walkman σχόλιο 90
Δε βρήκα κάποια λύση στο πρόβλημα..Ίσως μετά την αναβάθμιση σε ICS,αυτό το αρχείο να είναι απαραίτητο για την λειτουργία του gallery και αναγκαστικά να καταλαμβάνει σημάντικό χώρο απ’ τη κάρτα..Θα βάλω μεγαλύτερη κάρτα αυτές τις μέρες και θα δω αν θα συνεχίσω να έχω πρόβλημα..Πάντως πέρα από αυτό το θέμα,δεν έχω παρατηρήσει στο ICS κάτι που να με χαλάει..Το κινητό δείχνει πιο ανανεωμένο και θυμίζει τα νέα Xperia..Ελπίζω κάποιος να έχει εξήγηση γιατί το αρχείο .thumbdata3–1967290299 έχει τόσο μεγάλο μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα thumbnails..

Τόλης

@ demis-live with Walkman σχόλιο 98
Δε βρήκα κάποια λύση στο πρόβλημα..Ίσως μετά την αναβάθμιση σε ICS,αυτό το αρχείο να είναι απαραίτητο για την λειτουργία του gallery και αναγκαστικά να καταλαμβάνει σημάντικό χώρο απ’ τη κάρτα..Θα βάλω μεγαλύτερη κάρτα αυτές τις μέρες και θα δω αν θα συνεχίσω να έχω πρόβλημα..Πάντως πέρα από αυτό το θέμα,δεν έχω παρατηρήσει στο ICS κάτι που να με χαλάει..Το κινητό δείχνει πιο ανανεωμένο και θυμίζει τα νέα Xperia..Ελπίζω κάποιος να έχει εξήγηση γιατί το αρχείο .thumbdata3–1967290299 έχει τόσο μεγάλο μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα thumbnails..

cZioris

και τα πρωτα SI για xperia mini

Xperia Mini (ST15) 1249-8725 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8726 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8731 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8733 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8740 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8742 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8959 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8961 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8972 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8974 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8988 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-8990 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-9217 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-9614 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1249-9615 2012-06-12
Xperia Mini (ST15) 1250-2100 2012-06-12

Μακης

Για Xperia Mini Pro απο Γερμανο – Cosmote τιποτα ακομα βρε παιδια καμια αναβαθμιση!!?? Αμα ξαναπαρω Branded συσκευη ξανα να με χ@@. SI 1249-4784 και τιποτα ακομα!!

Akis

Τιποτα ακομα @Μακης…παρολα αυτα ανακοινωθηκαν νεα SI

Μακης

Τα ειδα τα νεα SI αλλα για μας που τα πηραμε απο Γερμανο – Cosmote τιποτα! Αλλη φορα δεν ξαναπαιρνω απο καταστημα κινητης τιποτα. Μονο Πλαισιο – Mediamarkt. Απο πουθενα αλλου

Μακης

Θα χιλιοτσεκαρω απο πριν αν ειναι Unbranded και μετα θα παιρνω. Τελος

baggos

@Μάκης. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα το πήρα από το Γερμανό και ακόμα περιμένω… Έχω την αίσθηση ότι δεν θα δούμε αναβάθμιση ίσως να θεωρούν ότι αυτό το si ήταν η ελαττωματική παραγωγή, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση!

Akis

Εγω θα ελεγα γενικα να κανουμε λιγο υπομονη ακομα. Εξαλλου η ημερομηνια αναβαθμισης περιλαμβανει και τον Ιουλιο!

Βασίλης Ταγαράκης

Παιδιά του αναβαθμίστικε κανενός το xperia mini(ST15i)?????????????

Lefteris

Ηρθε και στη Cosmote για mini pro!

Akis

Ήρθε ναι! αναβαθμίζομαι αυτή τη στιγμή!

xoux

Νέα SI για Xperia mini pro!εδώ συγκεκριμένα: https://talk.sonymobile.com/message/199353#199353

xoux

μολις αναβαθμιστηκααα!Xperia Mini Pro!

baggos

Την έκανα τελικά την αναβάθμιση! Αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα με το led στα μηνύματα κλήσεις,email,ειδοποιήσεις κ.ά.

Demis - Live with Walkman

@baggos Σου δουλεύει κανονικά το led; Το έλεγξες σε όλα;

Kostas

Σημερα εκανα την αναβαθμιση… προς το παρον καλο επειδη διεγραψα οτιδηποτε ειχα μεσα για να κανω την αναβαθμιση και να τα ξαναβαλω… Αντε να δουμε τωρα με τις πολλες εφαρμογες…..

baggos

Έκανα κλήσεις, δεν ακουμπουσα το κινητό έσβηνε η οθόνη και μετά από κάνα 5 λεπτά συνέχιζε να δουλεύει κανονικά το ίδιο και με μηνύματα και email.

nickpsp

μολις εγινε η αναβαθμιση, παει σφαιρα μονη παραφωνια οτι δε μπορεις να το βαλεις σε αθορυβο οταν ειναι κλειδωμενο

Akis

Μετα απο 3 ημερες χρησης μπορω να πω οτι ολα δουλευουν αψογα και καλυτερα απο πριν! Προβλημα με το led που αναφερθηκε, δεν αντιμετωπισα.

xoux

4 μέρες τωρα με το παγωτό και κανένα πρόβλημα!άξιζε τελικα κι ας το περίμενα τοσο καιρό!

κατ..

εμένα από τη στιγμή που έκανα την αναβάθμιση κολλάει καθημερινά.έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό.με το gingerbread δεν είχα τέτοια προβλήματα.πάντως πρόβλημα με το led που αναφέρατε δεν έχω

deadjohn

Και σε εμένα τα ίδια… κολλάνε τα πάντα και η μπαταρία αδειάζει για πλάκα!
Ωραίο το interface αλλά… δεν αρκεί

Τόλης

Είχα αναφέρει ένα πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει στο Live With Walkman μου,μετά τη αναβάθμιση σε ICS,σχετικά με ένα αρχείο .thumbdata3–1967290299, το οποιό μου μηδένιζε το υπόλοιπο της μνήμης της sd όποτε χρησιμοποιούσα το gallery και τη φωτογραφική..Τελικά δοκίμασα μια μεγαλύτερη κάρτα και το πρόβλημα πρέπει να λύθηκε…Απ’ ότι κατάλαβα τα αρχεία THUMBDATA3-1927290299 και THUMBDATA3-1763508120 που δημιουργούνται καταλαμβάνουν περίπου 380 MB και είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του gallery..Επίσης μετά την αναβάθμιση σε εμένα δουλεύει η δόνηση στα μηνύματα,κάτι που δεν μου δούλευε πριν με το Gingerbread…Επίσης πρόσεξα ότι μπορεί όταν είναι κλειδωμένο,τη θέση του αθόρυβου να τη πήρε η κάμερα,αλλά κρατώντα πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης,σου βγάζει τρεις επιλογές,αθόρυβο,δόνηση και ήχο..

kostas

Έχω το xperia mini pro και έκανα την αναβάθμιση εχθές,είναι σαν να πήρα καινουργιο κινητό. Έχουνε διορθώσει πολλά σημεία ,το κινητό πάει σφαίρα και είναι ποιο εύχρηστο ,το κακω όμως είναι ότι μερικές φορές στα καλά καθούμενα κάνει επανεκκίνηση μόνο του ,το πρόβλημα της υπερθέρμανσης παραμένει, η μπαταρία τελειώνει ποιο γρήγορα και το WiFi τ ρώει κάτι κολλήματα. Λογικά θα βγάλουνε κάποιο update π.χ 4.0.5 . Εγώ πρόβλημα με το λαμπακι δεν έχω ούτε με την sd

Vassilis

Μολις εκανα την αναβαθμιση σε 4.0 στο mini αλλα το ιδιο προβλημα εχω και στο Neo v οτι ενω προσπαθω να το συνδεσω με το car kit του αυτοκινητου μεσω bluetooth μου ζητα (το car kit) να περασω ενα κωδικο στο τηλεφωνο για να γινει η συνδεση. Αλλα δυστηχος δεν μου βγαζει το πληκτρολογιο στο τηλεφωνο ωστε να μπορω να πληκτρολογησω. Εχει συμβει σε καποιον κατι αντιστοιχο και εχει βρει την λυση?

christos

ειμαι κατοχος του xperia mini pro εχο android ics και δεν κολαει καθολου!!!!

Σπύρος

Καλησπέρα σας θέλω να κάνω μια ερώτηση.Χάλασε το digitizer απο το xperia mini pro (το οποίο το αναβάθμισα σε ics και πεταει)!Παρήγγειλα αυτό απο το ίντερνετ https://www.ebay.com/itm/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-Pro-SK17i-LCD-Screen-Display-Digitizer-Assembly-/200666994352?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb8af56b0
Είναι μαζί κι η οθόνη σωστά?Ελπίζω να μην ξέχασα τα αγγλικά μου.

demis live with Walkman

Μέσα και η οθόνη. Το λέει. Όλα καλά.

Σπύρος

Να ‘σαι καλα Demis!!!

Νίκος Νικολάου

Εδώ και αρκετές μέρες το mini μου λειτουργεί με android παγωτάκι…Ένα έχω να πω…Δουλεύει ΑΨΟΓΑΑΑΑΑ!!!

demis-live with Walkman

Είδα και εγώ την ανακοίνωση της Sony στο blog της. Τη δημοσίευσαν χθες το μεσημέρι. Για το mini pro και το LWW η αναβάθμιση θα διατεθεί τις επόμενες εβδομάδες. Μακάρι να λύνει τα προβλήματα του ICS γιατί η υλοποίηση του στη σειρά του 2011 ήταν εξαιρετικά προβληματική και απαράδεκτη. Αναμένω εντυπώσεις μήπως και αποφασίσω να την περάσω. Πάντως το κράξιμο έπιασε τόπο!!!!

vaggelis

Γειά σας, σκέφτομαι να αγοράσω το Xperia Mini Pro αλλά θέλω να ξέρω τί γινεται σχετικα με την αναβάθμηση του Android 4.0.4… Έχει προβλήματα?
Και από μπαταρία πώς πάει?

georgetri

Μπορείτε να μου πείτε αν το κινητό υποστηρίζει πλοήγηση μέσω google maps offline (χωρίς την χρήση δικτύου) ή κάποιας άλλης δωρεάν εφαρμογής; (δεν θα με ενδιέφερε σπασμένη εφαρμογή)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.