Zopo ZP998, Οκταπύρηνο, με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p και τιμή 299 δολάρια

Η Κινέζικη Zopo ανακοίνωσε το Zopo ZP998, ένα νέο δίκαρτο, το οποίο βασίζεται στον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek με τιμή $299. Το νέο SoC (System-On-Chip) της MediaTek MT6592 διαθέτει οκτώ πυρήνες ARM Cortex-A7 που λειτουργούν ανεξάρτητα και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι χρονισμένοι στο 1.7GHz. Η GPU είναι η Mali-450 με συχνοτητα λειτουργίας 700MHz.

Το Zopo ZP998 διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD με ανάλυση 1080p και pixel density στα 401ppi η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass. Η οπίσθια κάμερα έχει αισθητήρα 14 Megapixels με διάφραγμα f/2.0 ενώ η κάμερα στην πρόσοψη για βιντεοκλήσεις έχει αισθητήρα 5 Megapixels.

Το οκταπύρηνο SoC της MediaTek συνοδεύουν 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης ενώ δεν απουσιάζουν τεχνολογίες WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0 LE, NFC, microUSB 2.0, USB OTG καθώς και μία τεχνολογία που ονομάζεται BVE Voice, η οποία ρυθμίζει αυτόματα την ένταση της φωνής όταν μιλάει ο χρήστης, ανάλογα τον θόρυβο που υπάρχει στο περιβάλλον ή την απόσταση του από την συσκευή.

Επίσης υπάρχουν λειτουργίες τύπου Air Gestures αλλά και “Feverish Touch” που σημαίνει ότι με χειρονομίες στην οθόνη, μπορείτε να εκκινείτε εφαρμογές ακόμα και όταν η οθόνη του είναι “σβηστή” και το κινητό σε stand-by mode.

Zopo ZP998
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2
Επεξεργαστής: MediaTek MT6592 1.7GHz Octa-Core
GPU: Mali-450 (700MHz)
Μνήμη RAM: 2GB
3G/HSDPA
Οθόνη: 5.5 ίντσες, 1080 x 1920 pixels (401ppi)
Κάμερα: 14 Megapixel, LED flash, 1080p video
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel, 1080p video
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: MicroSD (έως 64GB)
Wi-Fi 802.11n dual-band, GPS, Bluetooth 4.0, NFC, Dual SIM, DLNA
Μπαταρία: 2400mAh
Διαστάσεις: 151.4 x 76.1 x 9.1 χλστ.
Βάρος: ? γρ.

Zopo ZP998, Zopo ZP998, Οκταπύρηνο, με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p και τιμή 299 δολάρια

Zopo ZP998, Zopo ZP998, Οκταπύρηνο, με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p και τιμή 299 δολάρια

Zopo ZP998, Zopo ZP998, Οκταπύρηνο, με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p και τιμή 299 δολάρια

Zopo ZP998, Zopo ZP998, Οκταπύρηνο, με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p και τιμή 299 δολάρια

Zopo ZP998, Zopo ZP998, Οκταπύρηνο, με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p και τιμή 299 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος.Λαστ

Με 300 ευρω?? ΜΟΝΟΟΟΟΟΟ Υπερτουμπανο λεμε ο κινεζος!!!!!

Kostas K.

300 δολαρια θες να πεις!

Albert

Η τιμή αυτή θα είναι επίσης το ίδιο εδώ στην Ελλάδα και πού μπορώ να αγοράσω;

Nio

Σωστότατο value for money…..
Λιγο μεγαλυτερη μπαταρια του ελειπε αλλα μην τα θελουμε κ ολα δικα μας……
Μακαρι να ερθει Ελλαδαρα.

Κώστας D.

Μπορεί να έχει 8 πυρήνες επεξεργαστή αλλά η κάρτα γραφικών 450 είναι λίγο ταχύτερη από μια adreno 205. Πιστεύω θα έχει το κολληματακια του γιατί έχει να διαχειριστή full hd ανάλυση. Για κάποιον που το θέλει για φωτογραφίες (ελπίζω να είναι καλές) και να βλέπει βίντεο είναι οκ αλλά μέχρι εκεί… Ότι πληρώνεις παίρνεις…

Gio

Φιλε Nio, περιμενε λιγες μερες και μετα ψαξε το στο pandawill. Εχω παρει zoppo στο παρελθον και ειναι πολυ αξιοπιστα κινιτα!

Ζήσης Βαγγελός

Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Και από τεχνικά χαρακτηριστικά και από εμφάνιση. Σοβαρό!

RaNd

Για οσους εχουν αμφιβολιες για την αποδοση του, (οχι εμπειρια χρησης) ας δουνε τα benchmarks
της CPU που περναει τους 30.000 ποντοτς στο Antutu….

Και το σωστοτερο ειναι “Οτι πληρωνεις, ειναι οι πατεντες” … 😉

Νικόλας

κάπου είδα ότι η εταιρία έχει δικό της σιτε και αποθήκη στην ευρώπη και τα παραγγέλνεις από κει, ούτε φόροι ούτε τίποτα

Dimitris M.

Και στο music player γράφει “Meteora – Linkin Park”…
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάτι ελληνικό θα βρεις από κάτω… Χαχαχαχαχαχα!!!
Πολύ ωραίο το κινητό πάντως…

lorentzos

Οι κινεζοι το 2014 απλα θα τα σαρωσουν ολα. Ειδη 5 κινεζικες εταιρειες ανακοινωσαν 8 πυρινα με κοστο κοντα στα 300$ και ολοι οι αλλοι φιρμακιδες παλευουν για το πιος θα βαλει πρωτος την 4.4 καληνυχτα……

sotos

Παιδιά τα zopo τα παρακολουθω κανένα 6μήνο περίπου. Μου “έκατσε” απλά η ιδέα ότι είναι καλή εταιρεία κ χωρίς ιδιαίτερο λόγο άρχισα να τα παρακολουθώ.
1. Στο youtube έχει δεκάδες review για όλα τα μοντέλα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
2. Μπορείς να το αγοράσεις από διάφορα κινέζικα sites αλλά υπάρχουν και ορισμέα επίσημα. Ιταλία, Βουλγαρία, Γερμανία με πιο φτηνο του Ιταλού. Ο zopo Γερμανίας είναι αρκετά ακριβός.Από Ιταλία είναι αερκτά φθηνότερα και φυσικά χωρίς τελωνείο. Site ιταλού ΕΔΩ
https://www.zopomobileshop.com/
3. Στο fb δηλαδή ΕΔΩ https://www.facebook.com/officialzopo?ref=ts&fref=ts γραφει και για το zoposhop.com, official store από Κίνα. Τι κανεις όμως εαν σε πιασει τελωνειο;
4. Νομίζω ότι είναι best value for money για τα λεφτά τους.
Πχ https://www.facebook.com/officialzopo?ref=ts&fref=ts & https://www.91umi.eu/
‘έχουν το Umi cross 6.4 ιντσες 360€, ενώ ο zopo Ιταλίας το zp990 captains 6 ίντσες με παρόμοια χαρακτηριστικά 370 δολλάρια δηλαδή 270€.
5. Το σκέφτομαι σοβαρά να χτυπήσω ένα zopo από Ιταλία.
6. Εύχομαι να βοήθησα!

tech21man

Αυτος ο octa αποδιδει περιπου ως ενας s600.

Μερκουριος Μπαϊραμης

@Κώστας D
Φιλε ο 6592 φοραει 4πυρηνη εκδοση της Mali 450, στον πιο υψηλο χρονισμο της. Πληροφοριακα ο exynos του s3, φοραει το προηγουμενο μοντελο την 400 δηλαδη, σε τετραπυρηνη επισης εκδοση και σε χαμηλοτερο χρονισμο. Οποτε αν η 450 ειναι μια κλαση πανω απο την gpu του s3, που ειναι οπως βλεπω τα gflops τους, μιλαμε για μια πολυ καλη gpu. Μην μπερδευεσαι με την μονοπυρηνη εκδοση της mali 400, που φορουσε το s3 mini και ηταν χαμηλης αποδοσης. Δεν νομιζω να υπαρχει κινητο αναλυσης οθονης ανω απο 480p που να φοραει την adreno 205, οποτε και μονο που η συγκεκριμενη gpu σηκωνει οθονη 1080p παει να πει πως ειναι κατα πολυ ανωτερη. Μην κραζουμε χωρις λογο.

chris

Ο κινέζος μπήκε εξαιρετικά δυναμικά τον τελευταίο χρόνο.Μετά τα εκπληκτικά για τα χρήματά τους mtk6589 τώρα βγαίνει η 6592 που ειναι σαφώς ανώτερη.Ειμαι πάντως περίεργος να δω πως θα τα καταφέρνει στην fhd ανάλυση καθως ο τωρινός mtk6589T με την powervr στα 357mhz σε κάποια πράγματα π.χ. παιχνίδια η fhd κάθεται “βαριά”.
Πάντως πέρα από την 8πυρηνη cpu βγάλανε και την διπύρηνη mtk6572 με την mali400 σε κινητά που κοστίζουν πάνω-κάτω 60-80€ απο 4 και άνω ίντσες για όποιον θέλει κάτι ιδιαίτερα οικονομικό και τον mtk6582 πάλι με mali400 που δείχνει πιο δυνατός απο τον mtk6589.
Και εκτός απο zopo έχουν μπει δυναμικά και άλλες εταιρίες όπως η thl που ανακοίνωσε με octa τα Τ100 και Τ200 αλλά και αναβαθμισμένη έκδοση του w11 που ειναι το κινέζικο αυτής της κατηγορίας τιμής με την καλύτερη κάμερα ακόμη και για βραδινές λήψεις

GREG

Μην τα λέτε όλα. Αφήστε τους άλλους να αγοράζουν Samsung και εμάς να απολαμβάνουμε ZOPO εδώ και χρόνια…

παπα δημητρης

Παιδια μην ξερει καποιος να μας πει τι γινετε με το service σε περιπτωση βλαβης ?

Δημήτρης

Όντως παιδιά σε περίπτωση βλάβης τι συμβαίνει; Η arvato αναλαμβάνει την επισκευή όπως με τις υπόλοιπες ”αναγνωρισμένες” εταιρείες;

Chris

Το στέλνεις πίσω στην Κίνα.10€ περίπου το πακετάκι συστημένο και περιμένεις κανένα ενάμιση μήνα για το πήγαινε-έλα

Δημήτρης

Ταλαιπωρία με λίγα λόγια!

spyros bonias

Καλησπερα…εχω κανει παραγγελια το Zopo zp998 απο το zopomobileshop.com εδω και 4 μερες.πληρωσα μεσω paypal και ακομα απο το σαιτ δεν μου ηρθε καμια επιβεβαιωση για την παραγγελια η ενας tracking number κτλ…μηπως ξερει κανεις να μου πει γιατι αργουνε τοσο?τους εχω στειλει 2 email χθες και σημερα αλλα ακομα δεν εχω παρει καμια απαντηση…ευχαριστω!

Συμεών

Η Zoppo είναι μία καλή και αξιόπιστη μάρκα. Όσο για το site ένας γνωστός μου έχει πάρει με μία παραγγελία δύο τετραπύρινα μικρά 4.3 ιντζες από 140 ευρώ και ένα τετραπύρινο μεγάλο 5 ιντζες 2 gb ram 32gb μνημη με 240 ευρώ. Όλα ήθραν κανονικά από κίνα χωρίς τελονίο σε 2 εβδομάδες. Τα 3 αυτά κινιτά τα έχουν εδώ και 8 μήνες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

μακης

Οτι πληρωσεις περνεις σε αυτην την ζωη το συγκεκριμενο κολαει συνεχεια ..ενω τα σαμσουνγκ δουλευουν ασταματητα χωρις προβληματα ποτε ολα τα μοντελα τηε της σειρας ς ..μην παραμυθιαζεσται λοιπον καλο το κινητακι αλλα οχι απο τα καλυτερα της αγορας

jazx

Σε πληροφωρο μακη οτι δεν ξες τιποτα απο κινητα το κινητο παταει ολα τα επωνυμα κινητα που μας παραμυθιαζουνε η εταιριουλες εσυ πληρωνε ενα σκασμο λεφτα και εγω θα σε παταω καθε φορα στα παντα.

Ενα εχω να πω αυτο κινητο προσπαθησα να το γονατισω αλλα δεν μπορεσα.υπενθιμηση ξερω απο προγραμματισμο και ολα τα σχετικα.ολα λειτουργουν αψογα μπραβο μαμα ζοπο

Γιώργος Δ.

Αφου έφαγα την φόλα του κινέζου με το zp990+ λεω οτι η εταιρία ειναι αναξιόπιστη με πάρα πολλά προβλήματα σε όλα της τα μοντέλα (κυρίως στις κεραίες). Ανύπαρκτο σήμα gps. Το σέρβις της είναι κωμικοτραγικό!! Με τα ίδια χρήματα παίρνεις σίγουρα κάτι καλύτερο χωρίς προβλήματα.

Fotis Mp

Ξερει κανεις τι προβλημα μπορει να υπαρχει αν το κινητο απλα αναβοσβηνει συνεχεια και δεν φορτιζει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.