Sony Ericsson XPERIA X10, Ουρές για την απόκτησή του στην Ιαπωνία

Το Sony Ericsson XPERIA X10 (SO-01B) με το νέο ανθρωποκεντρικό user interface TimeScape και το λειτουργικό σύστημα Android, έγινε ανάρπαστο στην Ιαπωνία από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του με εκατοντάδες άτομα να έχουν δημιουργήσει ουρές έξω από μεγάλη αλυσίδα λιανικής πώλησης για να το αποκτήσουν. To XPERIA X10 κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 20 Απριλίου και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

, Sony Ericsson XPERIA X10, Ουρές για την απόκτησή του στην Ιαπωνία

, Sony Ericsson XPERIA X10, Ουρές για την απόκτησή του στην Ιαπωνία

, Sony Ericsson XPERIA X10, Ουρές για την απόκτησή του στην Ιαπωνία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

61 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ghanis

αντε σε λιγο θα βλεπουμε και στην ελλαδα ουρεσ

Λευτέρης

Ουρές με τίποτα σου λέει Ιαπωνία η Ελλάδα το πολύ 10 άτομα να είναι έκει είναι ολοκληρή στρατιά

Peter

paidia o,ti kai na mou peite egw exw erwteytei to Desire!

Λευτέρης

Που το iPad έιναι η αίχμη, το διαμάντι της τεχνολογίας……… στην Ελλάδα οι καταστηματάρχες άντι να πουλούν θα σκοτώνουν μύγες 😀 😡

Spyroscesarsc

Λευτέρη, τό ότι εκεί και στην Αμερική κάνουν ουρές γιά ένα προιόν δείχνει πόσο καμμένοι και εθισμένοι είναι από τα καταναλωτικά προιόντα!
Προσωπικά ελπίζω να μην δούμε τέτοιες σκηνές και στην χώρα μας!

Λευτέρης

Καταρχάς είναι στην Ιαπωνία
Ναι δεν το λέω για καλό το πόσοι θα πάνε και θα περιμένουν επί ώρες για το πότε θα πάρουν το Χ10 έγω το λέω για να δείξω τη διαφόρα της καταναλωτικής μανίας ανάμεσα σε Ιαπωνία και Ελλάδα

ΤΑΣΟΣ

παιδια δε ξερω αν το ειδατε αλλα ανακοινωθηκε το desire απο το γερμανο το ειδα σε φυλλαδιο τους με τιμη 529 ευρω…επιτελους

argiris

πρωσοπικα μου φαινετε ασυλληπτο το οτι δεν εεχει multitouch!!!για αυτο και το εβγαλα εξω απευθιασ απο τισ επιλογεσ μου και πηρα το desire και πραγματικα το λατρευω!

fantasio

@τασο στο site πάντως δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα (το Desire),
ενώ στα χαραχτηριστικά του Xperia X10 αναφέρει λανθασμένα πως έχει και ράδιο

ΤΑΣΟΣ

παντως νομιζω πως ειναι το ομορφοτερο smartfone στην αγορα, αν και ειναι αισθητη η ελλειψη συμαντικων χαρακτηρισικων οπως ραδιοφωνου gps και multitouch…

Θοδωρής

Συμφωνω απολυτα με τον Spyroscesarsc στο ποστ 6.
Αυτο με το Γερμανο και το Desire ειναι πολυ καλο νεο! Τελικα δεν θα το εχει αποκλειστικοτητα κανεις ετσι?
Πολυ ωραια νεα!!! εχω επιδοτηση στη wind και το περιμενω. Αν το εχει 530 η wind ειμαι μια χαρα!
Πιστευω αρχες Μαϊου να το χουν

jimv26

Κώστα, για να μην έχουμε όλοι λάθος ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά του xperia πες μας τις λεπτομέρειες εσύ που το έχεις..Έχει gps,έτσι δεν είναι?

geoper2

Αυτο παντως δεν το εχω καταλαβει, ενταξει να την παρω την συσκευη αλλα και να την παρεις πρωτος τι θα γινει ?? δεν μπορεις να περιμενεις μερικες μερες? ελεος… να στηθω σαν τον @@ στην ουρα και να ταλαιπωρηθω για το τιποτα

ΤΑΣΟΣ

παιδια αλλο gps και αλλο a-gps..το ενα εχει δεκτη ενσωματωμενο και το αλλο δουλευει μεσω google maps και σε χρεωνει…

panagiotisXII

Κωστα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω (sorry γινομαστε και κουραστικοι) αναμενουμε ολοι το hands-on για να ξερουμε τι μας γινεται τελικα.

Nightmare

Εγώ ήθελα να ξερα…..γιατί μπορεί κάποιος να επιλέξει το X10….επειδή είναι ωραίο εμφανισιακά? αυτό είναι πού μετράει? το κινητό ειναι σαν τις κοπέλες (κοινώς γκόμενες)…όσο κουκλες και να είναι τελικά μόνον το εσωτερικό είναι αυτό που μετράει….δηλαδή σε σχέση με το Desire στο μόνο που υπερέχει είναι στην κάμερα…αν και σε αυτό δεν είμαι και εντελώς σίγουρος…..και νομίζω ότι το Desire είναι και πιο φθηνό….αλλά και ακριβότερο να είναι…το Desire είναι 1000 φορές καλύτερο….βέβαια θα μου πεις είναι θέμα γούστου…οκ…εγώ πάντως πιστεύω πως το Χ10 κυκλοφόρισε λάθος στιγμή….αν έβγαινε πέρσι εγώ θα το είχα ήδη πάρει…αλλά τώρα….τέλως πάντων….καλή επιτυχία εύχομαι σε ότι καινούριο κυκλοφορεί…άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει με τα νέα της Samsung….

ΣΚΟΥΠΙΔΙ

すばらしいではありません。htc-desireは一番です !!

jimv26

Κ το Χ1 που έχω έχει a-gps και δεν πληρώνεις..Ένα πρόγραμμα πλοήγησης βάζεις και είναι οκ..

giannis

Πολύ όμορφο κινητό.Κατα τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή το ομορφότερο που παίζει.Αν και εγώ δεν θα το έπαιρνα αυτή τη στιγμή γιατί είναι άλλες οι ανάγκες μου που καλύπτοντε καλύτερα απο αλλού.

Απο κεί και πέρα όσοι γράφουν για το A-gps ας μπούνε στον κόπο να ψάξουν τί είναι και ας μην γράφουν ότι θέλουν.Σε κάθε θέμα τη βλέπω αυτή τη συζήτηση και πάντα κάποιος εξηγεί τί παίζει.Και παλι μετά σε 10 θέματα ο καθένας λέει τη δικιά του θεωρία λές και είναι γνώμη και όχι κάτι συγκεκριμένο

salonigi

Auto pou den exo katalavi akrivos me to X10, giati den to kikloforisan kateuthian me to Android 2.1 ke to vgalan me tin proipothesi na kani amesos update?
to allo me tis oures sta magazia, ine sigouro mono diafimisi. min xehname oti i Iaponia ine merikes dekades ekatomiria perissoteroi apo mas ke nomizo ine to proto diko tous proion me Android.
telika oso afora to Android, nomizo to xasan ligo, o kathenas vgazi ki apo ena kinito me Android pou ine oloidio me opiodipote allo me Android, to vasiko telika ine auto pou anaferoun oi perissoteroi, oti ton mono logo gia to pio tha agorasi kapios ine i timi.
auto telika pou poulaei sto iPhone, ine i monadikotita tou ke oti den egeine maintanos to logismiko tou.

ΤΑΣΟΣ

λοιπον https://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS οσοι ξερουν αγγλικα.. ακομα
Η υπηρεσία A-GPS λειτουργεί σε κινητά με ενσωματωμένο δέκτη GPS και ελαχιστοποιεί τον χρόνο που απαιτείται για τον εντοπισμό του γεωγραφικού στίγματος, γνωστός και ως «time to first fix» (TTFF). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της είναι η σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για τη μεταφορά όλων των απαιτούμενων πληροφοριών.
και αρα ειναι με χρεωση…

giannis

Σωστά τα λέει ο τάσος.Όχι απαραίτητα μέσω google maps όμως όπως λέει παραπάνω.Τα δεδομένα που κατεβάζει είναι περίπου 3-5 ΚΒ άρα έστω με ένα μικρό πακέτο αρκεί για αυτή τη δουλειά

jimv26

Ξέρουμε τι σημαίνει Α-GPS..Τάσο μόνος σου το λες κ μόνος σου το έγραψες..”Η υπηρεσία A-GPS ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε κινητα με EΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ δέκτη..”¨Αρα έχουν δέκτη GPS..Γιατί να υπάρχει το A-GPS χωρίς δέκτη??

Staf

Ολοι αυτοι για το Χ10?Ειναι τρελοι οι Γιαπωνεζοι.
Στα multirama 565 ευρω.

stefanos giannaris

ερώτισηη:D το multitouch τι ειναιι??? ακόμαα σαν κινήτοο πιστεύετε ότι αξίζειι το x10 ε?? ευχαριστώ:))

Nightmare

Multitouch ονομάζεται το zoom που κάνεις σε μια φωτογραφία ή ιστοσελίδα με τα δυο σου δάκτυλα τοποθετημένα στην οθόνη και απομακρύνοντας το ένα από το άλλο για να zoomareis in (σαν να απλώνεις μουστάρδα με τα δάκτυλα δηλαδή) και το αντίθετο για να zoomareis out (σαν να μαζεύεις τα ψίχουλα άπο μια τυρόπιτα επειδή σου άρεσε δηλαδή)….οσο για το X10 πέρα από την εμφάνιση και τα 8.1 MP δεν πιστεύω πως αξίζει τα λεφτα του….το HTC Desire δηλαδή είναι μακράν καλύτερο για μένα…τσεκαρε το και καταλάβεις….και ας μου πει κάποιος τι το τόσο φαντασμαγορικό έχει αυτό το κινητό…..πάντως φίλε Στέφανε αν το ψάξεις πολύ θα βρείς πάρα πολλά αξιόλογα κινητά…όπως είναι και το X10…αλλά πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθείς πολύ με κάποιο κινητο…και προ πάντων να το χειριστείς λίγο για να δεις την αίσθηση…αυτό είναι που μετράει….όποιος βιάζεται σκοντάφτει…. 🙂

stefanos giannaris

ευχαριστώω:D απλά εγω θα ήθελα ένα κινητό να έχει καλή κάμερα και γενικότερα σαν χαρακτηριστικά να ειναι ικανοποιητικά! και το x10 πιστεύω πως δεν έχει κάποιο σοβαρό ελάτωμα.. για παράδειγμα ήμουν ανάμεσα στο x10 και το satio. αλλά κατέληξα στο x10!. πιστεύεισ πως έχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα σαν κινητό??

Nightmare

Φυσικά και όχι….επίσης αξιόλογο για καλή κάμερα είναι το Samsung Pixon12…και το Vivaz….κοίτα…ανάμεσα σε αυτά τα δύο δεν θα ξερα ποιο να επιλέξω…και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα κακά τους….αν θες ωραια κάμερα και βιντεο —>Satio….αν θες μεγάλη οθόνη τα πολύ εύχρηστα και αναπτυσσόμενα Android που εμένα μου αρέσουν πολύ—>Χ10…όποιο και να πάρεις θα ικανοποιηθείς….το πιο καλό είναι να τα τεστάρεις και τα δυο και να δεις πως είναι η αισθησή τους…π.χ. αν μου έδινες εμένα ένα κινητό με 45 MP, HD βιντεο, 4″ οθόνη και όλα τα καλά….και γενικά σαν κινητό κολλούσε και laggare και μου έκανε τετοια παιχνιδακια και μαγκιές δεν θα το έπαιρνα γιατι θα μου έσπαγε τα νεύρα…αυτό με την κάμερα το είχα και εγώ…ήθελα να έχει ουαου κάμερα….αλλά παρατήρησα ότι και 5 MP να χει δεν έχει καμιά τρελή διαφορά στο κινητό….αν βέβαια πάρεις μια φωτο 12 MP και μια 5 MP και την βάλεις σε μια μεγάλη οθόνη (ή αν κάνεις zoom στον Η/Υ τότε θα υπάρχει διαφορά)…δεν παίζουν μονον τα MP ρόλο στην κάμερα αλλά και το πως τραβάει με φλας, κάτω απο φως, σε σκια και λοιπα…αξιόλογο παράδειγμα ειναι η σύγκριση Satio-Vivaz σε κάμερα που εκανε ο Master Κώστας….σε… Συνέχεια »

Staf

@stefanos giannaris ,To Pixon αστο καλυτερα μην το κοιτας..Ειναι ελαττωματικα..Ολοι για σερβις τα στελνουν..Και κανουν και 1 μηνα για να στο φερουν πισω.

Αν οι απαιτησεις σου δεν ειναι πολλες σε οτι αφορα εφαρμογες κτλ και θες καλες φωτογραφιες, παρε το Χ10.Δεν θα το μετανιωσεις!

Nightmare

Και εγώ τώρα που το σκέφτομαι ανάμεσα σε αυτά και εγώ θα προτιμούσα το Χ10 γιατι είμαι υπέρ των Ανδροϊδων και της ευχρηστίας και το Satio δεν με ικανοποιεί λόγω Symbian και Resistive Screen….για το Pixon ναι και εγώ έχω ακούσει κάτι τέτοια και έχει χάλια βίντεο…απλώς το ανέφερα ως παράδειγμα για κάμερα…εγώ θα περίμενα να βγούν και τα νές τούμπανα της Samsung και μετά θα αγόραζα….

stefanos giannaris

ευχαριστώω:D προτιμώ σαν εταιρία την sony ericsson!!

stefanos giannaris

κατιι άλλοο.. είχα διαβάσειι ότι to x10 δεν είναι και τόσο γρήγορο..απο άποψη ότι οι εφαρμογέσ του αργούν να ανόιξουν κλπ…ισχύειι??

Staf

Oχι δεν ισχυει.Δες το hands on..Με 1 GHz περιμενεις να κολλαει??

giannis

Eνα κινητο

ΧΩΡΙΣ HD video player
XΩΡΙΣ ΗD video recorder
ΧΩΡΙΣ MULTITOUCH

ME ΠΑΛΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ANDROID 1.6
ME ΜΟΝΟ 65,000 ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΘΟΝΗ

XΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ…

Συγνωμη αλλά απλά μου φαινεται σαν φθηνή λύση στον ανταγωνισμο και τιποτα παραπάνω…
Όταν μαλιστα σε λίγους μήνες θα έχουμε νεο IPHONE και windows 7 κινητα …. το X10 θα είναι για πέταμα….

stefanos giannaris

εντάξειι πέρα απο όλαα τα αρνητικά που ανέφερες δεν μπορεί θα έχει και κάποιοοο. θετικό.!! 😛
εξάλλου είναι μια καλή αγορα γι αυτούς που θέλουν να πάρουν τώρα κινητό!! νομίζω πςως δεν είναι λογική να σκεφτόμαστεε ότι στο μέλλον θα βγει κάποιο καλύτερο κινητό γιατί αυτο είναι λογικό΄! η τεχνολογία εξελίσεταιι νομίζωω 😛

stefanos giannaris

μαα είναι λογικό να έχει πιο καλή ανάλυση to satio απ’ότι το x10??

themis

egw exw enna na pw,oti k na lete pedeia einai polli kalo to x10 xekolate me to na eiste kolhmenei me thn dikia sas marka kinitou,eimarton diladi.k kalo kinito k polli koukli twra oti 8a bgenei kati kainourgio logiko na einai kapws kalitero apo to allo pou eixe bgei.px egw eimoun fan ths NOKIA alla den exei na kanei kati,giafto xekolate pedakiaaaaaaa,kai ama to skeftite MAKAKIA einai na dinoume tosa lefta sths meres pou zoume,ennan mis8os gia enna palio kinito skefite ligo….egw pantos 8a to parw to perimena pws k pwsk meta apo 2 xronakia blepoume.na ste kala olloi.

stefanos giannaris

isxieii oti dn exei cameraa 3G??

Staf

Nαι, δεν εχει 2η καμερα για βιντεο κλησεις..

giannis

Για όσους είναι απο Ηράκλειο Κρήτης το έχει φέρει το πλαίσιο(αν θέλουν να το πιάσουν και να πειραματιστούν λίγο)

stefanos giannaris

η αληθεια είναι ότι έχει πολλά ελατώματαα.. πιο άλλο κινητό θα προτείνατε που να έχει καλή κάμερα και γενικότερα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του να είναι καλά??

giannaris

παιδιά να ρωτήσω. σήμερα είδα το Χ10 στην vodafone και παρατήρησα ότι έχει κάμερα για video κλίση… τι λέτε?? μήπως τελικά μπορεί να κάνει video κλίση?

jimv26

Ας μας πουν τλκ αυτοί που το έχουν μερικές εντυπώσεις κ ας μας λύσουν ορισμένες απορίες..Τόσο δύσκολο είναι?
Κώστα το Hands-on πότε θα το δούμε?Για να μας πεις κ εσύ επίσημα τη γνώμη σου..

giannaris

συμφωνώ.. εγώ είμαι ανάμεσα στο iphone kai to x10. θέλω να με ενημερώσετε αν έχει κάποιο σοβαρό ελάτωμαα. αν είναι αργό σαν κινητό αν έχει καλο ηχείο αν η κάμερα είναι καλή!!! γνωρίζει καποιοσ??

Petr@n

έχω εδώ και 1 εβδομάδα το x10 (σε άσπρο εννοείται!) και είμαι εντυπωσιασμένος. το κινητό πραγματικά πετάει και όλα όσα λέγονται σχετικά με κολλήματα απλά δεν ισχύουν! (είναι δυνατον android & snapdragon να κολλάνε?) η οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη και υπάκουη (όπως του iphone περιπου) και με καλή ποιότητα εικόνας. το mediascape είναι πολύ χρήσιμο (το timescape δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα). το μόνο αρνητικό του κινητού είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του (κάθε μέρα χρειάζεται τουλάχιστον μία φορά φόρτισμα :-(. αλλά οκ, δεν με ενοχλεί. γενικά θα έλεγα ότι αξίζει τα λεφτά του

giannaris

και απο ηχείοο και ακουστικό πως σου φαίνεταιι?

Petr@n

το ακουστικό είναι αρκετά “αδύναμο”. όταν είσαι σε μέρη με φασαρία ακούς με δυσκολία. Τώρα το ηχείο είναι ικανοποιητικό (όχι όμως τόσο δυνατο όσο στα walkman της SE), άλλά νομίζω πως θα μείνεις ικανοποιημένος

giannaris

το πρόβλημαα είναι ότι είμαι ανάμεσα στο x10 και στο iphone:S και δν μπορώ να επιλέξωω.

Petr@n

το iphone το έχει και η κουτσή μαρία πλέον 🙂 . αν θες τη γνώμη μου πάρε το xperia, είναι εντυπωσιάκό ως προς την εμφάνιση και ολοκληρωμένο ως κινητο. πραγματικά έχει ότι χρειάζεσαι. ειδικά τώρα που ανακοίνωσε επίσημα η SE ότι θα το αναβαθμίσει σε android 2.1, αξίζει ακόμα περισσότερο

giannaris

δεν ξέρωω.. το iphone είναι σταθερή αξία όμωςς… και γενικότεραα απο άλλουσ που το έχουν κολλάει σαν κινητό:S

Petr@n

Φίλε εμένα δεν μου έχει κολλήσει καμία φορά. γενικά υπάρχει μία αρνητική στάση απέναντι στο χ10 η οποια είναι αβάσιμη. το iphone συμφωνώ πως είναι σταθερή αξία αλλά ετοιμάζεται ήδη ο διάδοχος του. εγώ πάντως δεν θα πλήρωνα 600 ευρώ για ένα κινητό το οποίο σε 2 μήνες θα αντικατασταθεί

stavros tzak

re paidia pragmatika eimai se megalo dilhma……..X10 i Desire??????????????

papi

stavros! proswpika egw desire dagkwto!! 🙂

giannis

@stavros tzak αν θές την γνώμη μου.Είναι φυσικά αναλόγως τις ανάγκες σου.Αν θες ένα όμορφο κινητό και μία λίγο καλύτερη κάμερα πάρε το X10 αν θες ένα πιό δυνατό κινητό σε όλα τα άλλα πάρε το desire.Εγώ π.χ έχω το N900 που είναι βαρύ είναι και χοντρό αλλά με νοιάζουν άλλα πιό πολύ.Οπότε εγώ θα πήγαινα σε desire.Απ’την άλλη όμως καταλαβαίνω απόλυτα κάποιον που θέλει ένα όμορφο κινητό και κατα τη γνώμη μου το Χ10 είναι το πιό όμορφο τώρα.Αλλά με το desire θα έχεις απο τώρα και android 2.1.Εσύ ξέρεις.Αν μπορείς πιάσε τα και τα δύο ή έστω δες βιντεάκια hand on και με τα δύο και αποφάσισε.Και με το καλό όποιο και αν πάρεις τελικά!

Petr@n

παιδιά πολλά λέγονται στο ίντερνετ για το αν τελικά το xperia θα έχει multitouch μέσω των αναβαθμίσεων. άλλοι υποστηρίζουν ότι η έλλειψη multitouch οφείλεται στην οθόνη. τι από αυτά ισχύει? ξέρετε κάτι επιπλέον?

giannaris

Petr@an: αν ακούς μουσική απο ακουστικά ακούγεταιι δυνατά?? καιι όταν μιλάς απο ακουστικά η έντασηη είναι εντάξειι?? γενικότεραα έχεισ δει κάποιο αρνητικό???

Petr@n

τα ακουστικά τα δικά του δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. χρησιμοποιώ τα ακουστικά του mp3 μου. από αυτά η μουσική είναι αρκετά καλή σε ένταση. αρνητικό δεν έχω εντοπίσει κανένα και ελπίζω να μην βρω! όλα λειτουργούν τέλεια (ειδικά η λειτουργία αναγνώρισης των προσώπων αυτόματα είναι όλα τα ΄λεφτά!!!). πάντως αν είσαι σε δίλημμα και επειδή τα λεφτά δεν είναι και λίγα, πήγαινε στο πλαίσιο που υπάρχουν όλα τα smartphones, σύγκρινέ τα και πάρε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ

giannaris

βασικά ήμουν ανάμεσα στο iphone και στο Χ10.. αλλά το Χ10 θα πάρωω.. το μόνο που με προβλήματιζε είναι ότι είχα ακούσειι και απο αλλα blogs ότι κολλάειι:S

Petr@n

εμένα δεν μου έχει κολλήσει ποτε. άσε που πάει σφαίρα (1 GHz) το software δεν κολλάει, αυτό στο επιβεβαιώνω

stefF

έχω δύο απορίες… θα μπορεί να δεχτεί φωτογραφία απο κινητά με ανάλυση οθόνης 16,000,000 χρωμάτων αφού το Χ10 έχει μόνο 65,000..
και το ακουστικο του ισχύει ότι δεν είναι καθόλου καλό και οτι δεν ακούγεται καλά??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.