Zopo Touch: Ανακοινώθηκε με 5″ 2.5D κυρτή οθόνη [MWC 2015]

Σταματημό δεν έχουν φέτος οι κυρτές οθόνες, καθώς μετά το Galaxy S6 Edge και το BlackBerry Slider ανακοινώθηκε και επίσημα από την Κινέζικη εταιρεία Zopo στην Βαρκελώνη το Zopo Touch. Το Zopo Touch παρουσιάστηκε με κυρτή οθόνη 5 ιντσών απεικόνισης 2.5D. Το 2.5D αποτελεί ουσιαστικά μια ψευδαίσθηση που μπορεί να απεικονίσει πολυμέσα σαν να είναι τρισδιάστατα ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Έτσι η Zopo προσπάθησε φέτος να πρωτοτυπήσει με αυτήν την τεχνική στην 5 ιντσών οθόνη του Touch, η οποία είναι τεχνολογίας ON-CELL. Το Zopo Touch έρχεται με τον 64μπιτο τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek MT6732 χρονισμένο στα 1.5GHz, με μνήμη RAM 1GB και χώρο αποθήκευσης 8GB. Η νέα συσκευή υποστηρίζει επίσης όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 2G, 3G και 4G.

Η συσκευή περιμετρικά αποτελείται από μέταλλο περασμένο από αμμοβολή και τεχνολογία οξείδωσης, το οποίο επιτρέπει στο σασί να παραμείνει γυαλιστερό και ανθεκτικό. Το πάχος της είναι 8.8mm, ενώ το πίσω καπάκι περιέχει 9 μεμβράνες προστασίας.

Το Zopo Touch έχει στην πλάτη του κάμερα ανάλυσης 8 megapixel συνοδευόμενη με LED φλας, ενώ μπροστά υπάρχει μια ευρείας λήψης κάμερα ανάλυσης 5 megapixel. Παρέχει αισθητήρες βαρύτητας, περιστροφής, εγγύτητας, αισθητήρα L (για έλεγχο οξυγόνου αίματος), και γεωμαγνητικό αισθητήρα. Η μπαταρία της συσκευής αγγίζει τα 2100mAh, και θα έχει υποστήριξη διπλής κάρτας SIM.

Όσον αφορά την τιμή και την διαθεσιμότητα του Zopo Touch, προς το παρόν παραμένουν άγνωστα στοιχεία.

Zopo Touch, Zopo Touch: Ανακοινώθηκε με 5″ 2.5D κυρτή οθόνη [MWC 2015]

Zopo Touch, Zopo Touch: Ανακοινώθηκε με 5″ 2.5D κυρτή οθόνη [MWC 2015]

Zopo Touch, Zopo Touch: Ανακοινώθηκε με 5″ 2.5D κυρτή οθόνη [MWC 2015]

Zopo Touch, Zopo Touch: Ανακοινώθηκε με 5″ 2.5D κυρτή οθόνη [MWC 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mmmmmMMMMM

Αιθητηρα Λ; Τι θα γινει ρε παιδια, θα περναμε και ΚΤΕΟ τα κινητα τωρα;

XperiakiasT

iPhone

Δημήτρης

Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες; Γιατί όσο και αν το παλευω δε μπορώ να διακρινω πουθενά κυρτότητα στην οθόνη.

Dimitris

@mmmmmMMMMM χαχαχαχα και τέλη κυκλοφορίας..!

panos

Δεν μπορώ να καταλάβω που την είδαν την κυρτή οθόνη!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Android Smartphones Zopo

Τα smartphones της ZOPO επίσημα στην Ελλάδα από την Volte-Tel Communications

Η ZOPO ξεκινάει επίσημα την διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω του δικτύου πωλήσεων της Volte-Tel Communications η οποία αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων ZOPO σε Ελλάδα και Κύπρο.

News Android Android Smartphones Zopo

ZOPO Speed 8: Επίσημα το πρώτο smartphone με δεκαπύρηνο επεξεργαστή [MWC 2016]

Οι Κινέζοι είχαν να κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις σήμερα στην MWC 2016. Μετά την Xiaomi και το Xiaomi Mi 5, το πιο οικονομικό με Snapdragon 820, η ZOPO ανακοίνωσε το ZOPO Speed 8, το πρώτο smartphone με τον δεκαπύρηνο επεξεργαστή Mediatek Helio X20.

Business Zopo

Τα Zopo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog η Info-Quest ανέλαβε την αποκλειστική διανομή των smartphones της Zopo στην Ελλάδα. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και τα 3 πρώτα μοντέλα θα εμφανιστούν στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.