Ζωγράφισε το, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κυριάκος Λειβαδάς δημιούργησε την εφαρμογή “Ζωγράφισε το” για iOS συσκευές. Πρόκεται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για iPhone και iPad όπου οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες την ομάδα Α και την ομάδα Β, κάθε φορά κάποιος από την ομάδα ζωγραφίζει μία λέξη (από αυτές που δίνει το παιχνίδι) και οι υπόλοιποι συμπαίχτες του προσπαθούν να την μαντέψουν.

Σε κάθε γύρο ζωγραφίζει ένας διαφορετικός παίχτης από κάθε ομάδα. Οι συμπαίχτες της ομάδας σας προσπαθούν να μαντέψουν την λέξη.
Όταν η ομάδα σας μαντεύει την λέξη κερδίζετε πόντους ανάλογα με την δυσκολία της κάθε λέξης. Το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώσουν όλοι οι γύροι και νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται αυτή που έχει μαζέψει τους πιο πολλούς πόντους.

Κατεβάστε την εφαρμογή “Ζωγράφισε το” από το App Store (link) με τιμή 0.99$.

Update: Τα promo codes εξαντλήθηκαν!
Οι 5 πρώτοι πρώτοι φίλοι του Techblog που θα αφήσουν σχόλιο θα πάρουν δώρο από ένα promo code για να κατεβάσουν την εφαρμογή δωρεάν!

Ζωγράφισε το, Ζωγράφισε το, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application. Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petr@n

Πολύ ωραία εφαρμογή! Θα παίζω με τα ανήψια μου

panagis

πολυ καλη προσπαθεια!!!καλη επιτυχια!!

giorgos

Πολύ ωραία εφαρμογή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Άλλα δύο promo codes για δύο φίλους…

bill

ωραια εφαρμογη!!!!

Παναγιώτης

Πολύ καλή προσπάθεια !!

lefteris

Πολυ ωραια φαινεται!! καλη επιτυχια στουs developers!

Κώστας Βλαχάκης

Bill και Παναγιώτης, Εξασφαλίσατε και εσείς από ένα promo code.
Σας στέλνω τώρα τον κωδικό στα email σας.

Lefteris, μόνο 5 έχουμε στην διάθεσή μας, παρα λίγο man. 🙂

Takis

Πολύ καλή προσπάθεια, καλή επιτυχία και από εμένα!

Alkis

μπραβο τους!!!

Nero55

Κώστα μπορείς να πεις κάτι στον developer για να μπορούμε να παίζουμε στο android το παιχνιδάκι?Παρεπιμπτόντως πολύ καλή δουλειά!!

Κώστας Βλαχάκης

Nero55, Μας διαβάζει! 🙂

spyros

ios power και ασε τα ανδροειδες να πολεμανε μβασ και βρουν καμια εφαρμογη της προκοπης,αλλα ξεχασα εχουν τετραπυρηνο δεν χρειαζοντε εφαρμογες xaxa…

Αποστόλης Ρόδος

θα την κατεβάσω το βράδυ στο iPad…

@ spyros … Θα κλαίγαμε;από τα γέλια να βλέπαμε πως θα δουλευε ένα iPhone με JellyBean και πραγματικό Multitasking… τότε έλα να συζητήσουμε για πυρήνες…. 😉

Teo

@spyros..
Από iOS power έγραψες το μήνυμα σου ???
(“ios power και ασε τα ανδροειδες να πολεμανε μβασ και βρουν καμια εφαρμογη της προκοπης,αλλα ξεχασα εχουν τετραπυρηνο δεν χρειαζοντε εφαρμογες xaxa…”)

Πάρε το iOS σου και έλα να τα δούμε με το NOTE II μου πλάι-πλάι 😉

*Μπράβο στον Έλληνα dev για την προσπάθεια πάντως !

spyros

@Teo εισαι συγουρος οτι θελεισ να βαλουμε το note 2 διπλα στο ipad 4? γιατι θα πεσει πολυ γελειο και ποιος μιλησε για iphone.

Teo

@spyros
Ποιος μίλησε για iPhone ???
Με iPad..όχι-όχι..είναι πολύ τούμπανο,είναι πύραυλος,είναι πολύ καλύτερο από το iPad3..είναι ενα iPad3+1=4…Aaaa,όχι με iPad4 δεν τα βάζω..!

spyros

@Teo σωστα αυτα που λες αλλα εγω αλλο σου ειπα ελα να τα βαλουμε διπλα διπλα η το γυρνασ αλλου επιδη ξερεισ το αποτελεσμα..παρεστικα σου με το note 2 παντος xaxaxaxa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).