Nexus 5, Νέα έκδοση σε κίτρινο χρώμα;

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της κόκκινης έκδοσης του Nexus 5 και όπως φαίνεται μία νέα κίτρινη έκδοση πρόκειται να προστεθεί στις επιλογές των καταναλωτών. Σύμφωνα με ένα screenshot που δημοσιεύτηκε από το Android Police, το νέο χρώμα παρουσιάστηκε για λίγη ώρα στην περιγραφή της συσκευής στο official Android website.

Η αναγραφή της νέας απόχρωσης αφαιρέθηκε λίγο αργότερα από την περιγραφή, όμως το Android Police πρόλαβε να τραβήξει το screenshot και να μας το παρουσιάσει.

Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση η οποία θα επαληθεύει την νέα κίτρινη έκδοση.

Πως σας φαίνεται η νέα απόχρωση του Nexus 5;
, Nexus 5, Νέα έκδοση σε κίτρινο χρώμα;, Nexus 5, Νέα έκδοση σε κίτρινο χρώμα;
*Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Nexus 5 με μία κίτρινη bumper case.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Athanasios

Τι καιδια μπορεί να ειναι για να κάθονται να διαβάζουν και να ξαναδιαβάζουν περιγραφές κινητών για να βρουν τέτοιες αλλαγές κ να βγάλουν screenshots…

dimitris

Ωραιο φαινεται…

Αντρεασ

πολυ ωραιο………..

meLenePopi

Προφανώς δε διαβάζουν 24 ώρες το 24ωρο την περιγραφή του Nexus (που πιθανότατα θα κρατούν στα χέρια τους). Απλά κάποιος τους είπε ότι “καταλαθος” για 5-10 λεπτά θα εμφανιστεί το νέο χρώμα οπότε κάντε αυτό που ξέρετε…

lumia

lumiofernei αλλα ωραιο ειναι …. πολυ ωραια συσκευη παντως το nexus 5

Γιώργος

Βρε παιδιά ένα ακόμα τρολάρισμα (ή διαφήμιση, όπως θες πες το) της Google είναι αυτό το οποίο σχετίζεται με την νέα έκδοση του Android που ανακοινώθηκε προχτές, δηλαδή κάποιο κίτρινο γλυκό που ξεκινάει από L (LemonPie, Lollipop, ή κάτι τέτοιο)

nGavoun

Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά την Ελλάδα συνεχίζουν να την έχουν γραμμένη. Εδώ στην ελλαδα ούτε το λευκό δεν εχει κυκλοφορήσει επίσημα. Υπάρχουν το skroutz το ξέρω αλλά ούτε εκεί δεν βρίσκεις το κόκκινο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Nexus Google

Google Nexus 5: Stock Android για τις μάζες [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το Google Nexus 5, τη συσκευή που έκανε τη σειρά αναγνωρίσιμη για πολλούς και μας έδωσε ένα όντως “flagship killer”.

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.

News Android Android Marshmallow Nexus 5

Android 6.0 Marshmallow: Αναβάθμιση από τις 5 Οκτωβρίου;

Σύμφωνα με χρονοδιάγραμμα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Telus από τον Καναδά τα Nexus 5 και Nexus 6 θα ξεκινήσουν την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow από τις 5 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίασει την νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android που θα πραγματοποιηθεί σε event της Google.

News LG LG Android Smartphones LG Nexus 5

LG Nexus 5 2015: Εμφανίζεται με Snapdragon 808 και 4GB RAM;

Οι φήμες εδώ και καιρό επιμένουν ότι LG και Huawei θα κυκλοφορήσουν από ένα Nexus smartphone. Όσον αφορά στην LG λέγεται ότι θα δούμε το Nexus 5 (2015) το οποίο φαίνεται πως επισκέφθηκε το Geekbench με την κωδική ονομασία LG-F600L και μας δίνει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.