ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP camera

Η εταιρεία ZOPO ανακοίνωσε την διάθεση του ZOPO ZP998, ενός smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels που βασίζεται στο οκταπύρηνο SoC MediaTek MT6592 με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz, διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD. Επίσης διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα 14 Megapixels. Η τιμή του ZOPO ZP998 είναι 329.99 δολάρια (προ ΦΠΑ).

Είχαμε την εντύπωση ότι θα είναι 299.99 δολάρια, αλλά το κινητό είναι ακριβότερο τελικά.

ZOPO ZP998
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2
Επεξεργαστής: MediaTek MT6592 1.7GHz οκταπύρηνος
GPU: Mali-450 (700MHz)
Μνήμη RAM: 2GB
3G HSDPA (Dual SIM)
Οθόνη: 5.5 ίντσες, IPS LCD, 1080 x 1920 pixels (401ppi)
Κάμερα: 14 Megapixels, auto-focus, flash
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixels, f/2.0
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: microSD (έως και 64GB)
Wi-Fi 802.11b/g/n/ac Dual Band, A-GPS, Bluetooth 4.0,
WiFi direct, USB OTG, NFC, microUSB2.0,
Μπαταρία: 2400 mAh
Διαστάσεις: 151.4 x 76.1 x 9.1 χλστ.
Βάρος: ?

ZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP cameraZOPO ZP998, ZOPO ZP998, Οκταπύρηνο, με 5.5 ιντσών οθόνη και 14 MP camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Μία μόνο λέξη, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!!!!!!!! 🙂

tech21man

Μονο μια λεξη! (δυο) φτηνο αντιγραφο!

Κριμα που αντεγραψαν και την πλατη του note 3.

telnet05

Μια χαρα συσκευη και σε πολυ καλη τιμη.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Το περίεργο είναι το που εβαλαν το κουμπί της φωτογραφικής. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια τοποθέτηση. Αριστερόχειρας θα ήταν ο σχεδιαστής.

dimitris

Απο πισω μοιαζει με το galaxy note 3

Αλέξανδρος

Ναι μεν καλό, αλλά με τέτοια μπαταρία δεν πας πουθενά. Με το g pro 3140 mAh και αν το έχεις full φωτεινότητα και είσαι στο internet, 4 μιση ώρες με το ζόρι τις βγάζει.
Καλό που είναι οικονομικό αλλά και με 10€-$ παραπάνω δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα αν είχε καλύτερη μπαταρία.

sotos

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, με υπέροχα χαρακτηριστικά! Ή αυτό ή το Huawei honor 3c το οποίο είναι στα μισά λεφτά! Ένα από τα δύο θα το “χτυπήσω” μετά τις γιορτές!
Το θέμα είναι ως πλέον με 130-200€ παίρνεις πρωτοκλασάτη συσκευή με πολύ καλά ή με τέλεια specs!
Κώστα Βλαχάκη θέμα ΦΠΑ δεν υφίσταται (εκτός εαν το πιάσει τελωνείο). Το καλό με τη zopo είναι πως έχει παράστημα στην Ιταλία και με 319 δολλάρια έρχεται με δωρεάν μεταφορικά στην πόρτα σου. Και φυσικά χωρίς ΦΠΑ (ενδοικονοτική αγορhttps://zopomobileshop.com/ά) ή τελωνείο.

https://zopomobileshop.com/

Καλή χρονιά!

Darth

μια χαρά η συσκευή…… εκτος από ένα σιμειο
καλά έπρεπε να βάλουν αυτή την απαίσια πλατύ σαν αυτή του note?

κωνσταντινος

Κωστα Χρονια πολλα το παραγκειλα απο το σαιτ της ζοπο και μαζι με τα εξοδα αποστολης ειναι 253€ συνολο ξερεις καθολου τι γινετε με της αγορες απο εξωτερικο;; τροπος πληρωμης western union

Kosmas

@κωνσταντινος μέγα λάθος η Western Union. Αγορές από εξωτερικό (αν αυτό είναι εφικτό) πάντα με paypal για να μπορείς να διεκδικήσεις τα λεφτά σου πίσω σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την αγορά σου.

κωνσταντινος

Κοσμα σε ευχαριστω για την απαντησξ δεν εχω paypal ακομα δεν εχω βαλει τα χρηματα τι να κανω;; και τι διαφορα εχει το zoposhop με το zopomobileshop εγω παρηγκειλα απο το δευτερο

sotos

@Κωνσταντίνος 1. Η Western Union είναι απλά ένα τραπεζικό έμβασμα. Σε συνέχεις των όσων λέει ο Κοσμάς στη wu απλά μεταφέρεις τα λεφτά και απο εκεί και πέρα η Παναγιά μαζί σου. Βέβαια σε κάποιο μεγάλο καταστημα είναι πολύ δύσκολο να την πατήσεις αλλά φρόντισε να κάνεις συναλλαγές ΜΟΝΟ με paypal. Εαν δεν εχει paypal το εν λόγω site απλά αγοράζεις από εκεί όπου εχει paypal. 2.το zoposhop είναι το επίσημο της zopo ενώ το zopomobileshop είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος για την Ιταλία. Εαν ψαξεις για τη zopo στο techblog θα δεις πως πριν 1-2 μήνες είχα γράψει για διάφορους επίσημους αντιποροσωπους της zopo στην Ευρώπη, είχα γραψει και τα σχετικά link. Υπάρχει zopo στη Γερμανία και στη Βουλγαρία. Το πιο ακριβό είναι της Γερμανίας, Το καλό εαν παρεις από Ιταλία (το γραφει στην Ιταλία warehouses in Italy) είναι ότι αποκλείεται να πληρώσεις τελωνείο. Διαθέτω και εμπορικό ΑΦΜ και γνωρίζω αρκετά πράγματα για ενδοικοινοτικές συναλλαγές και για αγορές από Κίνα. Από Κίνα είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει τελωνείο. Για να μην σε πιάσει θα πρέπει να σου στο στείλουν με singaore air post(ετσι εχω ακούσει) και με china post οπου σιγουρα δεν πιανει τελωνείο. Καθε αγορά πάνω από 24€… Συνέχεια »

dmark

Καλή χρονιά!
Ωραίο το κινητό, αν εξαιρέσεις την πλάτη που είναι σαν να μην πω τι.
Παραμένω όμως σε δίλημμα. 998 ή 990 ?

karafu

Καλή χρονιά! Η συσκευή δείχνει εξαιρετικά specs. Μένει να δοκιμαστεί για να έχει ο κόσμος μια ολοκληρωμένη άποψη. Σε λίγες μέρες θα είναι και στα δικά μου χέρια για ένα test.

Αν όλα πάνε καλά με τις δοκιμές τότε σύντομα θα το διαθέτω και στη Θεσσαλονίκη σε stock. Κανονικά, εκτελωνισμένο. 🙂

harris

το έχει αγοράσει κανείς να μας πει την γνώμη του;

vasileiossp

Παίδες, γραψ τε μου σας παρακαλώ ένα λινκ για να παραγγείλω το zopo z 998 ,κάποιο στο οποίο να είναι από Ευρώπη κ να μην πληρώσω παπατζιλικια…τελωνεία κ αρ/διες

karafu

Βασίλη, καλημέρα

Σύντομα το ZP998 θα υπάρχει διαθέσιμο και εκτελωνισμένο στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το webshop δυστυχώς είναι ακόμα υπό κατασκευή, αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις είτε μέσω facebook (qubestores) είτε μέσω email (qubestores@gmail.com).

Το να αποφύγεις τελωνείο από Ευρώπη είναι αδύνατο (και παράνομο εννοείται).

Bernice

Σημαντική σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε πιο ακριβά μοντέλα άλλων εμπορικών σημάτων! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους οπαδούς.

https://www.tinydeal.com/zopo-zp998-55-mtk6592-android-422-octa-core-phone-p-116007.html

Κων/νος

απο αυτό το site θα το βρείτε φθηνότερο και φυσικά με Paypal πληρωμη…https://www.merimobiles.com/zopo-zp998-c2-ii-mtk6592-5-5inch-fhd-octa-core-1-7ghz-2gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri8430.htm

Dimitris

Μην πετάτε τα λεφτά σας σε κινεζικες βλακιες. Θα το μετανιώσετε. Σίγουρα με κατι θα ξενερωσετε. Ασε που θα μεινετε για παντα στην 4.2 έκδοση. Εχω πει ποτε κανα κινεζικα

qubestores

Φίλε Δημήτρη,

Θα διαφωνήσουμε ευγενικά μαζί σου. Κινεζικές συσκευές υπάρχουν πολλές, όπως και κινεζικές μάρκες βεβαίως. Η Zopo είναι από τις πλέον σοβαρές και δεν λανσάρει συσκευές “φτηνές” με την κακή έννοια. Το Zopo 998 είναι μια από τις κορυφαίες τους αυτήν τη στιγμή ενώ επίσης εξαιρετικά είναι και τα 4πύρηνα μοντέλα ZP980 και ZP990.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν ο καταναλωτής αγοράζει τυχαία μια συσκευή από τυχαίο προμηθευτή ή όταν αναζητά ή πέφτει πάνω σε κλώνο. Και δυστυχώς κλώνοι κυκλοφορούν ακόμα και για αυτές τις συσκευές.

Στην περίπτωση της Zopo έχουμε να κάνουμε με πολύ καλές value4money συσκευές που θα αφήσουν τουλάχιστον ικανοποιημένο το μέσο καταναλωτή.

Solanos

Να πω κι εγώ σαν κάτοχος τη γνώμη μου…

1) Είναι όμορφα σχεδιασμένη συσκευή.
2) Έχει εντυπωσιακή οθόνη (ειδικά σε FHD βίντεο).
3) Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές (εαν εξαιρέσετε το μέρος των γραφικών όπου το Mali450 mp που ενσωματώνει τα βλέπει λίγο σκούρα σε ανάλυση 1080p).
4) Η μπαταρία του κρατάει περί τις 30 ώρες με κανονική χρήση.
5) Ζεσταίνεται αρκετά κατά τη διάρκεια gaming.
6) Το gps του είναι μέτριο.
7) Έχει δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού από wifi. Μάλιστα πρόσφατα έβγαλε update η zopo.

Γενικά η εμπειρία μου από αυτό το τηλέφωνο είναι καλή. Έχει ακόμα κάποια θεματάκια τα οποία αναμένεται να διορθωθούν σε επόμενο update. Περιμένω πως και πως να βγει cyanogen αν και είναι ακόμα σχετικά νωρίς (custom roms κυκλοφορούν από άλλους παρ’όλα αυτά).

Ελπίζω να σας βοήθησα.

steve

Το κινητό…είναι υπέροχο.
Το λέω γιατί κατάφερα να το τσιμπήσω…..και να το επεξεργαστώ…..η μπαταρία του…..είναι παρα πολύ καλή.
Με κανονική χρήση…παρατηρώ οτι βγάζει τις δύο μέρες
Απο εμφάνιση… Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε…όπως και τους περισσότερους.
Απο ποιότητα δίνει ακριβώς…. Αυτό που παρουσιάζει…. Σε όλα…. Η τιμή του είναι παρα πολύ προσιτή για όσους δεν έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε note 3 είναι η καλύτερη επιλογή. (Προσωπική άποψη)

steve

Αγαπητέ/η dmark.
Σου προτείνω το 998…λόγω του ότι είναι ανώτερο
Αν όμως σου αρέσει το καλούπι του 990….Μπορείς να προτιμήσεις είτε το ίδιο… Ειτε το 990+ που έχει σώμα 990 και χαρακτηριστικά 998….κατα την δοκιμασμένη άποψή μου…..θα μείνεις ικανοποιημένος/νη

dmark

@steve Ευχαριστώ για την γνώμη σου, αλλά το έχω ήδη προτιμήσει το 998 εδώ και καιρό 🙂
Ομολογώ είναι πάρα πολύ καλό. Είδα και το 990+ και ούτε εκείνο είναι κακό. Ίσως το τσιμπήσω και εκείνο και κάνω το 998 δώρο. Αν και ακούγονται κάτι φήμες για καινούργιο mediatek επεξεργαστή με 4g δυνατότητες, οπότε καλύτερα να περιμένουμε λίγο.

steve

Dmark

Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις… Συγκρίνοντας τα δύο μοντέλα…. Οσον αφορά τον καινούργιο της mediatek…καλά κάνεις και δεν βιαζεσαι….γιατί σίγουρα θα τον φορέσει το zp 1000 αν είναι να φορεθεί…. Καποια μέρα.

steve

Αγαπητέ dimitris….με μεγάλο σεβασμό στα λεγόμενα σου επέτρεψε να διαφονησω…. Προσωπικως στο κηνητο μου τρεχει 4.4.2 ενος γνωστου μου τρεχει 4.2.2 και δεν παρατηρω καμια διαφορά σε τίποτα απολύτως.με λιγα λογια εδώ που έχει φτασει το android και στο jelly bean να μείνει κανείς, για να φανεί το χάσμα θα χρειαστούν χρόνια. Το κιηνητο είναι κινέζικο αλλά…..όχι με την έννοια που το εκλαμβανεις την λεγόμενη «κινεζια»… Είναι αξιοπρεπεστατο σε προσιτή τιμή…. Και πολύ καλές επιδόσεις….. Η καλύτερη επιλογή για τα συγκεκριμένα λεφτά…. Σε σχέση με μη κινέζικα κινητά….. Αλλά και έτσι να είναι, κανένας δεν είπε οτι πάω να χτυπησω το note 3 με το συγκεκριμένο…. Αν και πίστεψε με αληθεύει…. Σε μεγάλο βαθμό

Sotiris

ΠΟΛΥ ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΖΟΠΟ 998 ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4G ΜΉΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΜΕ 4G Κ ΑΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΜΉΠΩΣ ΤΟ ΒΓΆΛΕΙ ΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ

steve

Φίλε sotiris

Το κινητό δεν είναι ουτε θα βγει σε 4g.Για να δουμε 4g σε κινέζικο smartphone θα περιμένουμε…. Ακόμα.
Αναβάθμιση απο την εταιρία παιρνει… Όχι όμως αυτήν που νομίζεις για να αναβαθμίσει το android…απλά καποιες λειτουργίες…
Και όσον αφορά τον επεξεργαστή….. για το 2014 το οκταπυρηνο στα 1.7 ghz (και δεν θα βγει με μεγαλύτερο)
…. υπερκαλύπτει τις ανάγκες ολων…κατα την ταπεινή μου γνώμη

Chevy

Το εργαλείο πετάει δεν κολλάει πουθενά έχω παίξει όλα τα βαριά games δεν κόλλησε ούτε ένα. σέρφινγκ σφαίρα τίποτα ούτε ένα lag δυνατό Ηχείο και YouTube και μουσική μια χαρά gps μέτριο. Αλλά με κάτι ρυθμίσεις το έφτιαξα. wifi πολύ καλό καμπάνα χωρίς κανένα πρόβλημα συνδεσημοτητας nfc κανονικά. Λειτουργούν bluetooth κανονικά η οθόνη φωτεινή με ωραία χρώματα και καλή ανάλυση μπαταρία κανονικά κάμερα βίντεο χωρίς πρόβλημα δεν κρασαρει κανένα πρόγραμμα το συνδεσα με smart TV με screen mirroring
Χωρίς πρόβλημα το ίδιο και wifi direct βίντεο κλήσεις και να μην τα πολυλογώ τα έχω κάνει τεστ όλα όλα λειτουργούν ομαλά. Θα πάρει και την κιτ κατ τη άλλο θέλουμε.

lukourgos

Το πηρα και ειναι εξαιρετικο.245.€ με 2 εξτρα.οπως βλεπετε τα κινεζικα καλα προιοντα ειναι εφαμιλλα των πανακριβων εξυπνακιδων ευρωπαιων.

Γιωργος Δ.

Αυτο το μοντελο οπως και όλα της εταιρίας δεν υποστηρίζουν ολες τις ελληνικές μπαντες οποτε πολλες φορες δεν εχει σήμα.. Δείτε το και μονοι σας *#*#3646633#*#* επίσης GPS δεν πιάνει για κανενα λόγο. Όσο για τους 8 πυρήνες εχω δει και καλυτερα με 4. Πριν λίγο μου έδειχνε οτι έχασε όλη την μπαταρια ενω ηταν στο 78% με reboot.. To service της Zopo ειναι απαράδεκτο

Ελένη

παιδιά καλησπέρα…. πριν δυο χρόνια αγόρασα κι εγώ το zopo 998 όλα καλά αλλά όταν μπαίνω στο ίντερνετ με δεδομένα πολλές φορές δεν συνδέεται αν δεν κάνω απενεργοποίηση και ενεργοποίηση δεδομένων…. έτσι κάνει σε όλου?: επίσης ζεσταίνεται πάρα πολύ εύκολα και χτυπάει μήνυμα και επειδή φοβάμαι βγάζω και ξαναβάζω την μπαταρία….. και πολλές φορές κολλάει και δεν δουλεύει η αφή….. υπάρχει κάποια λύση για όλα αυτά?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.