Xperia Z4 Compact και Z4 Ultra: Πήραν πιστοποίηση

Δύο μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Sony Xperia Z4, το οποίο αποκαλύφθηκε σχεδόν αθόρυβα στην Ιαπωνία, δυο νέες εκδόσεις εμφανίζονται να παίρνουν πιστοποίηση από την Ινδονησία. Είναι τα Sony Xperia Z4 Compact και Sony Xperia Z4 Ultra.

Δεδομένου ότι το Sony Xperia Z3 Compact είχε κωδική ονομασία D5800, τότε είναι λογικό το E5803 να είναι το Sony Xperia Z4 Compact. Η δεύτερη συσκευή που εμφανίζεται με κωδική ονομασία E6683 και E6883 λογικά είναι το Sony Xperia Z4 Ultra, στην κατηγορία του Sony Xperia Z Ultra (C6683/C6803) το οποίο ήταν μπροστά από την εποχή του όταν είχε κυκλοφορήσει με οθόνη 6.4 ιντσών, λεπτό και αδιάβροχο.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά μιας και πήραν πιστοποίηση σημαίνει ότι πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση.

Να πούμε ότι εκτός από τα δυο παραπάνω smartphones, υπάρχει έντονα η αίσθηση ότι από την Sony περιμένουμε μια ακόμη ανακοίνωση ναυαρχίδας που θα προορίζεται για την παγκόσμια αγορά, αλλά δεν γνωρίζουμε τι αλλαγές θα κάνει από την ιαπωνική έκδοση. Μπορεί να αλλάξει το design, ή την οθόνη για να συντονιστεί με τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia Z4: Hands-on φωτογραφίες και σύγκριση με Ζ3

Update: Προστέθηκαν δύο νέες εικόνες από Ιαπωνία.
sony xeria z4 compact z4 ultra, Xperia Z4 Compact και Z4 Ultra: Πήραν πιστοποίηση

sony xeria z4 compact z4 ultra, Xperia Z4 Compact και Z4 Ultra: Πήραν πιστοποίηση

sony xeria z4 compact z4 ultra, Xperia Z4 Compact και Z4 Ultra: Πήραν πιστοποίηση

Sony Xperia Z4
sony xeria z4 compact z4 ultra, Xperia Z4 Compact και Z4 Ultra: Πήραν πιστοποίηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Λογικά δεν θα είναι πολύ διαφορετικό εσωτερικά και εξωτερικά σε σχέση με το Ζ3 compact. Μπράβο πάντως στις δύο εταιρίες ( Sony και Samsung) που μας προσφέρουν πολύ δυνατά και normal σε μέγεθος android κινητά ( Ζ3 compact και Αlpha ). Είναι μια όαση για μένα μέσα στο χαμό των phablets. Φέτος ήμουν ανάμεσα στα δύο και προτίμησα το Alpha λόγω amoled και περιμετρικού μετάλλου. Μακάρι η Sony να δώσει και εκείνη ένα πιο premium τόνο στο Ζ4 φέτος.

One

Αυτα τα 2 μαλλον θα κυκλοφορησουν προς το τελος του ετους για να ανταγωνιστουν το Note 5 και το Alpha 2(ή οπως αλλιως λεγεται).

Νίκος

Δεν θα έχει διαφορά από το Z3 compact αλλά θα βάλουν πιο μικρή μπαταρία για να το κάνουν λίγο πιο λεπτό και πιο μικρό όπως και το z4

Sotiris

Αδιάφορες συσκευές που θα πατώσουν όπως και οι προηγούμενες.

jimpsar

Περιμενουμε το Ζ4 Ultra.To πρωτο ηταν πολυ καλη συσκευη.Αν βαλει νορμαλ καμερα με φλας και παει στις 6-6,1 ιντσες θα ειναι αψογο.

dim

Σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου η τριπλετα.
Είναι για όλα τα γούστα + ότι είναι αδιάβροχα.
Το Z4 ultra θα είναι είναι μια ιδανική επιλογή για high end phablet.

Nick

Ο/Η Sotiris ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΗΡΕΣ ΣΑΜΥ ΤV ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ SONY ΗΤΑΝ ΑΡΙΒΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΑΜΥ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟY ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΝΑ XPERIA Z3 ΚΑΙ ΝΤΑΠΗΚΕΣ.ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΑΜΥ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ SONY ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ SPECS KAI ΦΑΚΟΥΣ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΤΕΡΕΟ ΣΑΜΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ SONY STEREO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ Ι PHONE SONY CAMERA ΦΟΡΑΝΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ sotiri ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY!

δημήτρης

αδιαφορες συσκευες σας τις προηγουμενες λεει ο αλλος..νταξει αντε να αγορασεις κανα iphone εσυ…σιγουρα αλλαγη σε καποιο z4 🙂

djfapples

Sony κ πάλι Sony κάτοχος z2 απλά υπερευχαριστημενος κ τα καλύτερα θα ρθουν σύντομα

Νικος Z1

Και εγώ όπως και πολλοί άλλοι θα πάω στο z4 Μετά από το z και το Z1 από τα οποία είμαι ευχαριστημένος

Vasilis T.

Sotiris, μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κινητό Sony (υπερευχαριστημένος χρήστης Z3 Compact)

Νίκος

Παιδιά εγώ έχω το z1 και το z3 compact και σήμερα πήρα το lollipop στο z1 και πριν μια εβδομάδα και στο z3 compact και είναι ίδια τώρα το μόνο που αλλάζει το μέγεθος και οθόνη. Δηλαδή θέλω να πω με αυτό ότι δεν έχεις μεγάλες διαφορές ούτε τόσο οπτικά ούτε στο ίντερνετ πετάνε και τα δύο!!!! Sony for ever!!!

dimmis

Θα εχει ενδιαφέρον το z4 compact!
Αναμένουμε..

Δημήτρης

sony και τιποτα αλλο απλα!!

Sotiris

@Nick Ντράπηκα που έχω Note μπροστά σε οποιοδήποτε κινητό της Sony?

Ντράπηκα που έχω φακό Sony και λόγω καλύτερου software βγάζω καλύτερες φωτογραφίες από κινητά της Sony?

Άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται.

ΥΓ. Τηλεόραση Lg έχω. Και ηχεία Logitech, δεν ακούω μουσική από ηχοσυστημα και δεν πηγαίνω σε parties επειδή ακούω άλλη μουσική.

ΥΓ. Rip Sony.

Nick

@ Sotiris ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕΣ X-BOX KAI ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΗΡΕ PS4? ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ Sotiri ΗΡΕΜΗΣΕ…

alexis touba

Ωραια κηνητα .Εγω παω μαυτα που μαρεσουν ποιο πολυ και ειναι πιο δυνατα σε ολα τα σημεια.Αν η σονι εβγαζε με QHD ισως και να τοπερνα αργοτερα αν μπορουσα .Η αδιαβροχοποιηση πηστευω ειναι πολυ δυνατο σπεκ για τα κηνητα γιατι ειναι κατι που συμβαινει να βραχει και τα λοιπα..Η καμερα επρεπε να ειχε ois γιατι για μενα μια εταιρια σα τη σονη που εχει προιστορια στο θεμα εικονας ηχου καμερας θαπρεπε να σκηζει ολα τα κηνητα για πλακα αφου εχει τη τεχνογνωσια ειναι σα να αδικη τον εαυτο της.Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb και τωρα εχω mate7.Για μενα το καλυτερο με διαφορα ο κηνεζος σε συγκρηση με τα αλα που ειχα.Τωρα αναμενω mate8 note5.Σχεδον ολα τα κηνητα του κοσμου απτα πιο φθηνα μεχρι τα πιο ακριβα φωρανε σονυ αισθητηρες…γιατι ρε σονυ ξηγιεσαι ετσι στον εαυτο σου?!?!!@

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.