ZOPO ZP320 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το 4G smartphone ZOPO ZP320 με οθόνη 5 ιντσών LCD ανάλυσης 960×540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MTK6582 1.3GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, microSD, Ραδιόφωνο FM, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, μπαταρία 2300 mAh και Android 4.4.2 KitKat.

ZOPO ZP320 hands-on video review, ZOPO ZP320 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

ZOPO ZP320 hands-on video review, ZOPO ZP320 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

ZOPO ZP320 hands-on video review, ZOPO ZP320 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

ZOPO ZP320 hands-on video review, ZOPO ZP320 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τακης

Τώρα συγνώμη κιόλας αλλά έγινε hands on σε zoppoκινητό και ακόμη δεν έγινε στο lumia 930 … Τώρα θα μου πειτε.. πάει παλιώσε ε; no more nokia και τα σχετικα…

nikos

@Τάκης +1000! Ρε παιδιά εντάξει, είπαμε να περιμένουμε λίγο καιρό γιατί ανακοινώθηκαν android flagships που ενδιαφέρουν πολύ τον κόσμο. Όμως έχουν περάσει μήνες ολόκληροι από όταν μας δείξατε φωτογραφίες και ακόμη δεν είναι έτοιμο το βίντεο?

ορεστης γκιοκας

εε 150€ δεν ξερω.. μου φαινονται καπως πολλα γι αυτο… οσο για το hands on μια χαρα αναλυτικοτατο! καταλαβαινω πως δεν γινεται να κανεις hands on σε οτι κυκλοφορει στην αγορα! ο,τι πεσει στα χερια σου και σενα κωστα 😉

Darth

για 140 ευρώ ειναι πολύ καλή πρόταση (όποιος θέλει 4g) αν καποιος δεν θέλει 4g έχει και καλύτερες προτάσεις

πάντως η zoppo κανει καλές προσπαθιες τελευταία (και ναι αυτή η συσκευή την θεωρεί low end προς mid range)
αν μπορείς Kωστα βρες το xiaomi mi4 (εκεί θα δούμε party) να κανείς ενα rewiew (περιμένω και εγώ σε 15 μερες ενα mi4 αν ο ιδιοκτήτης του δεν θα το θελήσει άμεσα θα σου το στείλω να κάνεις rewiew )

kotsoss

Θέλω και άλλο Κινέζικο hands on!
Εγώ έχω το thl t11!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τουλαχιστον αυτο επαιξε βιντεακι…Καλα τα ακριβα αλλα και καποιοι ψαχνουν για φθηνα και αξιολογα κινητα,οπως αυτο!

Tony Cool

Όλες οι παρουσιάσεις είναι ευπροσδεκτες, απλά θα ήθελα να δω και κάποια στιγμή παρουσιάσεις συσκευών πιο σημαντικών κινεζων κατασκευαστων όπως η oppo και η xiaomi. Πιστεύω πως οι προτάσεις τους ενδιαφέρουν πολύ κόσμο.

παναγιωτης

ωραια τα zopo,καποτε ζαχαρωνα ενα zp998 και το ειχα κοιταξει πολυ το θεμα zopo.οποιος θελει υπαρχει και επισημο καταστημα ζοπο με werehouse εδω ευρωπη και συγκεκριμενα ιταλια.με καλυτερες τιμες και χωρις δασμους και φπα.

Giorgos13

Zopo ftw, εχει πολυ καλες οθονες η zopo γενικα και vfm συσκευες

Genesis

ωραίο κινητό και σε καλή τιμή.

κώστα όντως άμα μπορείς κανε κάποια hands on σε 930.630. και στο 1520 και σε κάποια mid range android που ενδιαφέρει πολύ κόσμο 🙂

ironmanmark40

@Genesis, 930,630,1520, ; πολλα θες! 🙂 εδω στην ifa τα lumia 730 , 830 με wp 8.1 update (gdr1) δηλ. δημιουργια φακελων στην κεντρικη οθονη και αλλα πολλα + lumia denim + lumia camera (4k, rich recording) , απλα τα “ξεπεταξε”, χωρις να δειξει τιποτα απο αυτα! ελπιζω αυτο στο μελλον να αλλαξει , η κινητη δεν ειναι μονο ο “πολεμος” μεταξυ android-ios (ελεος ποια, με καθε νεα εκδοση τους 100 αρθρα….). – αραγε οταν “σκασει” η update της 8.1 me την lumia denim, θα ασχοληθουν τοσο; – . 20 νεοι κατασκευαστες wp στην αγορα, πολλες επιλογες για ολα τα βαλαντια. και οχι δεν ειμαι wpfanboy, κατοχος και χρηστης nokia 808 pureview, αλλα αυτο το κολημα στα android-ios ειναι “κουραστικο” ……

Elias

Όντως αυτή η “απαξίωση” στα WP βάζει αρκετούς σε σκέψη βλέπω… Δε νοείται στο “δημοφιλέστερο blog τεχνολογίας”, όπως αυτοαποκαλείται, να μην έχει γίνει hands on στη ναυαρχίδα της NOKIA και να γίνεται hands on στο Ζopo(!), ενώ βρίσκεται στην κυκλοφορία αρκετό καιρό… Επίσης, πράγματι τα βίντεο από την IFA ήταν συντομότατα και με υποτιμητικά σχόλια για τα Lumia 730-735 και 830. Τέλος αναλογικά τα νέα – ενημερώσεις για τα WP είναι σχεδόν ανύπαρκτα σε σχέση με τα 2 άλλα λειτουργικά…

Genesis

iron αυτά τα update θα τα πάρουν και το 930.1520 για 630 δεν ξέρω αν θα τα πάρει όλα άλλα σίγουρα όχι για 4κ video anywya όντως πολύ καλά τα android/ios άλλα θέλουμε και αρκετοί να δούμε και windows phone και άλλα άμα βγούνε όπως κάνα tizen η blackberry.

να προσθέσω ότι είδα ότι ο mediatek πάει ωραία σε αυτή τη συσκευή.

νικος

Κώστα ακόμη περιμένουμε hands on με wp, μετά το 1320 που ήταν το τελευταίο αν δε κάνω λάθος..

demis

Πολλά εικονίδια εφαρμογών είναι αντιγραφή από το miui της Xiaomi από οτι βλέπω.

Καλό είναι που βλέπουμε και συσκευές κινεζικών εταιριών.

Αντίστοιχες αναλύσεις έχει και η lenovo και η Alcatel στην χαμηλή μεσαία κατηγορία.

Έγινε μια καλη αρχή με το hands on.

manos

παιρνεις LG G2 MINI LTE με αυτα τα λεφτα… απλα πραγματα..

Giorgos13

Aμα πεσει στα χερια σου το IUNI U3 θα ητανε καλη φαση ενα handsOn η ακομα καλυτερα ενα review

afe

Μιας και έγινε review για αυτό εδώ,μήπως πρέπει να δούμε και το zp999 που φοράει τον καινούργιο mtk6595 και έχει 3gb ram;

Γιώργος

Κανονικά οι παρουσιάσεις και τα άρθρα πρέπει να είναι ανάλογες με το ποσοστό κάθε λειτουργικού, δηλαδή 85% Android , 12% IOS , 3% Windows. Άρα σωστά έως τώρα βλέπουμε πολλά Android κινητά λίγα Apple και σχεδόν καθόλου Windows.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.